New York Giants
50 feliratkozó
több mint 11 éve
Annó még amikor szó volt róla, hogy Osit eltradeljük az utolsó évében sokan azt írták, hogy nincs értelme, mert ha lejár a szerződése és elmegy simán kapunk érte egy 3. körös kompenzációt. Mennyit változik a világ 1,5 év alatt, még Bennettel együtt se érnek 5. körnél jobbat...pedig nem jött tavaly egy nagy név se FA-ről.Olvastam, hogy a Draft 5. körében van egy kompenzációs pick-ünk. Azt miért kaptuk?Sanyichefelsősorban Bennett és Umenyiora távozása miattSzesze
több mint 11 éve
Olvastam, hogy a Draft 5. körében van egy kompenzációs pick-ünk. Azt miért kaptuk?Sanyichefelsősorban Bennett és Umenyiora távozása miatt
több mint 11 éve
Olvastam, hogy a Draft 5. körében van egy kompenzációs pick-ünk. Azt miért kaptuk?
több mint 11 éve
Bowman ide igazolt már? Mert mindenhol FA-nek írják még.tüsi91roto: The Giants are close to a one-year deal with free agent CB Zack Bowman.
több mint 11 éve
Bowman ide igazolt már? Mert mindenhol FA-nek írják még.tüsi91sztem még nem
több mint 11 éve
Bowman ide igazolt már? Mert mindenhol FA-nek írják még.
több mint 11 éve
Hát mondjuk Finley...Nagy kérdés játszhat-e még. Draftig nem fogjuk leigazolni és utána is csak akkor jönne, ha nem sikerül megszerezni a megfelelő játékost (és persze ha addig nem igazolja le senki). De a hideg kiráz ha arra gondolok, hogy Adrien Robinson kezdene...Hermannak meg csípőműtétje volt pár hete
több mint 11 éve
The Newark Star-Ledger believes the Giants could be a landing spot for free agent Jermichael Finley (neck surgery) if they fail to find their tight end in the draft. www.rotoworld.com/player/nfl/4717/jermichael-finley
több mint 11 éve
Webster nem sérült volt, nem volt kedve játszani😀
több mint 11 éve
The Giants are close to a one-year deal with free agent CB Zack Bowman. DB-ből viszont nem lesz sok már?HendersonVolt olyan szezonunk az elmúlt 2-3 évben, amikor nem került 2-3 CB (köztük általában a kezdők) IR-re? Lásd tavaly, amikor Webster és Ross is kidőlt és McBride játszott a kezdőbe...
több mint 11 éve
asszem kijelenthető, h nem fizettük túl 😊érkezett John Jerry, sokat látott Guard MiamibőlHöriGiants RG John Jerry's one-year deal is worth $770,000. The deal includes a $25,000 signing bonus, but no other guaranteed money. Jerry, 27, will compete for a starting job with Chris Snee in training camp.Forti
több mint 11 éve
érkezett John Jerry, sokat látott Guard MiamibőlHöriGiants RG John Jerry's one-year deal is worth $770,000. The deal includes a $25,000 signing bonus, but no other guaranteed money. Jerry, 27, will compete for a starting job with Chris Snee in training camp.
több mint 11 éve
Jerry jó hír, kell az ember a falba.de...
The Giants are close to a one-year deal with free agent CB Zack Bowman. DB-ből viszont nem lesz sok már?Henderson
több mint 11 éve
Jerry jó hír, kell az ember a falba.The Giants are close to a one-year deal with free agent CB Zack Bowman. DB-ből viszont nem lesz sok már?
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 11 éve
érkezett John Jerry, sokat látott Guard MiamibőlHörimár csak egy (kezdő..) center kéne és egész pofásan nézne ki az OL
több mint 11 éve
Max preseasonben, de inkább ott se, le ne sérüljön benne Pugh xDazért remélem itt nem fogja Nassibot védeni 😀csebiEgyébként az nem ráció, hogyha Beatty szar, akkor helyet cserélnek Pughval? Pugh egyetemen is LT volt, Nassib seggét védte...balu10sztem simán benne lehet az is a paklibanSzesze
több mint 11 éve
azért remélem itt nem fogja Nassibot védeni 😀Egyébként az nem ráció, hogyha Beatty szar, akkor helyet cserélnek Pughval? Pugh egyetemen is LT volt, Nassib seggét védte...balu10sztem simán benne lehet az is a paklibanSzesze
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
Egyébként az nem ráció, hogyha Beatty szar, akkor helyet cserélnek Pughval? Pugh egyetemen is LT volt, Nassib seggét védte...balu10sztem simán benne lehet az is a pakliban
több mint 11 éve
Egyébként az nem ráció, hogyha Beatty szar, akkor helyet cserélnek Pughval? Pugh egyetemen is LT volt, Nassib seggét védte...
több mint 11 éve
9. Podcast - Free agency
több mint 11 éve
Induljunk ki abból h Beatty tuti kap még egy esélyt a csodás szerződése miatt. Sőt nem csak amiatt, előtte évekig jól játszott, nem véletlenül kapta azt a kontraktust. Ami bíztató, h - mint már említettem - előtte huzamosabb ideig jól játszott, miért ne térhetne vissza a formája. Tavaly az egész fal egy kalap szar volt Pugh-t leszámítva. Idén jön Schwart LG-nek, ami komoly segítséget jelent Beatty-nek, nő az esélye h ismét jól teljesít egy erős csapattárs oldalán. Ami Beatty ellen szól, az a tavalyi év (13 sacket engedni akkor is sok, ha a többi falember is gyökér volt) meg a sérülése - fene tudja h fogja-e ez hátráltatni. Szóval nem betonbiztos Beatty.Pugh frankó volt.
Minőségi cserénk nincs. Charles Brown azért került ki a kezdőből szezon végére a Saints-nél, mert egy rakat sacket engedett (annyit azért nem mint Beatty, de lehet ha marad a pályán, meglett volna neki is 😀 ). Cserének persze tökéletes lenne, de nem tudni, h Beatty kérdőjeleit mennyire ítélik súlyosnak a FO-ban. Lehet nem árt ide komolyabb erősítés.
Ha hozunk vkit a top 3 tackle-ből, jó eséllyel lenne ideje tanulni. Ha Beatty szar, akkor utána évben már az újonc mehet LT-nek. Ha Beatty jó, akkor egyelőre marad RT, és Pugh beljebb csúszhat. Tudom h Asbee nem szeretné, de hát azért is szeretjük Pugh-t, mert sokoldalú, értelmes, technikás játékos, tuti megállná a helyét G-ként is. Sztem nem lenne akkora luxus az 1. körös T.
Védőfalba is kell ember, 1/12-nél talán csak Donald aki megfelelő érték és esély is van rá h bent lesz. Lehet később is húzni dl-be: ott van Asbee által említett Kareem Martin, meg a dt class elég mély.
A Te kérdés: alapjában véve én is 1. körös Te ellenes vok. Mondjuk Ebron elég meggyőző, egy ilyen pickhez lehet hozzászoknék. Csak hát az a csapat akinek így néznek ki a falai, nem biztos h megengedhet magának egy 1. körös Te-t. Én inkább úgy szemlélem ezt a Te kérdést h kéne Eli-nak egy nagyobb darab célpont is. H az Te v Wr lesz...bármelyik megteszi.
több mint 11 éve
És az miért lenne jó ha van 3 jó OT más poszton meg kezdőnk sincs?😀AsbeeAmi pillanatnyilag tény, h Beatty tavaly extrém szar volt..enyhén szólva nagyobb az esély rá, h ez eztán is így lesz, mint fordítva. Ha lenne 3 jó OT az kellemesebb probléma, mintha nincs egy normális LT se.. (amúgy már leírtam, h miért lenne jó, csak te nem akarod megérteni, h Pugh játszhatna guardot is.. és értem, h te nem támogatod ezt az ötletet, de attól ez még egy reális lehetőség..)
több mint 11 éve
És az miért lenne jó ha van 3 jó OT más poszton meg kezdőnk sincs?😀