New York Giants

50 feliratkozó

több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 488 — Expect the Best !
Mondjuk a BPA az első körben szerintem félig-meddig csak egy mítosz, Pugh és Wilson egyáltalán nem volt az és pl. JPP is csak 24-dik, Nicks 42-dik volt a CBS rangsorában. Amukamarára rá lehet sütni, őt a hatodiknak rangsorolták. Persze nem szentírás az sem ami ott van, de a draftolásuk pillanatában egyikük sem volt olyan játékos, akiért a fél karunkat odaadtuk volna és talán nem is ők képviselték ott a legnagyobb értéket.

A 2, 3. körben mondjuk bevett szokás nálunk csúszókat hozni, ők meg vagy beválnak vagy nem. Elkapókból találunk bőven klasszis játékost idén, ezért reális esély van rá, hogy akkor érkezik valaki. 14-15 WR-t lehet mondani, aki elkelhet az első 3 körben, valaki könnyen beakadhat hozzánk (vagy 1-2 körrel később). De ilyen alapon lehet az elkapók miatt (is) más poszton lesz egy csúszó akit kiválasztunk.Asbee
Egyetértek, sztem sincs vegytiszta BPA. Későbbi körökben sem nagyon sztem. Minden picknél azt mondják, és fogják is mondani, h ő volt a legmagasabban rangsorolt játékos a boardon. Hülyén is hangzana h igazándiból volt 3-4 jobb játékos, akiket bent hagytunk, mert nekünk x posztra kellett vki. Arról nem is beszélve h az újonc önbizalmának sem használna ha így kommunikálnának egy picket. Gyanús h a BPA meglehetősen gyakran vmelyik (kisebb-nagyobb) needünkre/távozónk posztjára jön ki (Nicks, Phillips, Wilson) és aztán jön a "value and need" frázis.
A másik meg h minden csapatnak van egy draft boardja. Mi van, ha úgy jön ki h az 1. és a 2. körben is pl. cb a BPA a board szerint? Nyilván nem lesz mindt2 pick cb.
Szóval ezt a BPA dolgot árnyalni kell sztem, inkább az igaz h legmagasabban rangsorolt játékosaink közül azt hozzuk, aki kisebb-nagyobb needet befoltoz. A sokat csúszóknál esetleg lehet h akkor is visszük ha rendben a roster az adott poszton. Meg vannak szabályt erősítő kivételek: JPP. Amikor hoztuk, még volt egy csúcsforma közeli Tuck, Osi, Kiwi triónk, ő pl eléggé needtől független BPA jellegű pick volt sztem. De jó döntés volt.Szsziszka
nem tudom a többi csapat milyen stratégiát alkalmaz de alapvetően ez egy teljesen jó hozzáállásnak tűnik! ettől függetlenül valahogyan mégsem akaróznak nagyon jól sikerülni a drfatok még ha közvetlen utána jónak is tűnik, mert végül (már 3. körtől általában ) rengetegen tűnnek el a süllyesztőben....

remélem nem lesz igazam de a tapasztalatok alapján idén is elég lesz az első két kört nézni
a többi úgy sem számít... 😕
több mint 12 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
Mondjuk a BPA az első körben szerintem félig-meddig csak egy mítosz, Pugh és Wilson egyáltalán nem volt az és pl. JPP is csak 24-dik, Nicks 42-dik volt a CBS rangsorában. Amukamarára rá lehet sütni, őt a hatodiknak rangsorolták. Persze nem szentírás az sem ami ott van, de a draftolásuk pillanatában egyikük sem volt olyan játékos, akiért a fél karunkat odaadtuk volna és talán nem is ők képviselték ott a legnagyobb értéket.

A 2, 3. körben mondjuk bevett szokás nálunk csúszókat hozni, ők meg vagy beválnak vagy nem. Elkapókból találunk bőven klasszis játékost idén, ezért reális esély van rá, hogy akkor érkezik valaki. 14-15 WR-t lehet mondani, aki elkelhet az első 3 körben, valaki könnyen beakadhat hozzánk (vagy 1-2 körrel később). De ilyen alapon lehet az elkapók miatt (is) más poszton lesz egy csúszó akit kiválasztunk.Asbee
Egyetértek, sztem sincs vegytiszta BPA. Későbbi körökben sem nagyon sztem. Minden picknél azt mondják, és fogják is mondani, h ő volt a legmagasabban rangsorolt játékos a boardon. Hülyén is hangzana h igazándiból volt 3-4 jobb játékos, akiket bent hagytunk, mert nekünk x posztra kellett vki. Arról nem is beszélve h az újonc önbizalmának sem használna ha így kommunikálnának egy picket. Gyanús h a BPA meglehetősen gyakran vmelyik (kisebb-nagyobb) needünkre/távozónk posztjára jön ki (Nicks, Phillips, Wilson) és aztán jön a "value and need" frázis.
A másik meg h minden csapatnak van egy draft boardja. Mi van, ha úgy jön ki h az 1. és a 2. körben is pl. cb a BPA a board szerint? Nyilván nem lesz mindt2 pick cb.
Szóval ezt a BPA dolgot árnyalni kell sztem, inkább az igaz h legmagasabban rangsorolt játékosaink közül azt hozzuk, aki kisebb-nagyobb needet befoltoz. A sokat csúszóknál esetleg lehet h akkor is visszük ha rendben a roster az adott poszton. Meg vannak szabályt erősítő kivételek: JPP. Amikor hoztuk, még volt egy csúcsforma közeli Tuck, Osi, Kiwi triónk, ő pl eléggé needtől független BPA jellegű pick volt sztem. De jó döntés volt.
több mint 12 éve
Korábban running back volt, utána lett 3-4-es OLB. Túl nyers és 4-3-ba egyébként sem vinném. Nincs olyan pass rusher, aki első körben jó lenne nekünk.Asbee
Clowney 😀
több mint 12 éve
ozibozi New York Giants 21 440
ma + őt kaptuk az Nfl.com-on 12. New York Giants: C.J. Mosley, ILB, Alabama:
Mosley's athleticism and versatility would bring another dimension to a defense that's struggled the past few seasons.
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Korábban running back volt, utána lett 3-4-es OLB. Túl nyers és 4-3-ba egyébként sem vinném. Nincs olyan pass rusher, aki első körben jó lenne nekünk.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
Anthony Barr pár listán már kezd kikerülni a TOP 10 -ből ?  www.youtube.com/watch?v=PxPf3bj_VbE
több mint 12 éve

A 2, 3. körben mondjuk bevett szokás nálunk csúszókat hozni, ők meg vagy beválnak vagy nem. Elkapókból találunk bőven klasszis játékost idén, ezért reális esély van rá, hogy akkor érkezik valaki. 14-15 WR-t lehet mondani, aki elkelhet az első 3 körben, valaki könnyen beakadhat hozzánk (vagy 1-2 körrel később). De ilyen alapon lehet az elkapók miatt (is) más poszton lesz egy csúszó akit kiválasztunk.

több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 488 — Expect the Best !
amennyire lehet aktívak voltunk most a piacon , mindenhová sikerült legalább foltozgatni valamicskét...
szóval a drafton jöhet megint a BPA tényleg U(de ésszel) ....
azt remélem hogy ha valamelyik top tackle bent lesz még, akkor nem habozunk behúzni legyen ott még akármilyen csábító (Ebron pl. ) lehetőség is mellette...
továbbra is tartom hogy C is korán kellene de második körben már elfogadható lenne egy csúszó elit wr vagy te is talán...

abban viszont nagyon bízom hogy nincs valami szerelme Reesenek aki komoly reachnek fog számítani 1/12-re
és eldobjuk majd tőle az agyunk... 😉
(természetesen leginkább akkor ha ezzel elszalasztunk egy jó lehetőséget mert komoly bust lesz majd..)
több mint 12 éve
DT Kevin Williams iránt is érdeklődünk.
több mint 12 éve
Zack Martin -ról mit tudható,hova várható ? ,mert az 1ik Mock Draftos műsorban azért ajánlották a Giants-nak mert játszik mind 3 pozícióban és akkor vele állítólag nem kéne idén közép-késői körös centert se húzni,mert már első évben játszana bárki mögött ,és állítólag jövőre már tuti kezdő... milyen kaliber ő ? ki ismeri?ozibozi
Én is csak cikkekből, prospect ismertetőkből. Röviden: Pugh klón. Ez a játszik minden pozíciót kicsit túlzás. Világ életében T volt, talán senior bowlon játszott keveset G-ként, de az is lehet h csak edzéseken. Kicsinek tartják h NFL T legyen, rövidek a karjai, ezért mondogatják, h lehet G lesz. Pugh-ról is ezt mondták, mégis megállta a helyét T-ként is. Intelligens, harcos játékos ezért alkalmasnak tartják rá h más posztot is megtanuljon.
Sztem nekünk nem kell még 1 Pugh. Tavaly 1/19-re hoztuk őt, 1/12-nél reach lenne Martin sztem. Pláne ha végül G lesz belőle. 2. körben pedig nem lesz már benn. 1. körben kiviszik, 10-25 közt vhol minden bizonnyal.Szsziszka
megtaláltam egy videót erről az Nfl.com-on ahol ő lett kiválasztva nekünk
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/nm5gwsaigpmnm0v2zyms
Eli Manning in decline phase for New York Giants?
Eli Manning has been one of the NFL's least effective passers since the middle of the 2012 season. Do the New York Giants have reason for reportedly questioning whether their QB is past his prime?
több mint 12 éve
gyurczi New York Giants 2 670 — Giants fan
Jól jönne egy trade partner lefelé, egy plusz 2. körért, és akkor esetleg behúzni Martint. Plussz pickért jöhetne egy újabb Pugh.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
Nálam az első körös OT nem csak BPA alapon előzi meg a TE-t. Én nem bízom Beatty-ben, idén mindenképpen neki kell kezdeni, de ha megint szar lesz akkor arra megint rámehet a szezon így meg lehetne váltási lehetőség már év közben is. A jövőre nézve meg pláne jobb lenne már idén behúzni az utódját.Szesze
Időközben leigazoltuk Charles Brownt is, aki be tud ugrani. Így már előrébb vagyunk mint tavaly. Ha nem is tökéletesen, de 1 évre meg tudná oldani a dolgot (anno Locklearnál is működött), utána pedig jöhetne a top tackle.

több mint 12 éve
[ Röviden: Pugh klón.--Szsziszka ) és tényleg 😊 "He's very similar to Justin Pugh, but I think Martin's a better prospect," NFL Network draft analyst Mike Mayock said. 1/12 re tényleg luxus lenne...
több mint 12 éve
Zack Martin -ról mit tudható,hova várható ? ,mert az 1ik Mock Draftos műsorban azért ajánlották a Giants-nak mert játszik mind 3 pozícióban és akkor vele állítólag nem kéne idén közép-késői körös centert se húzni,mert már első évben játszana bárki mögött ,és állítólag jövőre már tuti kezdő... milyen kaliber ő ? ki ismeri?ozibozi
Én is csak cikkekből, prospect ismertetőkből. Röviden: Pugh klón. Ez a játszik minden pozíciót kicsit túlzás. Világ életében T volt, talán senior bowlon játszott keveset G-ként, de az is lehet h csak edzéseken. Kicsinek tartják h NFL T legyen, rövidek a karjai, ezért mondogatják, h lehet G lesz. Pugh-ról is ezt mondták, mégis megállta a helyét T-ként is. Intelligens, harcos játékos ezért alkalmasnak tartják rá h más posztot is megtanuljon.
Sztem nekünk nem kell még 1 Pugh. Tavaly 1/19-re hoztuk őt, 1/12-nél reach lenne Martin sztem. Pláne ha végül G lesz belőle. 2. körben pedig nem lesz már benn. 1. körben kiviszik, 10-25 közt vhol minden bizonnyal.Szsziszka
igen-igen ,,,,, most nézem hogy a Baltimore meg Miami magasságába teszik
több mint 12 éve
Sztem nekünk nem kell még 1 Pugh. Tavaly 1/19-re hoztuk őt, 1/12-nél reach lenne Martin sztem. Pláne ha végül G lesz belőle. 2. körben pedig nem lesz már benn. 1. körben kiviszik, 10-25 közt vhol minden bizonnyal.
több mint 12 éve
Zack Martin -ról mit tudható,hova várható ? ,mert az 1ik Mock Draftos műsorban azért ajánlották a Giants-nak mert játszik mind 3 pozícióban és akkor vele állítólag nem kéne idén közép-késői körös centert se húzni,mert már első évben játszana bárki mögött ,és állítólag jövőre már tuti kezdő... milyen kaliber ő ? ki ismeri?
több mint 12 éve
Szesze New York Giants 21 973 — Giants fan
Nálam az első körös OT nem csak BPA alapon előzi meg a TE-t. Én nem bízom Beatty-ben, idén mindenképpen neki kell kezdeni, de ha megint szar lesz akkor arra megint rámehet a szezon így meg lehetne váltási lehetőség már év közben is. A jövőre nézve meg pláne jobb lenne már idén behúzni az utódját.
több mint 12 éve
A drafton az 1. körben nagyon úgy néz ki, hogy BPA lesz. Ha mégis posztra draftolnánk, akkor az a tight end lehet. A támadófal kapott 4 új játékost (Geoff Schwartz, J.D. Walton, John Jerry, Charles Brown). Őket nem fogjuk kirakni. Beatty lerágott csont, új szerződése miatt maradnia kell és legkorábban csak a 2015-ös szezon után éri meg őt kirakni. Pugh marad. Ez 6 játékos, a támadófalba általában 9 játékost szokás vinni, 3-nak van még hely. Snee megpróbálkozik a visszatéréssel és akármit is írunk róla él az irányába a bizalom. Szerintem Mosley-t is megtartjuk még legalább 1 évig, róla nem tudunk sokat, de nem vagyok optimista vele kapcsolatban. A guardok között ott van még Brewer és Herman, utóbbiban még lehet potenciál, de valószínűleg a practice squad juthat neki. Már leírtam és valószínűleg furcsán is hangzik, de simán el tudom képzelni, hogy guard például egyáltalán nem érkezik a draftról. Emiatt nem is várom azt, hogy Pugh-t guardba toljuk be.

Optimális esetben egy tackle-re van szükség Pugh mögé, illetve egy center érkezhet Walton sérülékenysége miatt. Ez a tackle nálam legfeljebb egy 2. körös játékos lenne, aki később kezdő is lehetne. Beatty már 29 éves, ha tehát ismét régi formáját mutatja akkor sem fog még 5-6 évig a ligában maradni. Persze BPA alapon jöhet Lewan, de szerintem csak emiatt. Nem látom azt, hogy nagyobb szükség van rá, mint például Donaldra vagy Ebronra lenne.

A támadófal azért megerősödött tavalyhoz képest és nálam Coughlin személye garancia arra, hogy alaposan feljavult teljesítményt láthatunk majd. Emlékezzünk vissza 2011-ben ligautolsó futójátékot produkáltunk, 1 évvel később viszont hozták futóink a ligaátlagot, Bradshaw-nak 200 yardos meccse is volt. Abban az évben a run defense szenvedett, tavaly pedig lenulláztuk a liga legjobb futóit. Az hétszentség, hogy az OTA-ken és az edzőtáborban a szart is kirugdossák az edzők a falemberekből és az lesz az első számú prioritás, hogy az OL feljavuljon.

több mint 12 éve
Ha lesz/lenne normális OL akkor Eli is jó lesz (akár Top 5 is). Fal nélkül meg szar (szarabb, mint egy átlag QB fal nélkül). Az a baj, h ez az OL így elöljáróban számomra még mindig messze van a meggyőzőtől.Szesze
olvastam olyan elméletet ezzel kapcsolatban ,hogy ezért kellene feltradelni Matthews,vagy Robinson magasságig,hogy már idén legyen több ideje és ne törjék össze-vissza,had lehessen 'bounce back' idénye,de ehhez állítólag még +egy valóban magas WR is ajánlgatnak neki ,,,+ nem csak elkapni tudó TE-t...ozibozi
A jó fal építése alap, anélkül nem megy se a futás, se a passz. Reese mindenesetre általában "jó ütemben" engedi el a játékosokat, remélem Eli-nál is így lesz. Még mielőtt jönne a sav h leírom meg támadom stb., jelenleg 1,5 rossz szezon után van. Nem kicsit rosszabb, hanem nagyon szar. Bizonyította h tud sb győzelemhez segíteni egy csapatot, meg ő a franchise arca (teljesen megérdemelten), de sztem idén rajta lesz a nyomás, vmit mutatni kell. Remélem nem csak elit fallal képes erre. "Csak" azért pedig nem fog sztem 37 éves koráig nálunk játszani, mert 27 és 31 évesen nyertünk vele 2 sb-t, ha nem látják benne azt h po-ba tudunk vele kerülni. Ez folyamatosan változó liga, a játékosok rotálódnak, mindig jönnek fiatalabbak, változik a játékstílus, ehhez alkalmazkodni kell egy franchise-nak, mindig tovább kell lépni. Tuckot is simán elengedtük. Egy qb nyilván kitüntetett helyzetben van, őket azért 2x is meg kell gondolni h elengedjük v sem.
Én drukkolok Eli-nak, amikor formában van nagyon jó, meg a személyisége is szimpatikus. Drukkolok is neki, de sztem nagyon össze kell kapnia magát, ha a 2015-ös szezon után is a Giants-ben akar játszani. Akadályát én sem látom, mondjuk a fal mellett a célpontokat is upgradelhetnénk, ez tény. Meg persze a társaknak is össze kell kapniuk magukat.
Én egyáltalán nem vok 1. körös OT pick ellen, de a föltradet nem tartom indokoltnak (sztem nem is fogunk).Szsziszka
én sem gondolom,hogy lesz feltrade, nem vlsz , de ha jól emlékszem a faszi azzal érvelt mellette hogy TC -nak 2 éves szerződése van,és nincs ideje építkezni,eredménykényszer van ,,, ezért elképzelhetőnek tartja hogy Reese -ék magukhoz + a franchise-hoz képest most váratlanokat fognak húzni (nem kizárólag a feltrade-lehetőségére gondolt ) ,azért mert ha idén nem lesz eredmény (min PO) akkor az ő helyzete is labilisabbá válik...ozibozi
Ha lesz is feltrade (meglehetősen kicsi az esélye) akkor se ez lesz az oka az tuti.Szesze
egyettértek
több mint 12 éve
Ha lesz/lenne normális OL akkor Eli is jó lesz (akár Top 5 is). Fal nélkül meg szar (szarabb, mint egy átlag QB fal nélkül). Az a baj, h ez az OL így elöljáróban számomra még mindig messze van a meggyőzőtől.Szesze
olvastam olyan elméletet ezzel kapcsolatban ,hogy ezért kellene feltradelni Matthews,vagy Robinson magasságig,hogy már idén legyen több ideje és ne törjék össze-vissza,had lehessen 'bounce back' idénye,de ehhez állítólag még +egy valóban magas WR is ajánlgatnak neki ,,,+ nem csak elkapni tudó TE-t...ozibozi
A jó fal építése alap, anélkül nem megy se a futás, se a passz. Reese mindenesetre általában "jó ütemben" engedi el a játékosokat, remélem Eli-nál is így lesz. Még mielőtt jönne a sav h leírom meg támadom stb., jelenleg 1,5 rossz szezon után van. Nem kicsit rosszabb, hanem nagyon szar. Bizonyította h tud sb győzelemhez segíteni egy csapatot, meg ő a franchise arca (teljesen megérdemelten), de sztem idén rajta lesz a nyomás, vmit mutatni kell. Remélem nem csak elit fallal képes erre. "Csak" azért pedig nem fog sztem 37 éves koráig nálunk játszani, mert 27 és 31 évesen nyertünk vele 2 sb-t, ha nem látják benne azt h po-ba tudunk vele kerülni. Ez folyamatosan változó liga, a játékosok rotálódnak, mindig jönnek fiatalabbak, változik a játékstílus, ehhez alkalmazkodni kell egy franchise-nak, mindig tovább kell lépni. Tuckot is simán elengedtük. Egy qb nyilván kitüntetett helyzetben van, őket azért 2x is meg kell gondolni h elengedjük v sem.
Én drukkolok Eli-nak, amikor formában van nagyon jó, meg a személyisége is szimpatikus. Drukkolok is neki, de sztem nagyon össze kell kapnia magát, ha a 2015-ös szezon után is a Giants-ben akar játszani. Akadályát én sem látom, mondjuk a fal mellett a célpontokat is upgradelhetnénk, ez tény. Meg persze a társaknak is össze kell kapniuk magukat.
Én egyáltalán nem vok 1. körös OT pick ellen, de a föltradet nem tartom indokoltnak (sztem nem is fogunk).Szsziszka
én sem gondolom,hogy lesz feltrade, nem vlsz , de ha jól emlékszem a faszi azzal érvelt mellette hogy TC -nak 2 éves szerződése van,és nincs ideje építkezni,eredménykényszer van ,,, ezért elképzelhetőnek tartja hogy Reese -ék magukhoz + a franchise-hoz képest most váratlanokat fognak húzni (nem kizárólag a feltrade-lehetőségére gondolt ) ,azért mert ha idén nem lesz eredmény (min PO) akkor az ő helyzete is labilisabbá válik...ozibozi
Ha lesz is feltrade (meglehetősen kicsi az esélye) akkor se ez lesz az oka az tuti.
több mint 12 éve
én sem gondolom,hogy lesz feltrade, nem vlsz , de ha jól emlékszem a faszi azzal érvelt mellette hogy TC -nak 2 éves szerződése van,és nincs ideje építkezni,eredménykényszer van ,,, ezért elképzelhetőnek tartja hogy Reese -ék magukhoz + a franchise-hoz képest most váratlanokat fognak húzni (nem kizárólag a feltrade-lehetőségére gondolt ) ,azért mert ha idén nem lesz eredmény (min PO) akkor az ő helyzete is labilisabbá válik...
több mint 12 éve
Én egyáltalán nem vok 1. körös OT pick ellen, de a föltradet nem tartom indokoltnak (sztem nem is fogunk).
több mint 12 éve
olvastam olyan elméletet ezzel kapcsolatban ,hogy ezért kellene feltradelni Matthews,vagy Robinson magasságig,hogy már idén legyen több ideje és ne törjék össze-vissza,had lehessen 'bounce back' idénye,de ehhez állítólag még +egy valóban magas WR is ajánlgatnak neki ,,,+ nem csak elkapni tudó TE-t...
több mint 12 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Szerintem simán vissza tud térni Eli régi formájába. Tavaly amellett, hogy ő is vacak volt gyakorlatilag 0 védelmet kapott a támadófaltól, nem volt konzisztens futójáték, Cruz és Nicks hiányzott felkészülés nagy részéről, Randle szenvedett az option route-okkal. Az egész offense kudarcra volt ítélve. Nem Manninget akarom felmenteni, de nem látok olyan dolgot, amit ne lehetne kijavítani. Ez a bokaműtét az első beavatkozás nála, eddig megúszta komolyabb sérülések nélkül. Az életkor emiatt nem lehet akadály. Örüljünk amíg Eli játszik, mert visszavonulása/távozása után csúnya évek következhetnek.Asbee
Más csapat mezében én nem akarom látni és szerintem ti sem. Ha vissza tudja nyerni a formáját, márpedig miért ne tudná (ha lesz normális OL, akkor simán visszanyeri), akkor ezzel a pocket QB stílussal simán eldobálgat még 5-6 évig, főleg ha megvalósul a Packers féle rövid passzos offense.

több mint 12 éve
Ha lesz/lenne normális OL akkor Eli is jó lesz (akár Top 5 is). Fal nélkül meg szar (szarabb, mint egy átlag QB fal nélkül). Az a baj, h ez az OL így elöljáróban számomra még mindig messze van a meggyőzőtől.