New York Giants
50 feliratkozó
több mint 11 éve
Van abban logika amit írsz h amíg Eli meg TC "formában" van, addig komolyabb esélyünk van vmi jó eredményt elérni még, de sztem nem áll úgy most ez a csapat h 2-3 jó draft pickkel SB contenderekké lépjünk elő. Ha azt nézzük, a seconary az nagyon erős papíron liga szinten is, de ezen kívül minden posztra ráférne az erősítés (qb-t nyilván nem kell hoznunk).pláne hogy egy jó draft nem az idei hanem a következő évünket/éveinket menthetné!
De a legutóbbi 2 sb győzelemkor sem voltunk esélyesek, úgyh ilyen alapon bármi lehet idén is, pláne h az edzői stáb elég komolyan változott, ennek is lehet jó hatása.Szsziszka
elég nagy volt az FA aktivitás és a legtöbb hiányposztra azért érkeztek emberek
és bár én bevállalósabb lennék a korai körös újoncokkal de ez azt jelenti hogy idén sem nagyon akarunk szakítani a jegelésükkel ha nem feltétlen szükséges...
ettől függetlenül én is bízom ebben a megújulásban amit megpróbálunk
több mint 11 éve
Szerintetek Pugh az idei felhozatalban hova lett volna rangsorolva a Draft előtt? ( teoretikusan)
több mint 11 éve
Igen, a középső körös (3-4-5) pickjeink nem nagyon ülnek.---Szsziszka -------------- na pont ezért került szóba ,hogy idén : vagy az első ,vagy másodikban ha kell ,akkor fel kell trade-elni a kezdőkért akár a 3.-4. -5.rovására,mert 3 embernek idén eredményt kell produkálni ,és nincs idő a klasszikus építkezésre : Eli,TC,JR... (mellesleg ezek is csak teóriák huszonpárnapig😊oziboziAz utóbbi időben az a tendencia h szeretjük az összes draft cetlinket kihasználni, elég ritkán tradelünk, és akkor is csak a 3., 4. kör körül emlékszem ilyesmire.
Idén a szokásosnál agresszívabbak voltunk a fa piacon, fene tudja h a drafton is így cselekszik-e Reese. Engem meglepne. Nem fogunk úgy nekimenni a draftnak h mindenképp feltradelünk, nem tudni hogy alakulnak majd a pickek, lehet nem lesz olyan játékos benn, akiért érdemes az 1. v. a 2. kör végére vissza fölmenni. Inkább akkor elképzelhető, ha vmi általunk nagyon értékesnek tartott játékos csúszna. 1. körben főleg nem gondolom h előre mennénk, 12. körül tudunk még azonnali kezdő potenciállal rendelkező játékost találni sztem.
Van abban logika amit írsz h amíg Eli meg TC "formában" van, addig komolyabb esélyünk van vmi jó eredményt elérni még, de sztem nem áll úgy most ez a csapat h 2-3 jó draft pickkel SB contenderekké lépjünk elő. Ha azt nézzük, a seconary az nagyon erős papíron liga szinten is, de ezen kívül minden posztra ráférne az erősítés (qb-t nyilván nem kell hoznunk).
De a legutóbbi 2 sb győzelemkor sem voltunk esélyesek, úgyh ilyen alapon bármi lehet idén is, pláne h az edzői stáb elég komolyan változott, ennek is lehet jó hatása.
több mint 11 éve
A tavalyi évből jól kijöhetünk, de akár csúnya vége is lehet. Pugh eddig okés, Hankins sem volt rossz, Moore-ból pedig bármi lehet. Ha 3 játékos jól tud teljesíteni az már teljesen jó és ott lehet még Cox is, aki eddig kellemes meglepetés (bár szobrot neki sem fognak állítani Cantonban).A 2012-es év viszont nagyon csúnya lehet, Hosley-nak szerintem annyi, Wilsonnak meg a nyaksérülése...
2011 sajnos kissé eléggé legalja, Amukamara okés lett, de Marvin Austin, Greg Jones, Sash és Scott nincs már a keretben. Jernigan megkaphatja az esélyt, Willams pedig a rotációba ott van a linebackerek között.
2010 is kb. ezzel egyenértékű, bár JPP-nek volt egy kegyetlen jó éve, Joseph-nek pedig három szimplán jó, kár hogy elengedtük.
Nem megyek vissza 2007-ig, de annyira nem gáz ez, igaz voltak olyan húzások a középső körökben amik nem váltak be. Ami az átlagostól felfelé mozdítja el a draftokat, az Nicks és JPP. Egy újabb telitalálatra viszont újra szüksége lenne Reese-nek, ha ismét Super Bowlt szeretne. Tavaly jó volt Pugh, de azért mégis egy jobb oldali tackle-ről beszélünk, igaz amilyen gyenge class volt akkor, abban ez volt a maximum.
Amit szeretnék, hogy tényleg "valódi" futballjátékosokat hozzunk és ne mindenféle projektet. Biztos vonzó volt anno, hogy Cooper Taylor milyen magas (igaz nem tudunk egy ilyen magas klasszis safety-t mutatni) és Adrien Robinson mennyire gyorsan fut és magasra ugrik, de akkor válasszuk ki őket a hetedik körben, vagy megpróbálni elhozni UDFA-n. Van olyan poszt, ahol rögtön kezdhetne is az adott rookie, ezért az érettebb játékosoknak szavaznék most bizalmat. Nagyon jó kis class az idei, feltrade-elni bűn lenne (egyszer sem tettük meg eddig, most sem fogjuk), a 2. körben is reális eséllyel találhatunk olyan valakit, aki egy gyengébb évben 1. körös lenne.
több mint 11 éve
Igen, a középső körös (3-4-5) pickjeink nem nagyon ülnek.---Szsziszka -------------- na pont ezért került szóba ,hogy idén : vagy az első ,vagy másodikban ha kell ,akkor fel kell trade-elni a kezdőkért akár a 3.-4. -5.rovására,mert 3 embernek idén eredményt kell produkálni ,és nincs idő a klasszikus építkezésre : Eli,TC,JR... (mellesleg ezek is csak teóriák huszonpárnapig😊
több mint 11 éve
Én nem szólalok meg, hagyom a fórum népét kibontakozniAsbeesemmi különös!
ezzel kap egy esélyt hogy ő legyen a Qb ha Eli bokája mégsem lesz teljesen rendben!
van már tapasztalata, voltak jó meccsei , sőt egy egészen jó éve is (régebben)....
több mint 11 éve
Én nem szólalok meg, hagyom a fórum népét kibontakozni
több mint 11 éve
QB Josh Freeman érkezett tőlünk és DT Kevin Williams is esélyes hogy nálatok kössön ki
több mint 11 éve
Igen, a középső körös (3-4-5) pickjeink nem nagyon ülnek. Viszont szerencsére sikerült azért az utóbbi időben késői körös meg udfa játékosok közt is kezdőket szintűeket találnunk. (Cruz, Bradshaw, Boss, Ballard, Jacquain Williams) Van hova javulni mindenesetre.SzsziszkaEzek a késői találatok ( mondjuk kb évente 1 ) egy kicsit mentenek a dolgon, de ez még így is elég kevés...
a jó csapatépítéshez meg jó draftok kellenek...
nem tudom mennyi az átlag "beválási arány" , de kíváncsi lennék nagyon!
de el tudom képzelni hogy mondjuk 2-3 egymás utáni tényleg sikeres draft (pl Seahawks ) nagyon be tud indítani egy klubot és persze fordítva is...
szóval már csak ezért is nagyon ránk férne egy telitalálat hogy kicsit egyenesbe jöjjünk!!
több mint 11 éve
Igen, a középső körös (3-4-5) pickjeink nem nagyon ülnek. Viszont szerencsére sikerült azért az utóbbi időben késői körös meg udfa játékosok közt is kezdőket szintűeket találnunk. (Cruz, Bradshaw, Boss, Ballard, Jacquain Williams) Van hova javulni mindenesetre.nem tudom a többi csapat milyen stratégiát alkalmaz de alapvetően ez egy teljesen jó hozzáállásnak tűnik! ettől függetlenül valahogyan mégsem akaróznak nagyon jól sikerülni a drfatok még ha közvetlen utána jónak is tűnik, mert végül (már 3. körtől általában ) rengetegen tűnnek el a süllyesztőben....Mondjuk a BPA az első körben szerintem félig-meddig csak egy mítosz, Pugh és Wilson egyáltalán nem volt az és pl. JPP is csak 24-dik, Nicks 42-dik volt a CBS rangsorában. Amukamarára rá lehet sütni, őt a hatodiknak rangsorolták. Persze nem szentírás az sem ami ott van, de a draftolásuk pillanatában egyikük sem volt olyan játékos, akiért a fél karunkat odaadtuk volna és talán nem is ők képviselték ott a legnagyobb értéket.Egyetértek, sztem sincs vegytiszta BPA. Későbbi körökben sem nagyon sztem. Minden picknél azt mondják, és fogják is mondani, h ő volt a legmagasabban rangsorolt játékos a boardon. Hülyén is hangzana h igazándiból volt 3-4 jobb játékos, akiket bent hagytunk, mert nekünk x posztra kellett vki. Arról nem is beszélve h az újonc önbizalmának sem használna ha így kommunikálnának egy picket. Gyanús h a BPA meglehetősen gyakran vmelyik (kisebb-nagyobb) needünkre/távozónk posztjára jön ki (Nicks, Phillips, Wilson) és aztán jön a "value and need" frázis.
A 2, 3. körben mondjuk bevett szokás nálunk csúszókat hozni, ők meg vagy beválnak vagy nem. Elkapókból találunk bőven klasszis játékost idén, ezért reális esély van rá, hogy akkor érkezik valaki. 14-15 WR-t lehet mondani, aki elkelhet az első 3 körben, valaki könnyen beakadhat hozzánk (vagy 1-2 körrel később). De ilyen alapon lehet az elkapók miatt (is) más poszton lesz egy csúszó akit kiválasztunk.Asbee
A másik meg h minden csapatnak van egy draft boardja. Mi van, ha úgy jön ki h az 1. és a 2. körben is pl. cb a BPA a board szerint? Nyilván nem lesz mindt2 pick cb.
Szóval ezt a BPA dolgot árnyalni kell sztem, inkább az igaz h legmagasabban rangsorolt játékosaink közül azt hozzuk, aki kisebb-nagyobb needet befoltoz. A sokat csúszóknál esetleg lehet h akkor is visszük ha rendben a roster az adott poszton. Meg vannak szabályt erősítő kivételek: JPP. Amikor hoztuk, még volt egy csúcsforma közeli Tuck, Osi, Kiwi triónk, ő pl eléggé needtől független BPA jellegű pick volt sztem. De jó döntés volt.Szsziszka
remélem nem lesz igazam de a tapasztalatok alapján idén is elég lesz az első két kört nézni
a többi úgy sem számít... 😕yooker
több mint 11 éve
nem tudom a többi csapat milyen stratégiát alkalmaz de alapvetően ez egy teljesen jó hozzáállásnak tűnik! ettől függetlenül valahogyan mégsem akaróznak nagyon jól sikerülni a drfatok még ha közvetlen utána jónak is tűnik, mert végül (már 3. körtől általában ) rengetegen tűnnek el a süllyesztőben....Mondjuk a BPA az első körben szerintem félig-meddig csak egy mítosz, Pugh és Wilson egyáltalán nem volt az és pl. JPP is csak 24-dik, Nicks 42-dik volt a CBS rangsorában. Amukamarára rá lehet sütni, őt a hatodiknak rangsorolták. Persze nem szentírás az sem ami ott van, de a draftolásuk pillanatában egyikük sem volt olyan játékos, akiért a fél karunkat odaadtuk volna és talán nem is ők képviselték ott a legnagyobb értéket.Egyetértek, sztem sincs vegytiszta BPA. Későbbi körökben sem nagyon sztem. Minden picknél azt mondják, és fogják is mondani, h ő volt a legmagasabban rangsorolt játékos a boardon. Hülyén is hangzana h igazándiból volt 3-4 jobb játékos, akiket bent hagytunk, mert nekünk x posztra kellett vki. Arról nem is beszélve h az újonc önbizalmának sem használna ha így kommunikálnának egy picket. Gyanús h a BPA meglehetősen gyakran vmelyik (kisebb-nagyobb) needünkre/távozónk posztjára jön ki (Nicks, Phillips, Wilson) és aztán jön a "value and need" frázis.
A 2, 3. körben mondjuk bevett szokás nálunk csúszókat hozni, ők meg vagy beválnak vagy nem. Elkapókból találunk bőven klasszis játékost idén, ezért reális esély van rá, hogy akkor érkezik valaki. 14-15 WR-t lehet mondani, aki elkelhet az első 3 körben, valaki könnyen beakadhat hozzánk (vagy 1-2 körrel később). De ilyen alapon lehet az elkapók miatt (is) más poszton lesz egy csúszó akit kiválasztunk.Asbee
A másik meg h minden csapatnak van egy draft boardja. Mi van, ha úgy jön ki h az 1. és a 2. körben is pl. cb a BPA a board szerint? Nyilván nem lesz mindt2 pick cb.
Szóval ezt a BPA dolgot árnyalni kell sztem, inkább az igaz h legmagasabban rangsorolt játékosaink közül azt hozzuk, aki kisebb-nagyobb needet befoltoz. A sokat csúszóknál esetleg lehet h akkor is visszük ha rendben a roster az adott poszton. Meg vannak szabályt erősítő kivételek: JPP. Amikor hoztuk, még volt egy csúcsforma közeli Tuck, Osi, Kiwi triónk, ő pl eléggé needtől független BPA jellegű pick volt sztem. De jó döntés volt.Szsziszka
remélem nem lesz igazam de a tapasztalatok alapján idén is elég lesz az első két kört nézni
a többi úgy sem számít... 😕
több mint 11 éve
Mondjuk a BPA az első körben szerintem félig-meddig csak egy mítosz, Pugh és Wilson egyáltalán nem volt az és pl. JPP is csak 24-dik, Nicks 42-dik volt a CBS rangsorában. Amukamarára rá lehet sütni, őt a hatodiknak rangsorolták. Persze nem szentírás az sem ami ott van, de a draftolásuk pillanatában egyikük sem volt olyan játékos, akiért a fél karunkat odaadtuk volna és talán nem is ők képviselték ott a legnagyobb értéket.Egyetértek, sztem sincs vegytiszta BPA. Későbbi körökben sem nagyon sztem. Minden picknél azt mondják, és fogják is mondani, h ő volt a legmagasabban rangsorolt játékos a boardon. Hülyén is hangzana h igazándiból volt 3-4 jobb játékos, akiket bent hagytunk, mert nekünk x posztra kellett vki. Arról nem is beszélve h az újonc önbizalmának sem használna ha így kommunikálnának egy picket. Gyanús h a BPA meglehetősen gyakran vmelyik (kisebb-nagyobb) needünkre/távozónk posztjára jön ki (Nicks, Phillips, Wilson) és aztán jön a "value and need" frázis.
Szóval ezt a BPA dolgot árnyalni kell sztem, inkább az igaz h legmagasabban rangsorolt játékosaink közül azt hozzuk, aki kisebb-nagyobb needet befoltoz. A sokat csúszóknál esetleg lehet h akkor is visszük ha rendben a roster az adott poszton. Meg vannak szabályt erősítő kivételek: JPP. Amikor hoztuk, még volt egy csúcsforma közeli Tuck, Osi, Kiwi triónk, ő pl eléggé needtől független BPA jellegű pick volt sztem. De jó döntés volt.
több mint 11 éve
Korábban running back volt, utána lett 3-4-es OLB. Túl nyers és 4-3-ba egyébként sem vinném. Nincs olyan pass rusher, aki első körben jó lenne nekünk.AsbeeClowney 😀
több mint 11 éve
ma + őt kaptuk az Nfl.com-on 12. New York Giants: C.J. Mosley, ILB, Alabama:Mosley's athleticism and versatility would bring another dimension to a defense that's struggled the past few seasons.
több mint 11 éve
Korábban running back volt, utána lett 3-4-es OLB. Túl nyers és 4-3-ba egyébként sem vinném. Nincs olyan pass rusher, aki első körben jó lenne nekünk.
több mint 11 éve
Anthony Barr pár listán már kezd kikerülni a TOP 10 -ből ? www.youtube.com/watch?v=PxPf3bj_VbE
több mint 11 éve
Mondjuk a BPA az első körben szerintem félig-meddig csak egy mítosz, Pugh és Wilson egyáltalán nem volt az és pl. JPP is csak 24-dik, Nicks 42-dik volt a CBS rangsorában. Amukamarára rá lehet sütni, őt a hatodiknak rangsorolták. Persze nem szentírás az sem ami ott van, de a draftolásuk pillanatában egyikük sem volt olyan játékos, akiért a fél karunkat odaadtuk volna és talán nem is ők képviselték ott a legnagyobb értéket.A 2, 3. körben mondjuk bevett szokás nálunk csúszókat hozni, ők meg vagy beválnak vagy nem. Elkapókból találunk bőven klasszis játékost idén, ezért reális esély van rá, hogy akkor érkezik valaki. 14-15 WR-t lehet mondani, aki elkelhet az első 3 körben, valaki könnyen beakadhat hozzánk (vagy 1-2 körrel később). De ilyen alapon lehet az elkapók miatt (is) más poszton lesz egy csúszó akit kiválasztunk.
több mint 11 éve
amennyire lehet aktívak voltunk most a piacon , mindenhová sikerült legalább foltozgatni valamicskét...szóval a drafton jöhet megint a BPA tényleg U(de ésszel) ....
azt remélem hogy ha valamelyik top tackle bent lesz még, akkor nem habozunk behúzni legyen ott még akármilyen csábító (Ebron pl. ) lehetőség is mellette...
továbbra is tartom hogy C is korán kellene de második körben már elfogadható lenne egy csúszó elit wr vagy te is talán...
abban viszont nagyon bízom hogy nincs valami szerelme Reesenek aki komoly reachnek fog számítani 1/12-re
és eldobjuk majd tőle az agyunk... 😉
(természetesen leginkább akkor ha ezzel elszalasztunk egy jó lehetőséget mert komoly bust lesz majd..)
több mint 11 éve
DT Kevin Williams iránt is érdeklődünk.
több mint 11 éve
megtaláltam egy videót erről az Nfl.com-on ahol ő lett kiválasztva nekünkZack Martin -ról mit tudható,hova várható ? ,mert az 1ik Mock Draftos műsorban azért ajánlották a Giants-nak mert játszik mind 3 pozícióban és akkor vele állítólag nem kéne idén közép-késői körös centert se húzni,mert már első évben játszana bárki mögött ,és állítólag jövőre már tuti kezdő... milyen kaliber ő ? ki ismeri?oziboziÉn is csak cikkekből, prospect ismertetőkből. Röviden: Pugh klón. Ez a játszik minden pozíciót kicsit túlzás. Világ életében T volt, talán senior bowlon játszott keveset G-ként, de az is lehet h csak edzéseken. Kicsinek tartják h NFL T legyen, rövidek a karjai, ezért mondogatják, h lehet G lesz. Pugh-ról is ezt mondták, mégis megállta a helyét T-ként is. Intelligens, harcos játékos ezért alkalmasnak tartják rá h más posztot is megtanuljon.
Sztem nekünk nem kell még 1 Pugh. Tavaly 1/19-re hoztuk őt, 1/12-nél reach lenne Martin sztem. Pláne ha végül G lesz belőle. 2. körben pedig nem lesz már benn. 1. körben kiviszik, 10-25 közt vhol minden bizonnyal.Szsziszka
több mint 11 éve
Jól jönne egy trade partner lefelé, egy plusz 2. körért, és akkor esetleg behúzni Martint. Plussz pickért jöhetne egy újabb Pugh.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 11 éve
Nálam az első körös OT nem csak BPA alapon előzi meg a TE-t. Én nem bízom Beatty-ben, idén mindenképpen neki kell kezdeni, de ha megint szar lesz akkor arra megint rámehet a szezon így meg lehetne váltási lehetőség már év közben is. A jövőre nézve meg pláne jobb lenne már idén behúzni az utódját.SzeszeIdőközben leigazoltuk Charles Brownt is, aki be tud ugrani. Így már előrébb vagyunk mint tavaly. Ha nem is tökéletesen, de 1 évre meg tudná oldani a dolgot (anno Locklearnál is működött), utána pedig jöhetne a top tackle.
több mint 11 éve
[ Röviden: Pugh klón.--Szsziszka ) és tényleg 😊 "He's very similar to Justin Pugh, but I think Martin's a better prospect," NFL Network draft analyst Mike Mayock said. 1/12 re tényleg luxus lenne...
több mint 11 éve
igen-igen ,,,,, most nézem hogy a Baltimore meg Miami magasságába teszikZack Martin -ról mit tudható,hova várható ? ,mert az 1ik Mock Draftos műsorban azért ajánlották a Giants-nak mert játszik mind 3 pozícióban és akkor vele állítólag nem kéne idén közép-késői körös centert se húzni,mert már első évben játszana bárki mögött ,és állítólag jövőre már tuti kezdő... milyen kaliber ő ? ki ismeri?oziboziÉn is csak cikkekből, prospect ismertetőkből. Röviden: Pugh klón. Ez a játszik minden pozíciót kicsit túlzás. Világ életében T volt, talán senior bowlon játszott keveset G-ként, de az is lehet h csak edzéseken. Kicsinek tartják h NFL T legyen, rövidek a karjai, ezért mondogatják, h lehet G lesz. Pugh-ról is ezt mondták, mégis megállta a helyét T-ként is. Intelligens, harcos játékos ezért alkalmasnak tartják rá h más posztot is megtanuljon.
Sztem nekünk nem kell még 1 Pugh. Tavaly 1/19-re hoztuk őt, 1/12-nél reach lenne Martin sztem. Pláne ha végül G lesz belőle. 2. körben pedig nem lesz már benn. 1. körben kiviszik, 10-25 közt vhol minden bizonnyal.Szsziszka
több mint 11 éve
Zack Martin -ról mit tudható,hova várható ? ,mert az 1ik Mock Draftos műsorban azért ajánlották a Giants-nak mert játszik mind 3 pozícióban és akkor vele állítólag nem kéne idén közép-késői körös centert se húzni,mert már első évben játszana bárki mögött ,és állítólag jövőre már tuti kezdő... milyen kaliber ő ? ki ismeri?oziboziÉn is csak cikkekből, prospect ismertetőkből. Röviden: Pugh klón. Ez a játszik minden pozíciót kicsit túlzás. Világ életében T volt, talán senior bowlon játszott keveset G-ként, de az is lehet h csak edzéseken. Kicsinek tartják h NFL T legyen, rövidek a karjai, ezért mondogatják, h lehet G lesz. Pugh-ról is ezt mondták, mégis megállta a helyét T-ként is. Intelligens, harcos játékos ezért alkalmasnak tartják rá h más posztot is megtanuljon.
Sztem nekünk nem kell még 1 Pugh. Tavaly 1/19-re hoztuk őt, 1/12-nél reach lenne Martin sztem. Pláne ha végül G lesz belőle. 2. körben pedig nem lesz már benn. 1. körben kiviszik, 10-25 közt vhol minden bizonnyal.