New York Giants

50 feliratkozó

több mint 12 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
gyilok az időjárás a phi meccsen
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
valóban nem jöhet, mivel még csak sophomre, ettől függetlenül egy nagyon kedvelhető játékos, ember, itt is olvashattok róla magyarul:
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Ki az a Dorial Green-Beckham? | Bowl.hu
Az utóbbi évek egyik legnagyobb középiskolai tehetsége Green-Beckham, aki pályán nyújtott teljesítménye mellett múltjával is sok újságírónak szolgáltatott témát. A következőkben Ti is megismerhetitek!

a WR class nélküle is erős, de nem gondolnám, hogy érdemes lenne erre áldozni az első kört, én továbbra is OT picket szeretnék
több mint 12 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Ezt a beckham-gyereket a mizzou-ból pl el tudnám képzelni...
Igaz, csak tegnap láttam először, de meggyőző volt.G-men
Idén szerintem még nem jöhet ki draftra.
De sokan már kiemelték, hogy idén nagyon erős lesz a WR class (bár pont e miatt lehet, hogy csak a 2. körben lenne érdemes oda húzni) úgyhogy ezért gondolok WR húzásra, mondjuk csak akkor, ha Nicks megy...

több mint 12 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
így nagyon érdekes draftra számítok amit remélem jól megoldunk!yooker
Szerintem a drafton első körben WR/CB húzás lesz és csak második körben hozunk egy OG-t/Centert.
Moore pedig ha idén még tud robbantani (sack/jó játéka védelembe is), akkor az megpecsételi Kiwi sorsát...Tuck szerintem maradna kevesebb lóvéért is.balu10
Ezt a beckham-gyereket a mizzou-ból pl el tudnám képzelni...
Igaz, csak tegnap láttam először, de meggyőző volt.
több mint 12 éve
így nagyon érdekes draftra számítok amit remélem jól megoldunk!yooker
Szerintem a drafton első körben WR/CB húzás lesz és csak második körben hozunk egy OG-t/Centert.
Moore pedig ha idén még tud robbantani (sack/jó játéka védelembe is), akkor az megpecsételi Kiwi sorsát...Tuck szerintem maradna kevesebb lóvéért is.

több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 488 — Expect the Best !
Néhány érdekes adat, hogy mennyire nem szoktuk használni első évben az újoncokat: hogyha Pugh tud kezdeni a maradék 4 meccsen is, akkor: a) ő lesz az első újonc Barry Cofield 1995-ös bemutatkozása óta, aki mind a 16 meccsen kezd újoncként; b) ő lesz az első újoncunk Lawrence Taylor (1981) óta, akit első körben választottunk ki és kezdő az újonc évében mind a 16 meccsen.

Más téma: a giants.com-nak azt nyilatkozta Fewell, hogy JPP hiányzása miatt Damontre Moore még több snapet fog kapni, mint a Skins ellenin kapott (ott 17 védelmi snapet kapott).balu10
Pugh sikere remélem hatni fog TC-re ( szerintem marad ) mert attól függetlenül hogy egy kicsit javul a cap helyzet
jövőre és lehetnek FA igazolások azért lesznek fájó távozók és a falat is erősíteni kell alaposan , szóval muszáj lesz néhány rookiet egyből bevetni , így nagyon érdekes draftra számítok amit remélem jól megoldunk!
Moorenak meg csak tolja nem bánom , jövőre robbant remélem!! 😊
több mint 12 éve
Henderson New York Giants 1 077
Néhány érdekes adat, hogy mennyire nem szoktuk használni első évben az újoncokat: hogyha Pugh tud kezdeni a maradék 4 meccsen is, akkor: a) ő lesz az első újonc Barry Cofield 1995-ös bemutatkozása óta, aki mind a 16 meccsen kezd újoncként; b) ő lesz az első újoncunk Lawrence Taylor (1981) óta, akit első körben választottunk ki és kezdő az újonc évében mind a 16 meccsen.
balu10
Cofield az 2005 lesz szerintem. Amúgy a sok idei szar mellett Pugh játéka nagy pozitívum, ő volt talán a legkisebb név az elsőkörös tacklek között és kb ő játszik a legjobban, ráadásul egy bűnrossz Diehl mellett.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 12 éve
Néhány érdekes adat, hogy mennyire nem szoktuk használni első évben az újoncokat: hogyha Pugh tud kezdeni a maradék 4 meccsen is, akkor: a) ő lesz az első újonc Barry Cofield 2006-os bemutatkozása óta, aki mind a 16 meccsen kezd újoncként; b) ő lesz az első újoncunk Lawrence Taylor (1981) óta, akit első körben választottunk ki és kezdő az újonc évében mind a 16 meccsen.

Más téma: a giants.com-nak azt nyilatkozta Fewell, hogy JPP hiányzása miatt Damontre Moore még több snapet fog kapni, mint a Skins ellenin kapott (ott 17 védelmi snapet kapott).

több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Tippjtáék 13. forduló

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 488 — Expect the Best !
Rivers-t csak azért húztuk, hogy el tudjuk cserélni Eli-ra. Amúgy Big Ben lett volna a pick.Asbee
bár én Riverst nem bírom annyira ,de érdekes hogy
nagyot nem hibáztunk volna egyikkel sem ugye...
több mint 12 éve
Rivers-t csak azért húztuk, hogy el tudjuk cserélni Eli-ra. Amúgy Big Ben lett volna a pick.

több mint 12 éve
ez egy neverending story. kár hogy szegény Rivers-t senki nem kérdezi meg, hogy ő mennyire örült a trade-nak, vagy jobban örült volna, ha NY-ban nyomulhat.
több mint 12 éve
ozibozi New York Giants 21 435
 www.giants101.com/2013/12/05/new-york-giants-eli-manning-forgot-why-he-didnt-want-to-play-for-san-diego-chargers/
több mint 12 éve
Szesze New York Giants 21 973 — Giants fan
Helu az Morris😊
Asbee
naja 😊
több mint 12 éve
Helu az Morris😊

Tippjáték 12. forduló végeredmény

több mint 12 éve
Szesze New York Giants 21 973 — Giants fan
Hát ez se volt egy diadalmenet, de azért szép h 0-14ről behúztuk idegenben a legjobban futó csapat ellen a ligában. Ez a különbség a tavalyi és az idei védelem között, h míg tavaly bárki szarrá futott minket, addig idén folyamat megfogjuk a legjobb futókat is. (Griffin persze megfutott minket párszor, de a Helu féle 11/26 extrém jó adat megint). Tuck-nak nagyon örülök, mert nekem azért csak ő a kedvencem a csapatban. A két safety megint fasza volt, ahogy Beason is.
Az offense továbbra is gyenge volt, de az a néhány pozitív megmozdulás most elég volt a győzelemhez. (mondjuk a páratlan negyedekben katasztrofálisak voltak megint) Eli ugyanazt hozta mint eddig, sajnos az ügyeletesen megérkező balfasz INTet is beleértve, ami lehetett volna döntő is akár, de a védelem szerencsére kihúzta a szarból a csapatot. Beatty sajnos látványosan gyenge volt most, ez nem túl megnyugtató a jövőre nézve..Myers viszont amilyen szarul kezdte a szezont annyira jó mostanában, végén még lesz belőle valami.
több mint 12 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 974 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
Üdv mindenki.
Lenne egy eladó New York Yankees eredeti Paul O'Neill mez szettem.
Köszi.
 aprod.hu/hirdetes/new-york-yankees-baseball-shirt-ID153jp.html

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
ráadásul egymással játszanak az utolsó fordulóban

nos, ez akkora élmény lesz mint egy magamfajta átlag heterónak a túl a barátságon 😀
több mint 12 éve
Hypofx 310
Hát ez se volt egy csoda, de legalább behúztuk. RESPECT TUCK!!!!!!

több mint 12 éve
ozibozi New York Giants 21 435
Kár a múlt hetiért mert 6-6al azért még lenne esély...

a phily esetében nem lenne meglepő egy 8-8, elnézve az ellenfeleket.
de a dallasnál iszonyat bénázásnak kellene bekövetkeznie, hogy legalább a 9-7 ne legyen meg nekikvittore
ráadásul egymással játszanak az utolsó fordulóban
több mint 12 éve
Kár a múlt hetiért mert 6-6al azért még lenne esély...

a phily esetében nem lenne meglepő egy 8-8, elnézve az ellenfeleket.
de a dallasnál iszonyat bénázásnak kellene bekövetkeznie, hogy legalább a 9-7 ne legyen meg nekik
több mint 12 éve
Beason 13 tackle, Tuck 4 sack, Brown 2 futott TD és egy a nyomás ellenére egész jól játszó Eli! Meg persze a legfontosabb a W (bár már későn jönnek ezek a győzelmek)! Kár a múlt hetiért mert 6-6al azért még lenne esély...

több mint 12 éve
Egyébként ha már tight end, akkor illene draftolni oda egy olyan játékost (akár a 2. körben is), akinek esélye is lehet valamilyen normális teljesítményre. Nem úgy mint anno Beckum, akinek még a posztja is kérdéses volt, vagy mint Robinson aki pedig csak a felmérőkön villogott.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Tony Gonzalez hagyná magát rábeszélni még 1 évre?vittore
nem

Myers megtartása pedig nem hiszem, hogy fontos lenne, 4 milláért egyenesen baromság
több mint 12 éve
Myers nem döntő faktor, de azért nem bánkódnék ha hoznánk egy jobb TE-t..Szesze
Tony Gonzalez csinálna segget a szájából hagyná magát rábeszélni még 1 évre?