New York Giants
50 feliratkozó
több mint 15 éve
te tüntetőleg már semmiben sem veszel részt...akárhányszor benézek ide annak a reményében, hogy olvashatok is valamit a csapatról mindig ezek a hülye abc tippelések fogadnak....faccc kivan 😀 😀 😀MadNvugi, en is kurvara ruhellem, de ez van. Tuntetoleg nem veszek benne reszt. 😀lotus86
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 15 éve
akárhányszor benézek ide annak a reményében, hogy olvashatok is valamit a csapatról mindig ezek a hülye abc tippelések fogadnak....faccc kivan 😀 😀 😀MadNvugi, en is kurvara ruhellem, de ez van. Tuntetoleg nem veszek benne reszt. 😀
több mint 15 éve
Tippjáték, 7. forduló1. B
2. B
3. C
4. D
5. B
6. A
7. D
8. B
9. C
10. A
11. A
12. B
több mint 15 éve
akárhányszor benézek ide annak a reményében, hogy olvashatok is valamit a csapatról mindig ezek a hülye abc tippelések fogadnak....faccc kivan 😀 😀 😀MadCsak irigykedsz, mert nálatok nincs ilyen! 😊

több mint 15 éve
akárhányszor benézek ide annak a reményében, hogy olvashatok is valamit a csapatról mindig ezek a hülye abc tippelések fogadnak....faccc kivan 😀 😀 😀
@KJuraszik
több mint 15 éve
1. C2. B
3. B
4. B
5. B
6. A
7. E
8. A
9. B
10.B
11. B
12. B
több mint 15 éve
1. D2. B
3. B
4. B
5. C
6. A
7. B
8. A
9. D
10.B
11. C
12.A

több mint 15 éve
1. Mi lesz a végeredmény? B2. Hány futott yardunk lesz összesen? B
3. Hány passzolt yardunk lesz összesen?C
4. Hány passzolt TD-nk lesz? C
5. Hány futott TD-nk lesz? C
6. Kinek lesz több elkapott yardja? A
7. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1 pont, INT: 4)? E
8. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? B
9. Hány sacket szerzünk? C
10.Hány sacket szedünk be? C
11. Milyen lesz a turnover mutatónk a meccsen?A
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? B
több mint 15 éve
1. Mi lesz a végeredmény? A2. Hány futott yardunk lesz összesen? B
3. Hány passzolt yardunk lesz összesen? C
4. Hány passzolt TD-nk lesz? C
5. Hány futott TD-nk lesz? D
6. Kinek lesz több elkapott yardja? B
7. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1 pont, INT: 4)? D
8. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? A
9. Hány sacket szerzünk? E
11. Milyen lesz a turnover mutatónk a meccsen? A
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? B
You should know I bleed blue...
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Tippjáték, 7. forduló. (tippelni vasárnap19:00-ig lehet)
1. Mi lesz a végeredmény? B
2. Hány futott yardunk lesz összesen? A
3. Hány passzolt yardunk lesz összesen? D
4. Hány passzolt TD-nk lesz? D
5. Hány futott TD-nk lesz? A
6. Kinek lesz több elkapott yardja? A
7. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1 pont, INT: 4)? E
8. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? B
9. Hány sacket szerzünk? D
11. Milyen lesz a turnover mutatónk a meccsen? A
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? ASzesze
több mint 15 éve
Tippjáték, 7. forduló. (tippelni vasárnap19:00-ig lehet)1. Mi lesz a végeredmény? A) Több, mint 7 ponttal nyerünk B) 1-7 ponttal nyerünk C) 1-7 ponttal kikapunk D) Több, mint 7 ponttal kikapunk
2. Hány futott yardunk lesz összesen? A) 0-90 B) 91-120 C) 121-150 D) 150+
3. Hány passzolt yardunk lesz összesen? A) 170 alatt B) 171-220 C) 221-270 D) 271+
4. Hány passzolt TD-nk lesz? A) 0 B) 1 C) 2 D) 3 vagy több
5. Hány futott TD-nk lesz? A) 0 B) 1 C) 2 D) 3 vagy több
6. Kinek lesz több elkapott yardja? A) Witten B) Boss
7. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1 pont, INT: 4)? A) Webster B) Thomas C) Rolle D) Philips E) Grant
8. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? A) Smith B) Nicks C) Manningham D) más
9. Hány sacket szerzünk? A) 0-1 B) 2 C) 3 D) 4 E) 5 vagy több
10.Hány sacket szedünk be? A) 0-1 B) 2 C) 3 D) 4 E) 5 vagy több
11. Milyen lesz a turnover mutatónk a meccsen? A) pozitív B) negatív C) 0
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? A) 0 B) 1 C) 2 D) 3 D) 4 vagy több
több mint 15 éve
1-5 a dallasnak? durva rajt lenne, beszakadna a Jerry Empire, annyi jegyet adna el a szezon második felében mint tavaly a JAX.nehéz lenne
kapjunk ki most jó játékkal 16-13-ra aztán üssük őket a PO div körében, ennyi áldozat belefér 😀vittore
még a három 5-11-es szezon alatt is mindig teltház volt otthon.
meg amúgy nem szarul játszunk, hanem hülyén. legalább a nézők kapnak valamit cserébe a pénzükért 😊
több mint 15 éve
1-5 a dallasnak? durva rajt lenne, beszakadna a Jerry Empire, annyi jegyet adna el a szezon második felében mint tavaly a JAX.kapjunk ki most jó játékkal 16-13-ra aztán üssük őket a PO div körében, ennyi áldozat belefér 😀
több mint 15 éve
jövünk fel http://www.cbssports.com/nfl/powerrankingsvittoreMajd ha elkapjuk a Dallast, akkor esetleg el is hiszem, hogy ennyire jok vagyunk...ez a Lions meccs azert megmutatta, hogy van meg min csiszolni.
több mint 15 éve
nekem amúgy az a védelem tetszett magasan a legjobban mikor DE JPP DT Tuck DE OSI és DT/LB Kiwi, nagyon nem lehetett tudni, hogy blitz vagy zóna lesz utóbbinál, és néha egész jól meg is játszotta, volt h a center és guard is ráugrott, ő ment hátra zónázni aztán másik 3 egy az egybe ment...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 15 éve
dehogyisLehet hogy ez lesz Rom(e)o tragédiája 😊gyurczi(Masreszrol eleg emberesen fogyasztjuk az ellen iranyitoit. Cutlert kiutottek a sracok, Hillnek eltortek a kezet..szoval Tony azert felhet)lotus86Tuck meg egy született mázlista, mert a csúnya ronda Flo bácsi nem fogja idén bántani 😉slowmotion
Free legalább hallja is a hívásokat, nem csak szájról olvas, ő legalább tudja, mit kell blokkolni 😊
több mint 15 éve
Lehet hogy ez lesz Rom(e)o tragédiája 😊(Masreszrol eleg emberesen fogyasztjuk az ellen iranyitoit. Cutlert kiutottek a sracok, Hillnek eltortek a kezet..szoval Tony azert felhet)lotus86Tuck meg egy született mázlista, mert a csúnya ronda Flo bácsi nem fogja idén bántani 😉slowmotion
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 15 éve
(Masreszrol eleg emberesen fogyasztjuk az ellen iranyitoit. Cutlert kiutottek a sracok, Hillnek eltortek a kezet..szoval Tony azert felhet)lotus86Tuck meg egy született mázlista, mert a csúnya ronda Flo bácsi nem fogja idén bántani 😉
több mint 15 éve
Vannak csapatok akiknél a legritkább esetben lesz kezdő akár az első körös játékosból is. Mi ilyenek vagyunk, de pl a Steelersnél is így van. Sztem ez valahol pont így jó, egy jól felépített franchise-nál annak kell lenni a célnak, h a fiatalok fokozatosan tudjanak beépülni a csapatba. Persze ez nem mindig jön össze, de ez lenne az ideális. Nálunk ezt nagyon jól csinálja a vezetés sztem.persze igaz hogy fontos a nyomás (pláne hogy a sec. nem a legjobb ) de sok csapatban látni hogy az 1. körösekSzerintem, hogy valaki kezdő, vagy sem az sok mindentől függ. Függ a pozíciótól, függ attól, hogy mennyire NFL-érett a játékos és függ attól is, hogy mennyire muszáj rögtön bevetni.
kezdők , mitöbb akár húzóemberek is tudnak lenni , ezért mondom én hogy egy 1. körös
választást luxus 1-2 évig "jegelni" , várni amíg kiforrja magát!
de nyilván ez stratégia kérdése a döntéshozóktól.....yooker
JPP-ről a kiválasztása előtt egyértelmű volt, hogy nem NFL-érett játékos elsősorban a rutin hiánya miatt, de szerencsére nem kell rögtön bedobni a mély vízbe.
Itt van pl. Cruz, aki szerintem más csapatban nem az IR listát bővítené, hanem minimum returnerkedne.vadibandi
több mint 15 éve
persze igaz hogy fontos a nyomás (pláne hogy a sec. nem a legjobb ) de sok csapatban látni hogy az 1. körösekSzerintem, hogy valaki kezdő, vagy sem az sok mindentől függ. Függ a pozíciótól, függ attól, hogy mennyire NFL-érett a játékos és függ attól is, hogy mennyire muszáj rögtön bevetni.
kezdők , mitöbb akár húzóemberek is tudnak lenni , ezért mondom én hogy egy 1. körös
de nyilván ez stratégia kérdése a döntéshozóktól.....yooker
JPP-ről a kiválasztása előtt egyértelmű volt, hogy nem NFL-érett játékos elsősorban a rutin hiánya miatt, de szerencsére nem kell rögtön bedobni a mély vízbe.
Itt van pl. Cruz, aki szerintem más csapatban nem az IR listát bővítené, hanem minimum returnerkedne.

több mint 15 éve
persze igaz hogy fontos a nyomás (pláne hogy a sec. nem a legjobb ) de sok csapatban látni hogy az 1. körösek kezdők , mitöbb akár húzóemberek is tudnak lenni , ezért mondom én hogy egy 1. körös
de nyilván ez stratégia kérdése a döntéshozóktól.....
több mint 15 éve
Hát ez teljesen igaz, főleg a mi játékunkra (mármint vadibandi reakciójára értem). Az egész védekezésünk legfontosabb része, h megfelelő legyen a nyomás a DL által, úgyh jó volt az a pick, nem beszélve arról, h 1-2 év múlva pláne szükség lesz rá. Én amúgy is nagy fal párti vagyok (deff-off egyaránt), oda soha nem hiba embert húzni sztem.Osi remek formában így szerintem eldőlt hogy a JPP 1. kör draft melléfogás....Nem értek egyet. Szerintem DE és a DT posztok, melyek fizikailag a legfárasztóbbak az egész játékban. A jól felépített rotáció nagyon megdobhatja a hatékonyságot.vadibandi
nem az ő teljesítménye miatt (bár sokat nem mutat(ha)tott ) hanem a poszt van túltöltve kicsit!yooker
több mint 15 éve
Erre ekes pelda, hogy megint elkezdtuk hasznalni a 3 DE-s felallast, ahol Tuck bemegy kozepre, JPP meg a helyere all. Elegge meg tudja zavarni az ellent, es Osi egyik sackje is ilyen felallasbol szuletett. Ketseg nem fer hozza, hogy kicsit letszam felettinek tunik, de a mi vedelmunk leke a d-line (mas csapatnel is ez a helyzet, csak nalunk kulonosen igaz), es o egy projekt jatekos. Iden nem kell 10-15 sackes idenyt zarnia, csak tanuljon, erosodjon (sebessegebeol meg ne veszitsen sokat..sot, egyaltalan ne veszitsen). Az meg azert biztato, hogy mar a spec teamen kivul is be mertuk alitani, raadasul nem lefutott eredmenynel.Osi remek formában így szerintem eldőlt hogy a JPP 1. kör draft melléfogás....Nem értek egyet. Szerintem DE és a DT posztok, melyek fizikailag a legfárasztóbbak az egész játékban. A jól felépített rotáció nagyon megdobhatja a hatékonyságot.vadibandi
nem az ő teljesítménye miatt (bár sokat nem mutat(ha)tott ) hanem a poszt van túltöltve kicsit!yooker
Ketseg nem fer hozza, hogy pl. LB teren eleg csehul allunk, de ezen mar kar keseregni, azt kell szeretni, ami van.