New York Giants

50 feliratkozó

több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
tavaly az OT pick első körben azért teljesen várható volt...
de előtte Wilson azért komoly meglepetés volt mindenkinek! ezért gondolom azt hogy most ismét benne lehet egy teljesen váratlan húzás amire nem is gondolunk...
CB-n kívül kb minden magyarázható lesz! 😀yooker
punter?

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
tavaly az OT pick első körben azért teljesen várható volt...
de előtte Wilson azért komoly meglepetés volt mindenkinek! ezért gondolom azt hogy most ismét benne lehet egy teljesen váratlan húzás amire nem is gondolunk...
CB-n kívül kb minden magyarázható lesz! 😀
több mint 11 éve
A szezon utáni nyilatkozatok után mondjuk az offense-be várok valakit. Idény előtt elmondták, hogy beszart az egész egység és meg kell erősíteni. Valamennyire sikerült is, de azért ez még nem az igazi. A támadófalba kell legalább egy ígéretes projekt (és nem ilyen Mitch Petrus + Matt McCants félékre gondolok), kell egy elkapó és egy tight end. Ami komoly need az csak a tight end, oda egy játékost nem tudok mondani aki a kezdő közelébe férkőzhetne. Ha ez nem jön össze, akkor nem A-t fogok adni a draftra az tuti😀

Az igazi probléma viszont szerintem az, hogy majdnem mindenhol találunk kérdőjeleket. Manning vissza tud-e térni régi formájába? Wilson újra pályára léphet-e? Randle tényleg 2. számú elkapó tud lenni? Ki lesz a kezdő tight end? A falemberek egészségesek tudnak-e maradni? Beatty? Moore és Hankins kezdő szintet képvisel? A linebacker sor ott folytatja ahol abbahagyta? DRC az Eagles-ben vagy a Broncos-ban mutatott játékát hozza? A special team meg tudja-e fogni az ellenfél visszahordóit? Holliday hányszor ejti majd el a labdát? Ebből a csapatból igazából ki tudok nézni bármit.

több mint 11 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
Persze, bármi megtörténhet, meg annak az ellenkezője is. Nyilván csak a papírforma szerint valószínűbb lehetőségeket találgatjuk. Tavaly se számított senki Pugh-ra...én anyáztam is rendesen 😊
Az meg pláne nem biztos h az általam óhajtottak közül 3 v akár 2 ott lesz. Jó esély van rá h legalább 1 benn maradjon a mi választásunkig a logikám szerint, és ha az lesz a pickünk én örülök. Amúgy én is Donald párti vok (azok közül akikre esélyt is látok). Valószínűleg csalódott leszek, ha nem az említett 9-ből jön vki, de ez már csak így megy nálam...Pugh is bevált, ezért nem kértek még fel tanácsadónak.
több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
Azért nem lesz azért nehéz dolga a FO-nek. Valószínűleg 12. helyen elérhető lesz Lewan, Donald, Ebron, talán Evans, Mosley, Barr, Mack egyike. Egyik sem lenne nagy melléfogás, mindegyik erősítené a csapatot, meg lehet indokolni a választást.gyurczi
gyakorlatilag az első körben tényleg nem tudunk hibázni kb.!
nem hagytunk olyan needet ahová mindenképpen húzni kellene már az elején , ezért lehet várni mi is történik előttünk...
bár személy szerint a TE,WR tőlem távolabb áll továbbra is első körben mint egy DT,OT de majd meglátjuk..
+ ezek az előzetes várakozások, szakértői mockok szoktak azért borulni szépen , tehát könnyen lehet hogy 1/12-nél már valami meglepetés fog érni minket... (pl trade felfelé valakiért, vagy egy totál reachnek tűnő húzás ...:p
)
több mint 11 éve
gyurczi New York Giants 2 598 — Giants fan
Mivel a draftról van szó, bármi lehet, szvsz ez csak a verziók, és azok következményeinek a latolgatása. Ha ennyire jó ez a class akkor valszeg tényleg a letrade lenne a legjobb forgatókönyv. Sajnos erre látok legkisebb esélyt, magunkat ismerve.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 11 éve
Henderson New York Giants 1 077
Optimistábbak szerint akár 4 qb is kimehet előttünk, de sztem annyi nem fog.Szsziszka
Ez érdekes kérdés lesz amúgy, én cseppet sem lepődnék meg, ha egy sem menne ki, akkor azért lehet majd fejet vakargatni, főleg, ha a sokat emlegetett trióból mindenkit kihúznak előttünk.

Én személy szerint egy letradenek örülnék a legjobban, egy extra harmadik, vagy ha sokat lépünk hátra, második körért és még mindig maradnának jó OL, DL, TE lehetőségek, és így már a LB is szóba jöhetne talán.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 11 éve
Annyit én még hozzátennék ha szabad, hogy nálam egyáltalán nem biztos, hogy a Donald, Ebron, Lewan hármas ott lesz még 1/12-nél. Szerintem Lewan simán elkelhet korábban, én látok rá esélyt. Greg Robinson és Jake Matthews top5 kaliber, valamelyiket elviszik ott, pár húzással később pedig mehet utána a másik. A Bills 1/9-nél akár viheti Lewant.

több mint 11 éve
...
Én személy szerint össz 9 játékost látnék szívesen nálunk 1. körben:
dl: Clowney, Donald
ol: Robinson, Matthews, Lewan
lb: Mack
te: Ebron
wr: Watkins, Evans
...Szsziszka
Mondjuk ha mégis a Donald, Ebron Lewan hármasból kell majd választani, lehet még sem lesz annyira egyszerű. annyira megoszlanak már most a vélemények, hogy ha ezen játékosok közül választanak majd, kapnak hideget meleget.
A DL-hez Linval távozása miatt sokak szerint elengedhetetlen lenne Donald, kellene mindenképpen egy passrusher DT. Aztán ott az OL kérdése. Sokan azt mondják kelleni fog egy tackle mindenképpen, hogy Elit megvédjék. A maradék meg követeli Ebront, mert Shockey óta nincs állandó, megbízható, csak innen onnan összeszedett "vendég" TE, kell a célpont Elinak.
Biztos, hogy nem lesz az összes Giants drukker elégedett az első körös választással.
Jól megcáfoltam azt amit arról írtam, hogy könnyű dolga lesz a FO-nek. 😀

több mint 11 éve
Egyik kinti blogon Cinton-Dixet választanák😀

több mint 11 éve
Azért nem lesz azért nehéz dolga a FO-nek. Valószínűleg 12. helyen elérhető lesz Lewan, Donald, Ebron, talán Evans, Mosley, Barr, Mack egyike. Egyik sem lenne nagy melléfogás, mindegyik erősítené a csapatot, meg lehet indokolni a választást.gyurczi
Remélhetőleg lesz választási lehetőség. Annyit hozzá h szerintem Mack nem lesz bent. Barr pedig melléfogás lenne. A többi közül sanszos h jön vki.
Én személy szerint össz 9 játékost látnék szívesen nálunk 1. körben:
dl: Clowney, Donald
ol: Robinson, Matthews, Lewan
lb: Mack
te: Ebron
wr: Watkins, Evans
Fentiekből néhányra nyilván semmi esélyünk. Akire reálisan lehet: Donald, Lewan, Ebron, talán Evans.
9 játékosból h vki benn legyen nálunk, rajtuk kívül még legalább 3 ki kell h menjen. Optimistábbak szerint akár 4 qb is kimehet előttünk, de sztem annyi nem fog. Én 2-vel számolok, annak sztem elég nagy a vszínűsége. Aki még szóba jöhet top10 körül, az Gilbert, Barr, talán Dennard. Meg persze lehet 1-1 meglepetés, mint pl. anno a Jags 1/10-es Alualu pickje, vagy kevésbé vadak. Én a felsoroltaknak örülnék, és sztem jó esély van rá h vmelyik benn is lesz mire sorra kerülünk. Kérdés persze h Reese-ék hogy gondolkodnak.
több mint 11 éve
Barrnál azért nem tapsolnék😀

több mint 11 éve
Azért nem lesz azért nehéz dolga a FO-nek. Valószínűleg 12. helyen elérhető lesz Lewan, Donald, Ebron, talán Evans, Mosley, Barr, Mack egyike. Egyik sem lenne nagy melléfogás, mindegyik erősítené a csapatot, meg lehet indokolni a választást.

több mint 11 éve
Kiper végre rájött, hogy nem a LB a legnagyobb needünk és Ebront írta hozzánk első körbe, Su'a-Filo-t pedig másodikba. Mondjuk guard nem feltétlenül kellene, de őt ott elfogadnám, szerintem az első kör végén kimegy. Ha nagy gáz van tud tackle-t is játszani.

több mint 11 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Biztos minimum körüli, de nem voltam ott mikor aláírták😀Asbee
Ezt a kibaszást, hogy kihagytak belőle 😀
Annyiért nincs vele nekem se semmilyen bajom, csak azt hittem ilyen Sanchez féle 1,5 millás garantált tartalommal fogjuk megszerezni, hogy a preseason végén ki se lehessen baszni, de így ok, legalább lesz verseny a padmelegítő pozícióra...

több mint 11 éve
Én nem szólalok meg, hagyom a fórum népét kibontakozniAsbee
Fizetéséről lehet tudni?balu10
Biztos minimum körüli, de nem voltam ott mikor aláírták😀

több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Azt azért hozzá kell tenni, hogy mi egyrészt ROT-t akartunk hozni lévén, hogy Beattynek a draft előtt adtunk hosszútávú szerződést kezdő LOT fizetéssel, másrész a draft után voltak olyan cikkek mely szerint Reese és TC annyira bele voltak szerelmesedve Pughba, hogyha nem lett volna OT run, akkor is őt hozzák. Végül Pugh a teljesítményével (egyenlőre) őket igazolja.balu10
Én se úgy értettem, hogy ne őket igazolná, mert jó döntést hoztak. Ez ma már nyilvánvaló. (az ROTnek hozták rész irreleváns kissé)
A kérdés az volt: draft előtt hova prognosztizálnánk ha idén jönne ki Vinni de Pugh. Minden draft más (a Giants Pugh kivételével is más lenne mint tavaly stb), például tavaly volt első körös tehetség olyan 12-15 szvsz, akkor is kell draftolni 32x. És így tovább.

Szerk: Úgy gondolom túl sokan túl sokat foglalkoznak a reach-steal baromsággal. Nekem ez nagyjából tök mindegy. Kivéve a nyilvánvalóan nagy anomáliákat. Úgysem számít. Kit édekel ma már ,hogy Aaron Rodgers hol lett draftolva? (Pedig róla külön is él egy idióta kiirthatatlan "padoztatni jó doolg" legenda. Bár az is inkább szórakoztat, mikor valaki leírja századszorra.) De tök mindegy egyébként is.
A lényeg, hogy illető bevált vagy nem. Kit érdekel, hogy egy hozzáértő/nem értő mock oldal szerinti képzeletbeli listán hozzárendelt sorszámhoz mennyire közelített a draft napján? Mikor (ugyanúgy utólag láthatóan) adott listán alig van egyezés, és rengeteg a téves következtetés? És főleg ezt megmondani draft másnapján/aznap, hogy ki hol érte meg az nekem viccforrás.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Fizetéséről lehet tudni?

több mint 11 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Nassib ennyire gyengusz hogy kellett Freeman?silent7939
Nem sokat tudni róla. Tavalyi edzőtábor alatt annyira nem villogott és a preseason sem az övé volt. Nem mertek egyedül vele nekimenni 2013-nak, Paintert meg jobbnak látták Carrnál, így ő lett az első számú csere. Idén kap még egy esélyt a festőművész, de szerintem csak camp body-nak lesz jó. Nassib vagy tényleg ilyen gyenge, vagy pedig a draft előtt elcserélik, amire nagyon kevés esélyt látok. Vajon ki lenne az a GM akinek ő kellene és mennyit adna érte? Ennyi erővel akkor már kiválaszthatták volna tavaly, 3 köre volt rá mindenkinek.Asbee
Hm... nem gondoltam hogy ennyire mellette van a dolognak...
több mint 11 éve
Nassib ennyire gyengusz hogy kellett Freeman?silent7939
Nem sokat tudni róla. Tavalyi edzőtábor alatt annyira nem villogott és a preseason sem az övé volt. Nem mertek egyedül vele nekimenni 2013-nak, Paintert meg jobbnak látták Carrnál, így ő lett az első számú csere. Idén kap még egy esélyt a festőművész, de szerintem csak camp body-nak lesz jó. Nassib vagy tényleg ilyen gyenge, vagy pedig a draft előtt elcserélik, amire nagyon kevés esélyt látok. Vajon ki lenne az a GM akinek ő kellene és mennyit adna érte? Ennyi erővel akkor már kiválaszthatták volna tavaly, 3 köre volt rá mindenkinek.

több mint 11 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Nassib ennyire gyengusz hogy kellett Freeman?
több mint 11 éve
Ugyanoda tenném nagyjából. Második kör közepe vége.
Tavaly volt egy nem meglepő OT run, korán elkeltek a jobb OTk, senki nem habozhatott, még akkor sem, ha szerintük sem feltétlen volt például Pugh első körös érték. Idén is így lenne. Az elit OTk kelendőségtől függne Pugh ára elsősorban. Aki úgy tervezi draftol OT-t kezdőbe, az rá fog szánni korai picket és kész. A prémium posztok ilyenek. (Hoppon lehet maradni eme tervhez képest, de az nem Pugh (értékű playa) árát befolyásolja.)
Pugh LOT limitáltsága komoly faktor ,ezt ne felejtsük.ulpianus
Azt azért hozzá kell tenni, hogy mi egyrészt ROT-t akartunk hozni lévén, hogy Beattynek a draft előtt adtunk hosszútávú szerződést kezdő LOT fizetéssel, másrész a draft után voltak olyan cikkek mely szerint Reese és TC annyira bele voltak szerelmesedve Pughba, hogyha nem lett volna OT run, akkor is őt hozzák. Végül Pugh a teljesítményével (egyenlőre) őket igazolja.

több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Szerintetek Pugh az idei felhozatalban hova lett volna rangsorolva a Draft előtt? ( teoretikusan)ozibozi
Ugyanoda tenném nagyjából. Második kör közepe vége.
Tavaly volt egy nem meglepő OT run, korán elkeltek a jobb OTk, senki nem habozhatott, még akkor sem, ha szerintük sem feltétlen volt például Pugh első körös érték. Idén is így lenne. Az elit OTk kelendőségtől függne Pugh ára elsősorban. Aki úgy tervezi draftol OT-t kezdőbe, az rá fog szánni korai picket és kész. A prémium posztok ilyenek. (Hoppon lehet maradni eme tervhez képest, de az nem Pugh (értékű playa) árát befolyásolja.)
Pugh LOT limitáltsága komoly faktor ,ezt ne felejtsük.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Szerintetek Pugh az idei felhozatalban hova lett volna rangsorolva a Draft előtt? ( teoretikusan)ozibozi
Pugh tavaly sem volt túl elöl a rangsorokban. Talán draft előtt egy héttel/pár nappal mockolta hozzánk Mayock, előtte nem nagyon emlegették 1. körben. Bejött neki.
Tekintve a Martinhoz való hasonlóságot, gondolom közvetlenül ő mögé rangsorolnák a T-k közt, olyan 1. kör végi prospectnek sztem.
több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 782 — Lucas Scott
most ha troll akarnék lenni, akkor te már nem tartozol a fórum népéhez? felette állsz,vagy mi?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.