New York Giants
50 feliratkozó
több mint 12 éve
CB tuti lesz első v második körben
több mint 12 éve
Watkins-t várni kb olyan mint Clowney-t...Elkapó annyira nem kell, de akkor már Evans helyett jöjjön Ebron, azzal lenne egy újabb célpont + egyben egy TE is. De van egy érzésem, hogy a védelembe jön inkább valaki (DT, CB). Randle tud még fejlődni és Jernigan is mutatott a végén szép dolgokat, Cruz meg Cruz. Felesleges melléjük egy első körös WR, mikor valószínűleg lesz olyan poszt ahol nem lesz még meg a kezdő.AsbeeAz jó, mert én Clowney-t is várom 😀
A realitás azonban szerintem is a CB (esetleg DT/DE) draft.
több mint 12 éve
Sajnos bejött a papírforma Tuck-kal kapcsolatban is 😕 Így volt logikus, de azért ez fáj.. nekem ő volt a kedvenc játékosom Strahan visszavonulása óta 😕 Végül bejött a tippem, h max Beason maradhat a nagyobb nevű FA-ink közül. Szinte biztos, h fogunk hozni valakit a DE posztra még FA-ról.
több mint 12 éve
Tuckról nekem most egyből Aaron Ross jacksonville-i "vakációja" jutott eszembe. Annak nagyon örülök, hogy eszünk ágában sem volt matchelni az ajánlatot, ez is egy jó döntés, még ha nagyon vékony is így a DE depth. Itt a tavalyi camp body arcokkal mi a helyzet amúgy? Ojomo meg Tracy mutattak bíztató jeleket ha jól emlékszem.Az Ojomo, Tracy, Trattou hármas már felejtős, TC után kipotyogtak.
És megvan a mai örömöm is, Hyno legalább kap egy esélyt.Henderson
Ha pedig valaki követni akarná twitteren Schwartz kutyáját, az megteheti itt: twitter.com/OsloPepperoni 😀
több mint 12 éve
Tuckról nekem most egyből Aaron Ross jacksonville-i "vakációja" jutott eszembe. Annak nagyon örülök, hogy eszünk ágában sem volt matchelni az ajánlatot, ez is egy jó döntés, még ha nagyon vékony is így a DE depth. Itt a tavalyi camp body arcokkal mi a helyzet amúgy? Ojomo meg Tracy mutattak bíztató jeleket ha jól emlékszem. És megvan a mai örömöm is, Hyno legalább kap egy esélyt.
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 12 éve
Ginnről is lecsúsztunk, Arizonába igazolt. Mondjuk ez a legkisebb gondunk most azt hiszem.
több mint 12 éve
A raiders szerintem eddig az fa piac legnagyobb vesztese. Szornyu amit muvelnek, elengednek egy jo futot, ott tartanak egy masikat aki kb 2 meccsig fog tudni jatszani... nahh meg Tuck, szvsz neki mar vege, a statjai felet egy oltozoben levo redskins ellen szedte ossze. Szepen elvegetal a 11 misiert ket evig es elmegy nyugdijba.Az lesz!yookerTuck megy a Raiders-be, grat neki...😀Asbee2 év 11 milla....b@ssza meg.....legyen vele boldog :-/Forti
You should know I bleed blue...
több mint 12 éve
Az lesz!Tuck megy a Raiders-be, grat neki...😀Asbee2 év 11 milla....b@ssza meg.....legyen vele boldog :-/Forti
több mint 12 éve
Állítólag tőlünk fele annyit sem kapott volna Tuck, mint a Raiders-től.
több mint 12 éve
Kell nekünk 2 fb? V. Connerrel nem számolunk komolyan?Peppers
Kiwi alsó-közép kategóriás DE. Moore-nak alig volt D snapje rookie-ként (persze drukkolok neki, csak remélni tudom h az ő teljesítménye/fejlődése is közrejátszott abban h Reese-ék el merték engedni Tuckot). JPP egészségéről nem is beszélve (bár remélem h onnan is jó hírek jönnek). Szóval ez így sovi. Azt nem mondom h Ealy nem lenne reach, sőt vszínűleg nem is jelentene instant megoldást, de akkor már vmi használható fa nem ártana-legalábbis sztem Kiwi nem való kezdőnek.Szsziszka
Hynoski és Conner között csata lesz edzőtáborban, aztán a jobb marad
több mint 12 éve
Hynoski visszajön 1 évreKell nekünk 2 fb? V. Connerrel nem számolunk komolyan?
Az igen! Tuck elment pénzt keresni...végülis 2 gyűrűvel vhol érthető. Meg hát mi sem vunk épp SB contender (bár nálunk sose lehet tudni 😛 ).Így viszont irtó gyengén fest a dl. És még Kiwit vszínűleg megkínáljuk egy paycuttal (legalábbis remélem), az lesz a szép ha nem megy bele. Lehet Ealy nevét is feljegyezhetjük a draftig?? Peppers 1 évre esetleg?? Kérdés h mennyit kérne. Kíváncsi leszek, h ebből a szituból mit hoz ki Reese.SzsziszkaEaly azért alulértékelt, de 1/12-nél reach lenne (igaz még nem nyálaztam át defensive endeket), nála bőven lesznek jobb játékosok. + Kiwi is marad valószínűleg és Moore is robbanásra kész.Asbee
Kiwi alsó-közép kategóriás DE. Moore-nak alig volt D snapje rookie-ként (persze drukkolok neki, csak remélni tudom h az ő teljesítménye/fejlődése is közrejátszott abban h Reese-ék el merték engedni Tuckot). JPP egészségéről nem is beszélve (bár remélem h onnan is jó hírek jönnek). Szóval ez így sovi. Azt nem mondom h Ealy nem lenne reach, sőt vszínűleg nem is jelentene instant megoldást, de akkor már vmi használható fa nem ártana-legalábbis sztem Kiwi nem való kezdőnek.
több mint 12 éve
Hynoski visszajön 1 évreAz igen! Tuck elment pénzt keresni...végülis 2 gyűrűvel vhol érthető. Meg hát mi sem vunk épp SB contender (bár nálunk sose lehet tudni 😛 ).Így viszont irtó gyengén fest a dl. És még Kiwit vszínűleg megkínáljuk egy paycuttal (legalábbis remélem), az lesz a szép ha nem megy bele. Lehet Ealy nevét is feljegyezhetjük a draftig?? Peppers 1 évre esetleg?? Kérdés h mennyit kérne. Kíváncsi leszek, h ebből a szituból mit hoz ki Reese.SzsziszkaEaly azért alulértékelt, de 1/12-nél reach lenne (igaz még nem nyálaztam át defensive endeket), nála bőven lesznek jobb játékosok. + Kiwi is marad valószínűleg és Moore is robbanásra kész.
több mint 12 éve
Az igen! Tuck elment pénzt keresni...végülis 2 gyűrűvel vhol érthető. Meg hát mi sem vunk épp SB contender (bár nálunk sose lehet tudni 😛 ).Így viszont irtó gyengén fest a dl. És még Kiwit vszínűleg megkínáljuk egy paycuttal (legalábbis remélem), az lesz a szép ha nem megy bele. Lehet Ealy nevét is feljegyezhetjük a draftig?? Peppers 1 évre esetleg?? Kérdés h mennyit kérne. Kíváncsi leszek, h ebből a szituból mit hoz ki Reese.
több mint 12 éve
Azt nem hiszem, hogy nem maradhatott volna. De ha ő 1 vagy 2 millió dollárért inkább elmegy máshova, ahelyett hogy ő lett volna a következő Michael Strahan...hát az ő dolga. Joseph és ő már sok. Ez a védelem nem lesz olyan, mint tavaly az év második felében.Tuck megy a Raiders-be, grat neki...😀Asbee2 év 11 milla....b@ssza meg.....legyen vele boldog :-/Forti
több mint 12 éve
Tuck megy a Raiders-be, grat neki...😀Asbee2 év 11 milla....b@ssza meg.....legyen vele boldog :-/
több mint 12 éve
Tuck megy a Raiders-be, grat neki...😀
több mint 12 éve
New York Giants Officially Re-Sign QB Curtis Painter sport-ne.ws/1971 #nyg #giants #NFL
több mint 12 éve
Watkins-t várni kb olyan mint Clowney-t...Elkapó annyira nem kell, de akkor már Evans helyett jöjjön Ebron, azzal lenne egy újabb célpont + egyben egy TE is. De van egy érzésem, hogy a védelembe jön inkább valaki (DT, CB). Randle tud még fejlődni és Jernigan is mutatott a végén szép dolgokat, Cruz meg Cruz. Felesleges melléjük egy első körös WR, mikor valószínűleg lesz olyan poszt ahol nem lesz még meg a kezdő.Allitolag 4.5m/ evet ajanlott neki a Panthers. Azt szerintem mi is tudnank matchelniNightBoYA kérdés, hogy akarjuk-e egyáltalán? Én továbbra sem tartom elképzelhetetlennek az idei első körös WR draftot. Pl. Watkinsnak, vagy Evansnek nagyon örülnék.balu10
több mint 12 éve
Allitolag 4.5m/ evet ajanlott neki a Panthers. Azt szerintem mi is tudnank matchelniNightBoYA kérdés, hogy akarjuk-e egyáltalán? Én továbbra sem tartom elképzelhetetlennek az idei első körös WR draftot. Pl. Watkinsnak, vagy Evansnek nagyon örülnék.
több mint 12 éve
Allitolag 4.5m/ evet ajanlott neki a Panthers. Azt szerintem mi is tudnank matchelniLehet en vagyok tul szentimentalis ebben a businessben de en szeretnem tuckot es nicket is megtartani... hozzam nottek 😊NightBoYTuck mindenképp kéne, ha úgy tud szerepelni mint legutóbb rájátszásban és tavaly az idény utolsó harmadában. Jacoby Jones meg azt mondta, hogy többet ajánlottunk neki, mint 4 év/12M $. C'mon man. Örülök, hogy nem jött... Ezért bíztam abban, hogy Nicks marad, dehát menni fog Panthers-be.Asbee
több mint 12 éve
Lehet en vagyok tul szentimentalis ebben a businessben de en szeretnem tuckot es nicket is megtartani... hozzam nottek 😊NightBoYTuck mindenképp kéne, ha úgy tud szerepelni mint legutóbb rájátszásban és tavaly az idény utolsó harmadában. Jacoby Jones meg azt mondta, hogy többet ajánlottunk neki, mint 4 év/12M $. C'mon man. Örülök, hogy nem jött... Ezért bíztam abban, hogy Nicks marad, dehát menni fog Panthers-be.
több mint 12 éve
Lehet en vagyok tul szentimentalis ebben a businessben de en szeretnem tuckot es nicket is megtartani... hozzam nottek 😊
több mint 12 éve
The #Giants are looking at WR/KR Ted Ginn Jr. after missing out on Jacoby Jones. #NFLFreeAgency www.nj.com/giants/index.ssf/2014/03/giants_turn_attention_to_ted_ginn_jr_after_missing_on_jacoby_jones.html …Én is azt nézem h ez nem kevés lóvé ennyi korábbi sérüléssel. Nélküle mondjuk megint dupla 0 lenne az lb sorunk, úgyh reménykedjünk h nem sérül meg!Úgyis arról van szó, hogy minimumért. Mondjuk ha jön ha nem, akkor is kell még egy elkapó, de Reese úgyis szeret WR-t draftolni, majdnem minden évben hozott egyet.Asbee
Egy injury prone Austin meg nem hiányzik...kellene még vki, hátha ismét alig tud pályán lenni stb. Vmi biztosabb megoldást kellene keresnünk. V ha jön vet.minimum közeli összegért max akkor.Szsziszka
több mint 12 éve
Én is azt nézem h ez nem kevés lóvé ennyi korábbi sérüléssel. Nélküle mondjuk megint dupla 0 lenne az lb sorunk, úgyh reménykedjünk h nem sérül meg!Úgyis arról van szó, hogy minimumért. Mondjuk ha jön ha nem, akkor is kell még egy elkapó, de Reese úgyis szeret WR-t draftolni, majdnem minden évben hozott egyet.
Egy injury prone Austin meg nem hiányzik...kellene még vki, hátha ismét alig tud pályán lenni stb. Vmi biztosabb megoldást kellene keresnünk. V ha jön vet.minimum közeli összegért max akkor.Szsziszka
több mint 12 éve
Én is azt nézem h ez nem kevés lóvé ennyi korábbi sérüléssel. Nélküle mondjuk megint dupla 0 lenne az lb sorunk, úgyh reménykedjünk h nem sérül meg!Végülis nem nagy ügy, hogy divízió rivális, sok ilyen csere van, talán még jobban is ismerik így a játékost. Gondolom pont sérülékenysége miatt nem akarnak neki nagy pénzt adni. Kell még ide valaki, mert Cruz utoljára a negyedik héten szerzett TD-t (és mindenki csak Nicks-et basztatta...), Randle nem egy picket hozott össze, Jernigan meg csak az év végére tudott faktor lenni. Hiányzik Hixon, Austin átvehetné az ő szerepét és talán Randle meg Jernigan is tud még fejlődni (előbbi szinte biztos).Bedobták Miles Austin nevét, de ha igaz, akkor minimumnál többet nem akarunk adni neki. Remélem így is van, mert sokkal többet nem is ér már. Tuck a Raiders-nél volt éjszakára, előtte közös vacsora. Szerintem ha nem kap onnan lényegesen többet, akkor visszatér. Persze celebkedhetne ott is, de azt szerintem belátja ő is, hogy sokkal nagyobb büszkeség lenne majd Giants játékosként visszavonulni és egy jó kezekben levő franchise-ban játszani.Asbeeesküszöm Austin bennem már tavaly felmerült amikor megtudtam hogy
szabad lesz!oké hogy Dallas meg minden , de bejön a játéka! csak hát az állandó sérülések...yooker
Beasont meg kicsit túlfizettük: 3 év, 19 millió dollár (7 millió garantált)Asbee
Egy injury prone Austin meg nem hiányzik...kellene még vki, hátha ismét alig tud pályán lenni stb. Vmi biztosabb megoldást kellene keresnünk. V ha jön vet.minimum közeli összegért max akkor.