New York Jets
30 feliratkozó
több mint 8 éve
És Keenum rossz lenne?Nagyon nagy pacsi akkor ha a 0 offensebol valamit kihozo Mortont elengedik...igy aztan lehet rebuildelni ha azok akik fontosak elengedjuk...szvsz nekunk az lenne jo drafton ha esetleg mi nem hozzuk el Kirk kapitanyt, akkor vigye el valaki aki elottunk van drafton. Kicsit tobb lehetosegunk lenne valogatni.Perpill még várjuk ki, hogy Kirk kapitány vhogy elérhető legyen. Legjobb scenario nyilván az lenne, ha Cousins és Alex Smith is elérhető lenne FA-n, bár Macc-et ismerve elhozza Keenum-ot.
Apex
Beki
Máshogy kérdezem, rosszabb mint McCown, Petty vagy Hack?
Kizárt, hogy elengedi a Vikings.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
CJohnson és Maccagnan kb ugyanazt mondta ma:“There’s so much to look forward to with this team and this core we have. And we have a chance to build on that. We have some great draft picks and a lot of money to play with. And we’re gonna be active in free agency.”
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Cimini cikkjében azt írja, hogy Maccagnan és C Johnson ma tartja szezonvégi sajtótájékoztatóját.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Nagyon nagy pacsi akkor ha a 0 offensebol valamit kihozo Mortont elengedik...igy aztan lehet rebuildelni ha azok akik fontosak elengedjuk...szvsz nekunk az lenne jo drafton ha esetleg mi nem hozzuk el Kirk kapitanyt, akkor vigye el valaki aki elottunk van drafton. Kicsit tobb lehetosegunk lenne valogatni.Perpill még várjuk ki, hogy Kirk kapitány vhogy elérhető legyen. Legjobb scenario nyilván az lenne, ha Cousins és Alex Smith is elérhető lenne FA-n, bár Macc-et ismerve elhozza Keenum-ot.
Apex
több mint 8 éve
Egyre több forrás hozza le (Mehta-ban én annyira nem bízok), hogy Bowles nem fog akadályt gördíteni Morton távozása elé, ha Gruden megkapja Raiders HC pozit.Na neeeee
Beki
Az év embere nálam a csapatból
Green is green
több mint 8 éve
Nagyon nagy pacsi akkor ha a 0 offensebol valamit kihozo Mortont elengedik...igy aztan lehet rebuildelni ha azok akik fontosak elengedjuk...szvsz nekunk az lenne jo drafton ha esetleg mi nem hozzuk el Kirk kapitanyt, akkor vigye el valaki aki elottunk van drafton. Kicsit tobb lehetosegunk lenne valogatni.
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
SEA 2. köre 2/17 lett végül, ha minden igaz.Saját 5. körünk -> SF
DAL 5. kör hozzánk
7. köröket pedig megcseréltük SEA-val.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Egyre több forrás hozza le (Mehta-ban én annyira nem bízok), hogy Bowles nem fog akadályt gördíteni Morton távozása elé, ha Gruden megkapja Raiders HC pozit.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
BÚÉK!Mehta szerint, ha Gruden megkapja a Raiders HC posztját vinné magával Mortont, akit el is engednénk.
Annyira ennek nem örülök.
több mint 8 éve
NFL Draft Order3 qb ehes csapattal elottunk... boldog uj evet mindenkinek! Go Jets
1. Browns
2. Giants
3. Colts
4. Browns
5. Broncos
6. Jets
A jó öreg 6. hely ismét.
Beki
Green is green
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
NFL Draft Order 1. Browns
2. Giants
3. Colts
4. Browns
5. Broncos
6. Jets
A jó öreg 6. hely ismét.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Forte is ment IR-re, Winters hamarosan muteten esik at, Wilkerson varhatoan nem lesz aktiv a Pats ellen.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Shell es ASJ varhatoan nem jatszik vasarnap. Valszeg 3 csere OL kezd megint.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
2 eves hosszabbitast kaptak.Remelem tudja a vezetoseg mit csinal es atdumaltak a terveket elore...
több mint 8 éve
twitter.com/Bowlhu/status/946797469677096962

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Bowles és Maccagnan is szerződéshosszabbítást kapott.
Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Ja én nem is attól tartok most, hogy Petty megnyerné a meccset, pláne nem Heki, de ha tudunk nyerni, és elhitetni a vezetésetekkel, hogy Heki jó lesz, és ezért nem húztok irányítót az első körben, az dupla öröm lenne 😀Max kirugjak jovore a kedves GMunket, aki 4 ev alatt nem tudta a QB kerdest megoldani es Geno, Fitz, McCown-tol varta a megvaltast + 2. es 4. koros QB pickjei egy vandor QBt nem tudtak legyozni TCben. Azt mar lathatjuk, hogy Petty marha messze van McCown szintjetol, de ha Haki Pettynel is gyengebb...nem is folytatom. 😀
Wyatt
több mint 8 éve
Ja én nem is attól tartok most, hogy Petty megnyerné a meccset, pláne nem Heki, de ha tudunk nyerni, és elhitetni a vezetésetekkel, hogy Heki jó lesz, és ezért nem húztok irányítót az első körben, az dupla öröm lenne 😀

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Cserek cserei meg nalatok sem elitek, igy tolja ahogy akar, de addigra remelem Petty elintezi h h kozunk ne legyen a meccshez es a kinti barom szurkolo allatjai is megertik, hogy nem kellene vedeni a csavot. 😀Idegeskedésről még nem szóltam (most otthon leszünk, ott kevésbé megy szarul 😀 cserébe New Yorkban bármilyen szarok vagytok, mindig szenvedünk 😕 ), csak szimplán jelzem, hogy ha ellenünk a második félidőben feljön Heki, lehet, megoldjuk, hogy franchise irányítónak tűnjön 😀Na majd mi megoldjuk, hogy Heki franchise irányítónak tűnjön, és elmaradhat a qb-draft :dMikor gondoltad? Felido utan 4 TD hatranyban? 😀
Úgyis kell majd egy jó kis DE 😊
Wyatt
Meg ha Hoyer kezdene sem idegeskednek. 😀
Beki
Wyatt
több mint 8 éve
Idegeskedésről még nem szóltam (most otthon leszünk, ott kevésbé megy szarul 😀 cserébe New Yorkban bármilyen szarok vagytok, mindig szenvedünk 😕 ), csak szimplán jelzem, hogy ha ellenünk a második félidőben feljön Heki, lehet, megoldjuk, hogy franchise irányítónak tűnjön 😀Na majd mi megoldjuk, hogy Heki franchise irányítónak tűnjön, és elmaradhat a qb-draft :dMikor gondoltad? Felido utan 4 TD hatranyban? 😀
Wyatt
Beki

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Na majd mi megoldjuk, hogy Heki franchise irányítónak tűnjön, és elmaradhat a qb-draft :dMikor gondoltad? Felido utan 4 TD hatranyban? 😀
Wyatt
több mint 8 éve
Na majd mi megoldjuk, hogy Heki franchise irányítónak tűnjön, és elmaradhat a qb-draft :dÚgyis kell majd egy jó kis DE 😊

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Tegnap fel csapat nem edzett, ma meglatjuk kiket pihentettek csak a biztonsag kedveert. Winters -> IR, helyere Deon Simont hoztuk fel PSrol.
Hack kapta edzesen a snapek felet a kezdo offensel es 2 ev utan eloszor mondta Bowles h jatszhat.
több mint 8 éve
Kis kalkuláció a lehetséges draft pozihozMint ahogy említetted is a Den W az elsődleges. Nem mondanám egy könnyű sorolásnak főleg hogy legtöbb csapatba jövőre jó eséllyel visszatér/lesz jó irányító. Illetve majd a draft pospectekkel kapcsolatban szeretnék majd tőled látni egy qb elemzést, kíváncsi vagyok mi a véleményed a qb class-ról. 😊
Jelenlegi draft sorrend (uccsó oszlopban a SoS):
4. Houston 4-11 .508
5 Tampa Bay 4-11 .558
6 Denver 5-10 .483
7 NY Jets 5-10 .521
8 San Francisco 5-10 .521
9 Chicago 5-10 .558
10 Cincinnati 6-9 .467
11 Oakland 6-9 .508
12 Miami 6-9 .542
17. hét sorsolása:
HOU vs IND
NYJ vs NE
NO vs TB
KC vs DEN
SF vs LA
CHI vs MIN
CIN vs BAL
OAK vs LAC
BUF vs MIA
Alapból azzal számolok, hogy mivel az NE-nek van tétje a meccsnek, így egy vereséget bekarcolok magunknak (ha nyerünk meg is érdemli ez az elbaszott franchise h a kedves anyukáját is el kelljen adnia feltadehez).
NO vs TB: itt a seedeknek lesz jelentősége max, így a pihentetés beleférhet nekik.
KC vs DEN: ha jól tudom KC 4. seedje is betonbiztos már, így ott is lehet pihentetés.
SF vs LA: McVay már kijelentette, hogy lesz tartalékolás.
HOU vs IND: itt már nem tudunk előzni, így ez nem fontos számunkra.
Realitást nézve sztem arra lehet esélyünk, hogy SF nyer és ott nem kell pofoznodni SoS miatt és talán a TB megcsípheti a NO-t. Ez a DEN nem látom hogyan verheti meg akár a tartalékos KC-t is, főleg h Lynch lesz a kezdő QB.
Jövő évi ellenfelek (csoportot most nem említem):
Home:
HOU
IND
GB
MIN
valszeg DEN
Away:
JAX
TEN
CHI
DET