New York Giants
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Ebron azért elég nagy célpont. 😀 Azt hiszem én leszek a pártolója a draftig. Cruz tényleg sok 3rd downt megold, de csak egy játékosra nehéz alapozni egy ilyen szituációt, pláne ha 8-10 yardot kell megtenni. Nálunk meg a legnagyobb figyelmet ilyennél Cruz kapja. Minél több veszélyes célpont annál kevesebb figyelem. Lehet elkerülnénk vele pár INT-t is. Meg kell oldani a TE kérdést, de szvsz hiba lenne egy veteránra alapozni. Lenne benne egy vagy két év aztán ugyanitt lennénk ugyanezzel a problémával. Mindenképp hozni kell drafton egy fiatalt akkor is ha érkezik akár egy Finley vagy Dickson.
több mint 12 éve
Most meg Cruz, ő nem csak a nagy játékokban jeleskedik.Nekem azért tetszik Ebron játéka mert benne van a big play. Magas, gyors elkap bármit. Ha elképzelem hogy milyen lenne az nfl-ben meg úgy a Giantsben, akkor kb Shockey-t tudnám mondani, aki egy állat volt 😀 Meg úgy visszatekintve hogy milyen volt az offense egy klasszis tight end-el... egyből veszélyesebbnek érezném az egész támadó egységet. Eli-nak is szerintem jól jönne egy rövid célpont, akinek oda is meri dobni a labdát akár még harmadik downnál is.Anno Steve Smith volt ilyenAsbee
Így hallva hogy blokkolásban is jó én egyáltalán nem bánnám ha Ebront húznánk első körben. Aztán neveljünk belőle egy új Shockeyt 😀Sugar#26
Nagydarab célpont kellene sztem. V legalábbis minőségi, akivel el tudjuk érni h ne tehesse meg az ellenfél h mindig Cruz-t "double coverage-olják".
több mint 12 éve
Nekem azért tetszik Ebron játéka mert benne van a big play. Magas, gyors elkap bármit. Ha elképzelem hogy milyen lenne az nfl-ben meg úgy a Giantsben, akkor kb Shockey-t tudnám mondani, aki egy állat volt 😀 Meg úgy visszatekintve hogy milyen volt az offense egy klasszis tight end-el... egyből veszélyesebbnek érezném az egész támadó egységet. Eli-nak is szerintem jól jönne egy rövid célpont, akinek oda is meri dobni a labdát akár még harmadik downnál is.Anno Steve Smith volt ilyen
Így hallva hogy blokkolásban is jó én egyáltalán nem bánnám ha Ebront húznánk első körben. Aztán neveljünk belőle egy új Shockeyt 😀Sugar#26
több mint 12 éve
hát igen, ez kérdésEbron max akkor jöhet szóba, ha se Donald, se Lewan nincs benn, de én remélem h akkor se TE lesz az első körös választás.. sajnos egyértelmű, h nagy need a TE, mindenképp kellett volna hozni FAról valakit ide, így kb belekényszerítettük magunkat egy korai körös TE húzásba, de 1/12-n TE-t húzni kurva nagy luxus lenne.SzeszeKérdés h Lewan balhéja/i mennyire riaszt el bennünket.Szsziszka
mondjuk most már én is a Donald húzás mellett vagyok ettől függetlenül is, de akármi is lesz én mindenképp valamelyik falba szeretném ha érkezne valaki az első körben.
több mint 12 éve
Ebron max akkor jöhet szóba, ha se Donald, se Lewan nincs benn, de én remélem h akkor se TE lesz az első körös választás.. sajnos egyértelmű, h nagy need a TE, mindenképp kellett volna hozni FAról valakit ide, így kb belekényszerítettük magunkat egy korai körös TE húzásba, de 1/12-n TE-t húzni kurva nagy luxus lenne.SzeszeKérdés h Lewan balhéja/i mennyire riaszt el bennünket.
több mint 12 éve
Ebron max akkor jöhet szóba, ha se Donald, se Lewan nincs benn, de én remélem h akkor se TE lesz az első körös választás.. sajnos egyértelmű, h nagy need a TE, mindenképp kellett volna hozni FAról valakit ide, így kb belekényszerítettük magunkat egy korai körös TE húzásba, de 1/12-n TE-t húzni kurva nagy luxus lenne.
több mint 12 éve
Nekem azért tetszik Ebron játéka mert benne van a big play. Magas, gyors elkap bármit. Ha elképzelem hogy milyen lenne az nfl-ben meg úgy a Giantsben, akkor kb Shockey-t tudnám mondani, aki egy állat volt 😀 Meg úgy visszatekintve hogy milyen volt az offense egy klasszis tight end-el... egyből veszélyesebbnek érezném az egész támadó egységet. Eli-nak is szerintem jól jönne egy rövid célpont, akinek oda is meri dobni a labdát akár még harmadik downnál is. Így hallva hogy blokkolásban is jó én egyáltalán nem bánnám ha Ebront húznánk első körben. Aztán neveljünk belőle egy új Shockeyt 😀
több mint 12 éve
Most, hogy kicsit lassult a szabadügynök mozgás a csapat körül elkezdtem nézegetni az egyetemi játékosokat. Elkezdtem afelé hajlani, hogy a TE poszt megoldására én első körben behúznám Ebront. Az elkapásai és a a fizikai adottságai nagyon jók.Annyira nem gázos blokkolásban, ráadásul hajlandó elvégezni is a piszkos munkát. Van még hova fejlődnie, de ilyen szempontból pl. ASJ-nek is javulnia kell... Nála a dropok lehetnek aggasztóak. Ez viszont szerintem orvosolható és talán túl is dramatizálják kicsit. Mondják, hogy tavaly az elkapások 11,43%-t elejtette, ez 8 drop. És azt is meg lehet nézni meccsfelvételeken, hogy milyen labdákat kap el. Aki egy olyat el tud, az az egyszerűbbet is el tudja, koncentráció kérdése az egész. Abban pedig lehet javulni.
Annyira nem követem az egyetemi focit hogy sokszor láthattam játszani, így a szakavatottakat kérdezném, hogy blokkolásban milyen?Sugar#26
A tight end a legnagyobb need ezt talán képes lesz mindenki belátni. Képtelenek vagyunk mondani egy olyan játékost, akit oda lehetne állítani kezdőként. Finley lehet még két hónapig nem igazolhat le más csapathoz és hát nem tudom, nem szívesen nézném meg, hogy Giants mezben bénul le. A FA piacról nem tudtunk ide játékost hozni és ez valamennyire várható is volt. Az idei class mély és szükség is lesz valakire, aki elég hamar bevethető. Hogy ez most éppen Ebron, Amaro, ASJ vagy Niklas lesz az nekem lényegtelen. A legveszélyesebb célpont azonban Ebron lenne és Nicks távozásával az ilyenre szükség van. Shockey óta nincs állandó TE, tavaly pedig nem tudtunk bemákolni senkit sem, így szerintem itt az ideje, hogy változtassunk ezen.
több mint 12 éve
Most, hogy kicsit lassult a szabadügynök mozgás a csapat körül elkezdtem nézegetni az egyetemi játékosokat. Elkezdtem afelé hajlani, hogy a TE poszt megoldására én első körben behúznám Ebront. Az elkapásai és a a fizikai adottságai nagyon jók.a pro dayét kicsit elkúrta:
Annyira nem követem az egyetemi focit hogy sokszor láthattam játszani, így a szakavatottakat kérdezném, hogy blokkolásban milyen?Sugar#26
www.sbnation.com/nfl-mock-draft/2014/3/25/5545852/unc-iowa-state-umass-nfl-pro-day-results-eric-ebron
több mint 12 éve
Most, hogy kicsit lassult a szabadügynök mozgás a csapat körül elkezdtem nézegetni az egyetemi játékosokat. Elkezdtem afelé hajlani, hogy a TE poszt megoldására én első körben behúznám Ebront. Az elkapásai és a a fizikai adottságai nagyon jók. Annyira nem követem az egyetemi focit hogy sokszor láthattam játszani, így a szakavatottakat kérdezném, hogy blokkolásban milyen?
több mint 12 éve
Akkor megvan az 5. körös comp pick
több mint 12 éve
A cikk elejét sikerült átugranom...www.bigblueview.com/2014/3/22/5533692/2014-nfl-mock-draft-new-york-giants-6-roundsSanyichefOlvastam, hogy a Draft 5. körében van egy kompenzációs pick-ünk. Azt miért kaptuk?SanyichefHol olvastad? Ez még max. találgatás, hivatalosan még nem kerültek kiosztásra a komp pickek.Henderson
több mint 12 éve
www.bigblueview.com/2014/3/22/5533692/2014-nfl-mock-draft-new-york-giants-6-roundsOlvastam, hogy a Draft 5. körében van egy kompenzációs pick-ünk. Azt miért kaptuk?SanyichefHol olvastad? Ez még max. találgatás, hivatalosan még nem kerültek kiosztásra a komp pickek.Henderson
több mint 12 éve
Olvastam, hogy a Draft 5. körében van egy kompenzációs pick-ünk. Azt miért kaptuk?SanyichefHol olvastad? Ez még max. találgatás, hivatalosan még nem kerültek kiosztásra a komp pickek.
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 12 éve
Annó még amikor szó volt róla, hogy Osit eltradeljük az utolsó évében sokan azt írták, hogy nincs értelme, mert ha lejár a szerződése és elmegy simán kapunk érte egy 3. körös kompenzációt. Mennyit változik a világ 1,5 év alatt, még Bennettel együtt se érnek 5. körnél jobbat...pedig nem jött tavaly egy nagy név se FA-ről.Olvastam, hogy a Draft 5. körében van egy kompenzációs pick-ünk. Azt miért kaptuk?Sanyichefelsősorban Bennett és Umenyiora távozása miattSzesze
több mint 12 éve
Olvastam, hogy a Draft 5. körében van egy kompenzációs pick-ünk. Azt miért kaptuk?Sanyichefelsősorban Bennett és Umenyiora távozása miatt
több mint 12 éve
Olvastam, hogy a Draft 5. körében van egy kompenzációs pick-ünk. Azt miért kaptuk?
több mint 12 éve
Bowman ide igazolt már? Mert mindenhol FA-nek írják még.tüsi91roto: The Giants are close to a one-year deal with free agent CB Zack Bowman.
több mint 12 éve
Bowman ide igazolt már? Mert mindenhol FA-nek írják még.tüsi91sztem még nem
több mint 12 éve
Bowman ide igazolt már? Mert mindenhol FA-nek írják még.
több mint 12 éve
Hát mondjuk Finley...Nagy kérdés játszhat-e még. Draftig nem fogjuk leigazolni és utána is csak akkor jönne, ha nem sikerül megszerezni a megfelelő játékost (és persze ha addig nem igazolja le senki). De a hideg kiráz ha arra gondolok, hogy Adrien Robinson kezdene...Hermannak meg csípőműtétje volt pár hete
több mint 12 éve
The Newark Star-Ledger believes the Giants could be a landing spot for free agent Jermichael Finley (neck surgery) if they fail to find their tight end in the draft. www.rotoworld.com/player/nfl/4717/jermichael-finley
több mint 12 éve
Webster nem sérült volt, nem volt kedve játszani😀
több mint 12 éve
The Giants are close to a one-year deal with free agent CB Zack Bowman. DB-ből viszont nem lesz sok már?HendersonVolt olyan szezonunk az elmúlt 2-3 évben, amikor nem került 2-3 CB (köztük általában a kezdők) IR-re? Lásd tavaly, amikor Webster és Ross is kidőlt és McBride játszott a kezdőbe...