New York Giants

50 feliratkozó

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
1.B
2.B
3.B
4.B
5.B
6.A
7.B
8.B
9.E
10.C
11.C
12.C

Lecccgó Giants!!!
több mint 15 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Ahogy közeledik a kezdés egyre jobban fosok ettől a meccstől. Szarok az ilyen elvileg kötelezően hozandó, de gyakorlatilag egyáltalán nem olyan egyértelmű meccsek. A Pettigrew (legtöbb elkapása van TE-ként az NFLben) - Goff párharctól félek leginkább.. Best-et talán megfogjuk az eddigiek alapján, Johnsonnak biztos lesz pár alakítása, de talán az sem lesz döntő. A védelmük sem rossz, jó lenne ha az offense mellőzné az eddigi balfaszkodásokat és a jobbik arcát mutatná, mert vszínű szükség lesz rá.Szesze
mind1 hogy nyerünk csak nyerjünk, lényeg, hogy hozzuk le pozitív turnover mutatóval most főleg ELI-ra gondolok meg Bradshaw-ra. Pettigrew-hoz annyit hogy Olsen és Daniels is fasza TE-ek voltak mégsem ficánkoltak ellenünk!!!
Nyeri kell! Let's Go Giants
több mint 15 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Ahogy közeledik a kezdés egyre jobban fosok ettől a meccstől. Szarok az ilyen elvileg kötelezően hozandó, de gyakorlatilag egyáltalán nem olyan egyértelmű meccsek. A Pettigrew (legtöbb elkapása van TE-ként az NFLben) - Goff párharctól félek leginkább.. Best-et talán megfogjuk az eddigiek alapján, Johnsonnak biztos lesz pár alakítása, de talán az sem lesz döntő. A védelmük sem rossz, jó lenne ha az offense mellőzné az eddigi balfaszkodásokat és a jobbik arcát mutatná, mert vszínű szükség lesz rá.
Azért, ha a spec team nem omlik össze és a TO mutató sem lesz nagyon mínuszos akkor nyernünk kell.
több mint 15 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
francba én meg pont 2-re értem oda,volt vagy 30 méteres sor viszont, bent láttam a túloldalon mászkálni valakit Eli mezben! én OSI mezben voltam a lelátón körülvéve Pats,Eagles,Cardinals fanokkal :/ironroy
Jövőre megpróbálok feljutni...Jó lenne szervezni 1 kisebb találkozót. :cool:

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 15 éve
1. Mi lesz a végeredmény? A)
2. Hány futott yardunk lesz összesen? C)
3. Hány passzolt yardunk lesz összesen?C)
4. Hány passzolt TD-nk lesz? C)
5. Hány futott TD-nk lesz? C)
6. Ki szerzi a legtöbb tackle-t? A)
7. Hány INT-et szerzünk? C)
8. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? B)
9. Hány sacket szerzünk? D)
10.Hány sacket szedünk be? A)
11. Milyen lesz a turnover mutatónk a meccsen? A)
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? A)
több mint 15 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
1.B
2.B
3.C
4.D
5.B
6.D
7.C
8.B
9.D
10.B
11.A
12.A
több mint 15 éve
Én a túloldali lelátón voltam főleg a Tigers szurkolók között, de a szünetben végigmentem az első sor előtt ismerősöket keresve és találva. 21-es kék Tiki Barber mez volt rajtam és ferencjóskás szakállam van.vadibandi
A pénztár előtti sorban 4 fővel mögötted álltam. (A Barber-mez láttán meg is jegyeztem magamban, hogy te nyilván nem 3-4 éve vagy Giants-szurkoló.) Biztos te is láttál engem. Akkor mi már ismerjük egymást!

Ma este nyerni kell!G-men
Emlékszem rád! Hát te sem vagy egy kertitörpe. 😊vadibandi
francba én meg pont 2-re értem oda,volt vagy 30 méteres sor viszont, bent láttam a túloldalon mászkálni valakit Eli mezben! én OSI mezben voltam a lelátón körülvéve Pats,Eagles,Cardinals fanokkal :/
több mint 15 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Akkor az én voltam. pont a Wolves INT-tel ültem egyvonalban vhol 10 és 15 yard között (amelyikből TD lett).
Második félidőre átmentem a másik lelátóhoz, de onnan sem volt izgalmasabb a meccs 😊

Még meccs előtt akartam írni ide, hogy nem jön-e a fórumozók közül vki, mert lehetne találkozni, de aztán nem jutottam nethez...G-men
Én a túloldali lelátón voltam főleg a Tigers szurkolók között, de a szünetben végigmentem az első sor előtt ismerősöket keresve és találva. 21-es kék Tiki Barber mez volt rajtam és ferencjóskás szakállam van.vadibandi
A pénztár előtti sorban 4 fővel mögötted álltam. (A Barber-mez láttán meg is jegyeztem magamban, hogy te nyilván nem 3-4 éve vagy Giants-szurkoló.) Biztos te is láttál engem. Akkor mi már ismerjük egymást!

Ma este nyerni kell!G-men
Emlékszem rád! Hát te sem vagy egy kertitörpe. 😊

több mint 15 éve
Tynes nem fog felépülni, úgyhogy leigazoltuk Shayne Graham-et, Cruz ment IR-rekristof
gondolom Cruznak semmi baja, csak féltek PS-be tenni, igaz?Höri
sérüléssel bajlódott egy ideje, de h milyen komoly azt nemtom
több mint 15 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Én voltam. Melyik oldalon voltál, mert én láttam egy kék Eli mezest a kisebbik lelátós oldal jobb szélénél, előttem 2 sorral.balu10
Akkor az én voltam. pont a Wolves INT-tel ültem egyvonalban vhol 10 és 15 yard között (amelyikből TD lett).
Második félidőre átmentem a másik lelátóhoz, de onnan sem volt izgalmasabb a meccs 😊

Még meccs előtt akartam írni ide, hogy nem jön-e a fórumozók közül vki, mert lehetne találkozni, de aztán nem jutottam nethez...G-men

Ma este nyerni kell!
több mint 15 éve
1. Mi lesz a végeredmény? A
2. Hány futott yardunk lesz összesen? B
3. Hány passzolt yardunk lesz összesen? D
4. Hány passzolt TD-nk lesz? C
5. Hány futott TD-nk lesz? C
6. Ki szerzi a legtöbb tackle-t? D
7. Hány INT-et szerzünk? D
8. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? B
9. Hány sacket szerzünk? D
10.Hány sacket szedünk be? A
11. Milyen lesz a turnover mutatónk a meccsen? A
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? B
több mint 15 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 921 — Lucas Scott
1.A
2. D
3. C
4. C
5. C
6. D
7. D
8. B
9. E
10. B
11. A
12. B

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 15 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 921 — Lucas Scott
Tynes nem fog felépülni, úgyhogy leigazoltuk Shayne Graham-et, Cruz ment IR-rekristof
hát van vmi hamstring húzodás de egyértelmű h nem ment volna át... nembaj addig legalább tanulja a playbookot

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 15 éve
Forti New York Giants 133
Tippjeim ma estére:

1. A)
2. B)
3. C)
4. B)
5. C)
6. B)
7. B)
8. A)
9. D)
10.B)
11. A)
12. B)
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
1. B
2. C
3. D
4. B
5. C
6. A
7. C
8. B
9. D
10. A
11. A
12. B
több mint 15 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 076 — Raiders fan
Nem csodálnám 😊

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
gondolom Cruznak semmi baja, csak féltek PS-be tenni, igaz?

több mint 15 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Én voltam. Melyik oldalon voltál, mert én láttam egy kék Eli mezest a kisebbik lelátós oldal jobb szélénél, előttem 2 sorral.balu10

Én a túloldali lelátón voltam főleg a Tigers szurkolók között, de a szünetben végigmentem az első sor előtt ismerősöket keresve és találva. 21-es kék Tiki Barber mez volt rajtam és ferencjóskás szakállam van.

több mint 15 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
6. hét:

1. B
2. C
3. D
4. C
5. C
6. D
7. C
8. B
9. D
10.A
11. A
12. B
több mint 15 éve
1. B
2. B
3. C
4. B
5. B
6. B
7. B
8. A
9. C
10. A
11. C
12. B
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
sztem Graham > Tynes, úgyh ezzel nem hiszem, h nagyot buknánk.Szesze
játszunk úgy h csak kickoffnál meg extra pontnál legyen rájuk szükség, és akkor kb mind1 melyikőjük 😛
több mint 15 éve

Még meccs előtt akartam írni ide, hogy nem jön-e a fórumozók közül vki, mert lehetne találkozni, de aztán nem jutottam nethez...
több mint 15 éve
Lance New York Giants 363 — Giants fan
1. Mi lesz a végeredmény? A
2. Hány futott yardunk lesz összesen? C
3. Hány passzolt yardunk lesz összesen? D
4. Hány passzolt TD-nk lesz? C
5. Hány futott TD-nk lesz? C
6. Ki szerzi a legtöbb tackle-t? A
7. Hány INT-et szerzünk? C
8. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? B
9. Hány sacket szerzünk? D
10.Hány sacket szedünk be? B
11. Milyen lesz a turnover mutatónk a meccsen? A
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? B
több mint 15 éve
sztem Graham > Tynes, úgyh ezzel nem hiszem, h nagyot buknánk.
több mint 15 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Én voltam. Melyik oldalon voltál, mert én láttam egy kék Eli mezest a kisebbik lelátós oldal jobb szélénél, előttem 2 sorral.