NFL eredménykövetés
- 9 aktív topik
RedZone week 15
45
10
19:00
Cincinnati Bengals - Baltimore Ravens
39
12
New England Patriots - Buffalo Bills
36
14
Houston Texans - Arizona Cardinals
27
9
Chicago Bears - Cleveland Browns
25
5
New York Giants - Washington Commanders
20
8
Jacksonville Jaguars - New York Jets
18
5
Philadelphia Eagles - Las Vegas Raiders
12
5
Kansas City Chiefs - Los Angeles Chargers
5
5
New York Jets
29 feliratkozó
1 órája
Az lehet, de mi meg nem fogjuk elkapni 😀They're one game shy of the all-time mark for most consecutive games without a pick (14 games by the 2024 49ers).Trevor vagy Nick Mullens ma dobni fog minimum 1-et.
Jets D...
Beki
iktriad
Lesz ez még így se!
1 órája
They're one game shy of the all-time mark for most consecutive games without a pick (14 games by the 2024 49ers).Trevor vagy Nick Mullens ma dobni fog minimum 1-et.
Jets D...
Beki
4 órája
They're one game shy of the all-time mark for most consecutive games without a pick (14 games by the 2024 49ers).Jets D...
1 napja
Prove it deallel nyilvan oke, de ahogy Myerst hoztuk iden, hasonlo kaliber kell AVT moge.AVT azért érdekes mert nyilván ha már 3-szor menne szét a térde akkor nem kellene, de két tricepsz sérülés, két különböző kézen az annyira full random. És benne ALL-Pro potenciál van és viszonylag olcsó prove-it szerződéssel marasztalható szerintem. Nyilván mögé valami értelmes backup kelleni fog, de szerintem úgy hogy 4 poszt stabil az OL-ben, rizikózhatunk az upside-al szerintem LG posztonHosszabbítottunk Myers-szel, megérdemelten, ő is túlteljesíti a szezon előtti elvárásokat. Így Tippman marad RG-ben ahol elég jól szerepel idén. LG az egyetlen kérdéses pont jövőre, Simpson vagy AVT resign lesz oda szerintem és én AVT-re tippelek.AVT felejtsuk el, szello rafingik es leserul. Simpson vagy vmi occso FA. DL es secondary a prio igy.
Wester
2 ev 11m, 6m gari a Myers deal
Beki
Wester
1 napja
AVT azért érdekes mert nyilván ha már 3-szor menne szét a térde akkor nem kellene, de két tricepsz sérülés, két különböző kézen az annyira full random. És benne ALL-Pro potenciál van és viszonylag olcsó prove-it szerződéssel marasztalható szerintem. Nyilván mögé valami értelmes backup kelleni fog, de szerintem úgy hogy 4 poszt stabil az OL-ben, rizikózhatunk az upside-al szerintem LG posztonHosszabbítottunk Myers-szel, megérdemelten, ő is túlteljesíti a szezon előtti elvárásokat. Így Tippman marad RG-ben ahol elég jól szerepel idén. LG az egyetlen kérdéses pont jövőre, Simpson vagy AVT resign lesz oda szerintem és én AVT-re tippelek.AVT felejtsuk el, szello rafingik es leserul. Simpson vagy vmi occso FA. DL es secondary a prio igy.
Wester
Beki
Lesz ez még így se!
1 napja
Amúgy ránézünk a sérüléslistára és tank is on 😀 A Colts szerencsétlensége is jól jön nekünk, az a pick simán lehet így top 15 ha kikapnak minden meccsükön és hát nem könnyű ellenfeleik lesznek.Vagy ha meghuzzak a QBert feltradet akk is jol jon. Meg egy lutri evet a fanok es Woody sem hiszem h toleral.
Wester
1 napja
Hosszabbítottunk Myers-szel, megérdemelten, ő is túlteljesíti a szezon előtti elvárásokat. Így Tippman marad RG-ben ahol elég jól szerepel idén. LG az egyetlen kérdéses pont jövőre, Simpson vagy AVT resign lesz oda szerintem és én AVT-re tippelek.AVT felejtsuk el, szello rafingik es leserul. Simpson vagy vmi occso FA. DL es secondary a prio igy.
Wester
1 napja
Amúgy ránézünk a sérüléslistára és tank is on 😀 A Colts szerencsétlensége is jól jön nekünk, az a pick simán lehet így top 15 ha kikapnak minden meccsükön és hát nem könnyű ellenfeleik lesznek.
Lesz ez még így se!
1 napja
Hosszabbítottunk Myers-szel, megérdemelten, ő is túlteljesíti a szezon előtti elvárásokat. Így Tippman marad RG-ben ahol elég jól szerepel idén. LG az egyetlen kérdéses pont jövőre, Simpson vagy AVT resign lesz oda szerintem és én AVT-re tippelek.
Lesz ez még így se!
2 napja
Nania irt par sort Wilks tevekenysegerol, 2 opcio van: kibaszni, vagy adni embereket neki, akivel 30% feletti blitz ratenek ertelme lesz.Emberek mindenképp kellenek a vedelembe. Eretneksegnek fog hangzani de ha nem húzunk QB, akkor én ebben a WR classban a 2. körben huznek elkapo és elsőben simán jöhet dupla védő.
Beki
Lesz ez még így se!
2 napja
Nania irt par sort Wilks tevekenysegerol, 2 opcio van: kibaszni, vagy adni embereket neki, akivel 30% feletti blitz ratenek ertelme lesz.
4 napja
Jowon Briggs:Despite only getting 17 pass-rush snaps against a run-heavy Miami game script, Briggs finished the game with a team-high three pressures, giving him a sterling pressure rate of 17.6%
Since Week 10, he ranks fourth among defensive tackles with 19 total pressures, trailing only a trio of superstars: Chris Jones (20), Jeffery Simmons (22), and the man Briggs stepped up to replace, Quinnen Williams (26).
Briggs owns a pressure rate of 19% since Week 10, ranking second at the position behind only Williams’ 20%.
6 napja
Lenyeg is itt legyen:The #Jets will officially miss the playoffs for a 15th straight year, extending the longest active drought in all four major U.S. sports.
6 napja
The #Jets special teams are officially on pace to be the best in NFL history.
— Justin Fried (@JustinTFried) December 8, 2025
Sunday’s game boosted the unit’s DVOA from 11.3% to 12.4%, which would be a new NFL record.
The current record (11.8%) is held by the 2002 Saints (h/t @Michael_Nania
The Jets rank 1st in KR DVOA by…
Lesz ez még így se!
6 napja
Annyi még kezd világossá válni, hogy Wilks-nek jó lenne megköszönni a munkáját az év végén.
Lesz ez még így se!
6 napja
Én is kiülnöm az idei drafton feltrade lehetőségét.Most az eredmények elégé úgy alakultak, hogy izgalmas lehet még a draft pozikért a verseny. (Nyílván a Browns W sokkal jobb lett volna nekünk tegnap). Igazából a Saints meccsen van reális győzelmi esély, de ha Cook kezd akkor az sem valószínű. Nekem inkább az a kérdés, hogy Browns tud-e, akar-e meccset nyerni idén, plusz a Raidersnél ugyan ez bár ott még ennyi esélyt sem látok. Mellesleg a Colt pickje is elindult szépen lefele és jó lenne ha nem kéne beáldozni a későbbiekben. Reálisan olyan 4.-5 pickre be lehetne esni és akkor ha akarunk meg a felcsere is olcsóbb lenne.Én idén nem látom azt a QB-t akiért odaadnék 2-3 első kört felcserében. Ha ölünkbe pottyan egy, mind a Mendoza, Moore, Simpson trió mindegyikében látok potenciált, de nem erőltetném. Aki nézte a tegnapi meccset látta, hogy nagyok sok talent kell még ebbe a csapatba főleg védelmi oldalon.
PuppPubi
Wester
6 napja
Abszolút. 😀Mondjuk vicces, mert az volt amit mindenki dicsért, amit meg mindenki szidott ( Stephens ) az meg beválni látszik 😀Tegnapi meccs tanulsága, hogy Sherwood és Quincy is mehet isten hírével, meg hogy Brady Cook nem NFL szint, mondjuk utóbbi nem nagy meglepetés 😀Múzsi első FA-ja nem túl rózsás, Sherwood hosszabbítás is...
Wester
Beki
Wester
6 napja
Én is így gondolom és annak örülnék ha egyáltalán nem kéne feláldozni picket. Annyira nem vagyok képbe, hogy mekkora különbség van a 3 rookie között de az biztos, hogy jövőre inkább nézném az egyiket mint megint egy veterán langyos vizet.Bár én abban sem vagyok biztos, hogy a Browns és a Raiders biztos húzna QB-t, a Saints nyilván fix, de a Brownsnál ott van Watson aki nyilván full lefőtt de akkor miért mondják, hogy azért még megnézik (nyilván mert még 2 évig kurva sokat keres). A raidersnél meg Genonak van egész nagy szenyója és ott is marha nagy a talent hiány.
Most az eredmények elégé úgy alakultak, hogy izgalmas lehet még a draft pozikért a verseny. (Nyílván a Browns W sokkal jobb lett volna nekünk tegnap). Igazából a Saints meccsen van reális győzelmi esély, de ha Cook kezd akkor az sem valószínű. Nekem inkább az a kérdés, hogy Browns tud-e, akar-e meccset nyerni idén, plusz a Raidersnél ugyan ez bár ott még ennyi esélyt sem látok. Mellesleg a Colt pickje is elindult szépen lefele és jó lenne ha nem kéne beáldozni a későbbiekben. Reálisan olyan 4.-5 pickre be lehetne esni és akkor ha akarunk meg a felcsere is olcsóbb lenne.Én idén nem látom azt a QB-t akiért odaadnék 2-3 első kört felcserében. Ha ölünkbe pottyan egy, mind a Mendoza, Moore, Simpson trió mindegyikében látok potenciált, de nem erőltetném. Aki nézte a tegnapi meccset látta, hogy nagyok sok talent kell még ebbe a csapatba főleg védelmi oldalon.
PuppPubi
Wester
6 napja
Most az eredmények elégé úgy alakultak, hogy izgalmas lehet még a draft pozikért a verseny. (Nyílván a Browns W sokkal jobb lett volna nekünk tegnap). Igazából a Saints meccsen van reális győzelmi esély, de ha Cook kezd akkor az sem valószínű. Nekem inkább az a kérdés, hogy Browns tud-e, akar-e meccset nyerni idén, plusz a Raidersnél ugyan ez bár ott még ennyi esélyt sem látok. Mellesleg a Colt pickje is elindult szépen lefele és jó lenne ha nem kéne beáldozni a későbbiekben. Reálisan olyan 4.-5 pickre be lehetne esni és akkor ha akarunk meg a felcsere is olcsóbb lenne.Én idén nem látom azt a QB-t akiért odaadnék 2-3 első kört felcserében. Ha ölünkbe pottyan egy, mind a Mendoza, Moore, Simpson trió mindegyikében látok potenciált, de nem erőltetném. Aki nézte a tegnapi meccset látta, hogy nagyok sok talent kell még ebbe a csapatba főleg védelmi oldalon.
PuppPubi
Lesz ez még így se!
6 napja
Most az eredmények elégé úgy alakultak, hogy izgalmas lehet még a draft pozikért a verseny. (Nyílván a Browns W sokkal jobb lett volna nekünk tegnap). Igazából a Saints meccsen van reális győzelmi esély, de ha Cook kezd akkor az sem valószínű. Nekem inkább az a kérdés, hogy Browns tud-e, akar-e meccset nyerni idén, plusz a Raidersnél ugyan ez bár ott még ennyi esélyt sem látok. Mellesleg a Colt pickje is elindult szépen lefele és jó lenne ha nem kéne beáldozni a későbbiekben. Reálisan olyan 4.-5 pickre be lehetne esni és akkor ha akarunk meg a felcsere is olcsóbb lenne.
6 napja
Mondjuk vicces, mert az volt amit mindenki dicsért, amit meg mindenki szidott ( Stephens ) az meg beválni látszik 😀Tegnapi meccs tanulsága, hogy Sherwood és Quincy is mehet isten hírével, meg hogy Brady Cook nem NFL szint, mondjuk utóbbi nem nagy meglepetés 😀Múzsi első FA-ja nem túl rózsás, Sherwood hosszabbítás is...
Wester
Beki
Lesz ez még így se!
6 napja
Tegnapi meccs tanulsága, hogy Sherwood és Quincy is mehet isten hírével, meg hogy Brady Cook nem NFL szint, mondjuk utóbbi nem nagy meglepetés 😀Múzsi első FA-ja nem túl rózsás, Sherwood hosszabbítás is...
Wester
6 napja
Tegnapi meccs tanulsága, hogy Sherwood és Quincy is mehet isten hírével, meg hogy Brady Cook nem NFL szint, mondjuk utóbbi nem nagy meglepetés 😀
Lesz ez még így se!
8 napja
Na Fieldsnel előjött az ilyenkor szokásos fantom térdsérülés így Brady Cook lesz a backup. Szerintem hivatalosan vége az itteni pályafutásának, nem is baj mondjuk 😀Hala egnek
Wester
8 napja
Na Fieldsnel előjött az ilyenkor szokásos fantom térdsérülés így Brady Cook lesz a backup. Szerintem hivatalosan vége az itteni pályafutásának, nem is baj mondjuk 😀
Lesz ez még így se!