Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

New York Giants

50 feliratkozó

több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
A nevek azok tök függetlenek attól, hogy milyen posztokat várok?

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
A nevekből hányat, meg körhöz kapcsolva-e vagy nem?salander
ugyebár 5. körben nem húzunk, de a 4.-ben kétszer is, ezért 7 nevet írtok, de nem kell körökhöz kapcsolni! Szoval ha beirod Mike Adams nevét nem kell mellé kört párosítani már, elég nagy szó ha egyáltalán a nevet eltalálod!
Holnap összedobom és meg is tippelem az egészet!ironroy
Pont ezért érdeklődtem. Szóval akkor a 7 névben lehet több első körösnek mondott prospect is. Még így is nehéz lesz. :]
több mint 14 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
A nevekből hányat, meg körhöz kapcsolva-e vagy nem?salander
ugyebár 5. körben nem húzunk, de a 4.-ben kétszer is, ezért 7 nevet írtok, de nem kell körökhöz kapcsolni! Szoval ha beirod Mike Adams nevét nem kell mellé kört párosítani már, elég nagy szó ha egyáltalán a nevet eltalálod!
Holnap összedobom és meg is tippelem az egészet!
több mint 14 éve
A nevekből hányat, meg körhöz kapcsolva-e vagy nem?
több mint 14 éve
ez így oké

Hakeem Nicks highlights

több mint 14 éve
yooker New York Giants 7 492 — Expect the Best !
Csak példaként levezetve így gondoltam:

Mit szóltok?ironroy
nekem o.k!
több mint 14 éve
Csak példaként levezetve így gondoltam:

posztok: WR,OT,OG/C,TE,DT,DE,CB erre jó esély van hogy majdnem mindet eltalálod ha tudod milyen needek vannak!

körök
Rd 1, Pick 32 (32) - OT
Rd 2, Pick 31 (63) - WR
Rd 3, Pick 31 (94) - DT
Rd 4, Pick 32 (127) - OG/C
Rd 4, Pick 36 (131) - TE
Rd 6, Pick 31 (201) - LB
Rd 7, Pick 32 (239) - S

Nevek: OTAdams;OGDavid DeCastro,LB Courtney Upshaw... stb
(itt csak nevet kell írnod)

Mit szóltok?
több mint 14 éve
Forti New York Giants 133
Giants signed LS Zak DeOssie to a three-year, $3.45 million extension.
több mint 14 éve
Én az első két körben (mármint, hogy posztok és körök megtippelése) simán benne vagyok. Egyetemi játékosokat nem ismerem, csak néhányat az Eurosport2-ről (pl. Floyd, de ő nekünk már úgysem lesz érdekes...) - Munka meg gyerekek mellett lekötné az összes szabadidőmet, ha még ezzel is foglalkoznék.

Szerintem a posztok és a körök simán vállalhatók többségünk számára, hiszen itt a saját csapat ismerete, a "need" számít, az meg ugye több év alatt csak-csak összejött vhogy. Ettől függetlenül kizárt, h vki eltalálja az összes picket, hiszen a mi dratunkat erősen befolyásolja, hogy mi történik előttünk.G-men
Látom érted mire gondoltam!
A neveket is megtippeljük, bár tényleg az a legnehezebb és azért is járna a legtöbb pont!
A legegyszerűbb tényleg az, hogy milyen posztokra húzunk a 7 kör alatt! utána hogy melyik körben húzzuk őket! Persze sok függ attól, hogy alakulnak a húzások... de hát ettől tippjáték a tippjáték!
több mint 14 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
Kicsit unatkoztam aztán írtam egy hosszabbat jövő évi alakulásokról és arról egy kicsit, hogy ez hogyan befolyásolhatja draftot: kattAsbee
Kicsit előreszaladtál, de jó gondolatok. Elég kiszámíthatatlan business ez, de azért egy durvább vázat talán meg lehet határozni 1-2 évre előre. 1-2 gondolat:
-Akit mindenképp újraigazolnék jövőre, az Kenny, sztem ő nagyon fontos láncszem a sec-ben.
-Egyetértek azzal is h 2 elit wr vszínű kell tekintve h a játéknak tényleg egyre hangsúlyosabb része a passzjáték. Sztem ez nálunk hosszú időre adott lehet, így Nicks mellett Cruz hosszú távú megtartása is elég magas a fontossági listán...bár attól tartok h nem lesz olcsó mulatság és komoly fejtörést fog okozni h ezt cap-barát módon összehozzák Reese-ék.
-Ami Osi-t illeti: nagy kedvenc, és a liga legjobb de-i közé tartozik. Utóbbi miatt úgy érzem, nem biztos h "cserének" itt tudjuk tartani. A mostaninál kevesebb lóvéval sztem kizárt h beérje, és a teljesítménye magáért beszél. Sajnos ellenünk dolgoznak az ilyen Mario Williams féle évi 10+ millió $-os deal-ek is, amit látva joggal gondolhatják a de-ink h többet érdemelnek. Sztem sanszosabb h JPP és Tuck fog előbb utóbb zsíros szerződést kapni tőlünk. Amit ki akarok hozni ebből: sztem túl jó Osi ahhoz, h a másik 2 említett úriember mellett hosszú távon itt tudjuk tartani. (Ja és annak fényéban is kicsit jogosnak érzem - az idén a tavalyihoz képest határozottan visszafogott - dünnyögését h Kiwi mennyit keres - nem mintha őt nem tartanám nagyon jó játékosnak). Ha Osit v. Kiwit hosszabb távon relatíve normális áron itt tudnák tartani, akkor nagyon nagy dicséret járna a fo-nak. Nem is beszélve a poszt fontosságáról. Jó ha a 2 közül csak az egyiktől kell búcsúznunk jövőre, de van rá esély szvsz h minkettőtől.
- Sztem Boothe lassan letett annyit az asztalra, hogy komolyan kell vele számolni mint lehetséges kezdő lg-vel...akár hosszabb távon. Idén is sokszor kezdőként nyújtott remek teljesítményt. És vele talán még lehetne is egy a csapat számára is előnyös hosszabb szerződést kötni. Akárcsak Beatty-vel, aki jól játszott lt-ként. Szóval a fal bal oldalát racionális áron lehetne most év közben, szezon elején hosszabb távra biztosítani...legalábbis sztem, aztán lehet h nagyon rosszul gondolom.
-Diehl sztem is max 1 évre szerepel a tervekben, ahogy Canty is (hacsak nem megy bele komoly paycutba). Bár utóbbi nagyban függ attól, h Austin mit mutat 2 kihagyott szezon meg egy komolyabb sérülés után. Meg hát mindig benne van a draft bármely szakaszában nálunk a dl draft is.
-Lb kérdés: sok szó esik a passzjáték erősödéséről, ami oda vezet hogy a lb-k kevesebbet vannak pályán. Ez nálunk is látszott tavaly. Talán kicsit háttérbe szorul a poszt. Olvastam is erről, h a klasszikus mlb helyett a gyakran használt nickel és dime csomagokban Boley van középen és mellette egy másik olyan atletikus lb, aki jó coverage-ben (Williams, esetleg Rivers). Ez persze nem újdonság, csak egyre többet használják a felállást. Így nem biztos h komolyabb érkező lesz mlb posztra, jó eséllyel megoldjuk a Jones, Herzlich, Blackburn trióval. De van itt még kérdés alapfelállásban slb poszton is.
több mint 14 éve
Kicsit unatkoztam aztán írtam egy hosszabbat jövő évi alakulásokról és arról egy kicsit, hogy ez hogyan befolyásolhatja draftot: katt

több mint 14 éve
egy kis füvezgetés miatt biztos nem engedném hogy egy másik
csapat ölébe pottyanjon egy ilyen kaliberű játékos !
szóval ha valaki kiszemelte már előttünk akkor butaság lenne
kihagynia!

de az is lehet hogy én vagyok túl megengedő ebben az esetben... :/yooker
Nem tudom, volt az a lotus által linkelt cikk... Utána megnéztem 1-2 másik videót, picit elbizonytalanodtam.
több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 811 — Így remélem megfelelek nektek.....
Fű nem nagy ügy szvsz. Az vesse rá az első követ, aki még nem próbálta...Asbee
Kezdhetem 😉 😛 ?
több mint 14 éve
Fű nem nagy ügy szvsz. Az vesse rá az első követ, aki még nem próbálta...

több mint 14 éve
yooker New York Giants 7 492 — Expect the Best !
Mike Adams marijuana tesztje pozitív lett a combine-on. Kicsivel több esély, hogy lecsúszik hozzánk az 1. kör végére. 😛 Én még mindig az ol picknek örülnék legjobban 1. körben.Szsziszka
egy kis füvezgetés miatt biztos nem engedném hogy egy másik
csapat ölébe pottyanjon egy ilyen kaliberű játékos !
szóval ha valaki kiszemelte már előttünk akkor butaság lenne
kihagynia!

de az is lehet hogy én vagyok túl megengedő ebben az esetben... :/
több mint 14 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 655 — Lucas Scott
én nagyon-nagyon bízom Floydban...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 14 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Én az első két körben (mármint, hogy posztok és körök megtippelése) simán benne vagyok. Egyetemi játékosokat nem ismerem, csak néhányat az Eurosport2-ről (pl. Floyd, de ő nekünk már úgysem lesz érdekes...) - Munka meg gyerekek mellett lekötné az összes szabadidőmet, ha még ezzel is foglalkoznék.

Szerintem a posztok és a körök simán vállalhatók többségünk számára, hiszen itt a saját csapat ismerete, a "need" számít, az meg ugye több év alatt csak-csak összejött vhogy. Ettől függetlenül kizárt, h vki eltalálja az összes picket, hiszen a mi dratunkat erősen befolyásolja, hogy mi történik előttünk.
több mint 14 éve
Lance New York Giants 363 — Giants fan
Jól hangzik. Bár az 1 hét elég rövidnek tűnik, nem tudom bele fér-e 3 kör. Lehet az első kettőt érdemes lenne összevonni. Jól értelmezem az 1. körben csak felsorolnánk posztokat, hogy hova húzunk, függetlenül akkor, hogy mikor. A 2. körben tippelnénk arra, hogy egy adott körben melyikre húzunk?
több mint 14 éve
Bocsi csak Trónok Harca maratont tartottam 😀
Tippelde: - érdemes lenne első körben csak a posztokra tippelni (ez tűnik egyszerűbbnek)
- második körben, hogy melyik körben húzunk arra a posztra
- harmadik körben pedig egy nevet... na már mivel szerintem nagy részünk nincs tisztában az egyetemi foci játékosállományával, csak a mock draftokból, már csak így magamból kiindulva, ez érné a legtöbb pontot ha eltalálja valaki, mert ezt érzem a legnehezebbnek!!!

Van egy hetünk megvitatni! SAVAZZATOK 😉
több mint 14 éve
A tippjátékról kérdezzük meg Szeszét is is, hiszen tavalyelőtt Ő menedzselte...... 😛 (ez nem fizetett hirdetés, csak jelzem)Forti
Igen, tényleg jogos...

Gyerekek, azért ez a blog nagyon rendben van, köszi Asbee. Ebben (is) a legjobbak vagyunk!Forti
Háááát van még hova fejlődni. De lépésről-lépésre próbálok fejlődni.

több mint 14 éve
Gyerekek, azért ez a blog nagyon rendben van, köszi Asbee. Ebben (is) a legjobbak vagyunk!
több mint 14 éve
Tippjátékhoz egy javaslat:

Google spreadsheetben könnyen össze lehet dobni egy szavazást, hogy x körben milyen posztra húzunk, illetve mellette lehet olyat is, hogy beírjuk adott körben kit húzunk. Így az is tud játszani, aki ismeri a prospecteket, és az is, aki kevésbé. Ezt kiértékelni is könnyebb, mint fórumról kihámozni ki mit írt. Asbee: ha nem csináltatok még ilyen spreadsheetet, és ez a megoldás megfelelő, akkor holnap szívesen összedobom. Aztán fel lehet tenni a linket a blogra is, így aki csak azt olvassa, az is tud szavazni.

Ha beválik, átvihetjük ezt a megoldást az évközi tippjátékra is.Lance
Én személy szerint megköszönném 😊 Igaz a tippjáték Ironroy hatásköré várjuk meg ő mit mond.Asbee
A tippjátékról kérdezzük meg Szeszét is is, hiszen tavalyelőtt Ő menedzselte...... 😛 (ez nem fizetett hirdetés, csak jelzem)
több mint 14 éve

Google spreadsheetben könnyen össze lehet dobni egy szavazást, hogy x körben milyen posztra húzunk, illetve mellette lehet olyat is, hogy beírjuk adott körben kit húzunk. Így az is tud játszani, aki ismeri a prospecteket, és az is, aki kevésbé. Ezt kiértékelni is könnyebb, mint fórumról kihámozni ki mit írt. Asbee: ha nem csináltatok még ilyen spreadsheetet, és ez a megoldás megfelelő, akkor holnap szívesen összedobom. Aztán fel lehet tenni a linket a blogra is, így aki csak azt olvassa, az is tud szavazni.

Ha beválik, átvihetjük ezt a megoldást az évközi tippjátékra is.Lance
Én személy szerint megköszönném 😊 Igaz a tippjáték Ironroy hatásköré várjuk meg ő mit mond.

több mint 14 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
Mike Adams marijuana tesztje pozitív lett a combine-on. Kicsivel több esély, hogy lecsúszik hozzánk az 1. kör végére. 😛 Én még mindig az ol picknek örülnék legjobban 1. körben.
több mint 14 éve
Lance New York Giants 363 — Giants fan

Ha beválik, átvihetjük ezt a megoldást az évközi tippjátékra is.