New York Giants
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Kár a múlt hetiért mert 6-6al azért még lenne esély...ráadásul egymással játszanak az utolsó fordulóban
a phily esetében nem lenne meglepő egy 8-8, elnézve az ellenfeleket.
de a dallasnál iszonyat bénázásnak kellene bekövetkeznie, hogy legalább a 9-7 ne legyen meg nekikvittore
több mint 12 éve
Kár a múlt hetiért mert 6-6al azért még lenne esély...a phily esetében nem lenne meglepő egy 8-8, elnézve az ellenfeleket.
de a dallasnál iszonyat bénázásnak kellene bekövetkeznie, hogy legalább a 9-7 ne legyen meg nekik
több mint 12 éve
Beason 13 tackle, Tuck 4 sack, Brown 2 futott TD és egy a nyomás ellenére egész jól játszó Eli! Meg persze a legfontosabb a W (bár már későn jönnek ezek a győzelmek)! Kár a múlt hetiért mert 6-6al azért még lenne esély...
több mint 12 éve
Egyébként ha már tight end, akkor illene draftolni oda egy olyan játékost (akár a 2. körben is), akinek esélye is lehet valamilyen normális teljesítményre. Nem úgy mint anno Beckum, akinek még a posztja is kérdéses volt, vagy mint Robinson aki pedig csak a felmérőkön villogott.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Tony Gonzalez hagyná magát rábeszélni még 1 évre?vittorenem
Myers megtartása pedig nem hiszem, hogy fontos lenne, 4 milláért egyenesen baromság
több mint 12 éve
Myers nem döntő faktor, de azért nem bánkódnék ha hoznánk egy jobb TE-t..SzeszeTony Gonzalez
több mint 12 éve
Myers nem döntő faktor, de azért nem bánkódnék ha hoznánk egy jobb TE-t..Szeszelegalább idén megtanul blokkolni...
amennyiben jövőre tényleg javulni fog a fal , az az ő eredményességének is biztos jót tenne!
viszont 4 millió kicsit necces érte! nem tudom mennyiért jönne egy szokásos ismeretlen arc akit felfuttatunk..? 😊
több mint 12 éve
Myers nem döntő faktor, de azért nem bánkódnék ha hoznánk egy jobb TE-t..
több mint 12 éve
ha minden jól megy , ez végre a "te draftod" lehet majd Szesze! 😊Myers-nek van +3 év opciója évi 4 millió dollárért
az elmúlt évek kb egyetlen fal húzása után jövőre nem lepne meg ha akár 3 embert is húznánk az O-lineba!
OT,OG,C!!de a 2 az nálam a minimum lenne!
Baassal meg nem az a legnagyobb baj hogy sokat keres, hanem hogy egyszerűen alig tud játszani...
Nicks sztem tuti menni fog, (nem is baj, lehet jót tenne mindenkinek)...
Myers szerződését nem ismerem lehet hogy a szokásos 1 év volt , de a végén még olcsóért lehet hogy maradhatna is...!?yooker
több mint 12 éve
ha minden jól megy , ez végre a "te draftod" lehet majd Szesze! 😊Azért igen durva, hogy idén eddig benyeltünk 28 sacket. Ebből a Panthers ellen 7-t, ilyenre szerintem nem is volt példa mióta Giants meccset nézek. A 11-ből 5 olyan meccs volt, ahol legalább 3 sacket engedélyeztünk.Mondjuk az nagyon fontos, h Pugh úgy néz ki tényleg beválik, mert így a két tackle poszt megoldottnak tűnik hosszú távra is, így csak a fal közepét kell rendbe tenni ami azért elvileg sokkal könnyebb feladat. Baas maradni fog jövőre és ez nem is gond, viszont be kell húzni mögé a jövő centerét a drafton. Guard poszton neccesebb a helyzet, ha azt akarjuk, h már jövőre jó OL legyen akkor ide két kezdő embert kéne szerezni ami nyilván nem egyszerű.. Megoldás lehet egy FA igazolás és egy első (max második) körös guard draftolása.Szesze
Ehhez képest tavaly összesen engedélyezett 19 sacket az OL. 5 meccsen egyszer sem sackelték Manninget (idén még ilyen nem volt) és mindössze két olyan mérkőzés volt, ahol több mint háromszor. Hozzá kell tenni, hogy már abban az évben szidtuk a támadófalat...
Nagyon meglátszik, hogy az LB sor mellett ezt a csapatrészt is elhanyagolta Reese, miközben tömegesen érkeztek a bust WR-k és a védőfalba is jött egy csomó új játékos. Még jó, hogy Pugh úgy néz ki beválik, mert aztán ő felrakta volna az i-re a pontot. Snee pályafutásának valószínűleg vége és azt hiszem csak egy opciós lehetősége van 2014-re. Hát ezt el kell felejteni, maximum jöjjön vissza 1 évre minimumért. Baas szerződése pedig olyan, hogy az agyam eldobom. Jövőre 8,225 millió dollárt fog keresni és cut esetén 6,45 millió dollár lenne a dead money. Max egy dátum utáni cutról lehet itt szó...Asbee
az elmúlt évek kb egyetlen fal húzása után jövőre nem lepne meg ha akár 3 embert is húznánk az O-lineba!
OT,OG,C!!de a 2 az nálam a minimum lenne!
Baassal meg nem az a legnagyobb baj hogy sokat keres, hanem hogy egyszerűen alig tud játszani...
Nicks sztem tuti menni fog, (nem is baj, lehet jót tenne mindenkinek)...
Myers szerződését nem ismerem lehet hogy a szokásos 1 év volt , de a végén még olcsóért lehet hogy maradhatna is...!?
több mint 12 éve
Azóta lejátszott 11 meccset az NFL-ben RT poszton és teljesen jól játszik. Mikor draftoltuk azt vártam, hogy guard lesz, de szvsz egyértelműnek takcle-nek szánták. Beatty elég nagy pénzt kapott és évek óta a vakoldalon játszik, az ő helye is biztos. Ilyen értékes picket meg nem fogunk egy jobb oldali tackle-ért kiadni (az meg nonszensz lenne, hogy egy újonc miatt forgassuk fel az egész falat).Btw mikor játszott Pugh guardot? 😀AsbeeSenior Bowlon kipróbálták ott, és emlékeim szerint nem is volt rossz, a méretei és az ereje jó hozzákristof
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Btw mikor játszott Pugh guardot? 😀AsbeeSenior Bowlon kipróbálták ott, és emlékeim szerint nem is volt rossz, a méretei és az ereje jó hozzá
több mint 12 éve
Tippjáték 12. forduló
több mint 12 éve
sztem Pugh még mindig jobb guard, mint tackle, Cyrus Kouandjio pedig egy olyan prospect akinek bárhol örülnék, szóval nálam egyelőre ő az elsőkörös és ezzel (meg Baassal) viszonylag rendben lenne a falkristofif it ain't broke, don't fix it
Btw mikor játszott Pugh guardot? 😀
több mint 12 éve
a nagy megítélésben,megkérdezném ki volt G és T ? csak hogy tudjuk...mi a különbség...😊
több mint 12 éve
DE Jason Pierre-Paul, RB Brandon Jacobs, CB Trumaine McBride, CB Corey Webster, mind out vasárnapra, de Nicks valószínűleg játszikIgen, ha elől húzunk akkor simán jöhetne egy tackle is és Pugh mehetne beljebb.
Mondjuk az nagyon fontos, h Pugh úgy néz ki tényleg beválik, mert így a két tackle poszt megoldottnak tűnik hosszú távra is, így csak a fal közepét kell rendbe tenni ami azért elvileg sokkal könnyebb feladat.Szeszesztem Pugh még mindig jobb guard, mint tackle, Cyrus Kouandjio pedig egy olyan prospect akinek bárhol örülnék, szóval nálam egyelőre ő az elsőkörös és ezzel (meg Baassal) viszonylag rendben lenne a falkristof
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
DE Jason Pierre-Paul, RB Brandon Jacobs, CB Trumaine McBride, CB Corey Webster, mind out vasárnapra, de Nicks valószínűleg játszikMondjuk az nagyon fontos, h Pugh úgy néz ki tényleg beválik, mert így a két tackle poszt megoldottnak tűnik hosszú távra is, így csak a fal közepét kell rendbe tenni ami azért elvileg sokkal könnyebb feladat.Szeszesztem Pugh még mindig jobb guard, mint tackle, Cyrus Kouandjio pedig egy olyan prospect akinek bárhol örülnék, szóval nálam egyelőre ő az elsőkörös és ezzel (meg Baassal) viszonylag rendben lenne a fal
több mint 12 éve
Ha top 10-ben első körben guardot húzunk, akkor nyugodtan mehet Reese amerre látAzért igen durva, hogy idén eddig benyeltünk 28 sacket. Ebből a Panthers ellen 7-t, ilyenre szerintem nem is volt példa mióta Giants meccset nézek. A 11-ből 5 olyan meccs volt, ahol legalább 3 sacket engedélyeztünk.Mondjuk az nagyon fontos, h Pugh úgy néz ki tényleg beválik, mert így a két tackle poszt megoldottnak tűnik hosszú távra is, így csak a fal közepét kell rendbe tenni ami azért elvileg sokkal könnyebb feladat. Baas maradni fog jövőre és ez nem is gond, viszont be kell húzni mögé a jövő centerét a drafton. Guard poszton neccesebb a helyzet, ha azt akarjuk, h már jövőre jó OL legyen akkor ide két kezdő embert kéne szerezni ami nyilván nem egyszerű.. Megoldás lehet egy FA igazolás és egy első (max második) körös guard draftolása.Szesze
Ehhez képest tavaly összesen engedélyezett 19 sacket az OL. 5 meccsen egyszer sem sackelték Manninget (idén még ilyen nem volt) és mindössze két olyan mérkőzés volt, ahol több mint háromszor. Hozzá kell tenni, hogy már abban az évben szidtuk a támadófalat...
Nagyon meglátszik, hogy az LB sor mellett ezt a csapatrészt is elhanyagolta Reese, miközben tömegesen érkeztek a bust WR-k és a védőfalba is jött egy csomó új játékos. Még jó, hogy Pugh úgy néz ki beválik, mert aztán ő felrakta volna az i-re a pontot. Snee pályafutásának valószínűleg vége és azt hiszem csak egy opciós lehetősége van 2014-re. Hát ezt el kell felejteni, maximum jöjjön vissza 1 évre minimumért. Baas szerződése pedig olyan, hogy az agyam eldobom. Jövőre 8,225 millió dollárt fog keresni és cut esetén 6,45 millió dollár lenne a dead money. Max egy dátum utáni cutról lehet itt szó...Asbee
több mint 12 éve
Abban én bízok, hogy meg tudják erősíteni az O falat az offseasonben. Azért, amikor valamelyik csapatrész gyengélkedett az FO nagyjából megtalálta a megoldást a következő szezonra. Egyszerre mindent nem lehetett megerősíteni. Idén a futás elleni védekezés lett megoldva, ami még pár évig kitarthat, főleg Beasonnal, ha egészséges marad.Szóval meg fogják oldani az Oline gondjait, de lehet, hogy nem marad lehetőség a sec, meg a passrush további erősítésére. Ha Elinak van fala, akkor lesz ideje a pontos dobásokra, az elkapókkal nagyjából megvolnánk. Nicks helyzetét meglátjuk. Wilson és Brown jó páros lehet. Adott lesz az alap egy PO esélyes csapatra.
Fentebb írtátok én sem engedném el Rolle-t, hiba lenne.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
Azért igen durva, hogy idén eddig benyeltünk 28 sacket. Ebből a Panthers ellen 7-t, ilyenre szerintem nem is volt példa mióta Giants meccset nézek. A 11-ből 5 olyan meccs volt, ahol legalább 3 sacket engedélyeztünk.Mondjuk az nagyon fontos, h Pugh úgy néz ki tényleg beválik, mert így a két tackle poszt megoldottnak tűnik hosszú távra is, így csak a fal közepét kell rendbe tenni ami azért elvileg sokkal könnyebb feladat. Baas maradni fog jövőre és ez nem is gond, viszont be kell húzni mögé a jövő centerét a drafton. Guard poszton neccesebb a helyzet, ha azt akarjuk, h már jövőre jó OL legyen akkor ide két kezdő embert kéne szerezni ami nyilván nem egyszerű.. Megoldás lehet egy FA igazolás és egy első (max második) körös guard draftolása.
több mint 12 éve
Kár az ide szezonért. Milyen szép lett volna a MetLife-ban megnyerni az SB-t.GJohnny74Úgy néz ki az SB átok még működik.
Mégpedig az, hogy az a csapat aki SB-t rendez annak többnyire szar szezonja van.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
én packers-broncost. a packers most már nagyon meglepő lenne...Kár az ide szezonért. Milyen szép lett volna a MetLife-ban megnyerni az SB-t.GJohnny74szezon előtt saints-bengals SB-t tippeltem. a saints most már nem is lenne meglepővittore
több mint 12 éve
Kár az ide szezonért. Milyen szép lett volna a MetLife-ban megnyerni az SB-t.GJohnny74szezon előtt saints-bengals SB-t tippeltem. a saints most már nem is lenne meglepő
több mint 12 éve
Kár az ide szezonért. Milyen szép lett volna a MetLife-ban megnyerni az SB-t.