New York Giants
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Ezek szerint Baas-t kirakjuk?...csak mert backupnak kicsit drága lenne szerintem.www.nj.com/giants/index.ssf/2014/03/nfl_free_agency_giants_express_interest_in_saints_c_brian_de_la_puente.htmlpont a Baas igazoláshoz lenne hasonló ha őt most idehoznánk!
örülnék..Szesze
hátha hasonlóan gondolkodnak most is és tényleg komoly a dolog!
+ volt az a nagyon jó nemrég belinkelt 4 részes cikk a változtatásokról ( amit kb egy az egyben elfogadnék) ott is felmerült a neve!yooker
több mint 12 éve
Alterraun Vernen meg nálunk köthet ki (vagy Jets-ben). 6-7 milliót szeretne évente. Sebaj, majd 2 év múlva elengedjük Amu-t...😀AsbeeÉn pont azt olvastam, h kiszállunk a versenyből és másik cb után nézünk, mert évi 10 milla körül kéne neki fizetni. (Vszínű nem nagyon fogja lejjebb adni, Shields is 4 év 39 millás szerződést kapott.)
több mint 12 éve
Alterraun Vernen meg nálunk köthet ki (vagy Jets-ben). 6-7 milliót szeretne évente. Sebaj, majd 2 év múlva elengedjük Amu-t...😀
több mint 12 éve
www.nj.com/giants/index.ssf/2014/03/nfl_free_agency_giants_express_interest_in_saints_c_brian_de_la_puente.htmlpont a Baas igazoláshoz lenne hasonló ha őt most idehoznánk!
örülnék..Szesze
hátha hasonlóan gondolkodnak most is és tényleg komoly a dolog!
+ volt az a nagyon jó nemrég belinkelt 4 részes cikk a változtatásokról ( amit kb egy az egyben elfogadnék) ott is felmerült a neve!
több mint 12 éve
Szerintetek mennyi az esélye Nicks pótlásaként Mario Manningham visszahozatalára? Talán még olcsó is lenne (Nicksnél mindenképpen olcsóbb), ismeri Eli és mivel jó nagyot égett Friscoban (ugyan főleg sérülések miatt) nem hiszem, hogy nagy lenne rá az igény.
több mint 12 éve
Verner 5'10", 180 lb. Nem vagyok benne biztos, hogy ilyen méretű cornerbackekre van szükségünk. RB-nek nagy pénzt nem adnék. Visszahoznám Brownt, neki nem kellene rettentő nagy pénzt adni és 6-7 meccsig jó lenne amíg le nem sérül. Pl. egy bid warba biztos nem mennék bele Ben Tate-ért. Hozni még egy játékost aki passzblokkolásra is képes és ha a falat sikerül összerakni, akkor elkapargatnának ott a running backjeink. Wilson szvsz vissza tud térni és az ő sebessége nagyon nagy fegyver lehet. Ott van még Cox is, akiben illene bízni ha már draftolták. Én tavaly azt mondtam nem lesz belőle semmi, hát bebizonyíthatja az ellenkezőjét😀Nem tudom eldönteni, hogy rosszul gondolkodok-e akkor, ha szerintem okosabb lenne elengedni Nicks-et és azt a pénzt amit nem költünk el rá, felhasználnánk arra, hogy RB poszton erősítsünk. Most a Saints kisöpörte a futóit, akik nekünk előrelépést jelenthetnének. Gondolok itt Sproles-ra és Pierre Thomasra most.Szerintem is jobb ha elfelejtjük Nickset és nem is tudom elképzelni, hogy akár kisebb összegért is visszahoznánk. Pierre Thomas tényleg jó lenne, de úgy tudom, hivatalosan őt még nem is cutolták és a hírek szerint a RB piac nem nagyon fog pörögni a FA elején, így ezzel még talán ráérünk.
Sajnos most nem vagyok naprakész, szóval ezen játékosok fizetési igényeit nem ismerem ezért erősítsen vagy cáfoljon már meg valaki jól informált.Sugar#26
Azt mondják egyébként, hogy Arthur Jones és Alterraun Verner iránt érdeklődünk. Jones nem rossz alternatíva ha Linval nem jön össze, Vernernek meg nagyon örülnék, de nem tudom hogyan lehetne rá pénzünk, főleg Shields brutál szerződése után.Henderson
több mint 12 éve
Csak azt nem értem miért most akar bizonyítani. Simán megtehette volna tavaly is és most várhatná a 10 millió dolláros szerződést. Az viszont tuti, hogy 1 évre nem szabad visszahozni. Maximum hasonló szerződést szabad vele kötni mint amilyen Myers-é volt tavaly. Cruz azért valamivel kevesebbet keres mint azt előzetesen vártuk, ha Nicks nála kicsivel kevesebbel beérné (úgy hogy idén még nem kapna olyan túl nagy pénzt), akkor maradjon. De erre nincs sok esély.AsbeeHakeem Nicks in ESPN report II says “I want to go to a team where I'm the missing link.'' Mentions Charger, Panthers, Colts. - from Paul Schwartz
He does not mention the Giants... His career in Blue is as good as over...
több mint 12 éve
egyébként most olyan a szitu.úgy az egész csapat körül ,hogy Reese bebizonyíthatja a fanyalgóknak,hogy milyen GM valójában. A következő két évben nem sok nagyot hibázhat,+néhány váratlan húzásának is be kell jönnie,meg szerencsefaktor a sérültekkel,stb , mert nem valószínű hogy 2 SB ide -oda ( igazából talán a második az övé teljesen) 3-4-5 évet elbírnak ott kint PO részvétel nélkül...ráadásul a csoportunk sem olyan hogy hivatkozni lehessen rá... Nagyon szeretnék a jövő héttől pár olyan döntést,(tudom hogy behatároltak a lehetőségeink,de nem kilátástalan a helyzet) amin nem elvitáznánk,hogy miért jó vagy nem,hanem elégedetten csettintve vigyoroghatnánk végre. 😊
több mint 12 éve
Nem tudom eldönteni, hogy rosszul gondolkodok-e akkor, ha szerintem okosabb lenne elengedni Nicks-et és azt a pénzt amit nem költünk el rá, felhasználnánk arra, hogy RB poszton erősítsünk. Most a Saints kisöpörte a futóit, akik nekünk előrelépést jelenthetnének. Gondolok itt Sproles-ra és Pierre Thomasra most.Szerintem is jobb ha elfelejtjük Nickset és nem is tudom elképzelni, hogy akár kisebb összegért is visszahoznánk. Pierre Thomas tényleg jó lenne, de úgy tudom, hivatalosan őt még nem is cutolták és a hírek szerint a RB piac nem nagyon fog pörögni a FA elején, így ezzel még talán ráérünk.
Sajnos most nem vagyok naprakész, szóval ezen játékosok fizetési igényeit nem ismerem ezért erősítsen vagy cáfoljon már meg valaki jól informált.Sugar#26
Azt mondják egyébként, hogy Arthur Jones és Alterraun Verner iránt érdeklődünk. Jones nem rossz alternatíva ha Linval nem jön össze, Vernernek meg nagyon örülnék, de nem tudom hogyan lehetne rá pénzünk, főleg Shields brutál szerződése után.
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 12 éve
Nem tudom eldönteni, hogy rosszul gondolkodok-e akkor, ha szerintem okosabb lenne elengedni Nicks-et és azt a pénzt amit nem költünk el rá, felhasználnánk arra, hogy RB poszton erősítsünk. Most a Saints kisöpörte a futóit, akik nekünk előrelépést jelenthetnének. Gondolok itt Sproles-ra és Pierre Thomasra most.Sajnos most nem vagyok naprakész, szóval ezen játékosok fizetési igényeit nem ismerem ezért erősítsen vagy cáfoljon már meg valaki jól informált.
több mint 12 éve
Csak azt nem értem miért most akar bizonyítani. Simán megtehette volna tavaly is és most várhatná a 10 millió dolláros szerződést. Az viszont tuti, hogy 1 évre nem szabad visszahozni. Maximum hasonló szerződést szabad vele kötni mint amilyen Myers-é volt tavaly. Cruz azért valamivel kevesebbet keres mint azt előzetesen vártuk, ha Nicks nála kicsivel kevesebbel beérné (úgy hogy idén még nem kapna olyan túl nagy pénzt), akkor maradjon. De erre nincs sok esély.
több mint 12 éve
amúgy valszeg valami SB-ért (komolyan) induló wr needes csapat lehet a befutó...yookerEbből a szempontból, pl. hülye lenne nem Denverbe menni egy 1 éves szerződéssel (akár közepes 3-4 millás lóvéért).
több mint 12 éve
Azért az meglepő lenne, ha Nicks sehova nem kéneSzeszeelőre láthatóan tényleg kicsi az esélye hogy valaki ne számolna vele de
ha nem Giants szurkolóként, kicsit elfogultan nézzük a teljesítményét és a sérüléseit az elmúlt
2 évben, akkor már nem biztos hogy olyan bomba nagy üzlet elvinni valakinek egy zsíros szerződéssel!
van kockázat vele kapcsolatban...
csak valami nagyon átgondolt szerződéssel érdemes leigazolni , úgy hogy nem egyből hozzávágni a rengeteg milliót...ez meg neki nem biztos hogy tetszeni fog!...
amúgy valszeg valami SB-ért (komolyan) induló wr needes csapat lehet a befutó...
több mint 12 éve
Azért az meglepő lenne, ha Nicks sehova nem kéne
több mint 12 éve
Maradna 1 évig: ha szar lesz akkor utána azért nem tartjuk meg, ha jó lesz akkor meg azért nem tudnánk.
több mint 12 éve
az sajnos könnyen meglehet,mert azért már volt 'üzengetés ' a sajtóban az év végén,és az se véletlenül merülhetett fel év közben, hogy elboltolják...Nicks lehet marad 1 éves szerződéssel... akár jól is elsülhet,mert számokat kell produkálnia,hogy nagy szerződést kapjon bárkitől... én nem bánnám,csak maradjon egészséges...😊oziboziAz egy éves szerződés rendben, de én komoly összegben mernék fogadni arra, hogy ezt nem tőlünk kapja meg.Henderson
több mint 12 éve
Nicks lehet marad 1 éves szerződéssel... akár jól is elsülhet,mert számokat kell produkálnia,hogy nagy szerződést kapjon bárkitől... én nem bánnám,csak maradjon egészséges...😊oziboziAz egy éves szerződés rendben, de én komoly összegben mernék fogadni arra, hogy ezt nem tőlünk kapja meg.
több mint 12 éve
Nicks lehet marad 1 éves szerződéssel... akár jól is elsülhet,mert számokat kell produkálnia,hogy nagy szerződést kapjon bárkitől... én nem bánnám,csak maradjon egészséges...😊
több mint 12 éve
"NJ.com's Jordan Raanan reports the Giants made an offer to free agent DE Justin Tuck prior to the NFL's legal tampering window, but the two sides were unable to reach an agreement."
több mint 12 éve
1. Nem hiszem, hogy évi 10 milliót fog keresni...Tendert nem kapott valószínűleg, évi 1,4 milliónál olcsóbban meg tudtak vele egyezni.Herzlich hosszabbítottAsbeetuti ő meg Kiwi zsebbe visszakap,különben magyarázhatatlan..................inkább az újzéland...ozibozi
2. Kell a mélység linebackereknél.
3. Fontos special teamer.
4. Jó személyiség.
Herzlich megtartásával nincs gond, a baj az, hogy egyik hasznos játékossal sem képes (vagy nem is akar) megegyezni Reese.
több mint 12 éve
Herzlich hosszabbítottAsbeetuti ő meg Kiwi zsebbe visszakap,különben magyarázhatatlan..................inkább az újzéland...
több mint 12 éve
Herzlich hosszabbított
több mint 12 éve
D'Qwell Jackson új szerződése nem kedvez nekünk Beason fronton. Vagy csak én érzem h túllőtt a Colts években is meg lóvéban is a célon? Az injury prone kártyánk mindenesetre megmarad, amit ki is kéne játszani a tárgyalások során.SzsziszkaIdén sok ilyen várható, mondjuk a Colts tavaly is eltúlzott pár szerződést szerintem. Beasonnal annyi előnyünk is van még, hogy saját magát képviseli, nincs ügynöke, így nem tárgyalhat más csapatokkal holnaptól, csak tizenegyedikétől.
több mint 12 éve
D'Qwell Jackson új szerződése nem kedvez nekünk Beason fronton. Vagy csak én érzem h túllőtt a Colts években is meg lóvéban is a célon? Az injury prone kártyánk mindenesetre megmarad, amit ki is kéne játszani a tárgyalások során.