New York Giants
50 feliratkozó
több mint 12 éve
miért lenne baj? @)igen, Beattyt csak a tavalyi nagy szerződése fogja itt tartani, aztán remélem ő is összekapja magát. (azért remélem nem top10-es pickünk lesz 😊)kristof...én továbbra is OT picket szeretnékkristofEzek szerint Pught betolnád guardba és a helyére hoznál egy RT-t? Érne ennyit egy top15-ös, esetleg top10-es pick?balu10
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
igen, Beattyt csak a tavalyi nagy szerződése fogja itt tartani, aztán remélem ő is összekapja magát. (azért remélem nem top10-es pickünk lesz 😊)...én továbbra is OT picket szeretnékkristofEzek szerint Pught betolnád guardba és a helyére hoznál egy RT-t? Érne ennyit egy top15-ös, esetleg top10-es pick?balu10
több mint 12 éve
elképesztő mi ment most az AFC wild cardért....helyükben tuti infarktus...
több mint 12 éve
viszont a SB szánalmas lenne, ha azon hasonló fumble parádé zajlana mint most a zígölsz meccsen
több mint 12 éve
Trumaine McBride will start at CB and Mathias Kiwanuka at DE in place of JPP.
több mint 12 éve
...én továbbra is OT picket szeretnékkristofEzek szerint Pught betolnád guardba és a helyére hoznál egy RT-t? Érne ennyit egy top15-ös, esetleg top10-es pick?
több mint 12 éve
gyilok az időjárás a phi meccsenvittoreNyilván a mi meccsünkön ilyen nyalánkságra nem számíthatunk.
több mint 12 éve
gyilok az időjárás a phi meccsen
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
valóban nem jöhet, mivel még csak sophomre, ettől függetlenül egy nagyon kedvelhető játékos, ember, itt is olvashattok róla magyarul: a WR class nélküle is erős, de nem gondolnám, hogy érdemes lenne erre áldozni az első kört, én továbbra is OT picket szeretnék
több mint 12 éve
Ezt a beckham-gyereket a mizzou-ból pl el tudnám képzelni...Idén szerintem még nem jöhet ki draftra.
Igaz, csak tegnap láttam először, de meggyőző volt.G-men
De sokan már kiemelték, hogy idén nagyon erős lesz a WR class (bár pont e miatt lehet, hogy csak a 2. körben lenne érdemes oda húzni) úgyhogy ezért gondolok WR húzásra, mondjuk csak akkor, ha Nicks megy...
több mint 12 éve
Ezt a beckham-gyereket a mizzou-ból pl el tudnám képzelni...így nagyon érdekes draftra számítok amit remélem jól megoldunk!yookerSzerintem a drafton első körben WR/CB húzás lesz és csak második körben hozunk egy OG-t/Centert.
Moore pedig ha idén még tud robbantani (sack/jó játéka védelembe is), akkor az megpecsételi Kiwi sorsát...Tuck szerintem maradna kevesebb lóvéért is.balu10
Igaz, csak tegnap láttam először, de meggyőző volt.
több mint 12 éve
így nagyon érdekes draftra számítok amit remélem jól megoldunk!yookerSzerintem a drafton első körben WR/CB húzás lesz és csak második körben hozunk egy OG-t/Centert.
Moore pedig ha idén még tud robbantani (sack/jó játéka védelembe is), akkor az megpecsételi Kiwi sorsát...Tuck szerintem maradna kevesebb lóvéért is.
több mint 12 éve
Néhány érdekes adat, hogy mennyire nem szoktuk használni első évben az újoncokat: hogyha Pugh tud kezdeni a maradék 4 meccsen is, akkor: a) ő lesz az első újonc Barry Cofield 1995-ös bemutatkozása óta, aki mind a 16 meccsen kezd újoncként; b) ő lesz az első újoncunk Lawrence Taylor (1981) óta, akit első körben választottunk ki és kezdő az újonc évében mind a 16 meccsen.Pugh sikere remélem hatni fog TC-re ( szerintem marad ) mert attól függetlenül hogy egy kicsit javul a cap helyzet
Más téma: a giants.com-nak azt nyilatkozta Fewell, hogy JPP hiányzása miatt Damontre Moore még több snapet fog kapni, mint a Skins ellenin kapott (ott 17 védelmi snapet kapott).balu10
jövőre és lehetnek FA igazolások azért lesznek fájó távozók és a falat is erősíteni kell alaposan , szóval muszáj lesz néhány rookiet egyből bevetni , így nagyon érdekes draftra számítok amit remélem jól megoldunk!
Moorenak meg csak tolja nem bánom , jövőre robbant remélem!! 😊
több mint 12 éve
Néhány érdekes adat, hogy mennyire nem szoktuk használni első évben az újoncokat: hogyha Pugh tud kezdeni a maradék 4 meccsen is, akkor: a) ő lesz az első újonc Barry Cofield 1995-ös bemutatkozása óta, aki mind a 16 meccsen kezd újoncként; b) ő lesz az első újoncunk Lawrence Taylor (1981) óta, akit első körben választottunk ki és kezdő az újonc évében mind a 16 meccsen.Cofield az 2005 lesz szerintem. Amúgy a sok idei szar mellett Pugh játéka nagy pozitívum, ő volt talán a legkisebb név az elsőkörös tacklek között és kb ő játszik a legjobban, ráadásul egy bűnrossz Diehl mellett.
balu10
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 12 éve
Néhány érdekes adat, hogy mennyire nem szoktuk használni első évben az újoncokat: hogyha Pugh tud kezdeni a maradék 4 meccsen is, akkor: a) ő lesz az első újonc Barry Cofield 2006-os bemutatkozása óta, aki mind a 16 meccsen kezd újoncként; b) ő lesz az első újoncunk Lawrence Taylor (1981) óta, akit első körben választottunk ki és kezdő az újonc évében mind a 16 meccsen. Más téma: a giants.com-nak azt nyilatkozta Fewell, hogy JPP hiányzása miatt Damontre Moore még több snapet fog kapni, mint a Skins ellenin kapott (ott 17 védelmi snapet kapott).
több mint 12 éve
Tippjtáék 13. forduló
több mint 12 éve
Rivers-t csak azért húztuk, hogy el tudjuk cserélni Eli-ra. Amúgy Big Ben lett volna a pick.Asbeebár én Riverst nem bírom annyira ,de érdekes hogy
nagyot nem hibáztunk volna egyikkel sem ugye...
több mint 12 éve
Rivers-t csak azért húztuk, hogy el tudjuk cserélni Eli-ra. Amúgy Big Ben lett volna a pick.
több mint 12 éve
ez egy neverending story. kár hogy szegény Rivers-t senki nem kérdezi meg, hogy ő mennyire örült a trade-nak, vagy jobban örült volna, ha NY-ban nyomulhat.
több mint 12 éve
Hát ez se volt egy diadalmenet, de azért szép h 0-14ről behúztuk idegenben a legjobban futó csapat ellen a ligában. Ez a különbség a tavalyi és az idei védelem között, h míg tavaly bárki szarrá futott minket, addig idén folyamat megfogjuk a legjobb futókat is. (Griffin persze megfutott minket párszor, de a Helu féle 11/26 extrém jó adat megint). Tuck-nak nagyon örülök, mert nekem azért csak ő a kedvencem a csapatban. A két safety megint fasza volt, ahogy Beason is.Az offense továbbra is gyenge volt, de az a néhány pozitív megmozdulás most elég volt a győzelemhez. (mondjuk a páratlan negyedekben katasztrofálisak voltak megint) Eli ugyanazt hozta mint eddig, sajnos az ügyeletesen megérkező balfasz INTet is beleértve, ami lehetett volna döntő is akár, de a védelem szerencsére kihúzta a szarból a csapatot. Beatty sajnos látványosan gyenge volt most, ez nem túl megnyugtató a jövőre nézve..Myers viszont amilyen szarul kezdte a szezont annyira jó mostanában, végén még lesz belőle valami.
több mint 12 éve
Üdv mindenki.Lenne egy eladó New York Yankees eredeti Paul O'Neill mez szettem.
Köszi.
aprod.hu/hirdetes/new-york-yankees-baseball-shirt-ID153jp.html
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
ráadásul egymással játszanak az utolsó fordulóbannos, ez akkora élmény lesz mint egy magamfajta átlag heterónak a túl a barátságon 😀