New York Giants
50 feliratkozó
több mint 11 éve
Mikor ennyire romokban van az OL, mikor nincs kezdő tight end, mikor elveszítessz a kezdőből egy DE-t és egy DT-t, akkor kissé felelőtlenség ennyire a secondary-t nyomni. Amukamara mellé egy új ilyen képességgel és fizetéssel rendelkező játékos elég lett volna. Korábban a 3 safety-s felállás igen jól működött és ott van Rolle, Hill, visszatér Stevie Brown, érkezett Demps és akkor még meg sem említettem a fórumkedvenc Cooper Taylort. TT iszonyat jól tért vissza, szerintem rászolgált volna egy újabb esélyre. Hosley első évében jól tolta, tavaly kicsit visszaesett, idei éve kulcs lesz. McBride szerintem nemcsak nekem meglepetés, minőségi cserévé vált. Charles James is könnyen megérdemelne egy roster helyet 5. számú CB-ként, ráadásul special teamben is jól tud dolgozni és visszahordani is tud. És akkor ott van még a draft is... Szerintem kissé luxus volt DRC és Thurmond érkezése is, azt a 3-4 millát beleölhettük volna valamelyik falba, szerintem mindenki elégedettebb lett volna. A secondary amúgy sem volt annyira rossz, hogy ekkora megerősítést igényeljen. Én viszont ezt a témát be is fejeztem.AsbeeSztem pedig nem volt luxus. Ha nem hozzák mindkettőt akkor muszáj lett volna korai kört ellőni a CB-re, így az mehet a két falba (és talán TE-re).
több mint 11 éve
Mikor ennyire romokban van az OL, mikor nincs kezdő tight end, mikor elveszítessz a kezdőből egy DE-t és egy DT-t, akkor kissé felelőtlenség ennyire a secondary-t nyomni. Amukamara mellé egy új ilyen képességgel és fizetéssel rendelkező játékos elég lett volna. Korábban a 3 safety-s felállás igen jól működött és ott van Rolle, Hill, visszatér Stevie Brown, érkezett Demps és akkor még meg sem említettem a fórumkedvenc Cooper Taylort. TT iszonyat jól tért vissza, szerintem rászolgált volna egy újabb esélyre. Hosley első évében jól tolta, tavaly kicsit visszaesett, idei éve kulcs lesz. McBride szerintem nemcsak nekem meglepetés, minőségi cserévé vált. Charles James is könnyen megérdemelne egy roster helyet 5. számú CB-ként, ráadásul special teamben is jól tud dolgozni és visszahordani is tud. És akkor ott van még a draft is... Szerintem kissé luxus volt DRC és Thurmond érkezése is, azt a 3-4 millát beleölhettük volna valamelyik falba, szerintem mindenki elégedettebb lett volna. A secondary amúgy sem volt annyira rossz, hogy ekkora megerősítést igényeljen. Én viszont ezt a témát be is fejeztem.
több mint 11 éve
ezen a poszton megvagyunk, vannak olyanok ahol nem, de ha csak eggyel kevesebben lennénk itt akkor már ez is azokhoz tartozna..hát bizonyos egyéb csapatrészekhez képest ez már jelentős túltöltés.... 😀yookerTalán így lesz értelme a CB poszt túltöltésénekAsbeenemtom milyen túltöltésről beszélsz.. van Amu, DRC és Thurmond kezdőnek, mögöttük McBride és Hosley. Ez minden csak nem túltöltés.Szesze
több mint 11 éve
hát bizonyos egyéb csapatrészekhez képest ez már jelentős túltöltés.... 😀Talán így lesz értelme a CB poszt túltöltésénekAsbeenemtom milyen túltöltésről beszélsz.. van Amu, DRC és Thurmond kezdőnek, mögöttük McBride és Hosley. Ez minden csak nem túltöltés.Szesze
több mint 11 éve
Talán így lesz értelme a CB poszt túltöltésénekAsbeenemtom milyen túltöltésről beszélsz.. van Amu, DRC és Thurmond kezdőnek, mögöttük McBride és Hosley. Ez minden csak nem túltöltés.
több mint 11 éve
Talán így lesz értelme a CB poszt túltöltésének
több mint 11 éve
The Redskins will visit with free agent DeSean Jackson on Monday. Magángép megy érte,ami nem sok jót jelent. (nekünk) 😊
több mint 11 éve
The Giants’ first two draft picks will be on offense.MICHAEL EISEN: Fiction - They might be, but it’s hardly a lock. I think they could be looking for defensive line help early in the draft.
JOHN SCHMEELK: Fiction - I think it makes sense for the first two picks on the offensive side of the ball, and if the Giants added an offensive lineman, tight end or even a wide receiver I would be thrilled. Jerry Reese, however, has always prioritized the pass rush and defensive line, and with the departures of Justin Tuck and Linval Joseph, I would not be surprised to see the Giants reinforce that unit on day two, or perhaps even day one if the right player was there. It’s just a gut feeling, but I think a defensive lineman is added with one of the first two picks.
DAN SALOMONE: Fact - While it has happened just twice in the Tom Coughlin era -- 2004 (Philip Rivers and Chris Snee) and 2012 (David Wilson and Rueben Randle) -- I believe it is very likely. The Giants spent a lot of their resources on the defense in free agency, leaving holes to fill on the other side of the ball while the team installs a new offense. They need as many big human beings up front to get back to a fundamental offense with a power running game, which both Coughlin and new coordinator Ben McAdoo have reiterated all offseason.
több mint 11 éve
Nagyon nagyon remelem h nem is gondolkoznak olyanon h djaxet idehivjak, igazabol ki tudnank szoritani penzben de nem akarom kekben latni...NightBoYne rontsd el a jókedvemet ilyen gondolatokkal kárörvendő énem legszebb napján a FA-piac megnyitása óta.
Remélem, meg sem áll az AFC W-ig, és akkor 3 évig nem kell találkozni vele alapszakasz meccsen.
több mint 11 éve
Nagyon nagyon remelem h nem is gondolkoznak olyanon h djaxet idehivjak, igazabol ki tudnank szoritani penzben de nem akarom kekben latni...NightBoYVan 4-5 millió dollárnyi hely a cap alatt, nem hiszem hogy ennyiből bevállalnánk.
több mint 11 éve
Nagyon nagyon remelem h nem is gondolkoznak olyanon h djaxet idehivjak, igazabol ki tudnank szoritani penzben de nem akarom kekben latni...
You should know I bleed blue...
több mint 11 éve
igen, de az a baj, h velünk együtt értettem 😊annak azért csak örülhetünk, ha így lesz😀ozibozi6 meccs mégiscsak 6 meccs. Szóval ha már OL a téma, hogy látjátok a phi-dal-skins front 7-t, vagyis azokat akikkel a mi OL-ünk kontaktba kerül?vittorehát egyiktől se szarom össze magam így előzetesen 😊 sztem idén is fos lesz az egész NFC EastSzesze
több mint 11 éve
annak azért csak örülhetünk, ha így lesz😀6 meccs mégiscsak 6 meccs. Szóval ha már OL a téma, hogy látjátok a phi-dal-skins front 7-t, vagyis azokat akikkel a mi OL-ünk kontaktba kerül?vittorehát egyiktől se szarom össze magam így előzetesen 😊 sztem idén is fos lesz az egész NFC EastSzesze
több mint 11 éve
6 meccs mégiscsak 6 meccs. Szóval ha már OL a téma, hogy látjátok a phi-dal-skins front 7-t, vagyis azokat akikkel a mi OL-ünk kontaktba kerül?vittorehát egyiktől se szarom össze magam így előzetesen 😊 sztem idén is fos lesz az egész NFC East
több mint 11 éve
6 meccs mégiscsak 6 meccs. Szóval ha már OL a téma, hogy látjátok a phi-dal-skins front 7-t, vagyis azokat akikkel a mi OL-ünk kontaktba kerül?
több mint 11 éve
Az OL ebben a formában több mint bizonytalan.. ez így nagy valószínűséggel szar lesz/lenne, ezért kötelező lenne korai körben embert húzni oda és fogunk is, sőt sztem az első 4(5) körben 2 ember is ide fog jönni. Mivel a DL is problémás, TE meg nincs is, így nem lesz könnyű megoldani az összes gondot és gyaníthatóan nem is fog sikerülni. Én első körökben továbbra is falembereket várok.
több mint 11 éve
A jó meg a szar közt nyilván van átmenet. Nekem nem megnyugtató a Mosley - Brewer - Jerry backup sor.én sem gondolom ezt másképp ,ezért lesz is oda szerintem az első három körben húzás...a szar + átlagos között valóban nagy a különbség,de azért rohadtul nem mind1 ,a backupnak hogy milyen falban próbálja a lehető legtöbbet kihozni magából ,mint leggyengébb láncszem...egy minőségi működő fal általában a saját képességei legjavát kihozza abból ,aki nem teljesen homály ,és mondjuk nem egy demoralizált fal tagja,akin röhög az egész liga... Tavaly ki is derült Pugh-ról hogy nem backup szerencsénkre.(pedig a kinti szakik is előzetesen max 1-2 év múlva vártak tőle vmt,de nem ennyit) Valóban sok a ha,de egy jó húzással+ kevés sérüléssel azért legalább nem reménytelen...
Mégpedig azért, mert papíron van 4 jó kezdőnk, de az átlagosnál nagyobb kockázat van jópárban.
Beattyről írtam már, lábtörésből ált komolyabb gond nélkül vissza lehet jönni, ott a szerződése is, vegyük őt adottnak.
Snee - ha jól tudom - 2 csípőműtét és egy sikertelen visszatérési kísérlet után van. Egyáltalán nem biztos h fog tudni játszani (bár bizakodó), az meg pláne nem h a tőle megszokott szinten.
Waltonnál megnézték gondolom azt a bokát, de totál meccshiányos - értsd 1,5-2 éve nem birkózott 150 kilós medvedisznóemberekkel - így nem tudjuk, mire számíthatunk tőle (persze nyilván amennyire lehet feltérképezték az állapotát, de az nem uaz mint élesben).
Persze bárki bármikor megsérülhet, de sztem nálunk ezeknél az embereknél fokozottabb a kockázat, ezért kellene megfelelő backup. Snee helyett ott van Jerry, de ki is fújt. Tavaly, amikor be kellett vetni Brewert meg Mosleyt, nem mondhatjuk h stabilan teljesítettek. Az meg h többi is "szar" volt, azért nem kifogás, mert idén is azokkal a "szarokkal" kell együtt játszaniuk (Beatty, Pugh).
Schwartz az egyedüli, aki BIZTOS minőségi javulást jelent jelen helyzetben, de ez 1 ember. Ha beválik Walton és Snee megközelíti régi formáját, akkor ok. De sok a "ha", tavaly is ráfáztunk h nem volt depth.Szsziszka
több mint 11 éve
A jó meg a szar közt nyilván van átmenet. Nekem nem megnyugtató a Mosley - Brewer - Jerry backup sor.Mégpedig azért, mert papíron van 4 jó kezdőnk, de az átlagosnál nagyobb kockázat van jópárban.
Beattyről írtam már, lábtörésből ált komolyabb gond nélkül vissza lehet jönni, ott a szerződése is, vegyük őt adottnak.
Snee - ha jól tudom - 2 csípőműtét és egy sikertelen visszatérési kísérlet után van. Egyáltalán nem biztos h fog tudni játszani (bár bizakodó), az meg pláne nem h a tőle megszokott szinten.
Waltonnál megnézték gondolom azt a bokát, de totál meccshiányos - értsd 1,5-2 éve nem birkózott 150 kilós medvedisznóemberekkel - így nem tudjuk, mire számíthatunk tőle (persze nyilván amennyire lehet feltérképezték az állapotát, de az nem uaz mint élesben).
Persze bárki bármikor megsérülhet, de sztem nálunk ezeknél az embereknél fokozottabb a kockázat, ezért kellene megfelelő backup. Snee helyett ott van Jerry, de ki is fújt. Tavaly, amikor be kellett vetni Brewert meg Mosleyt, nem mondhatjuk h stabilan teljesítettek. Az meg h többi is "szar" volt, azért nem kifogás, mert idén is azokkal a "szarokkal" kell együtt játszaniuk (Beatty, Pugh).
Schwartz az egyedüli, aki BIZTOS minőségi javulást jelent jelen helyzetben, de ez 1 ember. Ha beválik Walton és Snee megközelíti régi formáját, akkor ok. De sok a "ha", tavaly is ráfáztunk h nem volt depth.
több mint 11 éve
pár kommenttel ezelőtt sem írtam mást nem a Mosley csak a lényeg,,, mind1, max nem olvastad figyelmesen végig,,,,szóval akkor tényleg hagyjuk,,,majd az edzők eldöntik ,hogy mi lesz NEM MI......😥 ,itt max véleményünk lehet az sem baj ,ha nem ugyanaz,,, mind1 ,de szvsz a már alább leírtak miatt se hiszem, hogy --2.--vagy még max. 3.-- körnél később fogunk oda húzni ...hamarosan meglátjuk...Mosley nem szar ,max szerinted, és első 2 körös jelentene max előrelépést vlsz,felesleges hátsókörös oda mikor oly sok más need van...ennyioziboziPár kommenttel ezelőtt pont Mosley-t védtem be, mint az egyetlen akiből még talán lehet valami, de inkább hagyjuk...Asbee
több mint 11 éve
Mosley nem szar ,max szerinted, és első 2 körös jelentene max előrelépést vlsz,felesleges hátsókörös oda mikor oly sok más need van...ennyioziboziPár kommenttel ezelőtt pont Mosley-t védtem be, mint az egyetlen akiből még talán lehet valami, de inkább hagyjuk...
több mint 11 éve
Mosley nem szar ,max szerinted, és első 2 körös jelentene max előrelépést vlsz,felesleges hátsókörös oda mikor oly sok más need van...ennyiSzóval inkább egy bizonyítottan szar néhány évet lehúzott játékos, mint egy hátsó körös rookie. Nincs több kérdésem.Asbeepontosan ÍGY VAN, és a csapat soha nemcsak a kezdőkből áll,,,, én nem is szeretném egyiket sem a kezdőben látni,ha nem muszáj de egy hátsó körös újoncnál lehet értékesebb buckup lehet (az eleje az vlsz más) egy egészséges Mosley vagy olyan aki csak tavaly került a játék közelébe (),van needünk bőven nehéz rossz helyre húzni ,de nálunk amúgy sem a kezdők szerepeltetése a jellemző,ezért gondolom ,hogy meg fogják kapni a lehetőséget ,bizalmat 1 már működő létező falnál is hogy be kerüljenek a rotációba azok akit az edzők már ott tartanak... egy év alatt nehéz elit falat felépíteni-de jót azért nem lehetetlen- reméljük😊ozibozideoziboziEmlékezz vissza SB meneteléskor is mennyire kivolt mindenki Diehlre. Meg kell próbálni a lehető legjobb játékosokat odavinni falba is, egy gyenge pontot sem szabad benn hagyni. Nyilván más pl egy RG vagy egy LT helyzete, de a második akár game changer is lehet. Ha jön egy klasszis front sevennel bíró védelem, akkor az az egy poszt is roppant nagy hátrány lehet, csúnyán ki tudnák használni azt a hiányosságot. Én a régi nagy ötösből nem szerettem volna elveszíteni egyik játékost sem és anno már akkor aggódni kezdtünk mikor az első elem kiesett.Asbee
több mint 11 éve
Szóval inkább egy bizonyítottan szar néhány évet lehúzott játékos, mint egy hátsó körös rookie. Nincs több kérdésem.pontosan ÍGY VAN, és a csapat soha nemcsak a kezdőkből áll,,,, én nem is szeretném egyiket sem a kezdőben látni,ha nem muszáj de egy hátsó körös újoncnál lehet értékesebb buckup lehet (az eleje az vlsz más) egy egészséges Mosley vagy olyan aki csak tavaly került a játék közelébe (),van needünk bőven nehéz rossz helyre húzni ,de nálunk amúgy sem a kezdők szerepeltetése a jellemző,ezért gondolom ,hogy meg fogják kapni a lehetőséget ,bizalmat 1 már működő létező falnál is hogy be kerüljenek a rotációba azok akit az edzők már ott tartanak... egy év alatt nehéz elit falat felépíteni-de jót azért nem lehetetlen- reméljük😊ozibozideoziboziEmlékezz vissza SB meneteléskor is mennyire kivolt mindenki Diehlre. Meg kell próbálni a lehető legjobb játékosokat odavinni falba is, egy gyenge pontot sem szabad benn hagyni. Nyilván más pl egy RG vagy egy LT helyzete, de a második akár game changer is lehet. Ha jön egy klasszis front sevennel bíró védelem, akkor az az egy poszt is roppant nagy hátrány lehet, csúnyán ki tudnák használni azt a hiányosságot. Én a régi nagy ötösből nem szerettem volna elveszíteni egyik játékost sem és anno már akkor aggódni kezdtünk mikor az első elem kiesett.Asbee
több mint 11 éve
pontosan ÍGY VAN, és a csapat soha nemcsak a kezdőkből áll,,,, én nem is szeretném egyiket sem a kezdőben látni,ha nem muszáj de egy hátsó körös újoncnál lehet értékesebb buckup lehet (az eleje az vlsz más) egy egészséges Mosley vagy olyan aki csak tavaly került a játék közelébe (),van needünk bőven nehéz rossz helyre húzni ,de nálunk amúgy sem a kezdők szerepeltetése a jellemző,ezért gondolom ,hogy meg fogják kapni a lehetőséget ,bizalmat 1 már működő létező falnál is hogy bekerüljenek a rotációba azok akit az edzők már ott tartanak... egy év alatt nehéz elit falat felépíteni-de jót azért nem lehetetlen- reméljük😊deoziboziEmlékezz vissza SB meneteléskor is mennyire kivolt mindenki Diehlre. Meg kell próbálni a lehető legjobb játékosokat odavinni falba is, egy gyenge pontot sem szabad benn hagyni. Nyilván más pl egy RG vagy egy LT helyzete, de a második akár game changer is lehet. Ha jön egy klasszis front sevennel bíró védelem, akkor az az egy poszt is roppant nagy hátrány lehet, csúnyán ki tudnák használni azt a hiányosságot. Én a régi nagy ötösből nem szerettem volna elveszíteni egyik játékost sem és anno már akkor aggódni kezdtünk mikor az első elem kiesett.Asbee
több mint 11 éve
deoziboziEmlékezz vissza SB meneteléskor is mennyire kivolt mindenki Diehlre. Meg kell próbálni a lehető legjobb játékosokat odavinni falba is, egy gyenge pontot sem szabad benn hagyni. Nyilván más pl egy RG vagy egy LT helyzete, de a második akár game changer is lehet. Ha jön egy klasszis front sevennel bíró védelem, akkor az az egy poszt is roppant nagy hátrány lehet, csúnyán ki tudnák használni azt a hiányosságot. Én a régi nagy ötösből nem szerettem volna elveszíteni egyik játékost sem és anno már akkor aggódni kezdtünk mikor az első elem kiesett.