New York Giants
50 feliratkozó
több mint 11 éve
ha inkább Paintert látnád a csapatban, mint Freemant.---Asbee--- veled és a megkérdőjelezhetetlen értékrendeddel szemben én egyiket sem látnám szívesen GIANTS mezben....és hiába szeretnéd ezt csúsztatásokkal belemagyarázni a mondókámba,én NEM szeretném... köszi +++
több mint 11 éve
A top 3 QB (nem mind1 melyik) simán elérhető lesz 12-nél,ha már eltemettétek megfelelően az öreget 😊 pár órájaa draftra utaló vigyorgó figurát próbáld értelmezni 😊 alább . mellesleg a maradék 4 milkónkat biztos nem levitézlett dollárvadászokra kellene költenünk... lesz még annak helye,meg sérültünk szvsz ............. már az is felbaszott mikor sanchez nevét pár hete meghallottam,meg ha csak rumour szinten is...😊oziboziNem tudom milyen vigyorgó figuráról beszélsz, de nem láttam egyet se. Nincsen itt már szó semmilyen dollárvadászatról, Freeman a piac nyitása óta nem talált csapatot, ilyenkor már nem adnak senkinek milliókat. Egyébként sem lesz már jelentős érkezőnk, hiszen nincs is olyan játékos már aki komoly játékerőt képviselni + a fél csapatot sikerült felforgatni az elmúlt hónapban. Szerintem tisztán és érthetően leírtam miért van értelme egy sima workoutnak, ami nem jelent semmi kötelezettséget, attól még nem biztos, hogy nálunk köt ki. Ha nem volt világos sajnálom, szerintem érthető volt. Akkor viszont az értékrendeddel nagy gond lehet, ha inkább Paintert látnád a csapatban, mint Freemant.Asbee
több mint 11 éve
a draftra utaló vigyorgó figurát próbáld értelmezni 😊 alább . mellesleg a maradék 4 milkónkat biztos nem levitézlett dollárvadászokra kellene költenünk... lesz még annak helye,meg sérültünk szvsz ............. már az is felbaszott mikor sanchez nevét pár hete meghallottam,meg ha csak rumour szinten is...😊oziboziNem tudom milyen vigyorgó figuráról beszélsz, de nem láttam egyet se. Nincsen itt már szó semmilyen dollárvadászatról, Freeman a piac nyitása óta nem talált csapatot, ilyenkor már nem adnak senkinek milliókat. Egyébként sem lesz már jelentős érkezőnk, hiszen nincs is olyan játékos már aki komoly játékerőt képviselni + a fél csapatot sikerült felforgatni az elmúlt hónapban. Szerintem tisztán és érthetően leírtam miért van értelme egy sima workoutnak, ami nem jelent semmi kötelezettséget, attól még nem biztos, hogy nálunk köt ki. Ha nem volt világos sajnálom, szerintem érthető volt. Akkor viszont az értékrendeddel nagy gond lehet, ha inkább Paintert látnád a csapatban, mint Freemant.
több mint 11 éve
a draftra utaló vigyorgó figurát próbáld értelmezni 😊 alább . mellesleg a maradék 4 milkónkat biztos nem levitézlett dollárvadászokra kellene költenünk... lesz még annak helye,meg sérültünk szvsz ............. már az is felbaszott mikor sanchez nevét pár hete meghallottam,meg ha csak rumour szinten is...😊QB draftot felejtsük el most. Nem fogunk irányítót hozni. Painterben valószínűleg nem nagyon bízunk, Nassibről gyakorlatilag semmit nem tudunk, csak azt, hogy tavaly preseasonban nem villogott. 4 QB kell preseasonra, így valakinek van hely. Most ez lehet akár Freeman, akár egy másik szabadügynök, de egy UDFA is.Asbeeakkor már tényleg (inkább ) a Draft... backup-nak is kevés lenne nálunk...(is)oziboziJosh Freeman valószínűleg jön workoutra jövő hétenAsbeeMinek kellene ő nekünk?balu10
több mint 11 éve
QB draftot felejtsük el most. Nem fogunk irányítót hozni. Painterben valószínűleg nem nagyon bízunk, Nassibről gyakorlatilag semmit nem tudunk, csak azt, hogy tavaly preseasonban nem villogott. 4 QB kell preseasonra, így valakinek van hely. Most ez lehet akár Freeman, akár egy másik szabadügynök, de egy UDFA is.akkor már tényleg (inkább ) a Draft... backup-nak is kevés lenne nálunk...(is)oziboziJosh Freeman valószínűleg jön workoutra jövő hétenAsbeeMinek kellene ő nekünk?balu10
több mint 11 éve
akkor már tényleg (inkább ) a Draft... backup-nak is kevés lenne nálunk...(is)Josh Freeman valószínűleg jön workoutra jövő hétenAsbeeMinek kellene ő nekünk?balu10
több mint 11 éve
Josh Freeman valószínűleg jön workoutra jövő hétenAsbeeMinek kellene ő nekünk?
több mint 11 éve
A top 3 QB (nem mind1 melyik) simán elérhető lesz 12-nél,ha már eltemettétek megfelelően az öreget 😊
több mint 11 éve
Remélem nagy gond nem lesz , viszont az sajnos tuti hogy a legendás Eli futásokból sajnos vissza kell majd venni...😊
több mint 11 éve
Josh Freeman valószínűleg jön workoutra jövő héten
több mint 11 éve
Megpróbálták pihentetni + rehab és gondolták, hogy javulni fog. Még mindig nem érezte Eli tökéletesnek, ezért döntött műtét mellett. 6-8 hét és utána kapunk egy teljesen egészséges játékost. Kezdetekben a konditeremben és a csapatmegbeszéléseken ott tud lenni, szóval pont időben. Egyébként volt még 2007-ben Manningnek egy azt hiszem vállsérülése, ami után legalább 3-4 hetet ki kellett volna hagynia, mégis pályára tudott lépni.JPP azért más, nála az volt a kérdés, hogy a szezon kezdetére felépül-e egyáltalán és még mindig nem biztos, hogy az a játékos lesz, aki valaha volt. Nála különösen fontos lett volna, hogy elkerülje műtétet, de nem lehetett. Inkább tőle tartok, mert 2011-es játékát kellene mutatnia ha rájátszásba szeretnénk jutni.
több mint 11 éve
Pedig nagyon hasonló a két eset. Szerencsénkre Eli műtéte korábban történt, mint JPP-é tavaly (ha jól emlékszem), de amúgy az eddig megjelent hírek szerint a szezonzárón szerzett sérülés utóhatásáról van szó. Gondolom, idáig a golfozásnál nem zavarta...Pedig mindig mondogattam, hogy egy Manning nem sérül meg. Aztán erre a bratyónak is volt egy komoly sérülése és Elit is műteni kellett most. Mondjuk az a 6 hét kihagyás pont azt jelenti, hogy a felkészülésre visszatér.
Hiába, no Eli is öregszik!G-men
több mint 11 éve
Fasza. Bár nem fogjuk megtudni a hátterét, de remélem nem azt játszottuk most el mint JPP-nél tavaly! Konkrétan h nem műtötték meg Eli bokasérülését rögtön szezon után, hanem néhány héttel a felkészülés kezdete előtt. Írnak vmi kosármeccsről is a bratyó ellen, lehet ott sérült rá...fene tudja. Mindenesetre őt azért annyira nem fogja hátráltatni valószínűleg, mint JPP-t tavaly.SzsziszkaPedig nagyon hasonló a két eset. Szerencsénkre Eli műtéte korábban történt, mint JPP-é tavaly (ha jól emlékszem), de amúgy az eddig megjelent hírek szerint a szezonzárón szerzett sérülés utóhatásáról van szó. Gondolom, idáig a golfozásnál nem zavarta...
Hiába, no Eli is öregszik!
több mint 11 éve
Fasza. Bár nem fogjuk megtudni a hátterét, de remélem nem azt játszottuk most el mint JPP-nél tavaly! Konkrétan h nem műtötték meg Eli bokasérülését rögtön szezon után, hanem néhány héttel a felkészülés kezdete előtt. Írnak vmi kosármeccsről is a bratyó ellen, lehet ott sérült rá...fene tudja. Mindenesetre őt azért annyira nem fogja hátráltatni valószínűleg, mint JPP-t tavaly.
több mint 11 éve
Fél offense-t műtötték. Mondjuk nem hiszem, hogy Eli műtétje befolyásolni fog bármit is.AsbeeSo the Giants' starting QB (Manning), WR (Cruz), LT (Beatty), RG (Snee) and C (JD Walton) are all coming back from surgery...
több mint 11 éve
Fél offense-t műtötték. Mondjuk nem hiszem, hogy Eli műtétje befolyásolni fog bármit is.
több mint 11 éve
Eli Manning to have arthroscopic ankle surgery Thursday Eli Manning to go undergo ankle procedure, out for 6 weeks http:/wp.me/p14QSB-9sq9 /
több mint 11 éve
Jól draftoltál sztem. 1. kör Donald nem szorul magyarázatra, és sztem a 2 ol pick is helyén volt értékben (Richburg különösen frankó lenne 3. körben). Niklas tényleg reach kicsit, ez benne a rossz, ha olyan needünk van draftra érkezve, amit vhogy mindenképp meg kell oldani. 5. körtől lefele meg nehéz kötözködni, az kicsit szerencsejáték a valóságban is sztem. Mondjuk ha már belemegyünk: még egy alacsony wr-re nem nagyon van szükségünk (Herron), de sokkal jobb picket nem tudnék mondani, Chris Smith az 5. kör végén pedig nagyon jó érték. 2 TE 1 drafton nem kevés, de a sokból rosteren már csak kijönne egy normál.Miért lenne harag?😀 Igazából már vártam is, hogy jöjjön valami vélemény az egész draftra, ami mond is valamit és nemcsak pozitív.Akkor mi lett volna a reakció, ha 1. körben behúzom Ebront?Asbeeazzal kiegyeztem volna, sztem ő lehet egy új Shockey is akár, idő megmondja...
Niklas-szal sics semmi bajom, ír meg minden, csak sztem 2. kör közepét nem érdemes odaadni érte, 3. körben jöhet
ne érts félre Asbee nem ellened beszélek, csak elmondom a véleményem, remélem nincs harag!csebi
IRL is hasonló lesz szerintem a helyzet, a Donald, Ebron, Lewan hármas jöhet majd szóba. Nálam kb. ez a rangsor, Lewan ott kiment, Donald meg benn volt, így nem tudtam benn hagyni másnak. Persze a szezon után voltak nyilatkozatok, amelyben elmondták, hogy az offense-t újjá kell építeni és a FA-k közül inkább a védelmet erősítettük meg (mondjuk OL pl. kapott új játékost akik azért nem kutyaütők). Emiatt inkább a támadók közé várom az 1/12-t és akkor már inkább Ebron.Asbee
több mint 11 éve
Miért lenne harag?😀 Igazából már vártam is, hogy jöjjön valami vélemény az egész draftra, ami mond is valamit és nemcsak pozitív.Akkor mi lett volna a reakció, ha 1. körben behúzom Ebront?Asbeeazzal kiegyeztem volna, sztem ő lehet egy új Shockey is akár, idő megmondja...
Niklas-szal sics semmi bajom, ír meg minden, csak sztem 2. kör közepét nem érdemes odaadni érte, 3. körben jöhet
ne érts félre Asbee nem ellened beszélek, csak elmondom a véleményem, remélem nincs harag!csebi
IRL is hasonló lesz szerintem a helyzet, a Donald, Ebron, Lewan hármas jöhet majd szóba. Nálam kb. ez a rangsor, Lewan ott kiment, Donald meg benn volt, így nem tudtam benn hagyni másnak. Persze a szezon után voltak nyilatkozatok, amelyben elmondták, hogy az offense-t újjá kell építeni és a FA-k közül inkább a védelmet erősítettük meg (mondjuk OL pl. kapott új játékost akik azért nem kutyaütők). Emiatt inkább a támadók közé várom az 1/12-t és akkor már inkább Ebron.
több mint 11 éve
Akkor mi lett volna a reakció, ha 1. körben behúzom Ebront?Asbeeazzal kiegyeztem volna, sztem ő lehet egy új Shockey is akár, idő megmondja...
ne érts félre Asbee nem ellened beszélek, csak elmondom a véleményem, remélem nincs harag!
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
Igazából én sem adnék magamnak A+ értékelést Niklas pickre, de ezt muszáj volt meglépni. Fiedorowicz 3/10-nél nem is volt benn (persze ha nem Niklas-t húzom lehet igen, de kitudja) és ha őt sem tudtam volna kiválasztani, akkor gyakorlatilag telibeszartam volna a legnagyobb hiányposztot. Ahogy megvan a 4-5 gyenge pontja Niklas-nak, ugyanúgy van a többi tight endnek is, amiket ki tudunk emelni, ha épp utáljuk az adott játékost. Kicsit túl is lett tárgyalva az egész pick, részemről lezártam.IRL pedig úgyis az lesz második körben, hogy valaki csúszni fog és akkor berántjuk őt. Az utóbbi években ez volt a szokás (felemás sikerrel), idén egy elég mély class-nál még nagyobb esélyt látok erre.
több mint 11 éve
Akkor mi lett volna a reakció, ha 1. körben behúzom Ebront?AsbeeNekem nem lenne gondom vele, mert nincs elég célpontja Elinak jelenleg főleg minőségben. Nálam a két esetleg csúszó top wr húzása is nagy örömöt okozna.
Egy biztos nagy lutri a daft, fogalmunk sincs, hogy ki lesz jó pick, kit kellene húzni. Lehet, hogy utánunk fognak korszakos játékost húzni, lehet, hogy mázlink lesz valakivel, de az is lehet, hogy belekényszerülünk a BPA-ba és nem megyünk vele sokra.
Lehet, hogy Ebronnal nagy lehetőséget szalasztunk el, de lehet, hogy jól járunk azzal ha passzoljuk és behúzunk mást.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 11 éve
Akkor mi lett volna a reakció, ha 1. körben behúzom Ebront?
több mint 11 éve
igen, de Ballardot nem a 2. körben draftoltuk, hanem UDFAként kukáztuk...megoldás alatt sztem az számít, hogy az adott szezonban, milyenek voltak a játékosok ott, és ez alapján meg csak a tavalyi év volt a kuka, nem lehet mkivel hosszú távú szerződést kötni, ld Myers ha vele hosszú távú lett volna akkor most szívnánk eléggé. Benettel meg mi is jól jártunk abban az évben egyértelműen, nélküle már sztem előbb el kezdődött volna a vesszőfutásErről az "elkapó" és "blokkoló" tight endről annyit, hogy anno Ballard is blokkoló tight end volt😊 Amit ő hozott elkapásokban, az benne lenne Niklas-ban is.Asbee
blokkoló TE-t nem draftolnék a 2. körben, arra már itt van Davis is, szóval teljesen felesleges. nem vagyok arról meggyőzödve, hogy Niklas egy elkapó TE lesz az NFL-ben azonnal, érdekes prospect lehet, de sztem időt kell belefektetni a kinevelésre, tehát ő nem oldaná meg azon a poszton lévő űrt azonnal...csebi
volt 1 jó éve, aztán sérülés miatt kuka,majd 8 meccs alatt 75 yard, én szurkolok neki meg minden, nem erről van szó, csak nem ugyanaz a két ember, és Niklas nem fogja megváltani itt a világot, mert pont azokat írják hátránynak, amikre szükség lenne
1. nem tipikusan elkapó (több helyen is írják, hogy nem Ebron v Amaro osztályba tartozik)
2. fizikális problémák
3. trafficban nem blokkol jól
4. sok ember között nem megbízható célpont (megint a fel- és elpattanó labdák korszaka jöjjön?)
5. nem fal közeli játékosként tekintenek rá
ne felejtsük el, hogy lb-t játszott 2012-ben
remélem Jerry nem fogja meghúzni 2. körben
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
megoldás alatt sztem az számít, hogy az adott szezonban, milyenek voltak a játékosok ott, és ez alapján meg csak a tavalyi év volt a kuka, nem lehet mkivel hosszú távú szerződést kötni, ld Myers ha vele hosszú távú lett volna akkor most szívnánk eléggé. Benettel meg mi is jól jártunk abban az évben egyértelműen, nélküle már sztem előbb el kezdődött volna a vesszőfutásErről az "elkapó" és "blokkoló" tight endről annyit, hogy anno Ballard is blokkoló tight end volt😊 Amit ő hozott elkapásokban, az benne lenne Niklas-ban is.
blokkoló TE-t nem draftolnék a 2. körben, arra már itt van Davis is, szóval teljesen felesleges. nem vagyok arról meggyőzödve, hogy Niklas egy elkapó TE lesz az NFL-ben azonnal, érdekes prospect lehet, de sztem időt kell belefektetni a kinevelésre, tehát ő nem oldaná meg azon a poszton lévő űrt azonnal...csebi