New York Jets

30 feliratkozó

több mint 6 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 098 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Titeket is nehezebb megérteni, mint a nőket.

Egy Raiders elleni 34-3 után.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Nem írok semmit, csak dugja fel magának Christopher Johnson azt a fasza ötletét h kijelentette h Gase kövi szezon végéig biztonságban van. 50 alkalommal hívni passzjátékot egy 0-11-es Bengals ellen és 15x futunk csak...
10. kicseszett éve ugyanoda süllyed vissza mindig ez a rohadt franchise, ahonnan indulni kell...
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 629 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Nem egyszerű Jets szurkolónak lenni!
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Edoga OUT, Roberts Q vasarnapra.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Qvale ismet edz. Felelmetes h a pali meg mindig rosteren van.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Azt viszont nem értem h Mosley-t miért nem pakoltuk még IR-re... mi a csodát várunk, vagy mit akarunk? Ennek a szezonnak már úgyis annyi. Az lesz a vége h őt is ledarálják egy jelentéktelen meccsen, mint Avery-t és a TCre sem épül fel....
több mint 6 éve
Toto21 Chicago Bears 8 049
Roberts a héten edz ismét, Nagyon remélem h a kezdő közelébe sem kerül, még ha játékra alkalmas lesz is.
Semmi értelme a játszatásának, mehet inaktívnak, Hairston aktív.
Beki
off remélem játszani fog Fantasy-ban nagyon király! 😀
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Roberts a héten edz ismét, Nagyon remélem h a kezdő közelébe sem kerül, még ha játékra alkalmas lesz is.
Semmi értelme a játszatásának, mehet inaktívnak, Hairston aktív.
több mint 6 éve
Apex New York Jets 3 025
Nem biztos, hogy jó hír, hogy Dalton fog kezdeni.
Remélem a csapat és Gase nem gondolja, hogy mivel elkapott egy jó szériát és Darnoldnak végre megy a játék zsebben a győzelem. Ez a Bengals jobb mint a mérlege (sztem nem ők az nfl legrosszabb csapata), és Daltonban is ott lesz a bizonyítási vágy.

Kéne egy erős kezdés ott is, hogy ne tudjanak a futójátékukra alapozni hanem passzolni kényszerüljenek. És akkor zavarba lehet hozni azt az egyébként elég gyenge OL-t is.
alatriste
Én nem aggódok ez miatt, ha egy lesajnált Daltonnal felálló Bengalst nem tudunk megverni, akkor az utóbbi 3 hetünket ismét igazából lenullázzuk. Ebben az esetben meg nincs miről beszélni, ha meg nyerünk akkor igazából hoztuk azt ami elvárható az utóbbi 3 meccs után. Engem az utolsó 3 meccs sokkal jobban érdekel, nyilván csak abban az esetben, ha a csapat érdekessé teszi a következő két meccs megnyerésével. Bár mivel Darnold egy bohóc így azért nehéz lesz :/
Apex
Az hagyján, de ezt a cikket olvassátok még el. Reggel 2x el kellett olvasnom h ilyen létezik-e. xD
 pagesix.com/2019/11/25/wasted-jets-qb-sam-darnolds-post-game-party-goes-till-1230

Mondjuk azt a party-t megnézném, ahol Adams leissza magát és elszabadul. 😀
Beki
Broadway Sam 😀

If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Remélem a csapat és Gase nem gondolja, hogy mivel elkapott egy jó szériát és Darnoldnak végre megy a játék zsebben a győzelem. Ez a Bengals jobb mint a mérlege (sztem nem ők az nfl legrosszabb csapata), és Daltonban is ott lesz a bizonyítási vágy.

Kéne egy erős kezdés ott is, hogy ne tudjanak a futójátékukra alapozni hanem passzolni kényszerüljenek. És akkor zavarba lehet hozni azt az egyébként elég gyenge OL-t is.
alatriste
Én nem aggódok ez miatt, ha egy lesajnált Daltonnal felálló Bengalst nem tudunk megverni, akkor az utóbbi 3 hetünket ismét igazából lenullázzuk. Ebben az esetben meg nincs miről beszélni, ha meg nyerünk akkor igazából hoztuk azt ami elvárható az utóbbi 3 meccs után. Engem az utolsó 3 meccs sokkal jobban érdekel, nyilván csak abban az esetben, ha a csapat érdekessé teszi a következő két meccs megnyerésével. Bár mivel Darnold egy bohóc így azért nehéz lesz :/
Apex
Az hagyján, de ezt a cikket olvassátok még el. Reggel 2x el kellett olvasnom h ilyen létezik-e. xD
 pagesix.com/2019/11/25/wasted-jets-qb-sam-darnolds-post-game-party-goes-till-1230

Mondjuk azt a party-t megnézném, ahol Adams leissza magát és elszabadul. 😀
több mint 6 éve
Apex New York Jets 3 025

alatriste

több mint 6 éve
alatriste Green Bay Packers 11 857 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Apex New York Jets 3 025
 twitter.com/Michael_Nania/status/1198996952396058624?s=20

több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Dalton lesz a kezdő QB CIN-nél vasárnap, remélem nem élete meccsét hozza.
több mint 6 éve
Apex New York Jets 3 025
Na végre egy meggyőző produkció egy PO-ért küzdő csapat ellen is. Én meg mondom őszintén alapvetően is azt éreztem még meccs előtt, hogy a matchup kedvez nekünk, ha jól tudjuk kivitelezni a dolgokat meglehet a meccs, és hát boy kiviteleztük őket rendesen. Jacobs-t a legelejétől kivettük a játékból, egy-két kisebb megiramodása volt, de nem volt jelentős, azonban amivel megnyertük ezt a meccset D oldalon az a Secondary(én sem hiszem el), én nem tudom hogy Maulet-t és Bless-t mivel etetik három meccs óta, de valami félelmetes amit művelnek.(+Poole-nak oda a szerződést) Annak fényében is szép ez a siker, hogy bár nem néztem statisztikát még, de szerintem lényegesen kevesebbet blitzeltünk mint a korábbi meccseinken, viszont a jó coverage végett, illetve a futójáték lenullázásával sikerült elbizonytalanítanunk a teljes Raiders O-t, pacsi GW-nek. Akinek szintén jár a pacsi az Adam Gase..jó látni, hogy sikerült fejben összeszednie a csapatot a Dolphins meccs után, és a mai volt szerintem a legjobb meccse mint HC, tökéletesen felkészült Offense, kreatív playhívások amelybe kb. még a 20. számú WR/RB/TE-t is bevontuk. Ami hatalmas pozitívum még hogy Darnold ismét hatalmas önbizalommal játszik és darabokra szedte a Raiders D-t, ezt jól mutatja az a play amikor simán megfuthatta volna a 1st down-t és valószínűleg az lett volna az okosabb, ehelyett bevállalt egy piszok nehéz passzt Robby felé, illetve ezen a meccsen nem erőltette azokat a playeket amelyek már nem voltak ott, inkább kidobta a labdát. Az OL-nek is messze ez volt a legjobb meccse, szóval tényleg igazából csak pozitívumot tudok írni. Mondjuk őszintén szólva ezt a kilátástalanságot nem igazán értettem a Raiders-nél jó pár meccsükből azért láttam idén részleteket, de ennyire szerintem sehol nem voltak elveszve, és habár én bírom Chucky-t, viszont erre a meccsre egyszerűen pocsékul lett felkészítve a csapat. A következő meccs a Bengals ellen lesz, és ez abból a szempontból lesz érdekes, hogy sikerült-e ténylegesen elhagynunk a Bowles időszakot, ugyanis ott egy ilyen győzelem után egy gyengébb csapat ellen durva lebőgés volt általában, meglátjuk hogy most megtudjuk-e tartani a jó formát.

több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Poole, ha így folytatja akk szép summát fog kapni. Coleman kap évi 9 misit a Lionstól.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
#Jets starting rookie OL Chuma Edoga has a Grade 2 MCL sprain, per @MMehtaNYDN.
Hát pár hét lesz ez is. Ha Beachumot összefoltozzák vhogy a dokik vasárnapig:
Beachum-Lewis-Harrison-Compton-Shell és asszem McDermott az egyetlen backup perpill.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
The Jets have a 1.1 percent chance of making the playoffs, according to Football Outsiders. #nyj

több mint 6 éve
Pityu Gyor New York Jets 1 038
3 W zsinórban? Na ezt ideologizáljuk meg...

Green is green
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Jovo heten azert teljesebb kepet kapunk h van-e valtozas a Bowles-erahoz kepest: megyunk a 0-11-es Bengalshoz. Jo volna siman gyozni es nem visszasullyedni a regi szintre, mikor a Barkley vezette Bills gatyazott minket.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Mióta nem nézem a meccseket nyerünk! Hát szépmunka mondhatom 😀
Wester
Ooo ize, lehetne egy keresem. 😀 😀 😀
több mint 6 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 053 — Jó ötletnek tűnt!
Mióta nem nézem a meccseket nyerünk! Hát szépmunka mondhatom 😀

Lesz ez még így se!
több mint 6 éve
Pityu Gyor New York Jets 1 038
Hihetetlen 😊 gratula, na ez nagy győzelem

Green is green
több mint 6 éve
Apex New York Jets 3 025
Hát ilyen meccs után nehéz mit írni, kb. semmi negatívumot nem tudok felhozni. Szép volt!

több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Hairston ismét inaktív. Kíváncsi vagyok ha ma égetik a secondary-t, kövi héten hajlandóak leszünk-e végre aktiválni meccsnapon.