New York Giants
50 feliratkozó
több mint 11 éve
Zack Martin -ról mit tudható,hova várható ? ,mert az 1ik Mock Draftos műsorban azért ajánlották a Giants-nak mert játszik mind 3 pozícióban és akkor vele állítólag nem kéne idén közép-késői körös centert se húzni,mert már első évben játszana bárki mögött ,és állítólag jövőre már tuti kezdő... milyen kaliber ő ? ki ismeri?
több mint 11 éve
Nálam az első körös OT nem csak BPA alapon előzi meg a TE-t. Én nem bízom Beatty-ben, idén mindenképpen neki kell kezdeni, de ha megint szar lesz akkor arra megint rámehet a szezon így meg lehetne váltási lehetőség már év közben is. A jövőre nézve meg pláne jobb lenne már idén behúzni az utódját.
több mint 11 éve
A drafton az 1. körben nagyon úgy néz ki, hogy BPA lesz. Ha mégis posztra draftolnánk, akkor az a tight end lehet. A támadófal kapott 4 új játékost (Geoff Schwartz, J.D. Walton, John Jerry, Charles Brown). Őket nem fogjuk kirakni. Beatty lerágott csont, új szerződése miatt maradnia kell és legkorábban csak a 2015-ös szezon után éri meg őt kirakni. Pugh marad. Ez 6 játékos, a támadófalba általában 9 játékost szokás vinni, 3-nak van még hely. Snee megpróbálkozik a visszatéréssel és akármit is írunk róla él az irányába a bizalom. Szerintem Mosley-t is megtartjuk még legalább 1 évig, róla nem tudunk sokat, de nem vagyok optimista vele kapcsolatban. A guardok között ott van még Brewer és Herman, utóbbiban még lehet potenciál, de valószínűleg a practice squad juthat neki. Már leírtam és valószínűleg furcsán is hangzik, de simán el tudom képzelni, hogy guard például egyáltalán nem érkezik a draftról. Emiatt nem is várom azt, hogy Pugh-t guardba toljuk be.Optimális esetben egy tackle-re van szükség Pugh mögé, illetve egy center érkezhet Walton sérülékenysége miatt. Ez a tackle nálam legfeljebb egy 2. körös játékos lenne, aki később kezdő is lehetne. Beatty már 29 éves, ha tehát ismét régi formáját mutatja akkor sem fog még 5-6 évig a ligában maradni. Persze BPA alapon jöhet Lewan, de szerintem csak emiatt. Nem látom azt, hogy nagyobb szükség van rá, mint például Donaldra vagy Ebronra lenne.
A támadófal azért megerősödött tavalyhoz képest és nálam Coughlin személye garancia arra, hogy alaposan feljavult teljesítményt láthatunk majd. Emlékezzünk vissza 2011-ben ligautolsó futójátékot produkáltunk, 1 évvel később viszont hozták futóink a ligaátlagot, Bradshaw-nak 200 yardos meccse is volt. Abban az évben a run defense szenvedett, tavaly pedig lenulláztuk a liga legjobb futóit. Az hétszentség, hogy az OTA-ken és az edzőtáborban a szart is kirugdossák az edzők a falemberekből és az lesz az első számú prioritás, hogy az OL feljavuljon.
több mint 11 éve
egyettértekHa lesz is feltrade (meglehetősen kicsi az esélye) akkor se ez lesz az oka az tuti.Szeszeén sem gondolom,hogy lesz feltrade, nem vlsz , de ha jól emlékszem a faszi azzal érvelt mellette hogy TC -nak 2 éves szerződése van,és nincs ideje építkezni,eredménykényszer van ,,, ezért elképzelhetőnek tartja hogy Reese -ék magukhoz + a franchise-hoz képest most váratlanokat fognak húzni (nem kizárólag a feltrade-lehetőségére gondolt ) ,azért mert ha idén nem lesz eredmény (min PO) akkor az ő helyzete is labilisabbá válik...oziboziA jó fal építése alap, anélkül nem megy se a futás, se a passz. Reese mindenesetre általában "jó ütemben" engedi el a játékosokat, remélem Eli-nál is így lesz. Még mielőtt jönne a sav h leírom meg támadom stb., jelenleg 1,5 rossz szezon után van. Nem kicsit rosszabb, hanem nagyon szar. Bizonyította h tud sb győzelemhez segíteni egy csapatot, meg ő a franchise arca (teljesen megérdemelten), de sztem idén rajta lesz a nyomás, vmit mutatni kell. Remélem nem csak elit fallal képes erre. "Csak" azért pedig nem fog sztem 37 éves koráig nálunk játszani, mert 27 és 31 évesen nyertünk vele 2 sb-t, ha nem látják benne azt h po-ba tudunk vele kerülni. Ez folyamatosan változó liga, a játékosok rotálódnak, mindig jönnek fiatalabbak, változik a játékstílus, ehhez alkalmazkodni kell egy franchise-nak, mindig tovább kell lépni. Tuckot is simán elengedtük. Egy qb nyilván kitüntetett helyzetben van, őket azért 2x is meg kell gondolni h elengedjük v sem.Ha lesz/lenne normális OL akkor Eli is jó lesz (akár Top 5 is). Fal nélkül meg szar (szarabb, mint egy átlag QB fal nélkül). Az a baj, h ez az OL így elöljáróban számomra még mindig messze van a meggyőzőtől.Szeszeolvastam olyan elméletet ezzel kapcsolatban ,hogy ezért kellene feltradelni Matthews,vagy Robinson magasságig,hogy már idén legyen több ideje és ne törjék össze-vissza,had lehessen 'bounce back' idénye,de ehhez állítólag még +egy valóban magas WR is ajánlgatnak neki ,,,+ nem csak elkapni tudó TE-t...ozibozi
Én drukkolok Eli-nak, amikor formában van nagyon jó, meg a személyisége is szimpatikus. Drukkolok is neki, de sztem nagyon össze kell kapnia magát, ha a 2015-ös szezon után is a Giants-ben akar játszani. Akadályát én sem látom, mondjuk a fal mellett a célpontokat is upgradelhetnénk, ez tény. Meg persze a társaknak is össze kell kapniuk magukat.
Én egyáltalán nem vok 1. körös OT pick ellen, de a föltradet nem tartom indokoltnak (sztem nem is fogunk).Szsziszka
több mint 11 éve
Ha lesz is feltrade (meglehetősen kicsi az esélye) akkor se ez lesz az oka az tuti.én sem gondolom,hogy lesz feltrade, nem vlsz , de ha jól emlékszem a faszi azzal érvelt mellette hogy TC -nak 2 éves szerződése van,és nincs ideje építkezni,eredménykényszer van ,,, ezért elképzelhetőnek tartja hogy Reese -ék magukhoz + a franchise-hoz képest most váratlanokat fognak húzni (nem kizárólag a feltrade-lehetőségére gondolt ) ,azért mert ha idén nem lesz eredmény (min PO) akkor az ő helyzete is labilisabbá válik...oziboziA jó fal építése alap, anélkül nem megy se a futás, se a passz. Reese mindenesetre általában "jó ütemben" engedi el a játékosokat, remélem Eli-nál is így lesz. Még mielőtt jönne a sav h leírom meg támadom stb., jelenleg 1,5 rossz szezon után van. Nem kicsit rosszabb, hanem nagyon szar. Bizonyította h tud sb győzelemhez segíteni egy csapatot, meg ő a franchise arca (teljesen megérdemelten), de sztem idén rajta lesz a nyomás, vmit mutatni kell. Remélem nem csak elit fallal képes erre. "Csak" azért pedig nem fog sztem 37 éves koráig nálunk játszani, mert 27 és 31 évesen nyertünk vele 2 sb-t, ha nem látják benne azt h po-ba tudunk vele kerülni. Ez folyamatosan változó liga, a játékosok rotálódnak, mindig jönnek fiatalabbak, változik a játékstílus, ehhez alkalmazkodni kell egy franchise-nak, mindig tovább kell lépni. Tuckot is simán elengedtük. Egy qb nyilván kitüntetett helyzetben van, őket azért 2x is meg kell gondolni h elengedjük v sem.Ha lesz/lenne normális OL akkor Eli is jó lesz (akár Top 5 is). Fal nélkül meg szar (szarabb, mint egy átlag QB fal nélkül). Az a baj, h ez az OL így elöljáróban számomra még mindig messze van a meggyőzőtől.Szeszeolvastam olyan elméletet ezzel kapcsolatban ,hogy ezért kellene feltradelni Matthews,vagy Robinson magasságig,hogy már idén legyen több ideje és ne törjék össze-vissza,had lehessen 'bounce back' idénye,de ehhez állítólag még +egy valóban magas WR is ajánlgatnak neki ,,,+ nem csak elkapni tudó TE-t...ozibozi
Én drukkolok Eli-nak, amikor formában van nagyon jó, meg a személyisége is szimpatikus. Drukkolok is neki, de sztem nagyon össze kell kapnia magát, ha a 2015-ös szezon után is a Giants-ben akar játszani. Akadályát én sem látom, mondjuk a fal mellett a célpontokat is upgradelhetnénk, ez tény. Meg persze a társaknak is össze kell kapniuk magukat.
Én egyáltalán nem vok 1. körös OT pick ellen, de a föltradet nem tartom indokoltnak (sztem nem is fogunk).Szsziszka
több mint 11 éve
én sem gondolom,hogy lesz feltrade, nem vlsz , de ha jól emlékszem a faszi azzal érvelt mellette hogy TC -nak 2 éves szerződése van,és nincs ideje építkezni,eredménykényszer van ,,, ezért elképzelhetőnek tartja hogy Reese -ék magukhoz + a franchise-hoz képest most váratlanokat fognak húzni (nem kizárólag a feltrade-lehetőségére gondolt ) ,azért mert ha idén nem lesz eredmény (min PO) akkor az ő helyzete is labilisabbá válik...A jó fal építése alap, anélkül nem megy se a futás, se a passz. Reese mindenesetre általában "jó ütemben" engedi el a játékosokat, remélem Eli-nál is így lesz. Még mielőtt jönne a sav h leírom meg támadom stb., jelenleg 1,5 rossz szezon után van. Nem kicsit rosszabb, hanem nagyon szar. Bizonyította h tud sb győzelemhez segíteni egy csapatot, meg ő a franchise arca (teljesen megérdemelten), de sztem idén rajta lesz a nyomás, vmit mutatni kell. Remélem nem csak elit fallal képes erre. "Csak" azért pedig nem fog sztem 37 éves koráig nálunk játszani, mert 27 és 31 évesen nyertünk vele 2 sb-t, ha nem látják benne azt h po-ba tudunk vele kerülni. Ez folyamatosan változó liga, a játékosok rotálódnak, mindig jönnek fiatalabbak, változik a játékstílus, ehhez alkalmazkodni kell egy franchise-nak, mindig tovább kell lépni. Tuckot is simán elengedtük. Egy qb nyilván kitüntetett helyzetben van, őket azért 2x is meg kell gondolni h elengedjük v sem.Ha lesz/lenne normális OL akkor Eli is jó lesz (akár Top 5 is). Fal nélkül meg szar (szarabb, mint egy átlag QB fal nélkül). Az a baj, h ez az OL így elöljáróban számomra még mindig messze van a meggyőzőtől.Szeszeolvastam olyan elméletet ezzel kapcsolatban ,hogy ezért kellene feltradelni Matthews,vagy Robinson magasságig,hogy már idén legyen több ideje és ne törjék össze-vissza,had lehessen 'bounce back' idénye,de ehhez állítólag még +egy valóban magas WR is ajánlgatnak neki ,,,+ nem csak elkapni tudó TE-t...ozibozi
több mint 11 éve
A jó fal építése alap, anélkül nem megy se a futás, se a passz. Reese mindenesetre általában "jó ütemben" engedi el a játékosokat, remélem Eli-nál is így lesz. Még mielőtt jönne a sav h leírom meg támadom stb., jelenleg 1,5 rossz szezon után van. Nem kicsit rosszabb, hanem nagyon szar. Bizonyította h tud sb győzelemhez segíteni egy csapatot, meg ő a franchise arca (teljesen megérdemelten), de sztem idén rajta lesz a nyomás, vmit mutatni kell. Remélem nem csak elit fallal képes erre. "Csak" azért pedig nem fog sztem 37 éves koráig nálunk játszani, mert 27 és 31 évesen nyertünk vele 2 sb-t, ha nem látják benne azt h po-ba tudunk vele kerülni. Ez folyamatosan változó liga, a játékosok rotálódnak, mindig jönnek fiatalabbak, változik a játékstílus, ehhez alkalmazkodni kell egy franchise-nak, mindig tovább kell lépni. Tuckot is simán elengedtük. Egy qb nyilván kitüntetett helyzetben van, őket azért 2x is meg kell gondolni h elengedjük v sem.Ha lesz/lenne normális OL akkor Eli is jó lesz (akár Top 5 is). Fal nélkül meg szar (szarabb, mint egy átlag QB fal nélkül). Az a baj, h ez az OL így elöljáróban számomra még mindig messze van a meggyőzőtől.Szeszeolvastam olyan elméletet ezzel kapcsolatban ,hogy ezért kellene feltradelni Matthews,vagy Robinson magasságig,hogy már idén legyen több ideje és ne törjék össze-vissza,had lehessen 'bounce back' idénye,de ehhez állítólag még +egy valóban magas WR is ajánlgatnak neki ,,,+ nem csak elkapni tudó TE-t...ozibozi
Én egyáltalán nem vok 1. körös OT pick ellen, de a föltradet nem tartom indokoltnak (sztem nem is fogunk).
több mint 11 éve
Ha lesz/lenne normális OL akkor Eli is jó lesz (akár Top 5 is). Fal nélkül meg szar (szarabb, mint egy átlag QB fal nélkül). Az a baj, h ez az OL így elöljáróban számomra még mindig messze van a meggyőzőtől.Szeszeolvastam olyan elméletet ezzel kapcsolatban ,hogy ezért kellene feltradelni Matthews,vagy Robinson magasságig,hogy már idén legyen több ideje és ne törjék össze-vissza,had lehessen 'bounce back' idénye,de ehhez állítólag még +egy valóban magas WR is ajánlgatnak neki ,,,+ nem csak elkapni tudó TE-t...
több mint 11 éve
Szerintem simán vissza tud térni Eli régi formájába. Tavaly amellett, hogy ő is vacak volt gyakorlatilag 0 védelmet kapott a támadófaltól, nem volt konzisztens futójáték, Cruz és Nicks hiányzott felkészülés nagy részéről, Randle szenvedett az option route-okkal. Az egész offense kudarcra volt ítélve. Nem Manninget akarom felmenteni, de nem látok olyan dolgot, amit ne lehetne kijavítani. Ez a bokaműtét az első beavatkozás nála, eddig megúszta komolyabb sérülések nélkül. Az életkor emiatt nem lehet akadály. Örüljünk amíg Eli játszik, mert visszavonulása/távozása után csúnya évek következhetnek.AsbeeMás csapat mezében én nem akarom látni és szerintem ti sem. Ha vissza tudja nyerni a formáját, márpedig miért ne tudná (ha lesz normális OL, akkor simán visszanyeri), akkor ezzel a pocket QB stílussal simán eldobálgat még 5-6 évig, főleg ha megvalósul a Packers féle rövid passzos offense.
több mint 11 éve
Ha lesz/lenne normális OL akkor Eli is jó lesz (akár Top 5 is). Fal nélkül meg szar (szarabb, mint egy átlag QB fal nélkül). Az a baj, h ez az OL így elöljáróban számomra még mindig messze van a meggyőzőtől.
több mint 11 éve
Szerintem simán vissza tud térni Eli régi formájába. Tavaly amellett, hogy ő is vacak volt gyakorlatilag 0 védelmet kapott a támadófaltól, nem volt konzisztens futójáték, Cruz és Nicks hiányzott felkészülés nagy részéről, Randle szenvedett az option route-okkal. Az egész offense kudarcra volt ítélve. Nem Manninget akarom felmenteni, de nem látok olyan dolgot, amit ne lehetne kijavítani. Ez a bokaműtét az első beavatkozás nála, eddig megúszta komolyabb sérülések nélkül. Az életkor emiatt nem lehet akadály. Örüljünk amíg Eli játszik, mert visszavonulása/távozása után csúnya évek következhetnek.
több mint 11 éve
??? ez 1 kinti mai Rotoword-os (ESPN) cikk, nem itteni fórumos vélemény...Most olvastam én is. Érdekes felvetés...mondjuk elég hülyén nézett volna ki ha pont egy ilyen szezon után hosszabbítunk vele. Sok fog azon múlni h mit mutat idén McAdoo-val. Amúgy a jelenlegi szerződése végén 35 lesz...ha nem lesz jelentős javulás most, akkor vszínű onnantól nem az övé a jövő, nem minden qb tud Peyton Manning módra 35 fölött is csúcsformában játszani. És azt azért bevallhatjuk h Eli nem ért el olyan szintre, mint a bátyja (bár a 2 sb győzelem simán "kárpótol" ezért). Ez viszont újabb kérdéseket vet fel. pl.: jobb lenne ha az utód (amennyiben nem vele tervezünk hosszú távon) tudna mögötte tanulni legalább 1 évet. Ehhez viszont kb jövőre kellene vkit draftolni. Előreszaladtam, meg ezekre nem most fogunk választ kapni.
ESPN's Dan Graziano reports the Giants have concerns Eli Manning is entering the decline stage of his career.
Manning turned 33 in January. Per Graziano, it's part of the reason the G-Men decided not to extend Eli's contract this offseason, which would have provided significant cap relief. The Giants are hoping Manning is "energized" by the arrival of OC Ben McAdoo, but there's no guarantee he can rebound from the regression he showed in 2013. The Giants lost Hakeem Nicks and failed to upgrade at wide receiver or tight end in free agency, so Manning will be working with mostly the same supporting cast as last year. Manning recently underwent ankle surgery, but is expected to be ready for training camp.
Source: ESPN.com Apr 12 - 2:38 PM
Twitter mailbag: Backup QB intrigue
espn.go.com/blog/new-york-giants/post/_/id/35650/twitter-mailbag-backup-qb-intrigueozibozi
Teljesen nyilvánvaló h az esély idén még az övé, érdekes lesz h vissza tud-e kapaszkodni, és h mi lesz a döntés a jövőjéről.
több mint 11 éve
??? ez 1 kinti mai Rotoword-os (ESPN) cikk, nem itteni fórumos vélemény...ESPN's Dan Graziano reports the Giants have concerns Eli Manning is entering the decline stage of his career.
Manning turned 33 in January. Per Graziano, it's part of the reason the G-Men decided not to extend Eli's contract this offseason, which would have provided significant cap relief. The Giants are hoping Manning is "energized" by the arrival of OC Ben McAdoo, but there's no guarantee he can rebound from the regression he showed in 2013. The Giants lost Hakeem Nicks and failed to upgrade at wide receiver or tight end in free agency, so Manning will be working with mostly the same supporting cast as last year. Manning recently underwent ankle surgery, but is expected to be ready for training camp.
Source: ESPN.com Apr 12 - 2:38 PM
Twitter mailbag: Backup QB intrigue
espn.go.com/blog/new-york-giants/post/_/id/35650/twitter-mailbag-backup-qb-intrigue
több mint 11 éve
Nem erről van szó ha valaki máshogy lát valamit, hanem mikor olyan dolgokat ír amelyek alapján az jön le, hogy totálisan nincs tisztában az adott helyzettel. Le lehet írni bármit, de akkor vállaljuk utána a következményeket. Ha megbántottam valakit akkor bocs, nem volt szándékomban. Akinek nem inge nem veszi magára.Időnként a béka segge alá esik a színvonal, ami korábban nem volt jellemző. Ez a Bowl.hu, nem az NSO vagy akármelyik sufni amerikai focis oldal. Van egy szint amit illik átlépni ha már ide kommentel az ember. Azt meg nem hagyom ha valaki teljes sületlenséget állít, mert 1. talán felfogja akkor az illető is, hogy nem úgy vannak a dolgok 2. még én érzem cikinek az egészet.AsbeeEzek szerint ha Reese 3 hét múlva nem úgy drafttol, ahogy te akarod, vagy ahogy a te szakértői tudásoddal látod, akkor csak szimplán nem ért hozzá? Értem, hogy meg kell ütni egy színvonalat, de az, hogy más nem úgy látja a dolgokat, mint te, az attól még nem biztos, hogy teljes sületlenség...balu10
Draftnál soha nem szoktam azonnal végső ítéletet mondani, azt max 3-4 év után lehet, viszont értelemszerűen jönnek az értékelések a draft után is. Leginkább csak az első körben lehet megjósolni kit húzunk, utána már kb. mint a lottó. 1/12-re van 3-4 nevem akikre esély lehet, egyiknél sem fogok kiakadni (és elég nagy az esély hogy valamelyiket választjuk). Az általános vélekedés úgyis az lesz, hogy mindenki megbízik Reese-ben akárkit húz, így ezeknek az értékeléseknek nagyon nem is lesz értelme😊
több mint 11 éve
Időnként a béka segge alá esik a színvonal, ami korábban nem volt jellemző. Ez a Bowl.hu, nem az NSO vagy akármelyik sufni amerikai focis oldal. Van egy szint amit illik átlépni ha már ide kommentel az ember. Azt meg nem hagyom ha valaki teljes sületlenséget állít, mert 1. talán felfogja akkor az illető is, hogy nem úgy vannak a dolgok 2. még én érzem cikinek az egészet.AsbeeEzek szerint ha Reese 3 hét múlva nem úgy drafttol, ahogy te akarod, vagy ahogy a te szakértői tudásoddal látod, akkor csak szimplán nem ért hozzá? Értem, hogy meg kell ütni egy színvonalat, de az, hogy más nem úgy látja a dolgokat, mint te, az attól még nem biztos, hogy teljes sületlenség...
több mint 11 éve
OFFEzt már mondtam. De ez egy szurkolói fórum. Nem kell érteni semmihez semmilyen szinten. Ha akarok, csak szimplán szurkolok és kész. Ha mégis próbálok átlátni dolgokat, az én dolgom, hogy miket (tipikusan pl: történelem, stratégia, csapatok rostere, statisztikahegyek) és milyen mélységben, összefüggésben. De eztán biztos nem kérhetem számon, hogy mások is ugyanígy lássák. Ha akarják sehogy sem kell lássák, csak leülnek és üvöltik "hajrá Giants!" esetleg jobb ízlésűek: hajrá Chiefs! aztán ennyi.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Sajnos Eli-nak ezzel vége, fogadjuk el. Nincs értelme vitatkozni vele. A drafton pedig Johnny Manziel-t fogjuk választani, ez 100%, megdönthetelen bizonyítékok vannak rá. Jerry Reese monogramjának első betűje "J", Eli Manning monogramjának második betűje "M". Ez pont kiadja a "JM"-et, ami Manziel monogramja. Eli Manning január 3-án született, tehát bak. Tom Coughlin augusztus 31-én született, tehát szűz. Jerry Resse július 22-én született tehát még éppen rák. Johnny Manziel december 6-án született teháy nyilas.
Egy nyilas és rák szerelmi kapcsolatban fontos a türelem, mert a nyilas keresi a kihívásokat, míg a rák az emocionális stabilitást preferálja. Reese elég türelmes ember, megvárja amíg Manziel lehiggad, majd az egyik meccs közben a pálya közepén kéri meg a kezét, miközben az "Always" ordít a hangszórókból Bon Jovi-tól.
Eli bak lévén képtelen elviselni kezdő pozíciója elvesztését és megőrül. Alufóliából és egyéb háztartási hulladékokból szuperhős ruhát készít, majd leugrik a stadion tetejéről, miközben azt kiabálja "Én vagyok Káosz kapitány!"
Mindeközben José Armando elveszi Izaurát, Szarumánt meg lenyomján az Ent-ek.
Hihetelen, hogy szombat reggel nincsen jobb dolgotok, mint egymást osztani......
több mint 11 éve
Úristen...Kajakra azt hiszitek, hogy Eli VETÉLYTÁRSÁNAK hoznák ide Freemant? C'mon man. Rendszerint 4 irányítóval megyünk neki az előszezonoknak, valószínűleg most is így lesz. Nincs ebben semmi fura.való igaz hogy mostanában elég sokszor ugrasz kissé túlzott vehemenciával teljesen feleslegesen egy-egy ártatlan hsz-re!
Időnként a béka segge alá esik a színvonal, ami korábban nem volt jellemző. Ez a Bowl.hu, nem az NSO vagy akármelyik sufni amerikai focis oldal. Van egy szint amit illik átlépni ha már ide kommentel az ember. Azt meg nem hagyom ha valaki teljes sületlenséget állít, mert 1. talán felfogja akkor az illető is, hogy nem úgy vannak a dolgok 2. még én érzem cikinek az egészet.AsbeeElég sajátos "humorod" vanAsbeeneked meg a stílusoddal akadnak problémák az utóbbi időbenSzesze
az meg hogy ez a bowl.hu és akkor már nem is írhat le bárki ,bármit azt remélem te sem gondolod komolyan!(az óriási színvonal csökkenést én nem nagyon vettem észre , de bizonyára ez az én "szakmai" hiányosságaimra visszavezethető...)
félreértés ne essék nagyon sokat teszel a Csapatért a blogoddal és itt a fórumon is , + a személyes találkozások alapján én is csíplek , de hagyták már itt a fórumot miattad nemrég , és nem lenne jó ha esetleg mások is megtennék ( ne legyünk Steelers topic...)!és légyszíves Te se fenyegetőzz ilyennel többet! 😀
mindenki véleményét hsz-ét illik elfogadni , bárki tud marhaságot írni
örülni kell ha minél többen vagyunk itt!
Peace!!
több mint 11 éve
Úristen...Kajakra azt hiszitek, hogy Eli VETÉLYTÁRSÁNAK hoznák ide Freemant? C'mon man. Rendszerint 4 irányítóval megyünk neki az előszezonoknak, valószínűleg most is így lesz. Nincs ebben semmi fura.Időnként a béka segge alá esik a színvonal, ami korábban nem volt jellemző. Ez a Bowl.hu, nem az NSO vagy akármelyik sufni amerikai focis oldal. Van egy szint amit illik átlépni ha már ide kommentel az ember. Azt meg nem hagyom ha valaki teljes sületlenséget állít, mert 1. talán felfogja akkor az illető is, hogy nem úgy vannak a dolgok 2. még én érzem cikinek az egészet.Elég sajátos "humorod" vanAsbeeneked meg a stílusoddal akadnak problémák az utóbbi időbenSzesze
több mint 11 éve
Elég sajátos "humorod" vanAsbeeneked meg a stílusoddal akadnak problémák az utóbbi időben
több mint 11 éve
Akkor viszont az értékrendeddel nagy gond lehet, ha inkább Paintert látnád a csapatban, mint Freemant.AsbeeAkkor nekem is nagy gond van az értékrendemmel ezek szerint. Freemannal az a bajom, hogy önfejű, bomlasztó stílusú ember. Mint játékos nyilván jobb, mint Nassib, vagy Painter, de szerintem nincs szükségünk arra, hogy a sérülèsből épülgető Eli nyakára ráhozzunk egy ilyen játékost. Az, hogy egyáltalán felmerült a neve jelzés lehet, hogy vagy a mûtét nem sikerült olyan jól, vagy nem bízik benne már a vezetőség, ami a franchise történtének legjobb QB-jával szemben tiszteletlensèg.
több mint 11 éve
Elég sajátos "humorod" van
több mint 11 éve
Ki temetett el kit? ... ez egy humoros megjegyzés akart csupán lenni,arra hogy műtik,és reméljük semmi komoly baja nem lesz... pont mindenki tudja hogy mi lenne velünk ha ELI kidőlne pár meccsnél többre (és erre volt a viccesnek szánt megjegyzés a draftról, hogy mi is QB need csapat lettünk ,,,ennyi ,,,) ,,, ,hogy akkor már inkább onnan ,mint FA v majd UDFA... hátha összejön vlm..... nem bonyolódtam bele a backup QB kérdésbe kicsit sem ,de azért van képességektől függetlenül 4-5 olyan játékos az NFL -ben ,akik nem hoznak szerencsét aktuális csapatukra,és Freeman is köztük van...bár kétségtelen a DAllasnál jobban járnánk egy klasszissal legalább..😊 ---de azért jobb nevetni,mintha rajtunk nevetnek---
több mint 11 éve
A top 3 QB (nem mind1 melyik) simán elérhető lesz 12-nél,ha már eltemettétek megfelelően az öreget 😊 pár órájaoziboziKi temetett el kit?
ha inkább Paintert látnád a csapatban, mint Freemant.---Asbee--- veled és a megkérdőjelezhetetlen értékrendeddel szemben én egyiket sem látnám szívesen GIANTS mezben....és hiába szeretnéd ezt csúsztatásokkal belemagyarázni a mondókámba,én NEM szeretném... köszioziboziMondj egy backup QB-t akivel elégedett lennél