New York Giants
50 feliratkozó
több mint 12 éve
dallas meccs vége parádés
több mint 12 éve
Azért TT és Rolle baromi nagyot játszottak! Kezd lendületbe jönni az O is, már "csak" a RZ O-n kell javítani. De szünet és utána a nem túl acélos Oakland, szóval a lehetőség adott.balu10csak az Oaklandnek van irányítója,(most futott ép egy 92 y TD t ) viszont akiket eddig legyőztünk,azoknak nem volt. O nélkül ott már kevés a D. viszont a bye weeknek elégnek kell lennie,hogy összehozzanak egy O TD elérésére alkalmas átlagos valamit 😊
több mint 12 éve
Gratulálok srácok meglátjuk az idény második fele kinek merre vezet tovább de tartok tőle a jobb draftpozícióért való versenyt megint mi nyerjük 😛
több mint 12 éve
Azért TT és Rolle baromi nagyot játszottak! Kezd lendületbe jönni az O is, már "csak" a RZ O-n kell javítani. De szünet és utána a nem túl acélos Oakland, szóval a lehetőség adott.
több mint 12 éve
a D csikágóban kapott pontot utoljáravittoreEli is akkor dobott picket utoljára. Ez a kettő elég a győzelemhez...
több mint 12 éve
Szeretnék bocsánatot kérni minden olyan Giants szurkolótól akit az idei két meccsen az eredménykövetőben esetleg megbántottam a heves vérmérsékletemmel. Természetesen nem fapofával nézem a gép előtt azt amikor valakit leütköznek az ellenféltől hanem ujjongok visítok hogy láthatok ilyet, és ez semmiféle offense a szurkolókkal szemben.Szép győzelmet arattatok, megérdemelten. Jövőre találkozunk!
több mint 12 éve
a D csikágóban kapott pontot utoljára
több mint 12 éve
Eladnám ezt az eredeti Reebok kapucnis pulcsit 2xles egyszer sem hordott 10ezer ftért vihető 😊 Győrben személyes átvétel megoldható!európai méretezésű 2xl nem az amerikai! 😊
imagerz.com/QE4UCktvAwMCUQ9LQAVR
imagerz.com/QE4UCktvAwMCUQ9LQwVRJoker_99
több mint 12 éve
Eladnám ezt az eredeti Reebok kapucnis pulcsit 2xles egyszer sem hordott 10ezer ftért vihető 😊 Győrben személyes átvétel megoldható!imagerz.com/QE4UCktvAwMCUQ9LQAVR
imagerz.com/QE4UCktvAwMCUQ9LQwVR
több mint 12 éve
Tippjáték 8. forduló
több mint 12 éve
már írtam neki, lehet jön!Vasárnap meccsnézés közösen? Este 6-kor van a kezdés (óraállítási különbség miatt), ergo mindenki visszaér idében koliba, vidékre stb.hely lefoglalva , várnak minket !
Most a Nightboy által javasolt helyet tesztelnénk le a Szentkirályi utcában: www.endzonebbqpub.hu/
Sasok is lennének, viszonoznunk kell a 3 héttel ezelőtti közös meccsnézést.
Yooker, te alapból ott vagy!G-men
Vadibandi gyere Te is! 😉yooker
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
Vasárnap meccsnézés közösen? Este 6-kor van a kezdés (óraállítási különbség miatt), ergo mindenki visszaér idében koliba, vidékre stb.hely lefoglalva , várnak minket !
Most a Nightboy által javasolt helyet tesztelnénk le a Szentkirályi utcában: www.endzonebbqpub.hu/
Vadibandi gyere Te is! 😉
több mint 12 éve
én vettem😉csak így reflektáltam G-men ,egy kocsmába költöztél? 😀vittoreVasárnap meccsnézés közösen? Este 6-kor van a kezdés (óraállítási különbség miatt), ergo mindenki visszaér idében koliba, vidékre stb.jaja! nemrég költöztem oda! 😊
számolhattok velem!yooker
Yooker te alapból ott vagy kijelentésére! 😉yooker
több mint 12 éve
csak így reflektáltam G-men ,egy kocsmába költöztél? 😀vittoreVasárnap meccsnézés közösen? Este 6-kor van a kezdés (óraállítási különbség miatt), ergo mindenki visszaér idében koliba, vidékre stb.jaja! nemrég költöztem oda! 😊
Yooker te alapból ott vagy kijelentésére! 😉
több mint 12 éve
egy kocsmába költöztél? 😀Vasárnap meccsnézés közösen? Este 6-kor van a kezdés (óraállítási különbség miatt), ergo mindenki visszaér idében koliba, vidékre stb.jaja! nemrég költöztem oda! 😊
több mint 12 éve
Vasárnap meccsnézés közösen? Este 6-kor van a kezdés (óraállítási különbség miatt), ergo mindenki visszaér idében koliba, vidékre stb.jaja! nemrég költöztem oda! 😊
számolhattok velem!
több mint 12 éve
Vasárnap meccsnézés közösen? Este 6-kor van a kezdés (óraállítási különbség miatt), ergo mindenki visszaér idében koliba, vidékre stb.Már vártam, hogy beírjátok a visszavágó közös meccsnézést. Ott a helyem...remélem nem egyedül leszek sas. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
akkor a jó hangulat garantált.Vasárnap meccsnézés közösen? Este 6-kor van a kezdés (óraállítási különbség miatt), ergo mindenki visszaér idében koliba, vidékre stb.én is megyek úgy tervezem!csebi
több mint 12 éve
espn.go.com/nfl/story/_/id/9849323/nfl-trade-proposal-minnesota-vikings-running-back-adrian-peterson-new-york-giantsoziboziszóra sem érdemes
több mint 12 éve
Vasárnap meccsnézés közösen? Este 6-kor van a kezdés (óraállítási különbség miatt), ergo mindenki visszaér idében koliba, vidékre stb.én is megyek úgy tervezem!
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
Vasárnap meccsnézés közösen? Este 6-kor van a kezdés (óraállítási különbség miatt), ergo mindenki visszaér idében koliba, vidékre stb.Most a Nightboy által javasolt helyet tesztelnénk le a Szentkirályi utcában: www.endzonebbqpub.hu/
Yooker, te alapból ott vagy!
több mint 12 éve
espn.go.com/nfl/story/_/id/9849323/nfl-trade-proposal-minnesota-vikings-running-back-adrian-peterson-new-york-giantsozibozimost már a szezon végéig hetente jön majd 1 nagy kacsa a trade vonalon, ha már a játék érdektelen... gondolom ott is el kell adni a lapokat...
több mint 12 éve
Elég szerény produkcióval sikerült azért behúzni ezt a meccset , de végre egy Win!a Deff tényleg elég szépen muzsikált , de azért ne felejtsük el hogy Freeman jó párszor elvétette a tiszta célpontjait , ezeket a szitukat egy kicsit is jobb irányító simán megoldotta volna!
Offense továbbra is marha gyenge , sajnálhatjuk hogy Nicks olyan amilyen mert jó meccsekkel felverhetnénk az árát egy csere esetén
és ez mindenkinek jót tenne!Próbáltuk játszatni azért rendesen nem értem miért nem kapkodja magát jobban... (mondjuk párszor Eli passai sem voltak teljesen rendben felé)
Baas helyzete tényleg kiakasztó !Nem ismerem a cap helyzetét , de
hajlok rá hogy év végén fogja a pénzét és menjen Isten hírével.Minek a csapatba ha nem játszik , és ha igen akkor sem tuti.Így semmi értelme...
Hillisre nagyon kíváncsi leszek a Philly ellen is , tetszik ez a stílus amit nyom , de hát a kezdősebesség az elég gyenge!
Randle TD-nél marhára örültem hogy nem lett sérülés a vége azt hittem kettétörik a térde az érkezéskor!
Mooret meg nem értem miért nem tudják erőnlétileg rendbe tenni ha ezért nem játszik? oké hogy volt sérülése de mégis.... nagyon kellene !
több mint 12 éve
Baas IR-enAsbeeCrodle viszont szerintem kurva szar, legalábbis eddig amit nyújtott az kritikán aluli volt. Lehet érdemes lenne inkább Boothet bemozgatni Centernek és a Brewer-Mosley duóból valakit felküldeni a helyére. Bár a probléma e nélkül is megvan, mert Diehl is ritka szarul játszik.