New York Giants
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Hát sztem a a Joseph-Tuck-Nicks-Beason négyesből max utóbbira van reális sansz, h jövőre is nálunk játsszon..
több mint 12 éve
több mint 12 éve
Lehet el kéne gondolkodni, hogy Joseph-re taget rakjunk. A cap jócskán megnőtt és azért bőven fog keresni a jövőben. Ha nem sikerülne vele megegyezni, akkor sem keresne sokkal többet mint egyébként. + a legjobb korban van utána esetleg trade-elni is lehetne egy értelmesebb pickért.
több mint 12 éve
Ugyanúgy kimehet a 3 tackle is, de ha benn marad mondjuk Matthews vagy Robinson, akkor nem gondolkodnék, hogy kit kellene választani. Clowney-t is nyugodtan kihúzhatjuk. És akkor ott van még LB-k közül Mosley, Barr, Mack, a Lions viszi Dennardot vagy Gilbertet, Watkins és Evans is ott van még, no meg Ebront se felejtsük el.AsbeeAzért, ha a fenti nevek közül bárki is bent lesz (márpedig bent lesz, mert ez 12 név + 3 QB úgyis kimegy), akkor nem hiszem, hogy ne közűzük választanánk. Mondjuk én legjobban egy Watkins/Clowney picknek örülnék 😊
több mint 12 éve
nekik csak köszönhetünk(és nem keveset) azért mert nincsenek mögöttük ,arról nem ők tehetnek...
több mint 12 éve
"Profootballtalk confirms the Giants have approached C David Baas and RG Chris Snee about taking pay cuts."háááát...így marad mindkettő
Helyes.Henderson
több mint 12 éve
"Profootballtalk confirms the Giants have approached C David Baas and RG Chris Snee about taking pay cuts."Helyes.
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 12 éve
ok! a yard az hasonló, de azértMiért is? Cooper most a legjobb évében nyújtott hasonló játékot, mint Nicks most élete legrosszabb évében. Kizárt dolognak tartom, hogy egy ilyen szerződéssel megelégedne.AsbeeNicks-nek meg igen jól jöhet majd Riley Cooper új szerződéseAsbeeAz a csapatnak jöhet jól, olcsón megúsznátok.dande
Cooper 8TD
Nicks 0 TD tavaly!
+ Nicks már 2012-ben sem remekelt igazán...
több mint 12 éve
Jó én arra gondoltam, hogy te arra gondolsz:😛 kaphat egy hasonló szerződést és az jó lenne neki. De talán pont azért amit idén nyújtott Nicks lehet, hogy jobban tenné, ha boldog lenne hasonlóval mint ugrálna. Mondjuk, ezt ti látjátok jobban.Miért is? Cooper most a legjobb évében nyújtott hasonló játékot, mint Nicks most élete legrosszabb évében. Kizárt dolognak tartom, hogy egy ilyen szerződéssel megelégedne.AsbeeNicks-nek meg igen jól jöhet majd Riley Cooper új szerződéseAsbeeAz a csapatnak jöhet jól, olcsón megúsznátok.dande
több mint 12 éve
Miért is? Cooper most a legjobb évében nyújtott hasonló játékot, mint Nicks most élete legrosszabb évében. Kizárt dolognak tartom, hogy egy ilyen szerződéssel megelégedne.Nicks-nek meg igen jól jöhet majd Riley Cooper új szerződéseAsbeeAz a csapatnak jöhet jól, olcsón megúsznátok.dande
több mint 12 éve
Nicks-nek meg igen jól jöhet majd Riley Cooper új szerződéseAsbeeAz a csapatnak jöhet jól, olcsón megúsznátok.
több mint 12 éve
Miénk a HoF game, aug. 3-án a Bills ellen játszunk
több mint 12 éve
Nicks-nek meg igen jól jöhet majd Riley Cooper új szerződése
több mint 12 éve
tényleg nem tudom mi a terv a falra ,de Snee Baas és Boothe megtartása is akár a kezdőbenés egy 2. körös húzás mondjuk G -ba , az elég vékonynak tűnik...
oké ott van még FA , de az összes egyéb need is...
mindenesetre sok még az ismeretlen dolog ezért nagyon nehéz találgatni...
több mint 12 éve
Cb-t kihagytad, Amu az egy kezdőnk a rosteren (McBride is fa). Szóval az is kell. Meg ha úgy vesszük, az lb poszt se megoldott még (Beason fa). Majdnem minden need! 😀jelölteket nem ismerem és egy guard ilyen jó helyen luxus, deLátom nem igazán tetszik a vassadi féle mock? 😊Hát én nem lennék elragadtatva egy G-tól 12.-re. (Merthogy gondolom ott játszana.) Ha már nem lenne benn a Robinson - Matthews - Lewan trióból senki, akkor inkább vinnék cb-t v wr-t 12.-re. V visszatrade 20. környékére és ott elhozni Yankey-t.
Hozzám közel áll ugye egy ilyesmi próbálkozás , hogy sokoldalú több
poszton is bevethető játékosok legyenek a falban ezért bejönne ez az első körös húzás!
az OLB-t hagynám inkább most ki és 2-ban a helyzettől függően WR vagy egy jó C jönne...yooker
De nekem a többi pick se tetszett. Wlb-t nem erőltetném és se. Csak azért h legyen cb pick, azért pedig nem hozok 3. körben olyasvalakit, aki nem nem nagyon lenne minőségi upgrade Hosley-hoz v. McBride-hoz képest.Szsziszka
egy olyan guard akit meg lehet próbálni OT-ben is ha muszáj az kicsit más!neki ez lehet a nagy előnye!
én nem kockáztatnék 1 körben keresnék megoldást a falra, és ez egy mondjuk úgy kreatív pick lenne... 😊
a többi sorrend nagyban múlik nyilván azon melyik poszton ki marad, ki megy! illetve hogyan alakul a draft, ki van még benn a nekünk fontos posztokra éppen....
a posztok ugye leginkább WR , DE , C a kérdőjelek meg (Nicks,Tuck/JPP(itt ugye a sérülés) ,Baas ) + jöhetne már egy TE is akár
úgy 4. körben egy jó fallal Eli sztárt csinálna belőle...yooker
több mint 12 éve
jelölteket nem ismerem és egy guard ilyen jó helyen luxus, deLátom nem igazán tetszik a vassadi féle mock? 😊Hát én nem lennék elragadtatva egy G-tól 12.-re. (Merthogy gondolom ott játszana.) Ha már nem lenne benn a Robinson - Matthews - Lewan trióból senki, akkor inkább vinnék cb-t v wr-t 12.-re. V visszatrade 20. környékére és ott elhozni Yankey-t.
poszton is bevethető játékosok legyenek a falban ezért bejönne ez az első körös húzás!
az OLB-t hagynám inkább most ki és 2-ban a helyzettől függően WR vagy egy jó C jönne...yooker
De nekem a többi pick se tetszett. Wlb-t nem erőltetném és se. Csak azért h legyen cb pick, azért pedig nem hozok 3. körben olyasvalakit, aki nem nem nagyon lenne minőségi upgrade Hosley-hoz v. McBride-hoz képest.Szsziszka
egy olyan guard akit meg lehet próbálni OT-ben is ha muszáj az kicsit más!neki ez lehet a nagy előnye!
én nem kockáztatnék 1 körben keresnék megoldást a falra, és ez egy mondjuk úgy kreatív pick lenne... 😊
a többi sorrend nagyban múlik nyilván azon melyik poszton ki marad, ki megy! illetve hogyan alakul a draft, ki van még benn a nekünk fontos posztokra éppen....
a posztok ugye leginkább WR , DE , C a kérdőjelek meg (Nicks,Tuck/JPP(itt ugye a sérülés) ,Baas ) + jöhetne már egy TE is akár
úgy 4. körben egy jó fallal Eli sztárt csinálna belőle...
több mint 12 éve
Látom nem igazán tetszik a vassadi féle mock? 😊Nincs baj vele, ha kihúznánk pl. Martint arra adnék egy B-t. Voltak benn olyan játékosok, akik nála sokkal jobb értéket képviseltek 1/12-n és némelyikből akár franchise player is lehet. Ilyen volt Watkins, aki nekem irtó nagy kedvencem és szerintem egy ilyen kaliberű játékost Reese sem hagyna benn. Legalább nem Lewant írták hozzánk, akivel semmi bajom, de ez már lerágott csont, hogy miért nem tackle kell.
Arra IRL is lehet nagy esély, hogy 4 QB-t kivisznek addig mire mi jövünk, de a 3 az tuti. Ugyanúgy kimehet a 3 tackle is, de ha benn marad mondjuk Matthews vagy Robinson, akkor nem gondolkodnék, hogy kit kellene választani. Clowney-t is nyugodtan kihúzhatjuk. És akkor ott van még LB-k közül Mosley, Barr, Mack, a Lions viszi Dennardot vagy Gilbertet, Watkins és Evans is ott van még, no meg Ebront se felejtsük el. Választási lehetőség az van, guard meg jöhet a 2. körben. Főleg, hogy Snee maradni szeretne.
több mint 12 éve
Látom nem igazán tetszik a vassadi féle mock? 😊Hát én nem lennék elragadtatva egy G-tól 12.-re. (Merthogy gondolom ott játszana.) Ha már nem lenne benn a Robinson - Matthews - Lewan trióból senki, akkor inkább vinnék cb-t v wr-t 12.-re. V visszatrade 20. környékére és ott elhozni Yankey-t.
De nekem a többi pick se tetszett. Wlb-t nem erőltetném és se. Csak azért h legyen cb pick, azért pedig nem hozok 3. körben olyasvalakit, aki nem nem nagyon lenne minőségi upgrade Hosley-hoz v. McBride-hoz képest.
több mint 12 éve
Látom nem igazán tetszik a vassadi féle mock? 😊Hozzám közel áll ugye egy ilyesmi próbálkozás , hogy sokoldalú több
az OLB-t hagynám inkább most ki és 2-ban a helyzettől függően WR vagy egy jó C jönne...
több mint 12 éve
Te is skizofrén vagy? Mert akkor már négyen vagyunk
több mint 12 éve
www.youtube.com/watch?v=lA8cc5HvT5cwww.youtube.com/watch?v=_19arT9uNCQoziboziATOMTÁMADÁSozibozi
több mint 12 éve
A TE probléma megoldása nem lehet Jake Ballard visszahozatala? Nálunk elég jól szerepelt, csak ugye megsérült a SB-on és távozott. De kezdő potenciállal bír, vélhetően nem lenne drága megoldás és még Eli is ismeri. .balu10csak RFA
több mint 12 éve
A TE probléma megoldása nem lehet Jake Ballard visszahozatala? Nálunk elég jól szerepelt, csak ugye megsérült a SB-on és távozott. De kezdő potenciállal bír, vélhetően nem lenne drága megoldás és még Eli is ismeri. .
több mint 12 éve
Állítólag Reese és Coughlin között van némi vita Snee-vel kapcsolatban. Azt hiszem kb. 4 milliót enne meg capből ha kiraknánk, ha nem menne bele egy 5 millió körüli fizetésbe, akkor tényleg mehet amerre lát. De van egy rossz érzésem hogyha maradna is Snee, maximum annyira lenne hatással a csapatra, mint legutóbb Wesbter. Baas-nál túl sokat nem lehetne spórolni. Ha sikerül találni korrekt áron egy másik centert akkor azt mondom oké, de nála látok még esélyt a visszatérésre. Az mondjuk hihetetlen nagy szégyen lett volna, ha Diehl nem sérül meg és ő kezdő RT-ként. Lehet még most találgatnánk, hogy valójában mit is tud Pugh...Diehl is elég sokáig élvezte a bizalmat TC-től...azért remélem nem az a terv hogy a tavalyi fallal fogunk próbálkozni , Beatty-Boothe-Baas-Snee-Pugh pl...Ebben az esetben Reeset nyugodtan bíróság elé lehetne állítani emberölési kísérlet vádjával. Szerintem FAn és drafton is hozunk két-két belső falembert, legalábbis nagyon szeretném, de nem hiszem, hogy a vezetőség ne látná mekkora probléma ez. Jobb ha elfogadjuk, hogy Boothe Baas és Snee soha nem lesznek már a régiek, egyszerűen megöregedtek, kell a frissítés.
ismét amíg végül agyon nem ütik Elit...yooker
Pugh tologatását én sem értem, max LTbe tennék egy próbát ha Beatty tudna RT-t játszani de állítólag nem tud.
Attól még, hogy a szakik a draft előtt azt mondták, hogy rövid a karja a T pozícióhoz, nem kell rögtön beljebb tolni, jobb osztályzatokat kapott, mint a top 5ös választottak.Henderson
simán lehet hogy megpróbálja velük még 1x és csak mögéjük lesznek hozva emberek hogy legyen kihez nyúlni ha már ég a ház...yooker