New York Giants
50 feliratkozó
több mint 11 éve
megoldás alatt sztem az számít, hogy az adott szezonban, milyenek voltak a játékosok ott, és ez alapján meg csak a tavalyi év volt a kuka, nem lehet mkivel hosszú távú szerződést kötni, ld Myers ha vele hosszú távú lett volna akkor most szívnánk eléggé. Benettel meg mi is jól jártunk abban az évben egyértelműen, nélküle már sztem előbb el kezdődött volna a vesszőfutásblokkoló TE-t nem draftolnék a 2. körben, arra már itt van Davis is, szóval teljesen felesleges. nem vagyok arról meggyőzödve, hogy Niklas egy elkapó TE lesz az NFL-ben azonnal, érdekes prospect lehet, de sztem időt kell belefektetni a kinevelésre, tehát ő nem oldaná meg azon a poszton lévő űrt azonnal...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
mármint 1 éve...csebi1 éves szerződések nekem nem jelentenek megoldást. Azzal, hogy Bennett itt volt csak kb ő járt jól. Néhány évig működött, hogy összekukáztunk innen-onnan valakit, legutóbb nem (pedig Myers nem is tűnt olyan rossznak, de totálisan rendszeridegen volt). Szerintem azzal mindenki egyetért, hogy kell végre egy stabil tight end, aki több évre is megoldást jelent.
Draft game-en Niklas-t már be kellett húznom. A 4 TE-ből valakit ki kellett választanom, az első körben Ebronnál meg volt jobb opció. Bíztam benne, hogy utána lecsúszik ASJ, de sajnos kivitték. Szezon közben mondogatták, hogy Beatty teljesítménye azért is romlott, mert nem volt mellette egy normálisan blokkolni bíró tight end, így lenne. A posztot mindenképp meg akartam oldani és a körülményekhez képest szerintem meg is sikerült.
több mint 11 éve
tavaly meg az volt a baj, hogy nem volt, két éve is (akkor ezen buktuk a PO-t...)mondjuk cornerbackből kevés van úgyhogy az biztos érkezikAsbeeLetudtam draft játékot:Szerintem nincs olyan, aki ne írná alá ezt most, de ki tudja mi a FO elképzelése.balu10
Asbee
Niklas nem kellene 2. körben, hiába ND-s. elkapásokban nem lenne jó sztem, aztán cáfoljon rám, ha esetleg mégis hozzánk jutna...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
mármint 1 éve...Hát az elkapásokról nagyjából annyit, hogy legjobb évében 229 yardig jutott, 1 évvel előtte meg 5 TD-t szerzett és kb ennyi. 2. számú tight endként kezdhet valamit és ennyi. De ne benne lássuk a kezdő TE-t, mert itthagyom a fórumot😀 Évek óta nem tudjuk megoldani a posztot és már itt lenne az ideje.AsbeeRemélem csak az irónia megy itt. Egyáltalán nem vagyunk beljebb, egy KEZDŐ ugyanúgy kell a tight endek közé.AsbeeTöbb helyen is blokkoló TE-ként említik. Eli védelmére jöhetett, bár arra Pascoe is megfelelt volna, még elkapni is tud....Sanyichef
több mint 11 éve
Miért nevetséges? 1 évre írt alá, ha kb. 1-15 millió dollár a teljes fizetése, akkor teljesen reális ez a garantált összeg. Waltonnál vicc az a 3 millió...Én is arra gondoltam, szerintem elég nevetséges.Valami kamu szerződés, 165e... Na ne!Szerintem valamit elnéztél😀
Sanyichef
Most nézem, a garantált összeg 165 ezer, nem a teljes szerződésAsbee
Főleg Walton 3 millájához (igaz az 2 év)Sanyichef
több mint 11 éve
Én is arra gondoltam, szerintem elég nevetséges.Valami kamu szerződés, 165e... Na ne!Szerintem valamit elnéztél😀
Sanyichef
Most nézem, a garantált összeg 165 ezer, nem a teljes szerződésAsbee
Főleg Walton 3 millájához (igaz az 2 év)
több mint 11 éve
Valami kamu szerződés, 165e... Na ne!Szerintem valamit elnéztél😀
Sanyichef
Most nézem, a garantált összeg 165 ezer, nem a teljes szerződés
több mint 11 éve
nem emlékszem pontosan,de neki mintha kézi (könyök talán) sérülése volt,az pedig nem térd ,gerinc stb sérülés,ami azért más kategória. + bizakodásra adhat okot hogy Shanaham anno még állítólag személyesen nézte ki a fickót ,csak lesérült,vagy rásérült...ez már mind1...gondolom az orvosok csak átvizsgálták mielőtt 1 vagon pénzért leigazolták ...meccshiány +stb.stb.. sok a de, de hátha...😊 amúgy is sanszos 1 használható draft pick oda is...De La Puente közben aláírt a Bearshez két zacskó szotyiért. Amennyire tetszik összességében a FA alatti munkálkodásunk, akkora WTF Walton szerződése.HendersonValami kamu szerződés, 165e... Na ne!
Remélem Walton kellemes meglepetés lesz mindenkinek.Sanyichef
több mint 11 éve
De La Puente közben aláírt a Bearshez két zacskó szotyiért. Amennyire tetszik összességében a FA alatti munkálkodásunk, akkora WTF Walton szerződése.HendersonValami kamu szerződés, 165e... Na ne!
Remélem Walton kellemes meglepetés lesz mindenkinek.
több mint 11 éve
De La Puente közben aláírt a Bearshez két zacskó szotyiért. Amennyire tetszik összességében a FA alatti munkálkodásunk, akkora WTF Walton szerződése.
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 11 éve
Nagyon remélem, higy IRL nem viszitek el Donaldot... (bárcsajna valszeg igen), Mondjuk ez esetben kéne nekünk egy le trade és kihúznám a legjobb benntmaradt LB-t (Barr vagy Mosley)...TomcsikMás nem nagyon jöhetett szóba. Nagyon remélem IRL is 1/12-ig kiviszik a Matthews, Robinson, Lewan OT hármast. Ha Lewan benn marad akkor lehet őt visszük és akkor csúszhat Donald. Giants pickre még Ebron jöhet szóba. Nálam egyértelműen Donald, 3 tech kell, Cullen Jenkins mögött ott lenne a rotációban 1 évig, utána pedig robbantana.
de ezekért a kezdő szintekig vlsz fel kellene tradelni a top 8-10 be www.bigblueunited.com/2014/03/big-blue-united-ot-greg-robinson-jake-matthews-option-big-blue-1st-round.htmloziboziTovábbra sem lenne indokolt első körben tackle-t választani, pláne feltrade árán. Beatty-nek kapnia kell még egy esélyt (nincs is más választás), túloldalon pedig továbbra is jó lesz Pugh. A guardok közé visszatér Snee, jött Schwartz és Jerry (és vannak még cseréink is), szerintem nem kéne Pugh-t guardok közé tenni és nem is fogjuk. Hátsóbb körökben viszont kell valaki cserének, ha pedig Beatty idén is vacak lesz, akkor jövőre jöhet egy top tackle.
több mint 11 éve
Letudtam draft játékot:Nagyon remélem, higy IRL nem viszitek el Donaldot... (bárcsajna valszeg igen), Mondjuk ez esetben kéne nekünk egy le trade és kihúznám a legjobb benntmaradt LB-t (Barr vagy Mosley)...
1/12: Aaron Donald, DT (Pittsburgh)
Egyértelműen BPA, brutál lenne.
2/11: Troy Niklas, TE (Notre Dame)
Nálam a TE az elsődleges need, azt mindenképp orvosolni akartam, a 2. körben pedig ő volt a legjobb elérhető.
3/10: Weston Richburg, C (Colorado State)
Szerintem a legjobb center, Walton pedig nem túl acélos megoldás, így 2. évében akár kezdhetne is majd.
4/13: JaWuan James, OT (Tennessee)
Kell egy csere a tackle-k közé, belőle pedig még talán ki lehetne nevelni valakit.
5/12: Robert Herron, WR (Wyoming)
Akár egy körrel korábban is vihető lett volna, igen gyors, alacsony célpont, javítja a mélységet.
5/34*: Chris Smith, DE (Arkansas)
Szerintem egy újabb steal, a draft game előtt nagyjából 4. kör elejére rangsoroltam. Nem árt egy DE sem, ráadásul Donald is tudja sackelni az ellenfél irányítóját, szóval a védőfal megerősítve.
6/11: Colt Lyerla, TE (Oregon)
Troll pick, korábban úgyis hiányoltátok ezeket a balhés játékosokat hátsó körökben, hát most itt van egy.Asbee
több mint 11 éve
de ezekért a kezdő szintekig vlsz fel kellene tradelni ,(de ennek minimális a valószínűsége) a top 8-10 be www.bigblueunited.com/2014/03/big-blue-united-ot-greg-robinson-jake-matthews-option-big-blue-1st-round.html Matthews/Robinson, Pugh, & Schwartz would be fantastic building blocks for the Giants O-Line for the foreseeable future
több mint 11 éve
mondjuk cornerbackből kevés van úgyhogy az biztos érkezikLetudtam draft játékot:Szerintem nincs olyan, aki ne írná alá ezt most, de ki tudja mi a FO elképzelése.balu10
Asbee
több mint 11 éve
Letudtam draft játékot:Szerintem nincs olyan, aki ne írná alá ezt most, de ki tudja mi a FO elképzelése.
Asbee
több mint 11 éve
Letudtam draft játékot:jöhetne
1/12: Aaron Donald, DT (Pittsburgh)
Nálam a TE az elsődleges need, azt mindenképp orvosolni akartam, a 2. körben pedig ő volt a legjobb elérhető.
Szerintem a legjobb center, Walton pedig nem túl acélos megoldás, így 2. évében akár kezdhetne is majd.
Kell egy csere a tackle-k közé, belőle pedig még talán ki lehetne nevelni valakit.
Akár egy körrel korábban is vihető lett volna, igen gyors, alacsony célpont, javítja a mélységet.
Szerintem egy újabb steal, a draft game előtt nagyjából 4. kör elejére rangsoroltam. Nem árt egy DE sem, ráadásul Donald is tudja sackelni az ellenfél irányítóját, szóval a védőfal megerősítve.
Troll pick, korábban úgyis hiányoltátok ezeket a balhés játékosokat hátsó körökben, hát most itt van egy.Asbee
több mint 11 éve
Letudtam draft játékot:1/12: Aaron Donald, DT (Pittsburgh)
Troll pick, korábban úgyis hiányoltátok ezeket a balhés játékosokat hátsó körökben, hát most itt van egy.
több mint 11 éve
Igazából Pascoe újraigazolása értelmesebb lett volna. Szerintem minden szurkoló bírja őt, rendszerbe is illik, fullbacket is tud játszani. Ezek után viszont ő tutira nem tér vissza, sőt valószínűleg az NFL is ennyi volt neki.
több mint 11 éve
Davissel kapcsolatban nálunk a leggyakoribb kifejezés a k**** anyád volt. Szóval...
több mint 11 éve
Húzzátok be Ebront, nekünk bennt marad Donald és mindenki happy 😀Hát az elkapásokról nagyjából annyit, hogy legjobb évében 229 yardig jutott, 1 évvel előtte meg 5 TD-t szerzett és kb ennyi. 2. számú tight endként kezdhet valamit és ennyi. De ne benne lássuk a kezdő TE-t, mert itthagyom a fórumot😀 Évek óta nem tudjuk megoldani a posztot és már itt lenne az ideje.AsbeeRemélem csak az irónia megy itt. Egyáltalán nem vagyunk beljebb, egy KEZDŐ ugyanúgy kell a tight endek közé.AsbeeTöbb helyen is blokkoló TE-ként említik. Eli védelmére jöhetett, bár arra Pascoe is megfelelt volna, még elkapni is tud....Sanyichef
több mint 11 éve
Bennettel min 3-5 évig megoldottunk volna 'sokmindent'(ELI is szerette ) ,de a Giants 3-4-5 M- USD-t sokalta,,, ,ma akár az évek óta tétmeccset nem játszott (anno sérült) centerek kapnak majdnem ennyit...😕
több mint 11 éve
Azért itt ne hagyd a fórumot, de ha gondolod fogadhatunk egy sörben, hogy márpedig nem lesz több TE igazolás, és ezzel a Davis,Robinson,(Pasco, ha visszahozzuk) Fells?, bandával oldjuk meg a történetet!FA igazolás ne is nagyon legyen több, ennyi új játékos már több mint elég. A draft class viszont mély, egyszerűen kell onnan egy TE az első 3 körből. Bennett és Davis ugyanúgy 2008-ban mutatkozott be az NFL-ben. Bennett nem tudott kilépni Witten árnyékából, ezért nálunk kapott utána egy újabb esélyt amivel élt is. Davis 5 évet lehúzott Chicago-ban számottevő eredmény nélkül, majd ő megkapta a második esélyét Seattle-ben (ahol azért szintén nem all-pro tight endek futkoznak) és kemény 3 elkapással zárt. Neki ez volt a második esélye és csak rontott a megítélésén. Ugyanabban az évben kezdtek az NFL-ben, így nem érdemes Bennett két évvel ezelőtti helyzetéhez hasonlítani Davis mostani helyzetét. Ennyi év után fejlődni már számottevően nem fognak, így azt is meg tudjuk ítélni meddig jutottak el. Kicsit alábecsüljük a tight end posztot és szvsz hosszútávon nem működik az sem, hogy bekukázunk 2-3 játékost és valaki majd úgyis megoldja (meg ezek a remek 1 éves szerződések).
Amúgy Bennett-et mikor leigazoltuk 2 éve, ő sem csinált előző években semmit Dallasban, a legjobb évében is csak 280! yardot kapott el, mégis kezdőt faragtunk belőle. Itt is ez lesz a helyzet.ironroy
több mint 11 éve
Azért itt ne hagyd a fórumot, de ha gondolod fogadhatunk egy sörben, hogy márpedig nem lesz több TE igazolás, és ezzel a Davis,Robinson,(Pasco, ha visszahozzuk) Fells?, bandával oldjuk meg a történetet!Hát az elkapásokról nagyjából annyit, hogy legjobb évében 229 yardig jutott, 1 évvel előtte meg 5 TD-t szerzett és kb ennyi. 2. számú tight endként kezdhet valamit és ennyi. De ne benne lássuk a kezdő TE-t, mert itthagyom a fórumot😀 Évek óta nem tudjuk megoldani a posztot és már itt lenne az ideje.AsbeeRemélem csak az irónia megy itt. Egyáltalán nem vagyunk beljebb, egy KEZDŐ ugyanúgy kell a tight endek közé.AsbeeTöbb helyen is blokkoló TE-ként említik. Eli védelmére jöhetett, bár arra Pascoe is megfelelt volna, még elkapni is tud....Sanyichef
Amúgy Bennett-et mikor leigazoltuk 2 éve, ő sem csinált előző években semmit Dallasban, a legjobb évében is csak 280! yardot kapott el, mégis kezdőt faragtunk belőle. Itt is ez lesz a helyzet.
több mint 11 éve
Hát az elkapásokról nagyjából annyit, hogy legjobb évében 229 yardig jutott, 1 évvel előtte meg 5 TD-t szerzett és kb ennyi. 2. számú tight endként kezdhet valamit és ennyi. De ne benne lássuk a kezdő TE-t, mert itthagyom a fórumot😀 Évek óta nem tudjuk megoldani a posztot és már itt lenne az ideje.Remélem csak az irónia megy itt. Egyáltalán nem vagyunk beljebb, egy KEZDŐ ugyanúgy kell a tight endek közé.AsbeeTöbb helyen is blokkoló TE-ként említik. Eli védelmére jöhetett, bár arra Pascoe is megfelelt volna, még elkapni is tud....Sanyichef
több mint 11 éve
Remélem csak az irónia megy itt. Egyáltalán nem vagyunk beljebb, egy KEZDŐ ugyanúgy kell a tight endek közé.AsbeeTöbb helyen is blokkoló TE-ként említik. Eli védelmére jöhetett, bár arra Pascoe is megfelelt volna, még elkapni is tud....