Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 12 éve
Na a tegnapi közös meccsnézés margójára pár dolog:Erről a cikkről beszéltem, ráadásul shawn ezt te linkelted anno: www.rantsports.com/nfl/2013/11/02/5-players-the-philadelphia-eagles-need-to-replace-before-2014-season/
Brown, Allen, Cooper hármas elég wtf 😀
Erről is beszéltünk: www.youtube.com/watch?v=k8pT6m8CJME
Meg erről: www.youtube.com/watch?v=6785WGVtTT4
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Bocs AM 😛 nem tudom miért ez volt a fejemben a lényeg, hogy valóban ne kelljen még jobban megjegyezni a nevét 😉A Skins mecs is húzós lesz javaslat egy tippjáték kérdésre: fut e együttesen RGIII és DM 200 yard felett az Eagles ellen? Sanszosan igent nyomnék 😛dandeDM who? 😛
A tegnapi meccsben azért a sérülteket sajnálom, bár Barbre egész jól nyomta.skizofita
Mindenesetre majd ha Foles-l is nyerünk véletlenül! egy gyűrűt akkor talán majd róla is fognak úgy beszélni, mint Bradyről 😀 Szvsz nálam jobban kevés ember drukkol neki úgyhogy mutassa meg itthon is vagy kérjük minden meccsünk idegenben való lejátszását 😀
több mint 12 éve
A tegnapi meccsben azért a sérülteket sajnálom, bár Barbre egész jól nyomta.skizofitaJah Ő nem volt rossz. De Wolff és Kendricks karrierjének nagyon-nagyon nem tenne jót, egy hosszabb kidőlés.
több mint 12 éve
A Skins mecs is húzós lesz javaslat egy tippjáték kérdésre: fut e együttesen RGIII és DM 200 yard felett az Eagles ellen? Sanszosan igent nyomnék 😛dandeDM who? 😛
A tegnapi meccsben azért a sérülteket sajnálom, bár Barbre egész jól nyomta.
több mint 12 éve
Be kell valljuk azért Folesnak ezen a meccsen nagy mákjai voltak de hát jó QB-nak szerencséje is van 😛 tudom ennek kijelenthetőségétől, hogy jó QB még messze van 😀A R.Coopernek adott hosszú TD passzról lenyilatkozta, hogy direkt dobta alul. Így csak Cooper tudta elkapni. DeSeannél jah egy kicsi mázli is benne volt. 😀
dande
Meg még egy olyan passza biztos volt, ami nem sokon múlott h a védő megcsípje, azonban így meg 1st down lett. Jó de ha Brady dob ilyet akkor azt mondják, hogy igen ilyet csak kevesen tudnak, meg ettől elit, de ha meg Foles akkor mázli. 😀
több mint 12 éve
Be kell valljuk azért Folesnak ezen a meccsen nagy mákjai voltak de hát jó QB-nak szerencséje is van 😛 tudom ennek kijelenthetőségétől, hogy jó QB még messze van 😀A Skins mecs is húzós lesz javaslat egy tippjáték kérdésre: fut e együttesen RGIII és DM 200 yard felett az Eagles ellen? Sanszosan igent nyomnék 😛
több mint 12 éve
kell a tökömnek új qb, úgysem tud jobb szintet hozni mint Folesano92Jelen pillanatban nem. De azért várjuk még meg a maradék 6 meccset. Ha továbbra is ilyen jól játszik, akkor jó helyzetben vagyunk.
Remélem együtt mennek a Pro Bowl-ra. (Pontosabban hagyják ki. 😀 )
cdn.makeagif.com/media/11-10-2013/rKGa_x.gif
- Nick Foles joins Tom Brady (2007) as only QBs in @nfl history w/ 10+ TDs & 0 INTs in 2-game span in single season
- Last 2 games for Nick Foles: 12 incompletions, 10 TDs.
- Here's a list of visiting QBs with 3 TDs & 0 INTs in a game at Lambeau since 2006: Brady, Favre, Brees, Foles.
több mint 12 éve
Meglátjuk !De végre nyerjünk már otthon is meccset megérdemelnék a szurkolok !
W az W de nem tudom nem megemlíteni,Lane J nekem idén pici csalódás ...
Reméljuk sokat tanul és fejlődik
több mint 12 éve
kell a tökömnek új qb, úgysem tud jobb szintet hozni mint Foles
több mint 12 éve
Saints-Dallas | Nah kikapott a Dallas szóval szinte már-már a mi kezünkbe van a sorsunk. |
több mint 12 éve
Remélem majd a mellszobrukról is lesz ilyen fotó. 😀
több mint 12 éve
omfg
A két mez közül az egyik birtokosa egy legenda, a másik pedig a Tennessee egyetemre járt.mustaine
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve

A két mez közül az egyik birtokosa egy legenda, a másik pedig a Tennessee egyetemre járt.
több mint 12 éve
Remélem jövőhéten hazai közönség előtt is mutat vmit Foles 😀 "Nick Foles has 16 touchdown passes on the road this year and 0 at home."
több mint 12 éve
Gratula srácok, megérdemeltétek. Külön pacsi a vértesi és gerecsei fanoknak innen a szomszédból. Szekszárdra meg üzenem, hogy vigyázzatok az ültetvényekre, mert kincset érnek! Jól szétcsaptam magam a meccs végére azzal a cabernet nevű gyönyörűséggel 😊James007
Gratula srácok, megérdemeltétek. Külön pacsi a vértesi és gerecsei fanoknak innen a szomszédból. Szekszárdra meg üzenem, hogy vigyázzatok az ültetvényekre, mert kincset érnek! Jól szétcsaptam magam a meccs végére azzal a cabernet nevű gyönyörűséggel 😊James007Egészségedre 😀 grat nektek is.
több mint 12 éve
Gratula srácok, megérdemeltétek. Külön pacsi a vértesi és gerecsei fanoknak innen a szomszédból. Szekszárdra meg üzenem, hogy vigyázzatok az ültetvényekre, mert kincset érnek! Jól szétcsaptam magam a meccs végére azzal a cabernet nevű gyönyörűséggel 😊
több mint 12 éve
Az az egy fointos végre nyertünk most a többi nem számít :😛
több mint 12 éve
most a fasz jó végén voltunk.....Foles 16 TD 0 INT RedZoneban 0/4 de ma belefért.
Este remélem nyernek a Szentek és akkor elég jól állunk.
több mint 12 éve
Összefoglalva a meccset: We done a better job. 😀A zebrákról: nem volt nagy eltérés a tévedések között, de gecisokat tévedtek 😀
több mint 12 éve
VGA? Hol éltek Ti, a középkorban? 😀RataxesxDDDD nincs hdmi csatlakozó laptopon 😀dd
több mint 12 éve
VGA? Hol éltek Ti, a középkorban? 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Haverom múltkor 3 infos boltban volt szegeden mire lett neki 😀 van amúgy, mert olyat dolgozom meg oylan helyen ahonnan tudok hozni 😀 de csak ilyen kis hokikat, nekem meg kéne egy jó 5 méteres legalább 😀Nekem is kéne egy qrva VGA kábel 😀 Látom országos a hiány 😀Petikievak01Ha villogni fog ma nem csak az ST-ben, vagy forceol egy fumblit st-ben akkor megrendelem végre a Matthews mezt. 😀Az utolsó mondatoddal egyetértek, na meg az elsőddel is nagyon szeretnék, de a többi az nálam egyelőre az utópia kategóriába tartozik... 😊A lényeg, hogy a mi Matthewsunk pusztítson a tiétek pedig ne. 😀
Érdekes kis meccs lesz, már nagyon várom, főleg úgy, hogy még a stream sem fog csúszni az nfl.com-on.James007
Bár a mienk előreláthatólag max az ST-ben fog villogni. 😀Bébé
Remélem nyerünk ma, kár hogy elfelejtettem megvenni a hosszú vga kábelemet, most a tvre tudnám nyomatni a meccset és úgy eredménykövetőzni :Sano92
több mint 12 éve
Nekem is kéne egy qrva VGA kábel 😀 Látom országos a hiány 😀Ha villogni fog ma nem csak az ST-ben, vagy forceol egy fumblit st-ben akkor megrendelem végre a Matthews mezt. 😀Az utolsó mondatoddal egyetértek, na meg az elsőddel is nagyon szeretnék, de a többi az nálam egyelőre az utópia kategóriába tartozik... 😊A lényeg, hogy a mi Matthewsunk pusztítson a tiétek pedig ne. 😀
Érdekes kis meccs lesz, már nagyon várom, főleg úgy, hogy még a stream sem fog csúszni az nfl.com-on.James007
Remélem nyerünk ma, kár hogy elfelejtettem megvenni a hosszú vga kábelemet, most a tvre tudnám nyomatni a meccset és úgy eredménykövetőzni :Sano92
több mint 12 éve
Ha villogni fog ma nem csak az ST-ben, vagy forceol egy fumblit st-ben akkor megrendelem végre a Matthews mezt. 😀Az utolsó mondatoddal egyetértek, na meg az elsőddel is nagyon szeretnék, de a többi az nálam egyelőre az utópia kategóriába tartozik... 😊A lényeg, hogy a mi Matthewsunk pusztítson a tiétek pedig ne. 😀
Remélem nyerünk ma, kár hogy elfelejtettem megvenni a hosszú vga kábelemet, most a tvre tudnám nyomatni a meccset és úgy eredménykövetőzni :S
több mint 12 éve
#Eagles inactives: Fletcher, Vick, Tucker, Tobin, Kelly, Knott and Cunningham. Brandon Boykin will start outside for Fletcher.Fletcher eddig 1 meccset hagyott ki. Akkor szét is passzoltak minket.
hát ez így necceskristof
De ha 2 WR-el jönnek az még nem gáz, mert Boykin jól nyomja talán szélen is, de ha WR-el, akkor nagy valószínűséggel Marsh vagy Roc Carmichael megy ki szélre és...hát az szopás 😀