New York Giants

50 feliratkozó

több mint 12 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
0-6 után se tettem volna sok pénzt a 4-6ra. Ma azért az egész csapat kurva jó volt! Nagyon megérdemeltük ezt!

több mint 12 éve
ozibozi New York Giants 20 993
.......csak a Washingtonnak kéne ma nyerni...😊ozibozi
de nem fog...😕
több mint 12 éve
.......csak a Washingtonnak kéne ma nyerni...😊
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Közben én meg azon gondolkodtam, hogy a szezon elején Reese kapott kritikát rendesen, de azért azóta elég sok helyes döntése volt:
-Trade-elt Beasonért...Azt hiszem nem kell mondani eddig mennyire bevált a lépés, végre lett egy használható LB, aki a teljes védelmet felpörgette és ő is 110%-os intenzitással játszik. Remélem azért az offseasonban nem olyan szerződést fog kérni ami volt neki korábban is, mert akkor megszívtuk.
-Maradt Will Hill...úgy látszik minden problémáját maga mögött tudta és kegyetlen jól is játszik. Be tudja játszani a teljes pályát, jó coverage-ben és képes büntetni az ellenfelet is. Mundy-t kijátszotta a csapatból. Annyira nem bírtam Mundy-t, de azért nem kezdte rosszul az évet, így mindenképp jó, hogy van egy feltörekvő safety.
-John Conner...kegyetlen jó blokkoló, nagyban javult a futójáték az ő érkezésének köszönhetően. Jó osztályzatokat is kapott PFF-en, a csapat talán legalulértékeltebb játékosa lett. Elkapni is tud. Hynoski szerződése lejár szóval...Conner szemszögéből a legrosszabb esetben is nagy harc lesz nyáron a FB posztért.
-Peyton Hillis...Szükség volt egy ilyen stílusú futóra, Jacobs sérülése is jól jött neki (akit pont emiatt nem veszek ide a listára). Korrekt 3rd down back lehet a következő hetekben. A Raiders ellen pocsékul játszott, de előtte nem volt rá különösebb panasz. A 2-3 yardos szituációkat jól megoldja, blokkolni és elkapni tud. A fumble veszély megvan nála is, de talán odafigyel majd erre...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
én is 7-9, 6-10 körülit saccolok és úgy h az utsó meccseken már nem lesz tétSzesze
legalább ne írd le... 😊ozibozi
Miért ne írhatná?Asbee
😊ozibozi
mert még bejön...😊
több mint 12 éve
én is 7-9, 6-10 körülit saccolok és úgy h az utsó meccseken már nem lesz tétSzesze
Miért ne írhatná?Asbee
😊
több mint 12 éve
gyurczi New York Giants 2 596 — Giants fan
Ez a 9-7, 10-6, nem mission impossible. Már korábban írtam a Dallas védelme cserejátékosokból áll, a Skins-é gyenge, a mienk folyamatosan egyre jobb. A GB csereirányítóval jön, azokat eddig ütöttük. A SEA-nak már nem lesz akkora tét, remélem a homefield is meglesz akkor már, a DET tud betlizni, az SD ellen lehetséges a W. Ezek alapján nem annyira elrugaszkodott a PO-val számolni, de nem ez a realitás. Túl sok mindennek kellene összejönnie, meg a csapatnak, főleg az O-nak nagy mértékben javulnia kell.
Legyen egy-két jó meccsünk még, főleg a csoportmeccseket hozzuk, és a végén legyen 8-8. Én ezzel már elégedett leszek az október közepi állapothoz képest, amikor a TOP 2 drafthely is kinézett.
Egyszóval az 5-11-től a 10-6-ig bármi lehet, de a reális a 7-9 körül van.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
Tocy New Orleans Saints 1 140
Igaz, bocsánat. Csak ezt a 9-7 vagy 10-6-ot láttam, meg h aki 7-9, 6-10-et írt, az inkább ne írta volna. Szóval akkor nem én értékelem nagyon alul a csapatot, hanem nagyjából úgy látom, ahogy ti 😊
több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
Srácok, irigylem az optimizmusotok, de komolyan, kik ellen láttok reális győzelmi esélyeket, hogy 9-7 meg 10-6-ot írtok? Oké, most megfogjátok a Green Bayt ( nem biztos azért ), aztán a Dallast ( ez sem ). Aztán? Kettőből kettőt nyertek a Redskins ellen? Nyertek Detroitban? Megveritek a Seattle-t? Nagy duzzogva ráfognám, hogy nyertek San Diegoban, de sok pénzt nem tennék arra se...de jó, legyen. Meg egyet nyertek a Washington ellen. Ez nálam 7-9.Tocy
bár ugye Hysterycsnek alapvetően igaza van, de ráadásul a legoptimistább véleményt sikerült kiragadnod!
ha rendesen elolvastad volna a többi hsz-t akkor pontosan az általad említett 7-9 és a 6-10 van többségben!!!
több mint 12 éve
Erik.87 New York Giants Pittsburgh Panthers 128 — Giants & Steelers fan
Srácok, irigylem az optimizmusotok, de komolyan, kik ellen láttok reális győzelmi esélyeket, hogy 9-7 meg 10-6-ot írtok? Oké, most megfogjátok a Green Bayt ( nem biztos azért ), aztán a Dallast ( ez sem ). Aztán? Kettőből kettőt nyertek a Redskins ellen? Nyertek Detroitban? Megveritek a Seattle-t? Nagy duzzogva ráfognám, hogy nyertek San Diegoban, de sok pénzt nem tennék arra se...de jó, legyen. Meg egyet nyertek a Washington ellen. Ez nálam 7-9.Tocy
Ez a Giants topic, Giants szurkolókkal, akik hisznek a csapatukban és bizakodnak. Szurkolóként ez a dolguk, dolgunk. Kösz, hogy írtál! 😊

Everybody is useful. Nobody is necessary.
több mint 12 éve
Tocy New Orleans Saints 1 140
Srácok, irigylem az optimizmusotok, de komolyan, kik ellen láttok reális győzelmi esélyeket, hogy 9-7 meg 10-6-ot írtok? Oké, most megfogjátok a Green Bayt ( nem biztos azért ), aztán a Dallast ( ez sem ). Aztán? Kettőből kettőt nyertek a Redskins ellen? Nyertek Detroitban? Megveritek a Seattle-t? Nagy duzzogva ráfognám, hogy nyertek San Diegoban, de sok pénzt nem tennék arra se...de jó, legyen. Meg egyet nyertek a Washington ellen. Ez nálam 7-9.
több mint 12 éve
ha már pesszimista / optimista téma akkor kíváncsi lennék konkrétan ki mire számít a hátralévő meccseken , ne csak a levegőbe beszéljünk már!yooker
Én 9-7-et várok és PO-ot, de akár a 10-6 is meglehet. Bár a realitás inkább egy 6-10. Ha nincs idén se PO, akkor inkább legyen az utóbbi és draftoljunk jó helyen. Egy jó draft, szerintem többet érne, mint egy elcsípett PO, ahol első meccsen kiesünk (persze, ha SB-t nyerünk akkor inkább PO).balu10
Aztán top10-es választással húzunk egy WR-t 😀

több mint 12 éve
Jerico New York Giants 294
9-7 vagy 10-6 az alapszakasz, ha a következő 3 meccset behozzuk, és akkor SB döntőt várok a fiuktól😊 Persze ezzel újra NFL rekordot állítanánk fel a legelbaszottabb idénykezdés utáni talpra állás O nélkül kategóriában. De kivel hanem Eli-al kérdem én😊
több mint 12 éve
Újabb vendégpost, LN írt vasárnapi ellenfelünkről:

Nagyító alatt a Green Bay Packers

több mint 12 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
ha már pesszimista / optimista téma akkor kíváncsi lennék konkrétan ki mire számít a hátralévő meccseken , ne csak a levegőbe beszéljünk már!yooker
Én 9-7-et várok és PO-ot, de akár a 10-6 is meglehet. Bár a realitás inkább egy 6-10. Ha nincs idén se PO, akkor inkább legyen az utóbbi és draftoljunk jó helyen. Egy jó draft, szerintem többet érne, mint egy elcsípett PO, ahol első meccsen kiesünk (persze, ha SB-t nyerünk akkor inkább PO).balu10
mondjuk én a draftpozíciót leszarnám, ha POba tudunk jutni 😊 az első meccs hazai pályás lenne mindenképp úgy meg bárki ellen van sansz úgyis. Csak tényleg én nem hiszek ebben a nagy feltámadásban, mert ebben az OLben egyszerűen nincs meg a potenciál a jelentős javulásra, márpedig anélkül kb esélytelen a dolog. Ami miatt mégis van egy pici remény az tényleg az, h az egész csoport harmatgyenge, a sérülésekkel most már a Dallas is padlón van, így legalább még van miben bizakodni és érdekesek a meccsek, normális esetben már rég lefutott lenne az egész.
több mint 12 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Én 9-7-et várok és PO-ot, de akár a 10-6 is meglehet. Bár a realitás inkább egy 6-10. Ha nincs idén se PO, akkor inkább legyen az utóbbi és draftoljunk jó helyen. Egy jó draft, szerintem többet érne, mint egy elcsípett PO, ahol első meccsen kiesünk (persze, ha SB-t nyerünk akkor inkább PO).

több mint 12 éve
Miért ne írhatná?

több mint 12 éve
legalább ne írd le... 😊
több mint 12 éve
Tippjáték 10. forduló

több mint 12 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
én is 7-9, 6-10 körülit saccolok és úgy h az utsó meccseken már nem lesz tét
több mint 12 éve
Egy 8-8 szerintem nem elérhetetlen cél. Most meccseket nem tippelném meg előre, hétről hétre változhat minden. Cowboys és Bears elleni meccs elbuzizásáért nagy kár...

több mint 12 éve
Az O-nak most kell feljavulnia, mert ha nem tudjuk szétpasszolni a GB és a Dallas védelmét (amelyeket Foles és Brees széttudott, bár ugye a Dallas védelmét Eli is szét tudta az 1. fordulóban), akkor tényleg ne is legyen keresnivalónk a rájátszásban...balu10
Ezt az utcáról berángatott védelmet (Lee nélkül meg főleg) nem lesz nehéz szétszedni...betmen
bye week lesz nektek,az mindenkinek jót szokott tenni...ez ami kicsit zavar...😊
több mint 12 éve
betmen Dallas Cowboys 125
Az O-nak most kell feljavulnia, mert ha nem tudjuk szétpasszolni a GB és a Dallas védelmét (amelyeket Foles és Brees széttudott, bár ugye a Dallas védelmét Eli is szét tudta az 1. fordulóban), akkor tényleg ne is legyen keresnivalónk a rájátszásban...balu10
Ezt az utcáról berángatott védelmet (Lee nélkül meg főleg) nem lesz nehéz szétszedni...
több mint 12 éve
min. 8-8
det L meg az 1.-ik wash. L ,,,,,,,,,,,,,,de ha lesz értelmes O.,és marad futójáték akkor lehet 9-7 😊
több mint 12 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
4W és a végén 3L jön, tehát 7-9 a vége