Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 11 éve
Hánykor kezdődik? (igen, kurva lusta vagyok)Eazzycváj
több mint 11 éve
Hánykor kezdődik? (igen, kurva lusta vagyok)
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Én Cooks-ot érzem valamiért.
több mint 11 éve
A Walterfootballnál sem szaroztak walterfootball.com/draft2014_1.php ...a végére csak beírták hozzánk Latimert úgy, hogy Cooks hárommal mögöttünk megy ki. (hajamat tépném 😀 )GreengoMondjuk ha Latimert kihúznánk úgy, hogy még Lee, Cooks és CJ Mosley is bent van, akkor én is 😀
több mint 11 éve
Azért itt a kezdés előtt megborult pár mock író. Mayock se szarozott. 😀 ( Manziel a Cowboysba->imádnám 😀 )A Walterfootballnál sem szaroztak walterfootball.com/draft2014_1.php ...a végére csak beírták hozzánk Latimert úgy, hogy Cooks hárommal mögöttünk megy ki. (hajamat tépném 😀 )

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Igaz ez Highlights vidi, de én felültem a bandwagonra 😀www.youtube.com/watch?v=rZXQcakwFAc
több mint 11 éve
Én a letrade + Latimer megoldásnak örülnék, de ezzel csak kiátkozást érnék el ha bejönne 😊Kezdem egyre jobban azt érezni, hogy Cody Latimer lesz a befutó, de lehet, hogy csak a ma olvasottak miatt.MirrMurrElső kört soknak tartanám érte. Ha meg nem első körben húzunk WR-t akkor kiborulok...szval ez sehogy sem jó . 😀 Amúgy olvasni lehetett olyat is, hogy Allen Robinsonra megyünk...ami elsőben megint csak erős lenne.Greengo
több mint 11 éve
Kezdem egyre jobban azt érezni, hogy Cody Latimer lesz a befutó, de lehet, hogy csak a ma olvasottak miatt.MirrMurrElső kört soknak tartanám érte. Ha meg nem első körben húzunk WR-t akkor kiborulok...szval ez sehogy sem jó . 😀 Amúgy olvasni lehetett olyat is, hogy Allen Robinsonra megyünk...ami elsőben megint csak erős lenne.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Kezdem egyre jobban azt érezni, hogy Cody Latimer lesz a befutó, de lehet, hogy csak a ma olvasottak miatt.MirrMurrRemélem ebben az esetben, akkor egy letrade bele fog férni. Ha pl tudnánk szerezni egy 2. köröset vagy 3 és 4. körös pickeket, akkor még talán jól is járnánk.
Sajnos Lattimer-nél még mindig le vagyok ott maradva, hogy akkor néztem, amikor még 4. körre várták és ott nagyon tetszett és lezártam azzal, hogy nagyon simán behúznám a középső körökben. Ha behúzzuk, akkor majd még jobban utánajárok. 😀
több mint 11 éve
Kezdem egyre jobban azt érezni, hogy Cody Latimer lesz a befutó, de lehet, hogy csak a ma olvasottak miatt.
több mint 11 éve
Nekem csak két kérésem van ma estére: győzzön a Montreal Cands, és húzzuk be azt, akivel SB-t nyerhetünk mondjuk már ebben az idényben 😛. Tippeket "kérek" melyikre van nagyobb esély 😀dandeKár, hogy kikap a Cands 😕
több mint 11 éve
Nekem csak két kérésem van ma estére: győzzön a Montreal Cands, és húzzuk be azt, akivel SB-t nyerhetünk mondjuk már ebben az idényben 😛. Tippeket "kérek" melyikre van nagyobb esély 😀
több mint 11 éve
Ja és az elmaradhatatlan James Gayle pick a 4. körben 😀 Ha őt behúzzuk, pezsgőt bontok.MirrMurrén 6. körben húztam GM játékban 😊
9 óra múlva okosabbak leszünk
vagy nem
több mint 11 éve
Ja és az elmaradhatatlan James Gayle pick a 4. körben 😀 Ha őt behúzzuk, pezsgőt bontok.
több mint 11 éve
Akinek örülnék Beckham, Roby, Fuller, Pryor
Olyan nincs akinek nagyon nem. Én nem haterkedek 😛
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Egyre több helyen olvasom Cody Latimer nevét, mint lehetséges 1/22. Én ízlelgetem, de érdekelne a ti véleményetek.Amúgy nálam 1. Barr, 2. Fuller, 3. Beckham 😊
több mint 11 éve
én még mindig Fuller párti vagyok, de ha nem ő, akkor Beckham vagy Cooks 😊akit nem szeretnék, az Benjamin, Roby és Verrett
amúgy az a lényeg, hogy ésszerű húzás szülessen.
több mint 11 éve
WR,WR,WR ha nem akkor Verrett,vagy Mosley...
több mint 11 éve
Draft day 😊 A mai napot nem nezem, de nalam most ez a sorrend akiknek legjobban orulnek:
1. Barr (akar feltrade is, de 3. Kornel nem dragabban)
2. Haha Dix
3. Lee/Beckham/Cooks
4. Fuller
5. C.J. Mosely/ Shazier
Masik lehetosegkent letradelnek jopar helyet es 30+ban mar huznam Lattimert, 2. Korben meg feltrade Attachouert vagy Marcus Smithert.
több mint 11 éve
Én is leszek végig 😊
több mint 11 éve
nosztalgiázok picit, készülve az estére 😀www.ustream.tv/recorded/22174494
21:23-tól hatalmasat nevettem én is 😀
több mint 11 éve
Vége az érettséginek , jöhet jó kis levezetésnek a várva várt draft 😀 Vicces egyébként hogy szerintem Wr prospectekből többet készültem mint magára a vizsgára. Egyébként eddig akiket én akartam soha nem húztuk be. (2012: Michael Brockers, 2013:Baccari Rambo) De idén érzem ! elején még Beckhamet akartam , de mostanra nálam Cooks/Lee a favorit , de egy későbbi Jarvis Landry vel is kieggyeznék , feltéve ha nem első kör. BPAzunk szerintem , vagy WR.Petikievak01És mennyivel hasznosabb is ez a megszerzett tudás. 😀
több mint 11 éve
Vége az érettséginek , jöhet jó kis levezetésnek a várva várt draft 😀 Vicces egyébként hogy szerintem Wr prospectekből többet készültem mint magára a vizsgára. Egyébként eddig akiket én akartam soha nem húztuk be. (2012: Michael Brockers, 2013:Baccari Rambo) De idén érzem ! elején még Beckhamet akartam , de mostanra nálam Cooks/Lee a favorit , de egy későbbi Jarvis Landry vel is kieggyeznék , feltéve ha nem első kör. BPAzunk szerintem , vagy WR.