New York Giants
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Nem tudom milyen a Raiders O-line, de végre végig volt passrush. Futásban 4-ikek a ligában, jól megfogtuk őket. Tetszettel a LB-ek, ahogy lezárták TP elől a területet. Azért az nagyon gáz, hogy 4 yarddal passzolt többet Eli, mint amennyit futottunk, mivel térdelt -3-at. Alakulunk, remélem fogunk még olyan drive-okat látni mint az első félideji volt, amikor végig mentünk a pályán.gyurcziszar. (viccen kívül)
több mint 12 éve
Brown rohadt jó volt , eszméletlen nagyokat küzdött a yardokért (ezeket hiányolom én Wilsonnál )!de a meccset rajta kívül ugye a D nyerte meg nekünk...
én Eli teljesítményével nem vagyok azért olyan elégedett mint Nightboy a homályok komolyak voltak (mondjuk pont az INT-nél már nagy nyomás volt rajta, de akkor is... ) max a 4 intes meccsekhez képest javult, de nála azért nem ez a mérce...
mondjuk az meg hogy TE játék egyáltalán nincs az se segít neki sokat....
de a lényeg tényleg a win!
több mint 12 éve
Ha 40-0ra nyerünk is pont ennyit ér. Győzelem az győzelem 😊140 passzolt yard még ezzel az Ofallal is nagyon harmatos volt ,főleg hogy jól működött a futás...😕
D még mindig jó és van már futójátékunk is valamennyire. Eli megint alkotott kicsit, de azért ő sem volt annyira szörnyű. 3 (komolyabb) hibát láttam nála: INT, 3 és goalnál nem találta meg Cruzt, és mlg egy hossyú apssz volt aminél nem találta meg Cruzt amire azt hittem, hogy csak nem értették meg egymást de utána látszott, hogy Eli magára mutogat jelezve, hogy ő baszta elNightBoY
több mint 12 éve
az idegesített, hogy a blitzelők frankón átjutottak,de Pryor a meccs végéig nehezen adta meg magát, sokszor 1 méter hiányzott a sackhez. offense impotens volt az egész első félidőbenvittorefutás azért volt...
több mint 12 éve
az idegesített, hogy a blitzelők frankón átjutottak,de Pryor a meccs végéig nehezen adta meg magát, sokszor 1 méter hiányzott a sackhez. offense impotens volt az egész első félidőben
több mint 12 éve
Terrell Thomas az év visszatérője!
több mint 12 éve
Nem tudom milyen a Raiders O-line, de végre végig volt passrush. Futásban 4-ikek a ligában, jól megfogtuk őket. Tetszettel a LB-ek, ahogy lezárták TP elől a területet. Azért az nagyon gáz, hogy 4 yarddal passzolt többet Eli, mint amennyit futottunk, mivel térdelt -3-at. Alakulunk, remélem fogunk még olyan drive-okat látni mint az első félideji volt, amikor végig mentünk a pályán.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
Ha 40-0ra nyerünk is pont ennyit ér. Győzelem az győzelem 😊D még mindig jó és van már futójátékunk is valamennyire. Eli megint alkotott kicsit, de azért ő sem volt annyira szörnyű. 3 (komolyabb) hibát láttam nála: INT, 3 és goalnál nem találta meg Cruzt, és mlg egy hossyú apssz volt aminél nem találta meg Cruzt amire azt hittem, hogy csak nem értették meg egymást de utána látszott, hogy Eli magára mutogat jelezve, hogy ő baszta el
You should know I bleed blue...
több mint 12 éve
Nem hiszem el, amit megint művel a csapat.
több mint 12 éve
ha senki nem ,.akkor én azt várok...😊 aztán úgy is lesz ami lesz...
több mint 12 éve
Én se várok parádét, sőt attól tartok, hogy az egyik gyengébb ellenfél ellen lesz meg az idei szar játékkal mákos győzelem.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
én is hasonló meccset várokElég optimista mindenki és nagy győzelmet is várnak a legtöbben. Nehogy aztán most szaladjunk bele a késbe...Asbeerám egyik sem igaz, sztem szenvedni fogunk mint egész évbenSzesze
több mint 12 éve
Elég optimista mindenki és nagy győzelmet is várnak a legtöbben. Nehogy aztán most szaladjunk bele a késbe...AsbeeBye week után, egy gyenge formában lévő Oakland ellen nem csoda, hogy sokan optimisták. Én nem várok nagy győzelmet, csak magabiztosat.
több mint 12 éve
Elég optimista mindenki és nagy győzelmet is várnak a legtöbben. Nehogy aztán most szaladjunk bele a késbe...Asbeerám egyik sem igaz, sztem szenvedni fogunk mint egész évben
több mint 12 éve
Elég optimista mindenki és nagy győzelmet is várnak a legtöbben. Nehogy aztán most szaladjunk bele a késbe...
több mint 12 éve
elég fos hetem volt. egy giants W és 2 NFC east L most nagyon jól jönne
több mint 12 éve
elég beszédes hogy game day és a topicban semmi aktivitás...pedig ez még komoly tétmeccs!
vagy mindenki lapítva várja otthon a győzelmet és a kedvező eredményeket?! 😊
G-mennel lenézünk endzone-ba , ha valakinek van ideje , kedve jöjjön!
több mint 12 éve
Tippjáték 9. forduló
több mint 12 éve
2 hét és kiderül lesz még szezonunk ,vagy...lesz...😊
több mint 12 éve
Webster nem játszik vasárnap, Jacobs doubtful
több mint 12 éve
jó lenne egy papírforma hétvége és most a saints és a GB W-re gondolok, bár Rodgers nélkül azért nem fogadnék rájuk nagy összegben
több mint 12 éve
vagy hirtelen ők lettek brutál jók... 😊nem biztos, hogy visszatér, lehet hogy carrier ending a helyzet yhoo.it/HJQwUYWilson IR-re kerülhet és a helyére jöhet Brown, valamint arra is van esély, hogy Rogers szintén befejezte, helyette pedig Kuhn jönne.AsbeeWilson csak idő kérdése volt, reméljük jövőre teljesen egészségesen tér vissza és beváltja a hozzá fűzött reményeket. Viszont Rogers is nagy veszteség lehet azért, nagyot játszott idén, bár Hankins így talán több lehetőséget kap, ő is jó volt amikor pályára került.Henderson
viszont, asszem még épp jókor játszottunk a philyvel és a vikingssel (vagy hirtelen brutál jók lettünk)vittore
több mint 12 éve
nem biztos, hogy visszatér, lehet hogy carrier ending a helyzet yhoo.it/HJQwUYWilson IR-re kerülhet és a helyére jöhet Brown, valamint arra is van esély, hogy Rogers szintén befejezte, helyette pedig Kuhn jönne.AsbeeWilson csak idő kérdése volt, reméljük jövőre teljesen egészségesen tér vissza és beváltja a hozzá fűzött reményeket. Viszont Rogers is nagy veszteség lehet azért, nagyot játszott idén, bár Hankins így talán több lehetőséget kap, ő is jó volt amikor pályára került.Henderson
viszont, asszem még épp jókor játszottunk a philyvel és a vikingssel (vagy hirtelen brutál jók lettünk)
több mint 12 éve
Wilson IR-re kerülhet és a helyére jöhet Brown, valamint arra is van esély, hogy Rogers szintén befejezte, helyette pedig Kuhn jönne.AsbeeWilson csak idő kérdése volt, reméljük jövőre teljesen egészségesen tér vissza és beváltja a hozzá fűzött reményeket. Viszont Rogers is nagy veszteség lehet azért, nagyot játszott idén, bár Hankins így talán több lehetőséget kap, ő is jó volt amikor pályára került.
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 12 éve
Wilson IR-re kerülhet és a helyére jöhet Brown, valamint arra is van esély, hogy Rogers szintén befejezte, helyette pedig Kuhn jönne.Asbeeez be is jött