New York Giants
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Teljesen rendben van ez az egész eddig, egyedül Schofield meglepő számomra, már eleve a poszt miatt is, de a 8 milla meg pláne soknak tűnik így elsőre, de gondolom nem véletlenül repültünk rá ilyen agresszívenSzeszeÉn is így gondolom, egyenlőre jól dolgoznak a FO-ban. Tudtuk, hogy lesznek veszteségek, minden évben van, de biztató, hogy az OL-el alakulnak a dolgok, Beasonnal szintén (nekem ezek voltak a prioritások). A többit meg meglátjuk még. A drafton én egyre jobban várnék egy top wr-t, ha a 2-3 közül vmelyik benn lesz.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
Hát egy elbukott szezonra elhozni egy játékost még egy 7. körért is óriási baromság. De az ilyen Adrien Robinson, Cooper Taylor, Ryan Nassib pickek után aztán tök8...Beasonnal állítólag tárgyalunk keményen. Nagyon kellene ő, különben elbasztunk egy picket.AsbeeFinoman szólva nem az 7. kör lett volna a legnagyobb probléma.. különben is azt már a tavalyi játékával is bőven megszolgáltaSzesze
Közben meg Schofield lehet mégsem tuti, gáz van térdével. Ha jól tudom draftolása környékén ACL szakadása volt neki.
több mint 12 éve
Teljesen rendben van ez az egész eddig, egyedül Schofield meglepő számomra, már eleve a poszt miatt is, de a 8 milla meg pláne soknak tűnik így elsőre, de gondolom nem véletlenül repültünk rá ilyen agresszíven
több mint 12 éve
Beasonnal állítólag tárgyalunk keményen. Nagyon kellene ő, különben elbasztunk egy picket.AsbeeFinoman szólva nem az 7. kör lett volna a legnagyobb probléma.. különben is azt már a tavalyi játékával is bőven megszolgálta
több mint 12 éve
Kíváncsi vagyok az összegre
több mint 12 éve
az akkor most kiderült hogy Josephet nem akartuk megtartani , nem pedig nem tudtuk...Csak okosan költsük el a spórolt pénzt! 😊
így kívülről egyelőre úgy tűnik Reesék kézben tarják a dolgokat , minden lépés tervezettnek tűnik , nem pedig futnak az események után és ez biztató!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Beason marad ^ ^
több mint 12 éve
Beasonnal állítólag tárgyalunk keményen. Nagyon kellene ő, különben elbasztunk egy picket.
több mint 12 éve
Meglátjuk, mit ajánlanak...mindenesetre szerintem nekünk nem megadnunk kéne azt, hanem előnyösebb ajánlatot tenni, hogy maradjon. Én azt mondom h ha ajánlatot is kap Denverben, az mindenképp felfelé tolja azt a pénzt, amit nekünk kéne fizetni az itt tartásáért.Beason Denverbe látogat...lassan neki is integethetünk. Legalábbis gondolom inkább megy egy SB contender csapathoz, hacsak nem vágunk hozzá egy rakat lóvét - nem fogunk. Persze ez nem biztos, de sztem így erősen csökkentek az esélyei a maradásának. Aaron Donald mellé felírhatjuk ismét CJ Mosley nevét, vagy jöhet egy gyenge-közepes fa...remélem nem az utóbbi lesz...SzsziszkaÉn ettől félek a legkevésbé. Denver mindenkit meg akar venni + kizártnak tartom, hogy olyan ajánlatot adjanak amit mi nem tudnánk megadni nekiAsbee
több mint 12 éve
No, Jospeh sajnos csak távozott......de legalább nem a Redskinsbe. Amúgy sajnálatos, de lényegében érthető döntés volt. Hankins és ő hasonló típusú játékosok és azért egy csapatnak bíznia kell azokban akiket draftolt. Úgy látták, hogy Joseph utódja már házon belül van. Én is úgy érzem, hogy egy Doanldhoz hasonló agilisebb, robbanékonyabb DT kell majd a jövőben, hiszen a "húshegy" Hankins személyében ismételten megoldott pár évre.Kíváncsian várom a szerződések részleteit, különösen a Schoefield 8 millióét. Az nekem jelenleg kicsit a WTF kategória, bár Seahawks topicban azt írták, hasznos játékos.
Ha Tuckot, Beasont és mondjuk az egyik top centert sikerülne bepréselni Cap alá, akkor boldog "panda" lennék. 😀
több mint 12 éve
Beason Denverbe látogat...lassan neki is integethetünk. Legalábbis gondolom inkább megy egy SB contender csapathoz, hacsak nem vágunk hozzá egy rakat lóvét - nem fogunk. Persze ez nem biztos, de sztem így erősen csökkentek az esélyei a maradásának. Aaron Donald mellé felírhatjuk ismét CJ Mosley nevét, vagy jöhet egy gyenge-közepes fa...remélem nem az utóbbi lesz...SzsziszkaÉn ettől félek a legkevésbé. Denver mindenkit meg akar venni + kizártnak tartom, hogy olyan ajánlatot adjanak amit mi nem tudnánk megadni neki
több mint 12 éve
Beason Denverbe látogat...lassan neki is integethetünk. Legalábbis gondolom inkább megy egy SB contender csapathoz, hacsak nem vágunk hozzá egy rakat lóvét - nem fogunk. Persze ez nem biztos, de sztem így erősen csökkentek az esélyei a maradásának. Aaron Donald mellé felírhatjuk ismét CJ Mosley nevét, vagy jöhet egy gyenge-közepes fa...remélem nem az utóbbi lesz...
több mint 12 éve
Tracy Porter is jön vizitre, ő mondjuk nagyon nem kell.
több mint 12 éve
Hát mozgalmas egy nap. Talán kicsit túlságosan is az...Painter visszatért, küzdhetnek Nassibbel a csereirányító posztért. Egy UDFA majd jöhet még edzőtáborra.
Hillis maradt és jött Jennings, remélem utóbbi nem került nagyon sokba. Ott van még Wilson és Cox, ez a négyes elég kell hogy legyen. Wilson csak felépül és abban az esetben okozhat ő még pozitív meglepetést. Nem rossz névsor ez, de kiemelkedő játékosaink sincsenek. Egy camp body ide is elfér még.
Az elkapók között nincs változás, komoly meglepetés lenne ha Nicks és Murphy is visszatérne. Jacoby Jones érkezhet, majd meglátjuk. Egy elkapó tuti érkezni fog és szinte biztosan draftolunk is ide.
A tight endek közül Myers-t eléggé meglepő módon azonnal elvitték, erre nem számítottam. Quarless és Pettigrew nevét dobták be, de akárki is érkezik hosszútávú megoldásra van szükség. Visszavárom Pascoe-t.
Egyelőre tartom, hogy a Pugh-Beatty páros tackle-ben elegendő lesz jövőre. Jött Geoff Schwartz, akiről még nem tudjuk mennyibe került, de valószínűleg jó drága volt... Egy másik guard még kell, Snee-ben már nem bízom. Újra kellene igazolni Boothe-t, hiszen ő center is lehetne. Dietrich-Smith és de la Puente iránt is van kereslet, így Schwartz után nem vagyok már biztos benne, hogy meg tudunk fizetni még egy játékost. Low budget megoldás persze összejöhet még és a draft 2. körétől is érkezhet ide bárki. A sokak által várt első körös OL pick elúszhat.
A védelemben irtó nagy veszteség Joseph elvesztése, szvsz tartható áron kelt el. Nagyon bízhatunk Hankins-ben és csak merem remélni, hogy továbbra is ilyen jó érzékkel találjuk meg defensive tackle-ket draftról. Ő kezdhet Cullen Jenkins-szel, azért ez sem olyan nagy névsor. Viszont mindenki írja fel Aaron Donald nevét, igaz kissé alulméretezett, de nekem egyik kedvenc idei prospectem. A jövőben Hankins mellett 3-tech-ben nagyot állatkodhat és Jenkins mögött nyomás nélkül játszhat újoncként. Reese kedveli az ilyen megoldásokat. Mike Pattersont viszont visszahoznám.
Schofieldet vehetjük defensive endnek, de úgy érzem ő alulméretezett ide kicsit. A tehetsége megvan, anno a drafton akár az első kör környékén is elkelhetett volna, de a neki adott fizetést sokallom. Tuck fog hasonló szerződéssel elkelni, igaz valószínűleg maradni fog. Ez esetben viszont Kiwanuka mehet amerre lát.
A linebackerek közül Beasont kell visszahozni, Paysingerrel, Williams-szel megoldanák továbbra is, Herzlich pedig bármikor beugorhat. Herzlich egyébként könnyedén futhat be olyan pályát, mint Blackburn.
Jó húzás McBride megtartása, de egy kezdő játékos még hiányzik. Ha a drafton a Lions (vagy valaki más) nem visz el előttünk CB-t, akkor úgy érzem simán kiköthet nálunk Dennard vagy Gilbert. Túlfizetni nem szabad senkit sem, a labdaszerzéseken kívül Amukamara nálam bebizonyította tavaly, hogy az ellenfél legjobb elkapóját is rá lehet állítani.
Stevie Brown visszajött 1 évre, talán ez még vállalható deal, de remélem Rolle fizetésével kezdünk valamit, mert roppant sokat keres. Egyébként ha Will Hill nem kap eltiltást újra elég gyakran fogjuk látni 3 safety-s felállást.
Josh Brown visszatért, Weatherford kapott némi átalakítást.
Joseph-en kívül eddig vállalható. Schofield egyelőre kicsit wtf, de nem márciusban szoktak SB-t nyerni és nem is neveket kell feltétlenül igazolni, hanem olyanokat akik jó játékra lesznek képesek.
több mint 12 éve
Felfoghatatlan, hogy Joseph hogy nem ért meg nekünk ennyit, ha csak nem menni akart mindenképpen.Nemcsak mi nem értjük,de az NFL Network-ön + a Twitteren jó pár szakértő is csak ezt emeli ki egyenlőre ,ha a GIANTS szóba kerül,hogy nagyon komoly veszteség,ez, nem extra nagy pénzért ment tovább,és Hankins még bárhogy elsülhet... mind1 ez a hajó elment, Hankins az új király😊
több mint 12 éve
Stevie szerződése valójában "csak" 3 milla 4et megkereshet, remélem a Schoefield szerződés sem tényleges 8 millió.Felfoghatatlan, hogy Joseph hogy nem ért meg nekünk ennyit, ha csak nem menni akart mindenképpen.
Jacoby Jonesnak örülnék, WRnek sem rossz és végre lenne egy normális returnerünk.
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 12 éve
Josh Brown leigazolásán felül örülök hogy Bradshaw felépült,és a Colts újraigazolta...
több mint 12 éve
Holnap jön Jacoby Jones vizitre, állítólag
több mint 12 éve
cofield got 6/$36M from redskins....joseph 5/$31.5M from vikes ... hankins might have to circle march 2017 on his calendar! sírjunk,vagy nevessünk?
több mint 12 éve
Dan Graziano szerint Beasonnal egyeztetünk... Qvára kéne😊
több mint 12 éve
Tuck marad ,nem csaptak le rá 3 M ajánlata volt eddig max,,,,annyit itt is megkap,és a potenciálisok elszálltak már (állítólag) S.I.
több mint 12 éve
Egyre több bicskanyitogató döntést hoz, kezd ez már gáz lenni. Tuck? Beason? Jön az eddig backup Schofiled évi 4 millióért és ugyanennyit kap az ACL-ből felépülő Brown is. Kissé nem értem a prioritást. Ha így megy tovább, akkor max abban bízhatunk, hogy sikerül a támadófalat összerakni és Eli olyan játékot mutat mint 2011-ben. Különben egy csúnya középcsapat van épülőben.Joseph 5 év, 31,5 millió...hát Reese tudjaAsbeeEzt igazán kiszoríthattuk volna...bocs de ennek fényében végképp nem tudok napirendre térni a Schofield szerződés fölött.Szsziszka
több mint 12 éve
Joseph 5 év, 31,5 millió...hát Reese tudjaAsbeeEzt igazán kiszoríthattuk volna...bocs de ennek fényében végképp nem tudok napirendre térni a Schofield szerződés fölött.
több mint 12 éve
Hát ez a free agency meghozta a szó/betűfosásom...szóval Schofieldből lehet amolyan "4-3-as rush lb"-t (értsd: nagyon szegény ember Von Millere) szeretnénk. Mondjuk az lb-ink nem nagyon jeleskedtek a blitzekben (sem) mostanság.
több mint 12 éve
Joseph 5 év, 31,5 millió...hát Reese tudja