Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 12 éve
DeSeannak meg 97.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Legyen így. 😀 Shady meg átléphetné igazán az 1000 futott yardot. Szezon elején Peters azt mondta, hogy már a 10. meccsen meglesz, sajnos ez az október hónapnak köszönhetően nem jött össze, de a 11.en talán meglesz. 68 yard kell hozzá.
több mint 12 éve
Én érzek, 8 különféle egy sem minőségi feltehetőleg romlott sör ízét a számban, a felforduló gyomromat, a zúgó fejemet, a fájó vádlimat, a megduzzadt állkapcsomat.. És ennek tetejébe még valami nem kellően művelt gyökér paraszt uriember ide is hányt a nagykapubejárónk elé (arcot még sosem láttam hogy fogadják a kis csomagjaimat másnap reggel a lakók a gyepen, most legalább átérzem)Akkor szavazzunk mi is 😀Én nem érzek semmit.
Szerintem mi nyerünk!Shawn84
De kurvára remélem, hogy nyerünk, mert az kurvajó lenne. 😀
Boldogan és optimistán mennék bye weekre.Bébé
Ettől függetlenül, MA ISZONYATOSAT FOGUNK APRÍTANI!!!!! Nem kell ide biszem-baszom esélyessé nyilvánítás, egyszerűen alázni fogunk. És kész, pont.
több mint 12 éve
És az NFC East éllovasaként. Ez engem jobban érdekel 😊Akkor szavazzunk mi is 😀Én nem érzek semmit.
Boldogan és optimistán mennék bye weekre.Bébé
több mint 12 éve
Akkor szavazzunk mi is 😀Én nem érzek semmit.
Boldogan és optimistán mennék bye weekre.
több mint 12 éve
Akkor szavazzunk mi is 😀Ki kezd ma Eagles fanok? Foles vagy Vick? köszi 😊zsoltvanyaFoles
Mi vagyunk az esélyesek az espn "szakértői" szerint:
espn.go.com/nfl/picks
Ez nem jó jel, mert ilyenkor általában kikapunk. 😀Bébé
Szerintem mi nyerünk!
több mint 12 éve
Ki kezd ma Eagles fanok? Foles vagy Vick? köszi 😊zsoltvanyaFoles
Mi vagyunk az esélyesek az espn "szakértői" szerint:
espn.go.com/nfl/picks
Ez nem jó jel, mert ilyenkor általában kikapunk. 😀
több mint 12 éve
Ki kezd ma Eagles fanok? Foles vagy Vick? köszi 😊
több mint 12 éve
akkor szerencse h a következő 9 meccsén csak a garbage time-ban fogja eladni 😊
több mint 12 éve
😀If Nick Foles' next 31 pass attempts are all intercepted, he would still have a higher passer rating than Eli Manning.
több mint 12 éve
Akkor volt pl az első Curry sackaz a - ha jól emlékszem - panthers meccs minden alatt volt, ott nem volt minek, miért szurkolni. abban a kilátástalanságban semmilyen szurkolás nem segített volna.igaz ment a Fire Andy de azért ha jó dolgot csináltak akkor volt hangzavar...Janekpont ezaz...hogy csak akkor ha jó dolgot csináltakBébé
mondjuk én elég sok apró mozzanat miatt kötöttem ki végül az eagles-nél, és ebben egy fontos sarokpont volt, amikor megtudtam, hogy itt vannak a legmocskabb, legtürelmetlenebb fanok, akik örökké elégedetlenek😊jorge
amit utána elvettek tőle
több mint 12 éve
Comment nélkül.. 😊ano92Valaki trollkodott a PE.com-nál 😀
több mint 12 éve

Comment nélkül.. 😊
több mint 12 éve
American Millwallaz a - ha jól emlékszem - panthers meccs minden alatt volt, ott nem volt minek, miért szurkolni. abban a kilátástalanságban semmilyen szurkolás nem segített volna.igaz ment a Fire Andy de azért ha jó dolgot csináltak akkor volt hangzavar...Janekpont ezaz...hogy csak akkor ha jó dolgot csináltakBébé
mondjuk én elég sok apró mozzanat miatt kötöttem ki végül az eagles-nél, és ebben egy fontos sarokpont volt, amikor megtudtam, hogy itt vannak a legmocskabb, legtürelmetlenebb fanok, akik örökké elégedetlenek😊jorge
több mint 12 éve
az a - ha jól emlékszem - panthers meccs minden alatt volt, ott nem volt minek, miért szurkolni. abban a kilátástalanságban semmilyen szurkolás nem segített volna.igaz ment a Fire Andy de azért ha jó dolgot csináltak akkor volt hangzavar...Janekpont ezaz...hogy csak akkor ha jó dolgot csináltakBébé
mondjuk én elég sok apró mozzanat miatt kötöttem ki végül az eagles-nél, és ebben egy fontos sarokpont volt, amikor megtudtam, hogy itt vannak a legmocskabb, legtürelmetlenebb fanok, akik örökké elégedetlenek😊
több mint 12 éve
igaz ment a Fire Andy de azért ha jó dolgot csináltak akkor volt hangzavar...Janekpont ezaz...hogy csak akkor ha jó dolgot csináltak
több mint 12 éve
Dawkins szintű játékos minden körülmények között kell 😊Nem hiszem, hogy ehhez egy Dawkins szintű játékos kellene(Ő vagy a hozzá hasonló játékos a többi playa hergelésére kell). 😊 Érdekes módon a CenturyLinken vagy az Arrowheaden jobban tudják , hogy a 12. ember nagyon fontos. Komolyan mondom jelentkezni kéne a csapathoz ilyen hangulatfelelősnek vagy ha kell beöltözök minden meccsen Dawkinsnak és mutogatok meg csápolok ha ez kell a hangzavarhoz. 😀GreengoNincsenek Dawkinsok a csapatban, akik meccs közben hergelték a közönséget.Shawn84Nah DeSean felnőtt 😀Közönségről jut eszembe. Kicsit lehetnének lelkesebbek. Persze nehéz a sok hazai zakó átélése után , de sokszor hiányzik a 12. ember a pályáról. Legutóbbi hazai meccsen is azt vettük észre(közös meccsnézés alkalmával), hogy amikor támad az ellenfél szinte teljes a csend ....ami azért nem túl hatásos. 😊Greengo
www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/desean-fans-must-be-us-not-against-us
Nem semmi h már 6 éve a ligában van. Repül az idő.
Amúgy jó dolgokat mond, jól fogalmaz meg minden. Egyetértek vele.
“But to the younger guys, I don’t think they really understand the ins and outs of why it is we’re getting booed and the frustration and where it’s coming from. I’ll take the booing. Let them boo me. But don’t boo the younger guys.”
Amúgy Philadelphiában szinte úgy van, hogy a csapat lelkesíti be a közönséget és nem pedig fordítva. Ami nem mindig jó. 😀
Majdhogynem több energiát fektetnek a boo-zásba, mint az ünneplésbe. 😀
De pl azt meg imádtam, amikor Damaris nem bírta, elkapni a puntot, fumble, ellenfél megszerezte a 15 yardosunknál kb és azt hiszem TD is lett belőle később. Majd később jött a következő punt az ellenféltől, Damaris fair-catchelte elkapta és szinte az egész stadion felállva tapsolt neki. 😀Bébé
több mint 12 éve
Én mikor kint voltam és pedig akkor kb pont a mélypont alatt voltunk még vagy két szinttel akkor is volt hangulat 😊igaz ment a Fire Andy de azért ha jó dolgot csináltak akkor volt hangzavar...
más kérdés hogy sok jót nem láttunk
több mint 12 éve
Kinn is figyelgetnek már a draft felé. WR rangsor. www.bleedinggreennation.com/2013/11/13/5099862/2014-nfl-draft-rankings-wide-receiver-sammy-watkins-eaglesNálam Jordan Matthews a legnagyobb jelölt.
több mint 12 éve
Nem hiszem, hogy ehhez egy Dawkins szintű játékos kellene(Ő vagy a hozzá hasonló játékos a többi playa hergelésére kell). 😊 Érdekes módon a CenturyLinken vagy az Arrowheaden jobban tudják , hogy a 12. ember nagyon fontos. Komolyan mondom jelentkezni kéne a csapathoz ilyen hangulatfelelősnek vagy ha kell beöltözök minden meccsen Dawkinsnak és mutogatok meg csápolok ha ez kell a hangzavarhoz. 😀Nincsenek Dawkinsok a csapatban, akik meccs közben hergelték a közönséget.Shawn84Nah DeSean felnőtt 😀Közönségről jut eszembe. Kicsit lehetnének lelkesebbek. Persze nehéz a sok hazai zakó átélése után , de sokszor hiányzik a 12. ember a pályáról. Legutóbbi hazai meccsen is azt vettük észre(közös meccsnézés alkalmával), hogy amikor támad az ellenfél szinte teljes a csend ....ami azért nem túl hatásos. 😊Greengo
www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/desean-fans-must-be-us-not-against-us
“But to the younger guys, I don’t think they really understand the ins and outs of why it is we’re getting booed and the frustration and where it’s coming from. I’ll take the booing. Let them boo me. But don’t boo the younger guys.”
Amúgy Philadelphiában szinte úgy van, hogy a csapat lelkesíti be a közönséget és nem pedig fordítva. Ami nem mindig jó. 😀
De pl azt meg imádtam, amikor Damaris nem bírta, elkapni a puntot, fumble, ellenfél megszerezte a 15 yardosunknál kb és azt hiszem TD is lett belőle később. Majd később jött a következő punt az ellenféltől, Damaris fair-catchelte elkapta és szinte az egész stadion felállva tapsolt neki. 😀Bébé

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Én azért nem panaszkodom, a 2004-es NFC döntőt láttam életemben először, azóta 2006,2008,2009,2010 PO, a 2008-ban NFC döntőig jutottunk szintén, szóval el voltunk kényeztetve. Ami nagyon élénken él és fáj, az a 2009-es wild card zakó a 'boys-tól, de azért a Vick rakéta maradandó élmény volt, 2010-ben ha Akers berúg 2 FG-t a Packers ellen lehet már SB győztesek lennénk , a legnagyobb hülyeség pedig 2011-ben 4-8-ról megnyerni az utolsó 4 meccsünket, így csúsztunk 9-10 helyet a drafton (bár utólag visszanézve az a draft elég jól sikerült 😊 ) Tudom, hogy ezt ti is tudjátok, meg evidencia, csak gondoltam mint új fórumozó megosztom az ars poeticám 😀London Fletcher is megmondta, hogy mi vagyunk a legerősebbek a csoportból 😊 Egyébként pár év anyázás meg idegeskedés után a Green Bay elleni meccsen hátradőltem, elégedetten elmosolyodtam...és hiányérzetem volt. Szar lehet New England szurkolónak lenni...semmi izgalom az alapszakaszban 😀picksixÉn amióta nézem az amerikai focit , eagles drukker vagyok és amióta nézem azóta az eagles konkrétan kaki volt. Most hogy egész jól megy , tök furcsán érzem magam én is. Régen ha td-t vittünk ugráltam , mostanra meg már csak ülök és max mosolygok 😀 Ha szarul meg sokkal jobban tudsz örülni a kis dolgoknak.Petikievak01
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 12 éve
Nincsenek Dawkinsok a csapatban, akik meccs közben hergelték a közönséget.Nah DeSean felnőtt 😀Közönségről jut eszembe. Kicsit lehetnének lelkesebbek. Persze nehéz a sok hazai zakó átélése után , de sokszor hiányzik a 12. ember a pályáról. Legutóbbi hazai meccsen is azt vettük észre(közös meccsnézés alkalmával), hogy amikor támad az ellenfél szinte teljes a csend ....ami azért nem túl hatásos. 😊Greengo