New York Giants

50 feliratkozó

több mint 12 éve
Hypofx 310
Ilyen fos meccset és játékot hihetetlen, a vicc hogy ez a Dallas is mint a béka segge és igyse tudtuk oket megverni. Siralmas volt nézni az egészet. Lehet ezt szépiteni meg jaj nyertunk 4 et zsinórban de ez ujra ugyan az a balfaszkodas volt mint a 6 vesztett meccsen, NINCS OFFENSE ha épp a DEF jó akkor nem kapunk ki, de NINCS OFFENSE, Eli meg se probalt adogatni olyan playhivasok voltak hogy VICC. Szóval szezonnak vége tessék elgondolkodni mi lesz a jövő mert ez igy nagyon nem muxik. Nincs Tűz nincs Semmi egy szégyen ahogy játszottunk az meg nem vigasztal hogy a dallas ugyan olyan fos, vagy hogy a csorportunkban mindenki.

több mint 12 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
playhívással sztem ezen a meccsen a 2 red zone FG-nál voltak nagy problémák.

én azt sem értettem, hogy 4+6-nak miért mentünk neki az első félidőben...

várható volt, hogy a végén túl sok célpont lesz a teljesen lerobbant secondary-vel szemben, és még Rolle is elcsúszott a legfontosabb játékban...csebi
sajnos nem csak ott, a szar RZ playhívást már meg sem említeném annyira megszoktam, h abban szarok vagyunk. Itt most az egész meccs egy kaotikus, logikátlan balfaszkodás volt e tekintetben, láttuk h megy a futás mint az állat (kb minden play jó volt amikor futást hívtunk), szépen felépítettük vele a drive-okat aztán értelmetlen módon elkezdtünk passzolni ami eleve kurvára nem ment, időjárás is szar volt hozzá, a fal is szar pass-protectionben és Eli is úgy játszik mint vmi befosott rookie.
több mint 12 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 782 — Lucas Scott
playhívással sztem ezen a meccsen a 2 red zone FG-nál voltak nagy problémák.

én azt sem értettem, hogy 4+6-nak miért mentünk neki az első félidőben...

várható volt, hogy a végén túl sok célpont lesz a teljesen lerobbant secondary-vel szemben, és még Rolle is elcsúszott a legfontosabb játékban...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Ez a playhívás tényleg elképesztő volt, komolyan mondom erre nincs magyarázat. Akkor hívok ilyen playeket, ha látom h ugyan simán nyernék egy alapjátékkal (200 yardot futottunk 30 kísérletből!!), de próbálom megtalálni a módját, h azért valahogy kikapjak. Hát sikerült, gratulálok!
több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
Saját magunkat vertük meg ismét: Cruz fumble féle TD és a két elvesztegetett RZ kísérlet.
Innentől nem akarok több Giants győzelmet idén!!! Küldjük fel Paintert és suck for jó drafthely menjen, mert ha összehozunk megint egy épphogy lemaradunk a PO-ról féle 8-8at (és szar drafthelyet), akkor agyfaszt kapok!balu10
Ha gondolkodnál, láthatnád, hogy nem fogják Paintert beküldeni, mert megszakadna Eli szériája...A másik, hogy amíg matematikai esély van, addig nem fognak felállni a fakóval (és utána se), mert az a szurkolók szembeköpését jelenti. Még akkor is, ha annyi esély lenne a rájátszásra mint egy lottóötösre. És egyébként kit húznál egy "jobb" drafthelyen?Asbee
sorsdöntő csoportrangadó utáni első reakciónak azért elfogadható...|8
a fumbli azért nem feltétlenül Cruz hibája volt teljesen,, le sem tudott már menni, 3-an voltak ott kb....
több mint 12 éve
ozibozi New York Giants 20 994
Saját magunkat vertük meg ismét: Cruz fumble féle TD és a két elvesztegetett RZ kísérlet.
Innentől nem akarok több Giants győzelmet idén!!! Küldjük fel Paintert és suck for jó drafthely menjen, mert ha összehozunk megint egy épphogy lemaradunk a PO-ról féle 8-8at (és szar drafthelyet), akkor agyfaszt kapok!balu10
Ha gondolkodnál, láthatnád, hogy nem fogják Paintert beküldeni, mert megszakadna Eli szériája...A másik, hogy amíg matematikai esély van, addig nem fognak felállni a fakóval (és utána se), mert az a szurkolók szembeköpését jelenti. Még akkor is, ha annyi esély lenne a rájátszásra mint egy lottóötösre. És egyébként kit húznál egy "jobb" drafthelyen?Asbee
így van, 1/1re is lehet nagy bustot húzni, és egy szurkoló szerintem mindig a győzelemért szurkoljon, még akkor is ha nincs esély a POraHenderson
Szerintem nem feltétlen, mert pont az NFL-ben lehet jól megszívni ezekkel a 9-7es/10-6os mérlegekkel és a POban korán búcsúzással. Nézzük meg ott a Chiefs, akik 3-4 évig jó helyen draftolhattak, vagy pl. a Hawks, vagy a 49ers.balu10
a Giants nem egy biszem-baszom franchise ahol így gondolkodnak. egyszerűen nem tehetik meg...
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
De konkrétan a draft első körében Guardot, a másodikban pedig Centert/WR-t húznék, de annyi a luk, hogy nagyobb foltozásra lesz szükség...balu10
Egy jobb drafthelynél első körben húznál guardot???

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
A fő kérdés innentől inkább az lesz,hogy a górék ,hogy képzelik a jövőt,,, Coughlin és team tovább vagy nyugdíj ,részleges vagy komplett csere ,és ezt mikor jelentik,vagy nem jelentik be...minden más ennek a függvénye...
több mint 12 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
így van, 1/1re is lehet nagy bustot húzni, és egy szurkoló szerintem mindig a győzelemért szurkoljon, még akkor is ha nincs esély a POraHenderson
Szerintem nem feltétlen, mert pont az NFL-ben lehet jól megszívni ezekkel a 9-7es/10-6os mérlegekkel és a POban korán búcsúzással. Nézzük meg ott a Chiefs, akik 3-4 évig jó helyen draftolhattak, vagy pl. a Hawks, vagy a 49ers.

több mint 12 éve
Ezt a küldjük fel Painter dolgot arra értettem, hogy kapjunk ki, nem arra, hogy Eli rossz lenne, mert pont ma nyújtott elfogadhatót újra. Elit senkire sem cserélném el és a jövőt is benne képzelem el, de egyedül ő sem tud nyerni.
A jobb drafthelyen semmiféleképpen sem választanék irányítót (gondolom erre céloztál), hanem a fal belsejét (C és 2 Guard) tenném rendbe. Illetve ha Nicks megy (márpedig szerintem menni fog, akkor szükségünk lesz egy jó WR-re és kellene egy minőségi TE is). És akkor még ott van a D, ahova kellene még 1 jó CB és 1-2 minőségi LB is.
De konkrétan a draft első körében Guardot, a másodikban pedig Centert/WR-t húznék, de annyi a luk, hogy nagyobb foltozásra lesz szükség...

több mint 12 éve
Henderson New York Giants 1 077
így van, 1/1re is lehet nagy bustot húzni, és egy szurkoló szerintem mindig a győzelemért szurkoljon, még akkor is ha nincs esély a POra

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 12 éve
Ha gondolkodnál, láthatnád, hogy nem fogják Paintert beküldeni, mert megszakadna Eli szériája...A másik, hogy amíg matematikai esély van, addig nem fognak felállni a fakóval (és utána se), mert az a szurkolók szembeköpését jelenti. Még akkor is, ha annyi esély lenne a rájátszásra mint egy lottóötösre. És egyébként kit húznál egy "jobb" drafthelyen?

több mint 12 éve
Henderson New York Giants 1 077
Ez a meccs a sok egyéni balfaszkodás meg penalty ellenére is a playcallingon ment el, ilyen fost én még nem láttam. Soha nem szidtam egyetlen edzőt sem, de Gilbride egyszerűen buta fasz módjára hívta a playeket nincs erre jobb szó. Simán bedarálható lett volna ez a Boys, pofonegyszerű játékokkal.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 12 éve
Illetve takarodjon az egész edzői stáb, de leginkább Gilbrige, mert ilyen fogalmatlan playhívást még nem láttam. A RZ playhívás meg még nagyobb katasztrófa.

több mint 12 éve
Innentől nem akarok több Giants győzelmet idén!!! Küldjük fel Paintert és suck for jó drafthely menjen, mert ha összehozunk megint egy épphogy lemaradunk a PO-ról féle 8-8at (és szar drafthelyet), akkor agyfaszt kapok!

több mint 12 éve
Nicks nem játszik. Év végén nyugodtan eltakarodhat a picsába

több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
utólagos engedelmeddel Asbee ide idézem TT nyilatkozatát a blogodról mert nagyon jól
összefoglal , nagyon tetszik:

Terrell Thomas a védelem javulásáról: "Sokkal magabiztosabbak vagyunk. Úgy gondolom remek mérkőzést játszottunk, ugyanakkor nagyon sokat jelentett Jon Beason érkezése. A legfontosabb azonban az önbizalom, mindenki egymásért küzd. Megvan az identitásunk, tudjuk kik vagyunk, megállítjuk a futást, próbáljuk majd Romo-t passzra kényszeríteni, remélhetőleg kevés nagy játékot engedélyezünk és szerzünk néhány labdát."
több mint 12 éve
Tippjáték 11. forduló

több mint 12 éve
...mint a talajvíz....https://www.profootballfocus.com/blog/2013/11/20/power-rankings-week-11-3/ozibozi
15. hely az merész... olyan 20 körül a reális sztemcsebi
a hétvégén eldől melyik a reális...😊
több mint 12 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 782 — Lucas Scott
...mint a talajvíz....https://www.profootballfocus.com/blog/2013/11/20/power-rankings-week-11-3/ozibozi
15. hely az merész... olyan 20 körül a reális sztem

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
...mint a talajvíz....https://www.profootballfocus.com/blog/2013/11/20/power-rankings-week-11-3/
több mint 12 éve
JPP a hét védőjátékosa az NFC-ben

több mint 12 éve
 www.youtube.com/watch?v=xm83DlkWH94
több mint 12 éve
vége a mókának,jön a hétvége + a Dallas... had lássuk...................
több mint 12 éve
Az meg kegyetlen nagy, hogy a pick előtt JPP bejelentette a huddle-ben, hogy ő most INT-t fog szerezni... 😀