New York Giants
50 feliratkozó
több mint 15 éve
nem nagyon kell majd szerintem Nicks felé dobálni vasárnap:CB Asante Samuel was a full participant in Wednesday's practice.Barden IRMár írtuk korábban is: most tényleg nagyon visszaüt, hogy Victor Cruz-t taktikai megfontolásból IR-re tettük.
Hixon IR
Cruz IR
Smith IR
ironroy
Szar ez így!
Smith-szel 51-49-ra magunkat tartottam esélyesnek, most 51-49-re a sasokat mondom.
Bár tény, azon fog múlni, hogy működik-e a futás. Ha úgy megy, mint a vikingek ellen, akkor Nicks is elég lesz, ha nem, akkor viszont nagyon kéne Smith.G-men
több mint 15 éve
holnapra már biztosra megmondom, mert a tegnapi vizsga pótlása hétfő reggel lesz(holnapra lesz eredmény) :/full participationvadibandiAkkor 3-an vagyunk biztosra (te, yooker, én), ironroy-nál még gondolom, vasárnapig eldől.
Helyszín nektek okés? Legends Sport Bar az Erzsébet hídnál.
Barátom most csekkolja, hogy biztos adják-e a meccset, de szerintem tuti, mert ESPNA-s.
Rád emlékszem a Hungarian Bowl-ról, úgyhogy fel foglak ismerni.G-men
ha sikerült szabad a vasárnap estém és megyek 😛
több mint 15 éve
Ez kölcsönös.full participationvadibandiAkkor 3-an vagyunk biztosra (te, yooker, én), ironroy-nál még gondolom, vasárnapig eldől.
Barátom most csekkolja, hogy biztos adják-e a meccset, de szerintem tuti, mert ESPNA-s.
Rád emlékszem a Hungarian Bowl-ról, úgyhogy fel foglak ismerni.G-men

több mint 15 éve
Rodgers nem edzett a héten az agyrázkódása után, sanszos h kihagyja a Pats elleni meccset.. mondanom se kell, h ez nekünk mennyire jól jönne. Egy esetleges Packers vereség esetén könnyen lehet, h elég lenne a Redskins legyőzése a hátralévő 3 meccsen a POhoz.
több mint 15 éve
full participationvadibandiAkkor 3-an vagyunk biztosra (te, yooker, én), ironroy-nál még gondolom, vasárnapig eldől.
Rád emlékszem a Hungarian Bowl-ról, úgyhogy fel foglak ismerni.
több mint 15 éve
akkor meg nem érdemes elmennie 😊Megígérjük neki, hogy vigyázunk rá, és csak alkoholmentes sört iszik 😊G-menMeg szombati rájátszás meccsek!de anyja van 😊Szesze
Akkor nincs sulid 😊G-men
több mint 15 éve
Már írtuk korábban is: most tényleg nagyon visszaüt, hogy Victor Cruz-t taktikai megfontolásból IR-re tettük.Há jah, de ki a franc gondolta volna akkor, h a Nicks-Smith-Manningham-Hagan-Barden 5-ös mellett szükség lesz majd rá, WRek ráadásul kevésbé szoktak lesérülni az átlagnál.
Szar ez így!
G-men
több mint 15 éve
Megígérjük neki, hogy vigyázunk rá, és csak alkoholmentes sört iszik 😊de anyja van 😊Szeszeén messze lakom, és fiatal(abb) is vagyok szal anyám nem engedne. talán téli szünetbenkristofMeg szombati rájátszás meccsek!
Akkor nincs sulid 😊G-men
több mint 15 éve
Barden IRMár írtuk korábban is: most tényleg nagyon visszaüt, hogy Victor Cruz-t taktikai megfontolásból IR-re tettük.
Hixon IR
Cruz IR
Smith IR
ironroy
Szar ez így!
Smith-szel 51-49-ra magunkat tartottam esélyesnek, most 51-49-re a sasokat mondom.
Bár tény, azon fog múlni, hogy működik-e a futás. Ha úgy megy, mint a vikingek ellen, akkor Nicks is elég lesz, ha nem, akkor viszont nagyon kéne Smith.
több mint 15 éve
de anyja van 😊én messze lakom, és fiatal(abb) is vagyok szal anyám nem engedne. talán téli szünetbenkristofMeg szombati rájátszás meccsek!
Akkor nincs sulid 😊G-men
több mint 15 éve
én messze lakom, és fiatal(abb) is vagyok szal anyám nem engedne. talán téli szünetbenkristofMeg szombati rájátszás meccsek!
Akkor nincs sulid 😊
több mint 15 éve
De valószínű ugyanilyen kockázattal játszatták Nickset meg pl Diehlt is. Nélkülük egyáltalán nem biztos, h meglett volna ez a meccs, sőt. Diehl kurva jól megfogta Allent, igaz, h 1 sack bejött róla, de ezen kívül momentuma sem volt, ráadásul Jacobs 70+os futásánál pl úgy kiblokkolta Allent, h hozzá se tudott szagolni az eseményekhez. Asszem az belátható, h erre Beatty nem lett volna képes. Ha Diehl megsérül akkor rá is mondható lett volna, h minek játszatták.. nélküle ez a meccs nem lett volna meg, ezt állítom.most igenis lett volna lehetőség pihentetni ! egy várhatóan hozható meccsértha valaki nem teljesen egészséges (mint Smith ?) akkor akaratlanul is a másik testrészére terhelOké, de ilyen alapon a játékosok 90%-át nem kéne játszatni, mert mindnek vannak sérülései kb
jobban (lsd. másik térd ) és ez könnyen vezethet a sérüléshez !
sajnos el tudom képzelni hogy vele is ez történt....yooker
Túl fontos minden meccs ahhoz, h érdemben lehessen pihentetni az embereket, ez egy ilyen sport, a játékosok is mind játszani akarnak ilyenkor.Szesze
fontos Eagles meccs előtt ,komoly p.off esélyekkel
megérte-e siettetni (!) a visszatérést és valószínű ezzel I.R-re tenni az 1. (2. ) számú elkapónkat....yooker
Az Eagles meccs nem ezen fog múlni, sérülések mindenhol vannak, ez a játék része, azért van az 53as keret, h a cserék megoldják a kezdők helyett. Nálunk ez idén kimagaslóan jól sikerült eddig, épp ezért lehetünk bizakodók. A Nicks-Manningham-Hagan hármas elég lehet a rájátszásra. Nekem Smith egyértelműen a kedvenc elkapóm, nagyon sajnálom a kiesését, de ez benne van sajnos.
Egyébként ha ugyanez a sérülés a Philly meccs közben jön ki (amire simán meglett volna az esély akkor is, ha még 1 hetet pihen), akkor sokkal szarabb a helyzet, mint így..
több mint 15 éve
most igenis lett volna lehetőség pihentetni ! egy várhatóan hozható meccsértOké, de ilyen alapon a játékosok 90%-át nem kéne játszatni, mert mindnek vannak sérülései kbSztem sem volt ezzel gond, egyszerűen peches szitu volt és kész. Nem rásérült az előző problemre, hanem a másik térde ment gallyra, ez tényleg benne van sajna. A 4. negyedben egyébként nem játszott már, mikor kijött ez a sérülés utána már nem jött vissza, inkább azért volt gáz a helyzet, mert Manningham is kiesett addigra és Nicks sem volt 100as, így az amúgy is szar napot kifogó Eli-nak alig volt elkapója. Még szerencse, h a futás ennyire ment, különben kb 6-3 lett volna az eredmény valakinek.Szeszeha valaki nem teljesen egészséges (mint Smith ?) akkor akaratlanul is a másik testrészére terhel
Túl fontos minden meccs ahhoz, h érdemben lehessen pihentetni az embereket, ez egy ilyen sport, a játékosok is mind játszani akarnak ilyenkor.Szesze
fontos Eagles meccs előtt ,komoly p.off esélyekkel
megérte-e siettetni (!) a visszatérést és valószínű ezzel I.R-re tenni az 1. (2. ) számú elkapónkat....
több mint 15 éve
Oké, de ilyen alapon a játékosok 90%-át nem kéne játszatni, mert mindnek vannak sérülései kbha valaki nem teljesen egészséges (mint Smith ?) akkor akaratlanul is a másik testrészére terhelÉn nem értel egyet veled Smith esetében. Nem ugyanaz a sérülése mint ami volt, a térdsérülés mindig benne van egy meccsben. Ilyen alapon Eli-t sem kellene pályán hagyni 3TD-s vezetésnél?BadmanSztem sem volt ezzel gond, egyszerűen peches szitu volt és kész. Nem rásérült az előző problemre, hanem a másik térde ment gallyra, ez tényleg benne van sajna. A 4. negyedben egyébként nem játszott már, mikor kijött ez a sérülés utána már nem jött vissza, inkább azért volt gáz a helyzet, mert Manningham is kiesett addigra és Nicks sem volt 100as, így az amúgy is szar napot kifogó Eli-nak alig volt elkapója. Még szerencse, h a futás ennyire ment, különben kb 6-3 lett volna az eredmény valakinek.Szesze
Túl fontos minden meccs ahhoz, h érdemben lehessen pihentetni az embereket, ez egy ilyen sport, a játékosok is mind játszani akarnak ilyenkor.
több mint 15 éve
ha valaki nem teljesen egészséges (mint Smith ?) akkor akaratlanul is a másik testrészére terhelÉn nem értel egyet veled Smith esetében. Nem ugyanaz a sérülése mint ami volt, a térdsérülés mindig benne van egy meccsben. Ilyen alapon Eli-t sem kellene pályán hagyni 3TD-s vezetésnél?BadmanSztem sem volt ezzel gond, egyszerűen peches szitu volt és kész. Nem rásérült az előző problemre, hanem a másik térde ment gallyra, ez tényleg benne van sajna. A 4. negyedben egyébként nem játszott már, mikor kijött ez a sérülés utána már nem jött vissza, inkább azért volt gáz a helyzet, mert Manningham is kiesett addigra és Nicks sem volt 100as, így az amúgy is szar napot kifogó Eli-nak alig volt elkapója. Még szerencse, h a futás ennyire ment, különben kb 6-3 lett volna az eredmény valakinek.Szesze
sajnos el tudom képzelni hogy vele is ez történt....
több mint 15 éve
Én nem értel egyet veled Smith esetében. Nem ugyanaz a sérülése mint ami volt, a térdsérülés mindig benne van egy meccsben. Ilyen alapon Eli-t sem kellene pályán hagyni 3TD-s vezetésnél?BadmanSztem sem volt ezzel gond, egyszerűen peches szitu volt és kész. Nem rásérült az előző problemre, hanem a másik térde ment gallyra, ez tényleg benne van sajna. A 4. negyedben egyébként nem játszott már, mikor kijött ez a sérülés utána már nem jött vissza, inkább azért volt gáz a helyzet, mert Manningham is kiesett addigra és Nicks sem volt 100as, így az amúgy is szar napot kifogó Eli-nak alig volt elkapója. Még szerencse, h a futás ennyire ment, különben kb 6-3 lett volna az eredmény valakinek.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Steve Smithnek műteni kell a bal térdét. :/Én nem értel egyet veled Smith esetében. Nem ugyanaz a sérülése mint ami volt, a térdsérülés mindig benne van egy meccsben. Ilyen alapon Eli-t sem kellene pályán hagyni 3TD-s vezetésnél?
Dühös vagyok Coughlinra emiatt. Valahol megértem, hogy a meccs előtti sok szívás (meg a nem ideális felkészülés) miatt úgy érezhette hogy kellenek a frissen visszajött elkapók... De ahogy emlékszem Nicksnek és Smithnek még a negyedik negyedben is volt elkapása, amikor már rég megnyertük a meccset, amikor már láthatták hogy Mario sérülése is súlyos.
Sintim: Tudom, hogy van köztetek aki sokat várt tőle, de lehet hogy most jött el az a pillanat, amikor ha leírni nem is kell... De körülbelül az lesz a jövője (a legjobb esetben), hogy nyáron megküzd valamelyik roster helyért a 6. körös Div.2-ből idehozott Adrian Tracyvel. Hát azért nem egy komoly karrier.
Én egyenlőre OLB draftot tippelek az első körre, legkésőbb a másodikra. Illetve nem is tippelem, hanem csak remélem... A front officet ismerve best pick available lesz. Egy darab Boley az nem LB-sor. ILB-t meg nincs értelme draftolni mert úgysem játszana azonnal... Igen, tudom Goff a második Tuck mögött a TfLossban, de akkor is, nagyon remélem hogy tudunk szerezni valahonnan komoly LB-t nyáron... Csak tartok tőle hogy a "Tampás" csapatok inkább rádobják az MLB-jükre a franchise taget, annyira hiánycikk.salander
több mint 15 éve
Manningham azt mondja, h rendben lesz vasárnapra (persze mi mást mondana - remélem tényleg így lesz). Elvileg ő fog szélen játszani, és Hagan Smith helyén slotban.
több mint 15 éve
Steve Smithnek műteni kell a bal térdét. :/Sajnos egyet kell h értsek, pedig én drukkoltam Sintimnek. Ezzel most nagyban csökkentek az esélyei h meghatározó playa legyen nálunk. Szerződése lejártával viszont egy 3-4-es csapatban brutál olb lehet. Én azért mindenképp hoznék az első 2 kör vmelyikében egy lb-t (akár középre, akár oldalra) mégiscsak ez a legnagyobb hiány. És igen, kell egy rendes mlb vhonnan.
Dühös vagyok Coughlinra emiatt. Valahol megértem, hogy a meccs előtti sok szívás (meg a nem ideális felkészülés) miatt úgy érezhette hogy kellenek a frissen visszajött elkapók... De ahogy emlékszem Nicksnek és Smithnek még a negyedik negyedben is volt elkapása, amikor már rég megnyertük a meccset, amikor már láthatták hogy Mario sérülése is súlyos.
Sintim: Tudom, hogy van köztetek aki sokat várt tőle, de lehet hogy most jött el az a pillanat, amikor ha leírni nem is kell... De körülbelül az lesz a jövője (a legjobb esetben), hogy nyáron megküzd valamelyik roster helyért a 6. körös Div.2-ből idehozott Adrian Tracyvel. Hát azért nem egy komoly karrier.
Én egyenlőre OLB draftot tippelek az első körre, legkésőbb a másodikra. Illetve nem is tippelem, hanem csak remélem... A front officet ismerve best pick available lesz. Egy darab Boley az nem LB-sor. ILB-t meg nincs értelme draftolni mert úgysem játszana azonnal... Igen, tudom Goff a második Tuck mögött a TfLossban, de akkor is, nagyon remélem hogy tudunk szerezni valahonnan komoly LB-t nyáron... Csak tartok tőle hogy a "Tampás" csapatok inkább rádobják az MLB-jükre a franchise taget, annyira hiánycikk.salander
Ami Smith-t illeti, Manningham kieséséével, biztos vezetésnél lehetett volna óvatoskodni, de Smithnek is újra formába kellett volna lendülnie, szüksége volt a játékra, h újra felvegye a ritmust. Rohadt nagy pech, és nem hibáztatom különösebben TC-t.
több mint 15 éve
Köszi!8. Bjogos, javítottam, bocsiSzesze
9. D
10. BSzsziszka
több mint 15 éve
Smith sérüléséhez annyit, hogy jó nagy gebasz... :mad:amikor legjobban kéne az idény végén ááááááá :mad:ChevySzinte biztosnak tűnik az IR 😕 kurva jó, főleg h Manningham állapota se túl szívderítő, hétvégén tuti nem játszik ő sem, de vszínű nem ússzuk meg ennyivel.SzeszeEz már hivatalos:
"BREAKING NEWS: WR Steve Smith will have season ending knee surgery."
Hogy jó k**** életbe!!! Már elnézést! :orattlesnk
Barden IR
Hixon IR
Cruz IR
Smith IR
Oké Nicks-ünk még van, meg talán Mario is felépül + Hagan...nagyon remélem Calhoun,Clayton,Thomas van olyan fasza, hogy betudjon segíteni! Meg persze többet kéne Beckum-ot is játszatni, meg Boss-t... hát nem egyszerű Killbride dolga, de ha ilyen jól megy a futás azzal ugyebár meg lehet alapozni a passzjátékot...
több mint 15 éve
Steve Smithnek műteni kell a bal térdét. :/A draftról még korai beszélni, de sztem tuti nem első körben fogunk OLBt húzni. (másodikban is csak nagyon indokolt esetben)
Smith sérülése nagyon fájó, de ha Manningham felépül, akkor Hagannal még mindig elég jó WR-hármasunk van.
több mint 15 éve
Steve Smithnek műteni kell a bal térdét. :/Dühös vagyok Coughlinra emiatt. Valahol megértem, hogy a meccs előtti sok szívás (meg a nem ideális felkészülés) miatt úgy érezhette hogy kellenek a frissen visszajött elkapók... De ahogy emlékszem Nicksnek és Smithnek még a negyedik negyedben is volt elkapása, amikor már rég megnyertük a meccset, amikor már láthatták hogy Mario sérülése is súlyos.
Én egyenlőre OLB draftot tippelek az első körre, legkésőbb a másodikra. Illetve nem is tippelem, hanem csak remélem... A front officet ismerve best pick available lesz. Egy darab Boley az nem LB-sor. ILB-t meg nincs értelme draftolni mert úgysem játszana azonnal... Igen, tudom Goff a második Tuck mögött a TfLossban, de akkor is, nagyon remélem hogy tudunk szerezni valahonnan komoly LB-t nyáron... Csak tartok tőle hogy a "Tampás" csapatok inkább rádobják az MLB-jükre a franchise taget, annyira hiánycikk.
több mint 15 éve
amikor legjobban kéne az idény végén ááááááá :mad:Ez már hivatalos:Steve Smith sérülése komolyabb mint hittük, lehet hogy IR-re kerül.BadmanSzinte biztosnak tűnik az IR 😕 kurva jó, főleg h Manningham állapota se túl szívderítő, hétvégén tuti nem játszik ő sem, de vszínű nem ússzuk meg ennyivel.Szesze
"BREAKING NEWS: WR Steve Smith will have season ending knee surgery."
Hogy jó k**** életbe!!! Már elnézést! :orattlesnk