New York Giants

50 feliratkozó

több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Amukamara szerződéséből aktiváltuk az 5. évet. Eléggé no brainer volt, nincs benn garantált összeg, később akár vissza is vonható.Asbee
Na de jó h írtam róla! 😀
Azt nem tudtam h nincs benne garantált lóvé, nem ismerem a rookie szerződések részletes szabályait. Így viszont egyértelmű h jó döntés.Szsziszka
Akkor nincs garantált érték ha az 5. szezon első nap előtt elküldik a játékost és a cut nem sérülés miatt történik meg, ellenkező esetben a teljes összeg garantált.

Így megvan az opciónk, hogy legyen két fasza cornerbackünk 2015-re is és Amu lelkének is jót tehet ez a döntés (DRC és Thurmond érkezése miatt lehet kicsivel hátrébb szorult). Közben meg is lehet vele egyezni egy hosszabb távú szerződésről, de igazából a következő szezon dönt majd a sorsáról. Szerintem eddig ő bevált, max azért lehet csalódás, mert esetleg többet vártak tőle.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
Amukamara szerződéséből aktiváltuk az 5. évet. Eléggé no brainer volt, nincs benn garantált összeg, később akár vissza is vonható.Asbee
Na de jó h írtam róla! 😀
Azt nem tudtam h nincs benne garantált lóvé, nem ismerem a rookie szerződések részletes szabályait. Így viszont egyértelmű h jó döntés.
több mint 12 éve
Amukamara szerződéséből aktiváltuk az 5. évet. Eléggé no brainer volt, nincs benn garantált összeg, később akár vissza is vonható.

több mint 12 éve
ozibozi New York Giants 21 442
Giants exercise fifth-year option on Amukamara  on.sny.tv/1iHuGLT
több mint 12 éve
 www.nfl.com/news/story/0ap2000000345531/article/notre-dames-zack-martin-said-to-be-a-new-york-giants-favorite?campaign=Twitter_nfl_cb
több mint 12 éve
Közeledik május 3. Sztem nem élünk az utolsó éves opciónkkal Prince esetében. Jó játékos, én bírom, de sztem annyit még nem mutatott h megérjen 1 évre 7 milliót. Sztem jelenleg inkább évi 5-6 milla közti összeg az ami járna neki, és nem hiszem h vállaljuk az ennél nagyobb cap hitet. Lehet megpróbálunk inkább tárgyalni és év végére kihozni egy a csapat szempontjából előnyösebb hosszú távú szerződést. Persze bejátszik majd az idei teljesítménye is.
Amúgy megint sok fa-nk lesz jövőre (bár kicsit előre mentem), nem számoltam, de elég sok az 1 éves szerződésünk. Pl. az összes S-nké lejár szezon végén Taylor kivételével. Érdekes lesz. Clinton Dixtől megint felmenne a vérnyomásom, de egy középső körös S prospect lehet nem lenne hülyeség valóban.
több mint 12 éve
Kinti idő szerint 12:30-kor Reese sajtótájékoztató draftról. Ismét megtudjuk majd, hogy a lehető legjobb játékosokat akarjuk megszerezni😀

több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 488 — Expect the Best !
Höri segítségével (még egyszer danke!) itt az újabb podcast a draftról.Asbee
érdekes volt a podcast ,( jó ötlet volt Höri mint vendég ) de én azért a középső/hátsó körös neveknél eléggé
elvesztettem a fonalat.. 😊
úgy néz ki akkor DE húzás nem nagyon lesz elsőre érdekesebb, viszont azt remélem hogy az általatok szintén gyengébbnek nevezett C posztra azért jön majd valaki mondjuk 3.-körben!
bárhová is húzunk az első körben, reális esélye annak hogy idén látjuk is majd normál esetben jelentősebb szerepben az csakis a TE poszt lehet...
több mint 12 éve
 edge.si.com/edge/2014/04/28/behind-body-giants-steve-weatherford
több mint 12 éve
Höri segítségével (még egyszer danke!) itt az újabb podcast a draftról.

több mint 12 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Painternek volt egy térdműtéte pénteken, kb. 4 hetet kell kihagyniaAsbee
Akkor ezért jött Rusty Smith, még a végén nem lesz ki dobáljon az UDFA játékosoknak a draft után, mikor vizitre jönnek hozzánk...

több mint 12 éve
Painternek volt egy térdműtéte pénteken, kb. 4 hetet kell kihagynia

több mint 12 éve
lotus86 New York Giants 1 090 — Saquon Barkley
Na, megjött a rozsdás is. 😀

Magyar New York Giants Blog! Mert megérdemled!
több mint 12 éve
Érkezett egy újabb QB, Rusty Smith

több mint 12 éve
Lewan jön hozzánk pre-draft visitre - nem mintha sokat számítana.Szsziszka
Ha jól emlékszem elmúlt 5 alkalommal csak 1 játékos látogatott el hozzánk, szóval csak jöjjön jöjjön😀

több mint 12 éve
Lewan jön hozzánk pre-draft visitre - nem mintha sokat számítana.
több mint 12 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Bye weekig könnyen ki-ki meccsek lehetnek. Idegenben sokszor jobbak vagyunk, a csoportellenfelek ellen nem lenne rossz két meccset is megnyerni. Ha szeretnénk valamit, akkor pozitív mérleggel kell nekimenni a bye weeknek. Utána lazán jöhet 3 vereség, ami megtörheti a csapatot. Ha fel tudnak állni utolsó meccsekre, akkor jó esély lehet rájátszásra, ha nem, akkor csúnya is lehet a vége.Asbee
Ha bye weekig kijövünk pozitívba, akkor meg kel, hogy legyen a PO. Bár még messze az idény és nehéz pontosan felmérni, hogy ki mennyire erős.

több mint 12 éve
Bye weekig könnyen ki-ki meccsek lehetnek. Idegenben sokszor jobbak vagyunk, a csoportellenfelek ellen nem lenne rossz két meccset is megnyerni. Ha szeretnénk valamit, akkor pozitív mérleggel kell nekimenni a bye weeknek. Utána lazán jöhet 3 vereség, ami megtörheti a csapatot. Ha fel tudnak állni utolsó meccsekre, akkor jó esély lehet rájátszásra, ha nem, akkor csúnya is lehet a vége.

több mint 12 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
Az első 10 meccs a kemény. Kb 5-5 a reális, onnan viszont 10-6 vagy 11-5
több mint 12 éve
Idei sorsolás MNFel kezdtek a Lions otthonában. Ezen felül alapesetben még minimum 4× játszhatnak Eliék villanyfényben....

iktriad
eddig nem is tudtam hogy ilyen bivaly lesz a menetrend idén....
a vége tűnik papíron kicsit lazábbnak, de kapaszkodni kell rendesen!
mondjuk én nem bánom ha meg kell dolgozni a PO-ért rendesen! 😉
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 326 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Idei sorsolás MNFel kezdtek a Lions otthonában. Ezen felül alapesetben még minimum 4× játszhatnak Eliék villanyfényben.

Week 1: @ Detroit Lions (Monday, Sept, 8, 7:10 p.m. ET, ESPN)

Week 2: Arizona Cardinals (Sunday, Sept. 14, 1 p.m. ET, FOX)

Week 3: Houston Texans (Sunday, Sept. 21, 1 p.m. ET, CBS)

Week 4: @ Washington Redskins (Thursday, Sept. 25, 8:25 p.m. ET, CBS/NFL Network)

Week 5: Atlanta Falcons (Sunday, Oct. 5, 1 p.m. ET, FOX)

Week 6: @ Philadelphia Eagles (Sunday, Oct. 12, 8:30 p.m. ET, NBC)

Week 7: @ Dallas Cowboys (Sunday, Oct. 19, 4:25 p.m. ET, FOX)

Week 8: BYE

Week 9: Indianapolis Colts (Monday, Nov. 3, 8:30 p.m. ET, ESPN)

Week 10: @ Seattle Seahawks (Sunday, Nov. 9, 4:25 p.m. ET, FOX)

Week 11: vs. San Francisco 49ers (Sunday, Nov. 16, 1 p.m. ET, FOX)

Week 12: vs. Dallas Cowboys (Sunday, Nov. 23, 8:30 p.m. ET, NBC)

Week 13: @ Jacksonville Jaguars (Sunday, Nov. 30, 1 p.m. ET)

Week 14: @ Tennessee Titans (Sunday, Dec. 7, 1 p.m. ET)

Week 15: vs. Washington Redskins (Sunday, Dec. 14, 1 p.m. ET, FOX)

Week 16: @ St. Louis Rams (Sunday, Dec. 21, 4:05 p.m. ET, FOX)

Week 17: vs. Philadelphia Eagles (Sunday, Dec. 28, 1 p.m. ET, FOX)
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 326 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Egy kis szezonmenetrend spoiler:

Hálaadás hetében, November 30.-án lesz a Jaguars - Giants.
több mint 12 éve
Hát JPP 285 lb volt tavaly, az szvsz egy 4-3-as DE-nél már kicsit sok. Most 270, kb. ennyivel jött az NFL-be is, ez szinte ideális tömeg a poszton. Igazából nem ezen fog múlni, hanem azon, hogy visszaszerezte-e erejét. Játszani nem felejtett el, emlékezzünk milyen picksix-e volt, de legtöbbször egy az egyben úgy kivették a játékból, hogy azt fájt nézni. Teljesen hatástalan volt az OT-k ellen, pedig 1 évvel előtte volt hogy seggre ültette Tyron Smith-t. Nagyban JPP-n fog múlni a védelem teljesítménye, szerződése pedig lejár, így ha ismét a tavalyi játékát hozza, akkor van esély rá, hogy más játékosba fektetjük inkább a pénzt.

Más: nfl.com-on volt egy mock, amiben összesen egy irányítót visznek ki előttünk. Tudom nem ez a legvalószínűbb forgatókönyv (és a mockokat sem kell komolyan venni), de itt pl. kivitték előttünk a Donald, Ebron, Lewan hármast is. Mondjuk szerintem ez IRL nem így lesz, de sebaj. Viszont érdemes megnézni egy-két Clinton-Dix videót, ő könnyen meglepetés húzás lehet. Reese alapból szerelmes a secondary-be, idén meg főleg. Rolle és Stevie Brown szerződése lejár (ráadásul utóbbinak van még mit bizonyítania), Will Hillt szinte tuti kirakjuk, Demps 3. safety-nek jó, Cooper Taylor special teamer. Nem lepődnék meg, ha a jövőre való tekintettel hoznánk ide valakit, nem lenne idegen húzás.

több mint 12 éve
JPP közben fogyott...csebi
és ez mit jelent?
lehet kisebb túlsúlya is volt tavaly pl...
Pro Bowl évével kell hasonlítani inkább ha már nagyon akarjuk!
több mint 12 éve
Sanyichef New York Giants Duke Blue Devils 240
JPP közben fogyott...csebi
Pugh meg hízott 😀😀😀