New York Giants

50 feliratkozó

több mint 11 éve
gyurczi New York Giants 2 597 — Giants fan
Az nem kérdés, hogy a falak erősítése az első számú cél kell legyen a továbbiakban (ha van még zsé), vagy a drafton, de szerintem a jelenlegi elkapó felállás gyengébb, mint az utóbbi években. Aztán Randle, meg Jernigan (akiben valahol még bízok, hogy lesz belőle valami) bizonyítják, hogy rendben vagyunk.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Szvsz legyen meg a jó védelme Eli-nak az a legfontosabb. Az elkapókkal korrektül állunk. Volt már Burress, Toomer, Shockey, Smith, Boss, Nicks, Manningham, Ballard, Cruz, Bennett mindenkivel jól tudott dolgozni Manning. Amíg viszont nincs meg előtte a normális támadófal, addig kár elkapóra lövöldözni a pickeket. Végre mutatott valamit Jernigan (igaz nem mindig a legjobb secondary-k ellen játszott), de látszik nála hogy nagy elkapásokat is meg tud csinálni és ha a kezében van a labda akkor jó pár yardot is tud még hozni. Ha Holliday-t is idevesszük, akkor eddig van 5 olyan elkapó aki tutira rosteren lesz, valaki még kell, de a felől vannak kétségeim, hogy mindenképp egy potenciális első számú WR-t kellene erőltetni.Asbee
Holliday-t nem sorolnám wr kategóriába. 😀 Egész karrierje során 2 elkapása volt, vele ilyen szempontból nem számolhatunk.Szsziszka
Tudom, de nem hiszem hogy pl nekifutunk 6 elkapóval + még visszük őt is. DC-n ugyanúgy ott lesz elkapók között utolsó helyen.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
Szvsz legyen meg a jó védelme Eli-nak az a legfontosabb. Az elkapókkal korrektül állunk. Volt már Burress, Toomer, Shockey, Smith, Boss, Nicks, Manningham, Ballard, Cruz, Bennett mindenkivel jól tudott dolgozni Manning. Amíg viszont nincs meg előtte a normális támadófal, addig kár elkapóra lövöldözni a pickeket. Végre mutatott valamit Jernigan (igaz nem mindig a legjobb secondary-k ellen játszott), de látszik nála hogy nagy elkapásokat is meg tud csinálni és ha a kezében van a labda akkor jó pár yardot is tud még hozni. Ha Holliday-t is idevesszük, akkor eddig van 5 olyan elkapó aki tutira rosteren lesz, valaki még kell, de a felől vannak kétségeim, hogy mindenképp egy potenciális első számú WR-t kellene erőltetni.Asbee
Holliday-t nem sorolnám wr kategóriába. 😀 Egész karrierje során 2 elkapása volt, vele ilyen szempontból nem számolhatunk.
több mint 11 éve
Lehet, hogy megköveztek, de szerintem nem vagyunk meg az elkapókkal. Cruz fantasztikus, meg ő a kedvencem, de nem a nr. 1. szélső elkapó. Még ő is mondta tavaly, vagy előtte. Nincs meg a tuti első számú elkapónk, aki mellett Cruz parádézhat. Nem vagyok képben a college footballal, nem ismerem annyira a prospecteket de én nem bánnám, ha leesne hozzánk a két top wr egyike, és be is húznánk.gyurczi
Én nem mondom h nem férne el egy "nr. 1. szélső elkapó" a rosteren, de az ol-ben és a dl-ben is komolyabb needek vannak mint a wr. Legalábbis sztem. Te-ünk meg egyáltalán nincs. Meg sztem Randle meg fogja kapni a lehetőséget h bizonyítson. (Az megvan h Randle még nem töltötte be a 23-at? Így is 2 szezon van mögötte komolyabb sérülés nélkül, és tavaly már nem hozott rossz számokat. Megvan rá az esély h további nagy fejlődést mutat-legalábbis remélem.)
több mint 11 éve
Szvsz legyen meg a jó védelme Eli-nak az a legfontosabb. Az elkapókkal korrektül állunk. Volt már Burress, Toomer, Shockey, Smith, Boss, Nicks, Manningham, Ballard, Cruz, Bennett mindenkivel jól tudott dolgozni Manning. Amíg viszont nincs meg előtte a normális támadófal, addig kár elkapóra lövöldözni a pickeket. Végre mutatott valamit Jernigan (igaz nem mindig a legjobb secondary-k ellen játszott), de látszik nála hogy nagy elkapásokat is meg tud csinálni és ha a kezében van a labda akkor jó pár yardot is tud még hozni. Ha Holliday-t is idevesszük, akkor eddig van 5 olyan elkapó aki tutira rosteren lesz, valaki még kell, de a felől vannak kétségeim, hogy mindenképp egy potenciális első számú WR-t kellene erőltetni.

több mint 11 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
PO-ra, ill az NFC East megnyerésére van némi valós esélyünk, de ez a Giants max egy középcsapat szintjén van jelenlegSzesze

Én is csak az East trónjára gondoltam. Azért a Hawks még így is messze előttünk jár.

több mint 11 éve
gyurczi New York Giants 2 597 — Giants fan
Lehet, hogy megköveztek, de szerintem nem vagyunk meg az elkapókkal. Cruz fantasztikus, meg ő a kedvencem, de nem a nr. 1. szélső elkapó. Még ő is mondta tavaly, vagy előtte. Nincs meg a tuti első számú elkapónk, aki mellett Cruz parádézhat. Nem vagyok képben a college footballal, nem ismerem annyira a prospecteket de én nem bánnám, ha leesne hozzánk a két top wr egyike, és be is húznánk.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 11 éve
Cruz és Randle mögé jó lesz

több mint 11 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Manningham egy évre tér vissza, üdvözlöm a döntést!kristof
Csak távollétében lenyúlták a mezszámát.
több mint 11 éve
Sugar#26 New York Giants 75
Ilyen minőségi kiegészítő emberrel az elkapósorunk szerintem kész.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Manningham egy évre tér vissza, üdvözlöm a döntést!
több mint 11 éve
Ha már a tendenciáknál tartunk: nagy hangsúlyt fektettünk a special teamek megerősítésére is. 2 játékost igazoltunk csak visszahordónak. Ez is üdvözlendő: nagyon nem mindegy honnét indítjuk a támadásainkat. Csak aztán kapjanak blokkokat is, össze kellene rendesen rakni (rúgó oldalon is) ezeket a csapatrészeket.Szsziszka
Szvsz a legfőbb special teamnél az lesz, hogy ne kapjunk touchdownokat. Fontosabb ez mint egy returner. Holliday-nél meg mondjuk jól hangzik, hogy képes TD-t szerezni visszahordás után, de punt returnnél 2 év alatt összehozott 9 fumble-t. Mondjuk Randle-nél nagyjából mindenki jobb megoldás lenne ott.

több mint 11 éve
Ha már a tendenciáknál tartunk: nagy hangsúlyt fektettünk a special teamek megerősítésére is. 2 játékost igazoltunk csak visszahordónak. Ez is üdvözlendő: nagyon nem mindegy honnét indítjuk a támadásainkat. Csak aztán kapjanak blokkokat is, össze kellene rendesen rakni (rúgó oldalon is) ezeket a csapatrészeket.
több mint 11 éve
Hogyan is állunk?

több mint 11 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Elemezgettem magamban, hogy mit is jelentenek ezek az FA-mozgások a várható játékunkat illetően. Az az első benyomásom, hogy az elmúlt évekből a csapat vezetése azt a következtetést vonta le, hogy hiába van q erős D-line-od, ha a sec gyenge, akkor az ellenfél irányítója úgyis fog találni egy üres elkapót, míg vki odaérne hozzá. Ráadásul a passz-orientáltság erősödésével a támadófalak irányító-védési képessége is folyamatosan fejlődött, és ennek vmint sokszor a d-line saját formán kívüliségének(és sérüléseknek is) köszönhetően nem tudtuk azt a pass rush-t generálni, amivel a passz előtt odaértünk volna az ellenfél irányítójához.

A sec elmúlt napokban látott megerősítése és a D-line gyengülése lehet egy tudatosan bevállalt taktika része is, hogy a fentiekből kiindulva most inkább arra megyünk, hogy a passzvédekezésben a secondary domináljon, ne a d-line. Magyarán kisebb lesz a nyomás az irányítón, de kevesebb lesz az üres elkapó, illetve az eldobott passzokat nagyobb százalékban fogjuk levédekezni. Ráadásul a (reménybeli) shutdown corner játék több blitzet is lehetővé tenne, amivel az elmúlt két évben nem igazán éltünk, mondván a D-line elég nyomást fejt ki. Aztán ha ez a nyomás elmaradt (rengetegszer), akkor szoptunk.

És persze hátravan még a draft is, ahonnan érkezhet(nek) minőségi DL játékos(ok), de azok sztem az idei szezonban még nem fognak szerepet játszani.G-men
Igen, elég egyértelmű hogy változtattunk a védekezéssel kapcsolatos hozzáállásunkon. Mondjuk ez a fajta védekezési szisztéma sokkal jobban is passzol a Fewell féle védelemhez, úgyh logikus is ez a váltás. Ettől persze rohadt fontos lenne továbbra is, h a pass-rush feljavuljon, mert az nyilván tovább javítaná/megkönnyítené a back seven teljesítményét is.
több mint 11 éve
Elemezgettem magamban, hogy mit is jelentenek ezek az FA-mozgások a várható játékunkat illetően. Az az első benyomásom, hogy az elmúlt évekből a csapat vezetése azt a következtetést vonta le, hogy hiába van q erős D-line-od, ha a sec gyenge, akkor az ellenfél irányítója úgyis fog találni egy üres elkapót, míg vki odaérne hozzá. Ráadásul a passz-orientáltság erősödésével a támadófalak irányító-védési képessége is folyamatosan fejlődött, és ennek vmint sokszor a d-line saját formán kívüliségének(és sérüléseknek is) köszönhetően nem tudtuk azt a pass rush-t generálni, amivel a passz előtt odaértünk volna az ellenfél irányítójához.

A sec elmúlt napokban látott megerősítése és a D-line gyengülése lehet egy tudatosan bevállalt taktika része is, hogy a fentiekből kiindulva most inkább arra megyünk, hogy a passzvédekezésben a secondary domináljon, ne a d-line. Magyarán kisebb lesz a nyomás az irányítón, de kevesebb lesz az üres elkapó, illetve az eldobott passzokat nagyobb százalékban fogjuk levédekezni. Ráadásul a (reménybeli) shutdown corner játék több blitzet is lehetővé tenne, amivel az elmúlt két évben nem igazán éltünk, mondván a D-line elég nyomást fejt ki. Aztán ha ez a nyomás elmaradt (rengetegszer), akkor szoptunk.

És persze hátravan még a draft is, ahonnan érkezhet(nek) minőségi DL játékos(ok), de azok sztem az idei szezonban még nem fognak szerepet játszani.G-men
A pass rush sztem a játékosállomány miatt sem nagyon ment tavaly. Egy részük fölött eljárt az idő, a legnagyobb sztárunk sérült volt, Moore még teljesen zöldfülű. Azt elképzelhetetlennek tartom h tudatosan bevállaljuk a gyengébb passrush-t. Ebből a fa classból érdemben erősíteni nehéz lett volna, vagy indokolatlanul sok pénzért ment volna a dolog (lásd: Peppers). Lehet kicsit benne van a sec ilyen mértékű megerősítésében a gyengébb fal (meg a west coast offensek, ahol hamarabb szabadulnak a labdától a qb-k), de attól még erősen törekedni fognak a passrush megerősítésére, hiszen a pass rush meg a coverage nagyban összefügg. Minél jobb a coverage, annál több ideje van odaérni a rush-nak, minél hamarabb odaér a rush, annál kevesebb ideig kell fenntartani a db-knek a jó coverage-ot. A jó cb-ink sem tudják majd 6 másodpercekig fogni a wr-eket.
Az is lehet, h ha nem találunk ígéretes de-t a drafton, akkor pass rusholni is képes, de 4-3-ba is illő lb-vel próbáljuk meg többszínűvé tenni a pass rush-t (Mack nyilván nem lesz benn, talán Van Noy v. hasonló később).
több mint 11 éve
nahh h bejott a manningham tippem 😀 szerintem jo otlet. plusz van egy alairt mezem tole szoval jo lenne ha giantskent vonulna vissza 😀NightBoY
Értékesebb lesz a mezed 😊ozibozi
NightBoY nem követte vadibandi tanácsát, hogy csak Gaints-ként visszavonult játékos mezét szabad megvenni. 😉
több mint 11 éve
Egy jó drafttal vissza is kerülhetünk az NFC trónjára, amire azért fél éve 0-6-nál nem sok pénzt tettünk volna. balu10
Hát azért erre én kb most is ugyanannyit tennék, mint akkor 😊 az oké, h logikus lépéseket tettünk eddig, de azért ez a csapat nagyon messze van attól, h az NFC trónjára kerüljön reálisan.. a PO-ra, ill az NFC East megnyerésére van némi valós esélyünk, de ez a Giants max egy középcsapat szintjén van jelenlegSzesze
Pontosan. És ne felejtsük el, hogy egyelőre ezek csak nevek, össze kell őket rakni ütőképes csapattá. Az Eagles példája még nagyon élénken él az emlékeimben...
több mint 11 éve

És persze hátravan még a draft is, ahonnan érkezhet(nek) minőségi DL játékos(ok), de azok sztem az idei szezonban még nem fognak szerepet játszani.
több mint 11 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Egy jó drafttal vissza is kerülhetünk az NFC trónjára, amire azért fél éve 0-6-nál nem sok pénzt tettünk volna. balu10
Hát azért erre én kb most is ugyanannyit tennék, mint akkor 😊 az oké, h logikus lépéseket tettünk eddig, de azért ez a csapat nagyon messze van attól, h az NFC trónjára kerüljön reálisan.. a PO-ra, ill az NFC East megnyerésére van némi valós esélyünk, de ez a Giants max egy középcsapat szintjén van jelenleg
több mint 11 éve
Úgy néz ki nem csak a te mániád volt ^ ^ Beatty lehet a következő?Sanyichef
1 év telt el a szerződéséből, biztos nem kap most fizetéscsökkentést, ha pedig kapna abba nem menne beleAsbee
Maradt még valamennyi pénz a cap-ben? Ma visszajön Manningham, és akkor ennyi a szabadügynök tevékenység? Lenne még hova...Sanyichef
Ennyi igazolás mellett tuti nincs már nagy hely. De ez látszott is már a szezon vége után, hogy a szabadügynök piacról nem lehet az összes needet orvosolni. Egy jó TE mindenképp kell és (legalább) egy belső falember. Védelembe elfér egy DT és egy projekt DE. Drafton ezeket kell megoldani, csapatot építeni úgyis ott kell😊

több mint 11 éve
Sanyichef New York Giants Duke Blue Devils 240
1 év telt el a szerződéséből, biztos nem kap most fizetéscsökkentést, ha pedig kapna abba nem menne beleAsbee
Maradt még valamennyi pénz a cap-ben? Ma visszajön Manningham, és akkor ennyi a szabadügynök tevékenység? Lenne még hova...
több mint 11 éve
1 év telt el a szerződéséből, biztos nem kap most fizetéscsökkentést, ha pedig kapna abba nem menne bele

több mint 11 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Eddig elég erős, amit lepakoltunk az asztalra ebben az Offseasonben. Látszik az egészen, hogy Maráéknek elege lett a PO nélküli évekből és változást akarnak. Egy jó drafttal vissza is kerülhetünk az NFC trónjára, amire azért fél éve 0-6-nál nem sok pénzt tettünk volna. Drafton így már első kör szinte tuti BPA és második, illetve harmadik körben jöhet a fal erősítés (OG/C és DT/DE).

több mint 11 éve
ozibozi New York Giants 21 001
nahh h bejott a manningham tippem 😀 szerintem jo otlet. plusz van egy alairt mezem tole szoval jo lenne ha giantskent vonulna vissza 😀NightBoY
Értékesebb lesz a mezed 😊