New York Giants

50 feliratkozó

több mint 12 éve
ozibozi New York Giants 21 435
A fő kérdés innentől inkább az lesz,hogy a górék ,hogy képzelik a jövőt,,, Coughlin és team tovább vagy nyugdíj ,részleges vagy komplett csere ,és ezt mikor jelentik,vagy nem jelentik be...minden más ennek a függvénye...
több mint 12 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Saját magunkat vertük meg ismét: Cruz fumble féle TD és a két elvesztegetett RZ kísérlet.
Innentől nem akarok több Giants győzelmet idén!!! Küldjük fel Paintert és suck for jó drafthely menjen, mert ha összehozunk megint egy épphogy lemaradunk a PO-ról féle 8-8at (és szar drafthelyet), akkor agyfaszt kapok!balu10
Ha gondolkodnál, láthatnád, hogy nem fogják Paintert beküldeni, mert megszakadna Eli szériája...A másik, hogy amíg matematikai esély van, addig nem fognak felállni a fakóval (és utána se), mert az a szurkolók szembeköpését jelenti. Még akkor is, ha annyi esély lenne a rájátszásra mint egy lottóötösre. És egyébként kit húznál egy "jobb" drafthelyen?Asbee
így van, 1/1re is lehet nagy bustot húzni, és egy szurkoló szerintem mindig a győzelemért szurkoljon, még akkor is ha nincs esély a POraHenderson
Szerintem nem feltétlen, mert pont az NFL-ben lehet jól megszívni ezekkel a 9-7es/10-6os mérlegekkel és a POban korán búcsúzással. Nézzük meg ott a Chiefs, akik 3-4 évig jó helyen draftolhattak, vagy pl. a Hawks, vagy a 49ers.

több mint 12 éve
Saját magunkat vertük meg ismét: Cruz fumble féle TD és a két elvesztegetett RZ kísérlet.
Innentől nem akarok több Giants győzelmet idén!!! Küldjük fel Paintert és suck for jó drafthely menjen, mert ha összehozunk megint egy épphogy lemaradunk a PO-ról féle 8-8at (és szar drafthelyet), akkor agyfaszt kapok!balu10
Ha gondolkodnál, láthatnád, hogy nem fogják Paintert beküldeni, mert megszakadna Eli szériája...A másik, hogy amíg matematikai esély van, addig nem fognak felállni a fakóval (és utána se), mert az a szurkolók szembeköpését jelenti. Még akkor is, ha annyi esély lenne a rájátszásra mint egy lottóötösre. És egyébként kit húznál egy "jobb" drafthelyen?Asbee
Ezt a küldjük fel Painter dolgot arra értettem, hogy kapjunk ki, nem arra, hogy Eli rossz lenne, mert pont ma nyújtott elfogadhatót újra. Elit senkire sem cserélném el és a jövőt is benne képzelem el, de egyedül ő sem tud nyerni.
A jobb drafthelyen semmiféleképpen sem választanék irányítót (gondolom erre céloztál), hanem a fal belsejét (C és 2 Guard) tenném rendbe. Illetve ha Nicks megy (márpedig szerintem menni fog, akkor szükségünk lesz egy jó WR-re és kellene egy minőségi TE is). És akkor még ott van a D, ahova kellene még 1 jó CB és 1-2 minőségi LB is.
De konkrétan a draft első körében Guardot, a másodikban pedig Centert/WR-t húznék, de annyi a luk, hogy nagyobb foltozásra lesz szükség...

több mint 12 éve
Henderson New York Giants 1 077
így van, 1/1re is lehet nagy bustot húzni, és egy szurkoló szerintem mindig a győzelemért szurkoljon, még akkor is ha nincs esély a POra

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Ha gondolkodnál, láthatnád, hogy nem fogják Paintert beküldeni, mert megszakadna Eli szériája...A másik, hogy amíg matematikai esély van, addig nem fognak felállni a fakóval (és utána se), mert az a szurkolók szembeköpését jelenti. Még akkor is, ha annyi esély lenne a rájátszásra mint egy lottóötösre. És egyébként kit húznál egy "jobb" drafthelyen?

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
Henderson New York Giants 1 077
Ez a meccs a sok egyéni balfaszkodás meg penalty ellenére is a playcallingon ment el, ilyen fost én még nem láttam. Soha nem szidtam egyetlen edzőt sem, de Gilbride egyszerűen buta fasz módjára hívta a playeket nincs erre jobb szó. Simán bedarálható lett volna ez a Boys, pofonegyszerű játékokkal.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 12 éve
Illetve takarodjon az egész edzői stáb, de leginkább Gilbrige, mert ilyen fogalmatlan playhívást még nem láttam. A RZ playhívás meg még nagyobb katasztrófa.

több mint 12 éve
Innentől nem akarok több Giants győzelmet idén!!! Küldjük fel Paintert és suck for jó drafthely menjen, mert ha összehozunk megint egy épphogy lemaradunk a PO-ról féle 8-8at (és szar drafthelyet), akkor agyfaszt kapok!

több mint 12 éve
Nicks nem játszik. Év végén nyugodtan eltakarodhat a picsába

több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 488 — Expect the Best !
utólagos engedelmeddel Asbee ide idézem TT nyilatkozatát a blogodról mert nagyon jól
összefoglal , nagyon tetszik:

Terrell Thomas a védelem javulásáról: "Sokkal magabiztosabbak vagyunk. Úgy gondolom remek mérkőzést játszottunk, ugyanakkor nagyon sokat jelentett Jon Beason érkezése. A legfontosabb azonban az önbizalom, mindenki egymásért küzd. Megvan az identitásunk, tudjuk kik vagyunk, megállítjuk a futást, próbáljuk majd Romo-t passzra kényszeríteni, remélhetőleg kevés nagy játékot engedélyezünk és szerzünk néhány labdát."
több mint 12 éve
Tippjáték 11. forduló

több mint 12 éve
...mint a talajvíz....https://www.profootballfocus.com/blog/2013/11/20/power-rankings-week-11-3/ozibozi
15. hely az merész... olyan 20 körül a reális sztemcsebi
a hétvégén eldől melyik a reális...😊
több mint 12 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 476 — Lucas Scott
...mint a talajvíz....https://www.profootballfocus.com/blog/2013/11/20/power-rankings-week-11-3/ozibozi
15. hely az merész... olyan 20 körül a reális sztem

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
...mint a talajvíz....https://www.profootballfocus.com/blog/2013/11/20/power-rankings-week-11-3/
több mint 12 éve
JPP a hét védőjátékosa az NFC-ben

több mint 12 éve
 www.youtube.com/watch?v=xm83DlkWH94
több mint 12 éve
vége a mókának,jön a hétvége + a Dallas... had lássuk...................
több mint 12 éve
Az meg kegyetlen nagy, hogy a pick előtt JPP bejelentette a huddle-ben, hogy ő most INT-t fog szerezni... 😀

több mint 12 éve
nézőtéri videó speciális szögből a tegnapi Int - ről...  www.giants101.com/2013/11/18/new-york-giants-louis-murphy-fakes-out-eli-manning-leads-to-int-video/ozibozi
Eddig is úgy gondoltam, hogy nem Elié volt, így már biztos.

több mint 12 éve
nézőtéri videó speciális szögből a tegnapi Int - ről...  www.giants101.com/2013/11/18/new-york-giants-louis-murphy-fakes-out-eli-manning-leads-to-int-video/
több mint 12 éve
Tippjáték 10. forduló végeredmény

Figyeljetek oda, hogy időben tippeljetek, mert volt megint egy tipp ami késett és volt még egy ami éppen hogy belefért.Asbee
én késtem pár percet... mély élnézést kérek 😊
de már levontam a konzekvenciát (sör formájában)ironroy
sorry...én meg azt hittem már elküldtem ... mind1 majd magamnak hozzáadom a végén azt a 4 pontot ...😊
több mint 12 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan

Figyeljetek oda, hogy időben tippeljetek, mert volt megint egy tipp ami késett és volt még egy ami éppen hogy belefért.Asbee
én késtem pár percet... mély élnézést kérek 😊
de már levontam a konzekvenciát (sör formájában)
több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 488 — Expect the Best !
Azért mondjuk a futójáték most sem volt valami jó...Brown 3,7 yardos átlaggal futott, Jacobs pedig max arra jó, hogy az 1-2 yardos helyzeteket megoldja.Asbee
az elején inkább jól ment neki ,aztán mikor jobban figyeltek akkor esett vissza az az átlag sztem
több mint 12 éve

Figyeljetek oda, hogy időben tippeljetek, mert volt megint egy tipp ami késett és volt még egy ami éppen hogy belefért.

több mint 12 éve
Azért mondjuk a futójáték most sem volt valami jó...Brown 3,7 yardos átlaggal futott, Jacobs pedig max arra jó, hogy az 1-2 yardos helyzeteket megoldja.