New York Giants
50 feliratkozó
több mint 12 éve
EDS a Bucshoz ment vizitre, szóval rá kisebb az esélykristofÁllítólag De La Puentére sem sokkal több. Már olyat is olvastam, h az is egy opció h visszahozzuk Boothe-t full time C-nek. Az úgy el is menne ha draftolnánk mögé egy Marcus Martint, v. Richburgot 1 évre tanulni.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
EDS a Bucshoz ment vizitre, szóval rá kisebb az esély
több mint 12 éve
Schwartz és Jennings jó igazolások. Bár nem kiabálom el: attól függ, mennyi az annyi. Mindenesetre Schwartz nagyszerű G és tud T-t is játszani. Jennings is jó lehet, pláne ha nem fizetünk sokat neki.SzsziszkaEzek nekem is nagyon tetszenek, nem gondoltam, hogy meglehet Schwartz. Remélem a De La Puente és EDS hírek valamelyikéből is lesz valami.
Kíváncsi vagyok mit alkotunk így DT poszton.
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 12 éve
The Vikings have agreed to terms with DT Linval Josephozibozióóó :/ Arthur Jones, akit kinéztünk a helyére, pedig már a colts-ban....bezzeg Schofieldre van 4 millánk /év. Legalább akkor Kiwit küldjük el (muszáj lenne spórolni)! Meg nézhetünk dt-t is.
több mint 12 éve
Schwartz és Jennings jó igazolások. Bár nem kiabálom el: attól függ, mennyi az annyi. Mindenesetre Schwartz nagyszerű G és tud T-t is játszani. Jennings is jó lehet, pláne ha nem fizetünk sokat neki.
több mint 12 éve
Grat Rashadhoz. Nagyon jó kis játékos, és nagyon, nagyon, nagyon önzetlen. Anno eljött a Pittről, mert az apja beteg volt, és inkább a Libertyben játszott hogy közel legyen hozzá. Nagyon rendes gyerek, szerintem szép igazolás volt a részetekről. 7-800 yard simán benne van/év.
több mint 12 éve
The Vikings have agreed to terms with DT Linval Joseph
több mint 12 éve
Rashad Jennings is jön holnap aláírásraAsbeeKíváncsi vagyok a számokra, de tavaly is tetszett a játéka, szóval ennek örülök, nem úgy mint Schofieldnek.

Who wants to leave college? College is fun - Connor Cook, Michigan State QB
több mint 12 éve
Szsziszkaígy van + az Oakland vidáman lemond Jennings-ről ,pedig annyi pénzük van sose fogy el... nem igazán tetszik nekem se amit idáig látok,de még korán van,túl korán...😕oziboziStevie Brownnak örülök, nekem nagy kedvencem lett 2012-ben. Kíváncsi vok, milyen szerződést írt alá.Hát...remélem, biztosak Reese-ék a dolgukban...mármint abban h Brown visszanyeri a korábbi formáját a sérülés után. Mert ha nem, akkor ezt a lóvét is sokallnám. Kicsit lassíthatnánk: Schofield-re (ki ő egyáltalán, nem is hallottam még a nevét se) is kivágtunk egy rakat lóvét, így hamar elfogy a cap space...ami nem lenne baj, ha már bizonyított játékosokra megy.ozibozi
Stevie Brown's 1yr deal with the Giants is worth $4MSzsziszka
több mint 12 éve
Rashad Jennings is jön holnap aláírásra
több mint 12 éve
Úgy tűnik jön Geoff Schwartz is, holnap írja alá szerződését
több mint 12 éve
oziboziStevie Brownnak örülök, nekem nagy kedvencem lett 2012-ben. Kíváncsi vok, milyen szerződést írt alá.Hát...remélem, biztosak Reese-ék a dolgukban...mármint abban h Brown visszanyeri a korábbi formáját a sérülés után. Mert ha nem, akkor ezt a lóvét is sokallnám. Kicsit lassíthatnánk: Schofield-re (ki ő egyáltalán, nem is hallottam még a nevét se) is kivágtunk egy rakat lóvét, így hamar elfogy a cap space...ami nem lenne baj, ha már bizonyított játékosokra megy.ozibozi
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
szerintem ez Kiwanuka cutot jelenthet, mivel ugyanúgy nincs posztja, szóval pláne drága, nem értem.Stevie Brown évi 4 milliót kereshet, amivel nem is lenne baj, csakhogy mindössze a 2014-es szezonra kapott szerződést, ezt sem értem.
több mint 12 éve
Stevie Brownnak örülök, nekem nagy kedvencem lett 2012-ben. Kíváncsi vok, milyen szerződést írt alá.ozibozi
több mint 12 éve
Schofieldet alaposan túlfizettük...
több mint 12 éve
O'Brien Schofield 2 évre 8 millióért jött állítólag.norbisilloEnnyi pénzért?!?
több mint 12 éve
O'Brien Schofield 2 évre 8 millióért jött állítólag.norbisilloérdekes
több mint 12 éve
O'Brien Schofield 2 évre 8 millióért jött állítólag.

Who wants to leave college? College is fun - Connor Cook, Michigan State QB
több mint 12 éve
csak 'pénz' viszonyításként: Tampa Bay Buccaneers Sign Former Giants TE Brandon Myers to 2-Year, $4M Deal http://
több mint 12 éve
Stevie Brownnak örülök, nekem nagy kedvencem lett 2012-ben. Kíváncsi vok, milyen szerződést írt alá. Arról van vmi hír, h Will Hill kap-e újra eltiltást (és ha igen mennyit?) a legutóbbi balhéja után?
Schwartz-ra nagyon rámentünk, meg állítólag James Jones iránt is érdeklődünk.
Van pletyka/hír rendesen...mondjuk jó is így offseasonben.
több mint 12 éve
Painter visszatér, szóval ez a Nassib projekt úgy látszik, már most elég felejtős, ha megint csak 3. számú leszkristofEz azért még elég korai😊 Training campben majd eldől. Pont a napokban írtam blogra Reese draft választásairól, az is mutatja, hogy draftról teljesen felesleges csereirányítót hozni, csak elvesztegetett pick...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Painter visszatér, szóval ez a Nassib projekt úgy látszik, már most elég felejtős, ha megint csak 3. számú lesz
több mint 12 éve
CB draft biztosan lesz idén az első körökben
több mint 12 éve
Stevie Brown @StevieBrown27 20sput the ink to the paper happy to say I'll b in NY for the 2014 seasons, thanks to my man @blakebaratz gettin the deal done #Giants
Úgy néz ki Stevie Brown marad
több mint 12 éve
New York Jets cornerback Antonio Cromartie said he'd be "open" to signing with the New York Giants