Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 12 éve
Tényleg nem értem ilyenkor mi jár a fejesek fejében. Egy zűrös ámde híresen tehetséges, motivált játékos még nem kelt el az utolsó körök egyikén, egy 6. 7. körös picket rászánni azért érdemesebb, mint egy rúgóra vagy egy tehetséges de folyamatosan sérült játékosra, vagy egy megbízhatóan középszarra vagy teljesen szarra, mint Mcnutt vagy Reynolds (Ha már a 12-es draftról beszélünk). Ezzel nem Reidet és az Eaglest akarom kritizálni, hanem a többi 31 csapatot is. Nálam a bandatetkó lenne a kizáró ok 😀 😀Én bár nem voltam aktív itt, de nagyon örültem volna. Bár tudtam, hogy nem mi leszünk az a csapat akihez ő kerül, mert a "természete" nem fért bele. És szerintem lehet Kelly sem húzta volna be amúgy.ano92Mi ez a csend a topic is bye week-n van 😛?Még frankóbb lenne a '12-es draft, ha Reid papa elég tökös lett volna és a 6. körben behúzta volna Burfictet vagy rástartol UDFA-ként. Itt mindenki vágyott Burfictre, ha jól emlékszem 😊picksix
Nézegetve egy kicsit a draftokat, azért Reid bácsi nem rossz draft class-t hagyott Kellyre az utolsót illetően. A 2012-s draft kilenc választottjából lényegében 6 kezdő szintű játékos van. BB máshol simán az lehetne csak ugye nálunk itt van McCoy, de a többiek azok. Mondjuk az előtte lévő draft ha nem is olyan jó, de csak sikerült egy centert szerezni, meg persze a sztár LB-t a mi CM-nkt 😀. Természetesen az edzői stábon is múlik mit hoznak ki a játékosokból viszont ugye a tehetségnek is meg kell lenni különben fejen is állhatnának akkor se lenne jobb. Hiányozni fog a héten a meccs na muszáj leszek az eddigieket nézni hála Istennek van mit 😀dande
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 12 éve
Elolvasok minden szennyet, nem kéne:":::A hétvégén azonban csoportrangadót nyertek a Washington Redskins ellen, 24-0-ra is vezettek, de végül csak a washingtoni irányító Robert Griffin III hibájának köszönhetően vezetik a csoportot 6-5-ös mérleggel..."
Csak Griffinen múlt? Kellett volna egy TD, egy sikeres 2 pontos kísérlet és akkor jöhetett volna a hosszabbítás. Ez akkor lenne igaz, ha vezetett volna a redskins 6 ponttal és a végén Griffin dob egy picksixet. Felvágták az agyam.:[] (N)
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 12 éve
Én bár nem voltam aktív itt, de nagyon örültem volna. Bár tudtam, hogy nem mi leszünk az a csapat akihez ő kerül, mert a "természete" nem fért bele. És szerintem lehet Kelly sem húzta volna be amúgy.Mi ez a csend a topic is bye week-n van 😛?Még frankóbb lenne a '12-es draft, ha Reid papa elég tökös lett volna és a 6. körben behúzta volna Burfictet vagy rástartol UDFA-ként. Itt mindenki vágyott Burfictre, ha jól emlékszem 😊picksix
Nézegetve egy kicsit a draftokat, azért Reid bácsi nem rossz draft class-t hagyott Kellyre az utolsót illetően. A 2012-s draft kilenc választottjából lényegében 6 kezdő szintű játékos van. BB máshol simán az lehetne csak ugye nálunk itt van McCoy, de a többiek azok. Mondjuk az előtte lévő draft ha nem is olyan jó, de csak sikerült egy centert szerezni, meg persze a sztár LB-t a mi CM-nkt 😀. Természetesen az edzői stábon is múlik mit hoznak ki a játékosokból viszont ugye a tehetségnek is meg kell lenni különben fejen is állhatnának akkor se lenne jobb. Hiányozni fog a héten a meccs na muszáj leszek az eddigieket nézni hála Istennek van mit 😀dande
több mint 12 éve
Mi ez a csend a topic is bye week-n van 😛?Még frankóbb lenne a '12-es draft, ha Reid papa elég tökös lett volna és a 6. körben behúzta volna Burfictet vagy rástartol UDFA-ként. Itt mindenki vágyott Burfictre, ha jól emlékszem 😊
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 12 éve
Mikor jönnek már a T. Coles vadászos képek?
több mint 12 éve
A top 3 kiválasztott OT tekintve még így is ő legjobb. 😀Mi ez a csend a topic is bye week-n van 😛?Nem tudom, valamikor visszanéztem a draftokat 2008-tól kezdve és ha nem is siralmas, de hihetetlen, hogy az első köreinket milyen borzasztóan lőjük el. Watkins, Graham...az egész érára kitekintve meg ilyen McDougle, Freddy Mitchell, szerintem Bunkley sem jött be annyira, gondolom nem véletlenül küldtük el...2009 óta Maclin és Cox az elfogadható 1 rounderek. Bár azt meg kell hagyni, hogy a 2. körtől lefelé egész elképesztő stealek vannak, McCoy, Jackson, Celek pl.
Mondjuk egyelőre úgy tűnik, Johnson is inkább papíron volt jó választás, mint a pályán.Attis
Amúgy az utolsó 2 hétben egész jól tolta szerintem, főleg futójátéknál.
+ugye ő volt messze a legnyersebb a kijövő top OT-k közül, tudni lehetett, hogy kell neki idő
jó lesz ő szerintem idővel
több mint 12 éve
Mi ez a csend a topic is bye week-n van 😛?Nem tudom, valamikor visszanéztem a draftokat 2008-tól kezdve és ha nem is siralmas, de hihetetlen, hogy az első köreinket milyen borzasztóan lőjük el. Watkins, Graham...az egész érára kitekintve meg ilyen McDougle, Freddy Mitchell, szerintem Bunkley sem jött be annyira, gondolom nem véletlenül küldtük el...2009 óta Maclin és Cox az elfogadható 1 rounderek. Bár azt meg kell hagyni, hogy a 2. körtől lefelé egész elképesztő stealek vannak, McCoy, Jackson, Celek pl.
Mondjuk egyelőre úgy tűnik, Johnson is inkább papíron volt jó választás, mint a pályán.
több mint 12 éve
Mi ez a csend a topic is bye week-n van 😛?Nézegetve egy kicsit a draftokat, azért Reid bácsi nem rossz draft class-t hagyott Kellyre az utolsót illetően. A 2012-s draft kilenc választottjából lényegében 6 kezdő szintű játékos van. BB máshol simán az lehetne csak ugye nálunk itt van McCoy, de a többiek azok. Mondjuk az előtte lévő draft ha nem is olyan jó, de csak sikerült egy centert szerezni, meg persze a sztár LB-t a mi CM-nkt 😀. Természetesen az edzői stábon is múlik mit hoznak ki a játékosokból viszont ugye a tehetségnek is meg kell lenni különben fejen is állhatnának akkor se lenne jobb. Hiányozni fog a héten a meccs na muszáj leszek az eddigieket nézni hála Istennek van mit 😀
több mint 12 éve
Köszönöm a segítséget akkor most már próbáljátok odaképzelni azt a szendvicset 😀Egyébként ha már a D-nél tartunk a következő két meccs nagy tesztje lesz az Off-nek ugyanis igen erős védelmek következnek amely csapatok támadásban sem kutyaütők. Ha Foles ezek ellen is tud jól játszani és futásban is tudunk haladni vmint a védelmet főleg CJ-k nem szedik nagyon szét elmondhatjuk hogy nincs aggódni valónk és bármire képesek lehetünk. Bár én már így is többet kaptam mint vártam és az a leolvadás a Skins ellen figyelmeztetés szempontjából jó volt. Remélem tanulunk belőle!
több mint 12 éve
kicsit már a jövőre gondolva...www.spotrac.com/free-agents/nfl/defensive-end/
M Benettet és Pollardot el tudnám képzelni
több mint 12 éve
off:Bocsánat technikailag én vagyok a balfék: A képet amit láttok az avataraban, a hozzászóláshoz akartam hozzátenni de úgy nem sikerült. Gondolom megmutatom így. De ily módon viszont nem látszik igazán mi az. Ki akartam venni és egy sima bowl.hu-s képet visszatölteni de azt meg nem változtatja át.................. a szakértők oldják meg, köszönöm!
on
A kép egyébként ha már itt tartunk egy szendvicset ábrázol a védők számára és mi jön ezután... ezután verik ki a labdát Griffin kezéből valóban szendvicset alkalmazva 😀 és szerezzük meg és aztán majd jön a FG belőle 😛 érdemes néha figyelni tehát ezeket a képeket 😀
több mint 12 éve
meg coughlin. de nem tudom miért haragszik rájuk ennyire. aki néz ilyen műsorokat, segíthetne, ezek az emberek köcsögök? mármint úgy értve mint pl. bognár györgy-mezey györgy, h sokan utálják őket, ennek ellenére foglalkoztatják/szerepeltetik a futballban.Jajj de kis butkus vagy!Eazzyközben Eminem megénekelte Weapon X-et:Csak nem Dick Butkus? 😀Shawn84
"Me against the world so what, I'm Brian Dawkins
Versus the whole 0-16 Lions offense
So bring on the Giants, Falcons and Miami Dolphins
It's the body bag game bitch, I'm supplying coffins
Cause you dicks butt kiss, bunch of Brian Baldingers"
Az új albumán a Legacy című számban. "coffins", "dicks butt kiss" lehet tippelni, h kiket említ 😀Attis
csak mert láttam egyszer egy suggs vs. skip blayless beszélgetést és a kommentek nem annyira voltak pozitívak skippy felé 😀
több mint 12 éve
SB nation mockban már 25. helyen húzunk.www.sbnation.com/nfl-mock-draft/2013/11/18/5114778/2014-nfl-mock-draft-johnny-manziel-teddy-bridgewater
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Azé értem ám 😀Jajj de kis butkus vagy!Eazzyközben Eminem megénekelte Weapon X-et:Csak nem Dick Butkus? 😀Shawn84
Az új albumán a Legacy című számban. "coffins", "dicks butt kiss" lehet tippelni, h kiket említ 😀Attis
több mint 12 éve
Jajj de kis butkus vagy!közben Eminem megénekelte Weapon X-et:Csak nem Dick Butkus? 😀Shawn84
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
közben Eminem megénekelte Weapon X-et:Csak nem Dick Butkus? 😀
több mint 12 éve
közben Eminem megénekelte Weapon X-et: "Me against the world so what, I'm Brian Dawkins
Az új albumán a Legacy című számban. "coffins", "dicks butt kiss" lehet tippelni, h kiket említ 😀
több mint 12 éve
Tavaly DeSean 11 meccsen játszott, idén is annyinál tart, de meglehetősen sokat javult:Neki mostmár a Rice féle rekord a cél😛
Tavaly 88-szor vették célba, míg idén 89-szer, de ezúttal 45 helyett 58 elkapás, 700 helyett 985 yard, 2 helyett 7 TD. Még 5 elkapás kell, hogy túlszárnyalja 2008 és 2009-es 62-es szezonját, 171 yard a 2009-es egyéni rekordjához, 424 yard kellene az Eagles rekordhoz (Mike Quick 1983), jelenlegi tempója alapján meglesz. Saját TD rekordhoz 3 kellene még neki. Még 89 yard elkapás után és abban is egyéni rekord.Eazzy
több mint 12 éve
Tavaly DeSean 11 meccsen játszott, idén is annyinál tart, de meglehetősen sokat javult:Tavaly 88-szor vették célba, míg idén 89-szer, de ezúttal 45 helyett 58 elkapás, 700 helyett 985 yard, 2 helyett 7 TD. Még 5 elkapás kell, hogy túlszárnyalja 2008 és 2009-es 62-es szezonját, 171 yard a 2009-es egyéni rekordjához, 424 yard kellene az Eagles rekordhoz (Mike Quick 1983), jelenlegi tempója alapján meglesz. Saját TD rekordhoz 3 kellene még neki. Még 89 yard elkapás után és abban is egyéni rekord.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Ha csak Peterson vagy Morris vmi nagyot nem alakít JC-ről nem is beszélve (200yard felett kéne futnia, igen meglesz 😛) akkor Shady bye week ellenére is maradhat az élen lévén ML is most van bye-n. Reméljük a Packers és a 49-D sem engedi nagyon szabadjára őket 😀
több mint 12 éve
Lehet hogy hülyeséget írok de mi lenne ha Maclin is maradna Coopert meg kipróbálnánk slotba, Az alkata sztem meg van hozzá. Avant bármennyire is szeretem tényleg lassan a vége felé jár a pályájának és vki kell a helyére. Vagy teljesen elvetendő az egész?
több mint 12 éve
Ha Cooper így folytatja, hozni fogja azt, amit Maclin szokott egy szezonban (800-900 yard), és ez jó. Szerintem így nem fogunk Maclinnel hosszabbítani.Ezt én is fel akartam vetni, kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a nyáron. Csak éppen annyi a baj, hogy Maclin nem cserealap a lejáró szerződése miatt, Coopert meg elég érdekes lenne elcserélni egy ilyen szezon után. Ez most elég balszerencsés szerintem, mert 3 ilyen jó elkapó talán luxus kiindulva abból, hogy a védelemben milyen needek vannak még.
Vagy ez leviheti Maclin értékét, és kevesebbért meg tudjuk tartani.mustaine
több mint 12 éve
GB-NYGén ezt nem bánom annyira, mert mi már nem játszunk velük, ellenben a dallasszal most ki-ki meccset vívnak, ha nyernek, egy meccs előnyünk lesz, ha meg nem, akkor ki lettek ütve, csak egy héttel később.
| Sajna úgy tűnik aPackers nem fog segíteni nekünk a Giants-t végképp kiütni........ tuti nem lesz fordítás.... | dande
több mint 12 éve
Ahogy a Cards topicban olvastam a köv meccsünk sanszosan SNF. dandeJelen pillanatban úgy van, hogy mégse lesz SNF. De majd ma kiderül.
- Nick Foles' 104.3 passer rating was his second-WORST this year. 😀
- Donnie Jones' 50.7 net punting average is highest in Eagles history.Sean Landeta averaged 49.0 in a game vs the Seahawks in 2001.
- 70-yard Donnie Jones punt was longest by an Eagle in 19 years … Randall Cunningham had an 80-yarder in 1994
Amúgy az mi, hogy Foles több yardot futott, mint RGIII? 😀
több mint 12 éve
Ahogy a Cards topicban olvastam a köv meccsünk sanszosan SNF. Ez két dolog miatt jó: a család már alszik. A másik: nincs a kísértés, hogy esetleg Ricsiék közvetítik és azt nézzük. Bár kiv lennék mit szólnának ha véletlenül Foles megint jól játszik 😛 Ez kemény dió lesz.