New York Giants

50 feliratkozó

több mint 11 éve
ozibozi New York Giants 21 001
az senkit nem zavar .hogy nem vagyunk top 10 ben se ? akit kinézünk,azt már simán elvitték...😕 max csak mazsolázunk...jó esetben az első 2kör(2fal) számítana vlm-t előre ,,,a többi a szokásos (jövőre) lesz belőle soha semmi ...(dehátha) ,,, viszont, a Giants lesz az első csapat aki bebizonyítja ,hogy a TE nélkül is 'simánlehet' 😊 akár...
több mint 11 éve
Henderson New York Giants 1 077
Free agent DE Robert Ayers visited the Giants.

Ő sem lenne rossz depth igazolás.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
tudom, én csak szeretek fantáziálni 😊
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
OT Charles Brown-t leigazoltuk. Helyes.Szsziszka
jobb, mint Snee, mehetne RT-nek, Pugh meg RG-nek és már "csak" egy center kellkristof
Csere LT + swing tackle. Akármit gondolunk kezdésként Snee-vel fognak próbálkozni RG-ban (másik alternatíva lehet Jerry) és Walton lesz a center. Nem én találtam ki, odaát mondják ezt.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
jobb, mint Snee, mehetne RT-nek, Pugh meg RG-nek és már "csak" egy center kellkristof
Sztem csere lesz Brown. Snee helyére inkább Jerry pályázik.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
jobb, mint Snee, mehetne RT-nek, Pugh meg RG-nek és már "csak" egy center kell
több mint 11 éve
OT Charles Brown-t leigazoltuk. Helyes.
több mint 11 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
The Giants have $4,438,375 in cap space according to latest figures from ESPN Stats & Information. +5 Milka még 06.01. után a draftra (David Baas cut)ozibozi
egy TE-re pont elégSzesze
Te kire gondolnál?yooker
Ha egészséges akkor Finley fasza lenne, de Owen Daniels is jó opció lenne sztem. (meg Pascoe-t is vissza kéne hozni vet. minért, sztem ez meg is fog történni amúgy)Szesze
Kicsit sok lenne bármelyikért a 4,5 milla 1 évre. Kb ez a két opciónk van még a piacon, de azért ennél olcsóbban igazolnám le őket. Abba a 4,5 millába még beleférne egy falember is egy TE mellé. Ha egyik említett TE sem jön, akkor majdnem h muszáj lesz draftolnunk.
Mondjuk az újonc szerződésekre nem tudom h elég-e 5 milla. Lehet arra is spórolnunk kell még?Szsziszka
nem úgy értettem én sem, h költsük el az egészet, bár a 'pont elég' kifejezés mondjuk tényleg ezt jelenti 😊 de amúgy mint említettem Pascoe-t is vissza kéne hozni.. nagyon szar lenne úgy nekimenni a draftnak, h bele vagyunk kényszerítve egy korai körös TE húzásba
több mint 11 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Kicsit sok lenne bármelyikért a 4,5 milla 1 évre. Kb ez a két opciónk van még a piacon, de azért ennél olcsóbban igazolnám le őket. Abba a 4,5 millába még beleférne egy falember is egy TE mellé. Ha egyik említett TE sem jön, akkor majdnem h muszáj lesz draftolnunk.
Mondjuk az újonc szerződésekre nem tudom h elég-e 5 milla. Lehet arra is spórolnunk kell még?Szsziszka
Azért amennyire leszarjuk a TE-eket eddig majdnem biztosra vehető egy korai (1. vagy 2. körös) TE pick. Bár annó 3 éve se gondoltuk volna, hogy Jake Ballardal kezdőként nekifutunk a szezonnak...

több mint 11 éve
The Giants have $4,438,375 in cap space according to latest figures from ESPN Stats & Information. +5 Milka még 06.01. után a draftra (David Baas cut)ozibozi
Te kire gondolnál?yooker
Ha egészséges akkor Finley fasza lenne, de Owen Daniels is jó opció lenne sztem. (meg Pascoe-t is vissza kéne hozni vet. minért, sztem ez meg is fog történni amúgy)Szesze
Mondjuk az újonc szerződésekre nem tudom h elég-e 5 milla. Lehet arra is spórolnunk kell még?
több mint 11 éve
Te kire gondolnál?yooker
Ha egészséges akkor Finley fasza lenne, de Owen Daniels is jó opció lenne sztem. (meg Pascoe-t is vissza kéne hozni vet. minért, sztem ez meg is fog történni amúgy)
több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
Te kire gondolnál?
több mint 11 éve
egy TE-re pont elég
több mint 11 éve
The Giants have $4,438,375 in cap space according to latest figures from ESPN Stats & Information. +5 Milka még 06.01. után a draftra (David Baas cut)
több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
BREAKING NEWS: CB Zack Bowman has agreed to a one-year deal with the Giants, source said. - via Adam Caplanozibozi
na tessék! épp most, amikor kezdtek meggyőzni hogy nem is töltünk túl CB posztra!😀
több mint 11 éve
BREAKING NEWS: Giants have resigned DT Mike Patterson to a 1yr contractSanyichef
Nah ennek örülök.
Milyen szezonja volt tavaly? Bírjátok? 😀Bébé
Nem volt vele baj, csereként egész hasznos. Kellett, mert össz 3 dt volt a rosteren.
több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 540 — rabszolga
BREAKING NEWS: Giants have resigned DT Mike Patterson to a 1yr contractSanyichef
Nah ennek örülök.
Milyen szezonja volt tavaly? Bírjátok? 😀
több mint 11 éve
várható (és szükséges) lépés
azért tudnék örülni neki, ha jönne egy TE is még..
több mint 11 éve
Sanyichef New York Giants Duke Blue Devils 240
BREAKING NEWS: Giants have resigned DT Mike Patterson to a 1yr contract
több mint 11 éve
BREAKING NEWS: CB Zack Bowman has agreed to a one-year deal with the Giants, source said. - via Adam Caplan
több mint 11 éve
lotus86 New York Giants 1 090 — Saquon Barkley
Ezt a secondary túltöltés dolgot én sem értem. Jöttek emberek de ha objektíven vizsgáljuk a helyzetet, akkor azért kár vitatni, hogy szükség volt rájuk.

FA előtt:

CB:

Amukamara: Tuti kezdő
Hosley: Hasznos csere, utolsó év
McBride: Jó csere - újra is lett igazolva
C. James: UDFA rookie, spec team potenciállal
T. Thomas: 3 ACL szakadás, váll problémák, pár szép év plusz lejáró szerződés

S:

Rolle: Kezdő de a kora miatt kissé kérdőjel
W. Hill: Az egész ember egy kérdőjel
S. Brown: ACL szakadásból tér vissza (Használtam már a "kérdőjel" kifejezést?), Hill jól helyettesítette
C. Taylor: Szép nagy, de sérül volt és tapasztalatlan (Mondanom sem kell, kérdőjel)

Ide jött DRC, Thurmond és Demps. DRC nem volt olcsó de egy kezdő CB sohasem az, jelenleg úgy néz ki, hogy a két kezdő (feltéve, ha Amu-t újraigazoljuk majd) 2-3 évre megvan.
Thurmond jobb alternatíva, mint TT. Nem számít, hogy mi volt tegnap, ma ma van. A Colts Manninget, a Cowboys Waret rúgta ki financiális/teljesítmény beli problémák miatt és úgy gondolom, hogy két Hall of Fame játékosról van szó. Thurmond a Hawks védelemben játszott jól, fiatalabb, közel sem volt annyi sérülése. TT mellett gyakorlatilag csak a múltja szólhat. ( A "Thurmond igazából szar és a társai miatt nézett csak ki jól" kezdetű érveléseket pedig hagyjuk, mert képetelen vagyok komolyan venni akárkit, aki ezt teljességgel el is elhiszi.)
Demps kellően univerzális játékos, aki megfelelő mélységet tud adni két poszton.

Tuck távozása fájó, de ő is inkább a múlt volt, mint a jelen. A 4-3-as DE-ket nem a futás elleni teljesítményük miatt fizetik meg. Tuck ezen a téren a liga egyik legjobbja, de a sackek száma ne zavarjon meg senkit, már nem olyan jó pass rusher - nekünk pass rush kell.
Joseph gyarkolatilag elszerződött, ahogy a FA elkezdődött, szóval ott még nagyon egyezkedni sem tudtunk. Meg lehetett volna tartani, de ezek szerint a csapat lát annyit Hankinsben, hogy el merték engedni.
TE-re nem is nagyon volt épkézláb alternatíva az idei piacon, ráadásul van még pár veterán, akit le lehet szerződtetni.

Mivel a secondary kérdést valószínű, hogy megoldottuk, ezért a drafton lehet a többi needdel fogalkozni. DT jöhet, csakúgy, mint WR, TE, LB, DE és O line. Külön jól jön, hogy CB és S már nem kell. Ez a Giants még egy ilyen szabadügynök piac után is csak "work in progress".

Magyar New York Giants Blog! Mert megérdemled!
több mint 11 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
ott legalább kedvére gangsztázhatna legalább 😀ozibozi
Azért Tuck arcára kíváncsi lennék, amikor meglátja első edzésen...XD

több mint 11 éve
Nagyon nagyon remelem h nem is gondolkoznak olyanon h djaxet idehivjak, igazabol ki tudnank szoritani penzben de nem akarom kekben latni...NightBoY
ne rontsd el a jókedvemet ilyen gondolatokkal kárörvendő énem legszebb napján a FA-piac megnyitása óta.

Remélem, meg sem áll az AFC W-ig, és akkor 3 évig nem kell találkozni vele alapszakasz meccsen.G-men
Könnyen bejöhet a tipped: Raidersvittore
ott legalább kedvére gangsztázhatna legalább 😀
több mint 11 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
Nagyon nagyon remelem h nem is gondolkoznak olyanon h djaxet idehivjak, igazabol ki tudnank szoritani penzben de nem akarom kekben latni...NightBoY
ne rontsd el a jókedvemet ilyen gondolatokkal kárörvendő énem legszebb napján a FA-piac megnyitása óta.

Remélem, meg sem áll az AFC W-ig, és akkor 3 évig nem kell találkozni vele alapszakasz meccsen.G-men
Könnyen bejöhet a tipped: Raiders
több mint 11 éve
"2013 season was the worse season 4 me, INJURIES held me back. I've been working my butt off this OFF-SEASON I'm so ready for 2014 season." (Jason Pierre Paul @UDWJPP)
JPP már most kész van a szezonra...😀 (v én értek vmit rosszul 😊 )
Elszántnak tűnik, reméljük meglesz az eredménye!