New York Giants

50 feliratkozó

több mint 12 éve
Tocy New Orleans Saints 1 140
Igaz, bocsánat. Csak ezt a 9-7 vagy 10-6-ot láttam, meg h aki 7-9, 6-10-et írt, az inkább ne írta volna. Szóval akkor nem én értékelem nagyon alul a csapatot, hanem nagyjából úgy látom, ahogy ti 😊
több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 488 — Expect the Best !
Srácok, irigylem az optimizmusotok, de komolyan, kik ellen láttok reális győzelmi esélyeket, hogy 9-7 meg 10-6-ot írtok? Oké, most megfogjátok a Green Bayt ( nem biztos azért ), aztán a Dallast ( ez sem ). Aztán? Kettőből kettőt nyertek a Redskins ellen? Nyertek Detroitban? Megveritek a Seattle-t? Nagy duzzogva ráfognám, hogy nyertek San Diegoban, de sok pénzt nem tennék arra se...de jó, legyen. Meg egyet nyertek a Washington ellen. Ez nálam 7-9.Tocy
bár ugye Hysterycsnek alapvetően igaza van, de ráadásul a legoptimistább véleményt sikerült kiragadnod!
ha rendesen elolvastad volna a többi hsz-t akkor pontosan az általad említett 7-9 és a 6-10 van többségben!!!
több mint 12 éve
Erik.87 New York Giants Pittsburgh Panthers 128 — Giants & Steelers fan
Srácok, irigylem az optimizmusotok, de komolyan, kik ellen láttok reális győzelmi esélyeket, hogy 9-7 meg 10-6-ot írtok? Oké, most megfogjátok a Green Bayt ( nem biztos azért ), aztán a Dallast ( ez sem ). Aztán? Kettőből kettőt nyertek a Redskins ellen? Nyertek Detroitban? Megveritek a Seattle-t? Nagy duzzogva ráfognám, hogy nyertek San Diegoban, de sok pénzt nem tennék arra se...de jó, legyen. Meg egyet nyertek a Washington ellen. Ez nálam 7-9.Tocy
Ez a Giants topic, Giants szurkolókkal, akik hisznek a csapatukban és bizakodnak. Szurkolóként ez a dolguk, dolgunk. Kösz, hogy írtál! 😊

Everybody is useful. Nobody is necessary.
több mint 12 éve
Tocy New Orleans Saints 1 140
Srácok, irigylem az optimizmusotok, de komolyan, kik ellen láttok reális győzelmi esélyeket, hogy 9-7 meg 10-6-ot írtok? Oké, most megfogjátok a Green Bayt ( nem biztos azért ), aztán a Dallast ( ez sem ). Aztán? Kettőből kettőt nyertek a Redskins ellen? Nyertek Detroitban? Megveritek a Seattle-t? Nagy duzzogva ráfognám, hogy nyertek San Diegoban, de sok pénzt nem tennék arra se...de jó, legyen. Meg egyet nyertek a Washington ellen. Ez nálam 7-9.
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
ha már pesszimista / optimista téma akkor kíváncsi lennék konkrétan ki mire számít a hátralévő meccseken , ne csak a levegőbe beszéljünk már!yooker
Én 9-7-et várok és PO-ot, de akár a 10-6 is meglehet. Bár a realitás inkább egy 6-10. Ha nincs idén se PO, akkor inkább legyen az utóbbi és draftoljunk jó helyen. Egy jó draft, szerintem többet érne, mint egy elcsípett PO, ahol első meccsen kiesünk (persze, ha SB-t nyerünk akkor inkább PO).balu10
Aztán top10-es választással húzunk egy WR-t 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
Jerico New York Giants 298
9-7 vagy 10-6 az alapszakasz, ha a következő 3 meccset behozzuk, és akkor SB döntőt várok a fiuktól😊 Persze ezzel újra NFL rekordot állítanánk fel a legelbaszottabb idénykezdés utáni talpra állás O nélkül kategóriában. De kivel hanem Eli-al kérdem én😊
több mint 12 éve
Újabb vendégpost, LN írt vasárnapi ellenfelünkről:

Nagyító alatt a Green Bay Packers

több mint 12 éve
Szesze New York Giants 21 973 — Giants fan
ha már pesszimista / optimista téma akkor kíváncsi lennék konkrétan ki mire számít a hátralévő meccseken , ne csak a levegőbe beszéljünk már!yooker
Én 9-7-et várok és PO-ot, de akár a 10-6 is meglehet. Bár a realitás inkább egy 6-10. Ha nincs idén se PO, akkor inkább legyen az utóbbi és draftoljunk jó helyen. Egy jó draft, szerintem többet érne, mint egy elcsípett PO, ahol első meccsen kiesünk (persze, ha SB-t nyerünk akkor inkább PO).balu10
mondjuk én a draftpozíciót leszarnám, ha POba tudunk jutni 😊 az első meccs hazai pályás lenne mindenképp úgy meg bárki ellen van sansz úgyis. Csak tényleg én nem hiszek ebben a nagy feltámadásban, mert ebben az OLben egyszerűen nincs meg a potenciál a jelentős javulásra, márpedig anélkül kb esélytelen a dolog. Ami miatt mégis van egy pici remény az tényleg az, h az egész csoport harmatgyenge, a sérülésekkel most már a Dallas is padlón van, így legalább még van miben bizakodni és érdekesek a meccsek, normális esetben már rég lefutott lenne az egész.
több mint 12 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Én 9-7-et várok és PO-ot, de akár a 10-6 is meglehet. Bár a realitás inkább egy 6-10. Ha nincs idén se PO, akkor inkább legyen az utóbbi és draftoljunk jó helyen. Egy jó draft, szerintem többet érne, mint egy elcsípett PO, ahol első meccsen kiesünk (persze, ha SB-t nyerünk akkor inkább PO).

több mint 12 éve
én is 7-9, 6-10 körülit saccolok és úgy h az utsó meccseken már nem lesz tétSzesze
legalább ne írd le... 😊ozibozi
Miért ne írhatná?

több mint 12 éve
ozibozi New York Giants 21 435
én is 7-9, 6-10 körülit saccolok és úgy h az utsó meccseken már nem lesz tétSzesze
legalább ne írd le... 😊
több mint 12 éve
Tippjáték 10. forduló

több mint 12 éve
én is 7-9, 6-10 körülit saccolok és úgy h az utsó meccseken már nem lesz tét
több mint 12 éve
Egy 8-8 szerintem nem elérhetetlen cél. Most meccseket nem tippelném meg előre, hétről hétre változhat minden. Cowboys és Bears elleni meccs elbuzizásáért nagy kár...

több mint 12 éve
Az O-nak most kell feljavulnia, mert ha nem tudjuk szétpasszolni a GB és a Dallas védelmét (amelyeket Foles és Brees széttudott, bár ugye a Dallas védelmét Eli is szét tudta az 1. fordulóban), akkor tényleg ne is legyen keresnivalónk a rájátszásban...balu10
Ezt az utcáról berángatott védelmet (Lee nélkül meg főleg) nem lesz nehéz szétszedni...betmen
bye week lesz nektek,az mindenkinek jót szokott tenni...ez ami kicsit zavar...😊
több mint 12 éve
betmen Dallas Cowboys 125
Az O-nak most kell feljavulnia, mert ha nem tudjuk szétpasszolni a GB és a Dallas védelmét (amelyeket Foles és Brees széttudott, bár ugye a Dallas védelmét Eli is szét tudta az 1. fordulóban), akkor tényleg ne is legyen keresnivalónk a rájátszásban...balu10
Ezt az utcáról berángatott védelmet (Lee nélkül meg főleg) nem lesz nehéz szétszedni...
több mint 12 éve
min. 8-8
det L meg az 1.-ik wash. L ,,,,,,,,,,,,,,de ha lesz értelmes O.,és marad futójáték akkor lehet 9-7 😊
több mint 12 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
4W és a végén 3L jön, tehát 7-9 a vége
több mint 12 éve
ha már pesszimista / optimista téma akkor kíváncsi lennék konkrétan ki mire számít a hátralévő meccseken , ne csak a levegőbe beszéljünk már!
nyilván egyszerűbb pesszimistának lenni hiszen ha mostantól pl. Denver formába lendülne az Off se biztos hogy bejutnánk de nem mindegy hogy 1-2 győzelmet vár valaki, vagy éppen azt hogy éppen lecsúszunk.

szóval akinek van kedve bátorsága az tippeljen! 😉
íme az enyémek:
GB ellen W BOYS W SKINS L BOLTS W HAWKS L LIONS L SKINS W
szóval még 2 hétig él majd a remény de aztán 7-9 és nincs PO... 😕
több mint 12 éve
Divat lett pesszimistának lenni... 😀Asbee
a végén (vagy előbb😊 meglátjuk, h ez pesszimizmus vagy realizmus-e.. sztem ti vagytok túl optimisták, de persze ettől még remélem nektek lesz igazatok 😊Szesze
végül is szurkolók vagyunk...😀
több mint 12 éve
a végén (vagy előbb😊 meglátjuk, h ez pesszimizmus vagy realizmus-e.. sztem ti vagytok túl optimisták, de persze ettől még remélem nektek lesz igazatok 😊Szesze
Igazából elnézve az ellenfeleket, 3 NFC East ellenfél ellen tuti ki-ki meccs lesz, ezzel ők is biztosan egyetértenek. Most megtépázott GB ellen komoly esélyünk van. Seahawks én szememben nem egy 9-1-es csapat, azért vannak lyukak ott is. + valószínűleg nekik már nem lesz akkora tétje annak a meccsnek. Charges és Lions nem lesz egyszerű feladat, de az sem tűnik megoldhatatlannak. Ebből a csapatból kinézek én bármi pozitívat és negatívat is. Nem azt mondom, hogy tutira rájátszásba jutunk, de azért nemcsak matematikailag van esély.

több mint 12 éve
Szerintem is lehet még keresnivalónk. A következő meccseket hozni kell és kész. Azért a Hawks se olyan acélos idegenben és addig még van esély a feljavulásra. A D egyre jobb és még van néhány sérültünk, aki javíthat rajta (pl. Webster és Hosley) és JPP is kezd formába lendülni.
az biztos hogy senki védelmét nem fogjuk idén már szétpasszolni...
de ettől még nyerhetünk ellenük!
több mint 12 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Szerintem is lehet még keresnivalónk. A következő meccseket hozni kell és kész. Azért a Hawks se olyan acélos idegenben és addig még van esély a feljavulásra. A D egyre jobb és még van néhány sérültünk, aki javíthat rajta (pl. Webster és Hosley) és JPP is kezd formába lendülni.
Az O-nak most kell feljavulnia, mert ha nem tudjuk szétpasszolni a GB és a Dallas védelmét (amelyeket Foles és Brees széttudott, bár ugye a Dallas védelmét Eli is szét tudta az 1. fordulóban), akkor tényleg ne is legyen keresnivalónk a rájátszásban...

több mint 12 éve
a végén (vagy előbb😊 meglátjuk, h ez pesszimizmus vagy realizmus-e.. sztem ti vagytok túl optimisták, de persze ettől még remélem nektek lesz igazatok 😊
több mint 12 éve
ez mindenképpen jó hír! 😊

még a futáshoz annyit hogy azóta nyertünk meccseket mióta éledezik!
és most Brown tolhat még 1-ez a szekéren mert ő a szarabb fal mögött is elfutkározhat így talán kevesebb nyomás lesz majd Eli-on is + nem kell
hátrányban sem mindenáron passzolni mint az első néhány meccsen
ahol szanaszét is szedtek minket emiatt!