New York Giants
49 feliratkozó
több mint 14 éve
Egy Manning nem sérül meg 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ha megsérül Eli, akkor nyugodtan le is zárhatjuk a szezont abban a pillanatban. Eli a vezére a csapatnak, mégha ez kifelé nem is annyira nyilvánul meg.Ez igaz, de az első esetben azért nem teljesen mindegy...SzeszeA rosszabb egyértelműen JMR lenne 😀BruceTeljesen mindegy ki a csereirányító, pályára csak akkor kerül ha Eli sérült, vagy ha 30 ponttal vezetünk.Badman
több mint 14 éve
Ez igaz, de az első esetben azért nem teljesen mindegy...A rosszabb egyértelműen JMR lenne 😀BruceTeljesen mindegy ki a csereirányító, pályára csak akkor kerül ha Eli sérült, vagy ha 30 ponttal vezetünk.Badman
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A rosszabb egyértelműen JMR lenne 😀BruceTeljesen mindegy ki a csereirányító, pályára csak akkor kerül ha Eli sérült, vagy ha 30 ponttal vezetünk.
több mint 14 éve
A rosszabb egyértelműen JMR lenne 😀
több mint 14 éve
Daunte Culpepper is szabadügynök tudtommal... nem tudom ki lenne a rosszabb választás 😀Sztem tuti, h hozni fogunk valakit Eli mögé, csak kérdés ki lesz az.SzeszeSzerintem Jamarcus lesz az. 😀zinedine5
több mint 14 éve
Sztem tuti, h hozni fogunk valakit Eli mögé, csak kérdés ki lesz az.SzeszeSzerintem Jamarcus lesz az. 😀
több mint 14 éve
Sztem tuti, h hozni fogunk valakit Eli mögé, csak kérdés ki lesz az.Leinart, mint Eli cseréje....éredekes lenne 😀http://www.profootballnyc.com/2010/09/giants-need-veteran-backup-qb.html
http://www.nj.com/giants/index.ssf/2010/09/giants_trade_for_cardinals_mat.htmllotus86
Valószínűleg nem jön...Nem is nagyon hiányzikAsbee
több mint 14 éve
Leinart, mint Eli cseréje....éredekes lenne 😀http://www.profootballnyc.com/2010/09/giants-need-veteran-backup-qb.html
http://www.nj.com/giants/index.ssf/2010/09/giants_trade_for_cardinals_mat.htmllotus86
Valószínűleg nem jön...Nem is nagyon hiányzik
több mint 14 éve
nem rossz pénz a jegybevétel sem, a nép ki van éhezve, nem úgy mint az MLB-ben ahol 10 ezren vannak az 50ezres stadionokbanvittoreJa, de egy MLB csapat 160 meccset játszik egy évben, ezért érthető, ha a kevésbé fontos meccseken kicsit pang az aréna.
Sajnos a laptopom gyengélkedése miatt lemaradtam a 2. és 3. pre meccsről, de ahogy olvasom, nem vesztettem túl sokat. Annak örülök, hogy komolyabb sérültünk nincsen, annak viszont nem, hogy az MLB poszt még mindig kérdéses.
Leinart, mint Eli cseréje....éredekes lenne 😀
http://www.nj.com/giants/index.ssf/2010/09/giants_trade_for_cardinals_mat.html
több mint 14 éve
nem rossz pénz a jegybevétel sem, a nép ki van éhezve, nem úgy mint az MLB-ben ahol 10 ezren vannak az 50ezres stadionokban
több mint 14 éve
Az oké, de majdnem ugyanolyan publicitást kap, mint egy normális bajnoki meccs, holott teljesen fals információkat szolgáltat. Ebben a formában sztem ez a preseason így hülyeség, de persze ez csak az én magánvéleményem.Éppen ezért az egész preseasonnak kb semmi értelme sincs..SzeszeAzért szerintem ez így nem helytálló. Jó kis felkészülést szolgáltat, ugyanúgy, mint soccerben, illetve más sportágakban. Szerintem az a néhány meccs jól jön a szezon előtt a játékosoknak. No meg a rostert is szűkíteni kell valami alapján.Asbee
több mint 14 éve
Éppen ezért az egész preseasonnak kb semmi értelme sincs..SzeszeAzért szerintem ez így nem helytálló. Jó kis felkészülést szolgáltat, ugyanúgy, mint soccerben, illetve más sportágakban. Szerintem az a néhány meccs jól jön a szezon előtt a játékosoknak. No meg a rostert is szűkíteni kell valami alapján.
több mint 14 éve
Éppen ezért az egész preseasonnak kb semmi értelme sincs..Így van, én is pont a lions-ra gondoltam meg a 4-0-ás preseasonjükre.Ha pozitívumot keresek, akkor az a divízió-ellengfeleink ugyancsak gyatra preseason-je. A DAL kezdő támadósora a három meccsen öszesen 1 TD-t volt képes idáig összehozni, azt is egy olyan drive-ban, amit az ellenfél 8 yardosánál kezdtek. A legutóbbi meccsükön is totál hurkák voltak. Igaz, ők is ugyanazzal biztatják magukat, amivel a mieink, hogy van még idő kijavítani a hibákat.Félig-meddig jogos. Ha jól tudom a Lions a 0-16-os szezonban megnyerte az összes preseason meccsét... 😊Asbee
Vicces volt: Eli tegnap azt nyilatkozta, hogy a giants-et sosem érdekelték különösen a preseason meccsek, neki például fogalma sincs az elmúlt 6 év saját preseason mérlegéről.G-men
Meg azt is mondták a játékosok, hogy mi olyan csapat vagyunk, amelyik pontosan tudja, mi a különbség egy előkészületi meccs és az első fordulós meccs között. Értsd: egy előkészületi meccsen nem teszik oda magukat annyira.
És akkor még arról nem is beszéltünk, hogy az ellenfelek megtévesztésében is komoly szerepe lehet ezeknek a meeccseknek.
(Bár most megtévesztés és amerikai foci kapcsán inkább a "10 dolog, amit utálok benned" c. film jelenete ugrik be, amikor Julia Stiles magyarázza a HC-nek, hogy szerinte miként kellene megtéveszteni az ellenfél védelmét, majd demonstrálja is a pólója felhúzásával nem kis ovációt aratva ezzel...)G-men
több mint 14 éve
Így van, én is pont a lions-ra gondoltam meg a 4-0-ás preseasonjükre.Ha pozitívumot keresek, akkor az a divízió-ellengfeleink ugyancsak gyatra preseason-je. A DAL kezdő támadósora a három meccsen öszesen 1 TD-t volt képes idáig összehozni, azt is egy olyan drive-ban, amit az ellenfél 8 yardosánál kezdtek. A legutóbbi meccsükön is totál hurkák voltak. Igaz, ők is ugyanazzal biztatják magukat, amivel a mieink, hogy van még idő kijavítani a hibákat.Félig-meddig jogos. Ha jól tudom a Lions a 0-16-os szezonban megnyerte az összes preseason meccsét... 😊Asbee
Vicces volt: Eli tegnap azt nyilatkozta, hogy a giants-et sosem érdekelték különösen a preseason meccsek, neki például fogalma sincs az elmúlt 6 év saját preseason mérlegéről.G-men
Meg azt is mondták a játékosok, hogy mi olyan csapat vagyunk, amelyik pontosan tudja, mi a különbség egy előkészületi meccs és az első fordulós meccs között. Értsd: egy előkészületi meccsen nem teszik oda magukat annyira.
És akkor még arról nem is beszéltünk, hogy az ellenfelek megtévesztésében is komoly szerepe lehet ezeknek a meeccseknek.
(Bár most megtévesztés és amerikai foci kapcsán inkább a "10 dolog, amit utálok benned" c. film jelenete ugrik be, amikor Julia Stiles magyarázza a HC-nek, hogy szerinte miként kellene megtéveszteni az ellenfél védelmét, majd demonstrálja is a pólója felhúzásával nem kis ovációt aratva ezzel...)
több mint 14 éve
Ghánának vszínű több is 😊wardot kirakta a Tampa talán rárepülhetnénk!pedig lett volna akkor Németországnak,Ghánának és New Yorknak is egy Boateng-e 😀ironroy
Boothe PUP lett valamint kiraktuk még Boateng WR-tcsebi
több mint 14 éve
wardot kirakta a Tampa talán rárepülhetnénk!pedig lett volna akkor Németországnak,Ghánának és New Yorknak is egy Boateng-e 😀
Boothe PUP lett valamint kiraktuk még Boateng WR-tcsebi
több mint 14 éve
wardot kirakta a Tampa talán rárepülhetnénk!Boothe PUP lett valamint kiraktuk még Boateng WR-t
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 14 éve
MLB-t tudunk szerezni más csapattól a 6. hétig? vagy nem férne bele a nagy fizetés a salary cap-ba?vittoreA fizetés a legkisebb gond (idén nincs cap). MLB-t persze tudnátok szerezni, csak nem olyat amilyenre szerintem te gondolsz (aki egy Pierce-hez (nem a tavalyihoz 😊 ) közeli szintet tudna hozni). Ilyen játékosokat nem könnyű találni (különösen 4-3 as MLB-t), ezért az ilyen emberekhez sokszor úgy ragaszkodnak a csapatok, mint a franchise Qb-khez.
Rámozdulhattatok volna Will Witherspoon-ra, aki pont tőlünk lett free agent. Bár nem egy prototípus MLB, de szerintem 1 évig megoldotta volna a feladatot.
több mint 14 éve
MLB-t tudunk szerezni más csapattól a 6. hétig? vagy nem férne bele a nagy fizetés a salary cap-ba?vittoreNem tudtak megegyezni a CBA ügyében, ezért idén cap-mentes év van ha jól tudom. Így nincs korlátozás.
Sztem a 6. heti trade-deadline az él továbbra is, elvileg lehet mlb-t hozni addig. Sztem amúgy nem fogunk.
több mint 14 éve
MLB-t tudunk szerezni más csapattól a 6. hétig? vagy nem férne bele a nagy fizetés a salary cap-ba?
több mint 14 éve
Sztem bent lesz mindhárom WR így, Tracyt sajnálom, bár nehéz lett volna neki rosterre kerülni amúgy is.Giants placed quarterback Jim Sorgi and wide receiver Sinorice Moss on season-ending IRa.kacsaÓóó! Akkor Bomarnak úgy fest bérelt rosterhelye van. Mosst pedig kapásból ki is tehettük volna. Amúgy nincs vele bajom, csak nem tudom mikor lépett utoljára zsinórban 2 meccsen pályára. Folyamatosan sérült. Részemről Cruz rosterhelye eddig is tuti volt Barden mögött 5.-ként. Ha 6 wr-t viszünk, akkor Hagan jön, v. vki aki jó returner.
Adrian Tracy szintén IR-en.Szsziszka
több mint 14 éve
Giants placed quarterback Jim Sorgi and wide receiver Sinorice Moss on season-ending IRa.kacsaÓóó! Akkor Bomarnak úgy fest bérelt rosterhelye van. Mosst pedig kapásból ki is tehettük volna. Amúgy nincs vele bajom, csak nem tudom mikor lépett utoljára zsinórban 2 meccsen pályára. Folyamatosan sérült. Részemről Cruz rosterhelye eddig is tuti volt Barden mögött 5.-ként. Ha 6 wr-t viszünk, akkor Hagan jön, v. vki aki jó returner.
Adrian Tracy szintén IR-en.
több mint 14 éve
Ha pozitívumot keresek, akkor az a divízió-ellengfeleink ugyancsak gyatra preseason-je. A DAL kezdő támadósora a három meccsen öszesen 1 TD-t volt képes idáig összehozni, azt is egy olyan drive-ban, amit az ellenfél 8 yardosánál kezdtek. A legutóbbi meccsükön is totál hurkák voltak. Igaz, ők is ugyanazzal biztatják magukat, amivel a mieink, hogy van még idő kijavítani a hibákat.Félig-meddig jogos. Ha jól tudom a Lions a 0-16-os szezonban megnyerte az összes preseason meccsét... 😊
több mint 14 éve
Giants placed quarterback Jim Sorgi and wide receiver Sinorice Moss on season-ending IR