Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
A Saints védelem kapitánya volt tavaly.Inkább a draftról....akár az első körben is. Ezzel a húzással nem vagyunk sokkal előbbre. Kicsit soknak is tartom a befektetett összeget. (Sérülékeny )
Az öltözőt biztos, hogy nem fogjuk szétbarmolni ezzel a húzással. 😀
És így már 3 safety van rosteren. Fuckyeah! 😀
Arra tökéletes húzás volt, hogy ne menjünk hatalmas nagy safety needdel a draftra, de persze még fog érkezni safety a FA-ról.Bébé

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Kifejtenéd?Adam Schefter @AdamSchefter 51 mpRészvétem.vassadi
Former Saints S Malcom Jenkins to Philly on a 3-year, $16.25M deal, per source.Hulkeinstein
Pont pár napja írtam (amikor felmerült a neve), hogy eddig én csak rosszat hallottam róla a fórumon. 😀
Miért ennyire szar?
több mint 12 éve
A Saints védelem kapitánya volt tavaly.Az öltözőt biztos, hogy nem fogjuk szétbarmolni ezzel a húzással. 😀
És így már 3 safety van rosteren. Fuckyeah! 😀
Arra tökéletes húzás volt, hogy ne menjünk hatalmas nagy safety needdel a draftra, de persze még fog érkezni safety a FA-ról.
több mint 12 éve
Mike Garafolo @MikeGarafolo mostEagles might still be doing work on the safety front, even after signing Malcolm Jenkins. Stay tuned.
több mint 12 éve
Vártam, hogy valaki megcsinálja e 😛 Mondjuk Jenkins érkezése után tuti az is maradFake ! 😊GreengoShawn84
több mint 12 éve
8,5 milla a garantált.
több mint 12 éve
Adam Schefter @AdamSchefter 51 mpEnnek örülök.
Former Saints S Malcom Jenkins to Philly on a 3-year, $16.25M deal, per source.Hulkeinstein
Illik a rendszerbe, akár nickel-ként is bevethető. (Boykin sérülés esetén)
Jó igazolás.
Nagyon remélem, hogy N.Allen-t is sikerül megtartani. (Ha nem jön Byrd.)
több mint 12 éve
ha Chung nem jött be nem tudom miért hasonló színvonallal próbálkozik a csapat
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 12 éve
Szinte biztossá vált így egy S húzás a drafton is. 😊Adam Schefter @AdamSchefter 51 mpRészvétem.vassadi

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Akkor Byrd nem ide jön. Ez kicsit soknak tűnik...
több mint 12 éve
Adam Schefter @AdamSchefter 51 mpRészvétem.
több mint 12 éve
Adam Schefter @AdamSchefter 51 mpFormer Saints S Malcom Jenkins to Philly on a 3-year, $16.25M deal, per source.
több mint 12 éve
Az Jonesnál nagyon jó!
több mint 12 éve
3 év - 6 milláról beszélnek Jones-nál.OLB/DE O'Brien Schofield pedig Óriás lett.
több mint 12 éve
Alakul az este es még hol van a vége!Jones -nak nagyon örülök, meg tk Chungnak is😊
több mint 12 éve
Donnie Jones 3 év! 😊)Szuper
Philadelphia Eagles @Eagles 1 min
#Eagles re-sign P Donnie Jones to a three-year deal. #FlyEaglesFlyHulkeinstein
több mint 12 éve
Bizony, épp ideje volt. Remélem Byrdnek készítjük elő a terepet 😊Donnie Jones 3 év! 😊)HulkeinsteinChung pedig repültBébé
több mint 12 éve
Donnie Jones 3 év! 😊)Philadelphia Eagles @Eagles 1 min
#Eagles re-sign P Donnie Jones to a three-year deal. #FlyEaglesFly
több mint 12 éve
www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/free-agency-update-who-have-eagles-contactedTalaltam egy ilyen listat...
több mint 12 éve
Szerintem sem kell Raji , nagyon drága , a neve miatt túl fogják fizetni , a FO úgyse hülye Loganben hatalmas a potenciál . NT draftról fog jönni úgyis . Persze én is imádom 😀 És gondoltam csak feldobom a témát , hisz eddig nem nagyon esett róla szó.
Shawn84