Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 12 éve
ejnye Bébé azért Eli legyen már legalább átlagos...😉De Peyton szintű QB is csak 4 van a ligában,Foles, Peyton, Drew, meg Tom. 😀😀😀 Amúgy Éli ennyire szar sosem volt még, RG3 már kezd éledezni ez legutóbb is látszódott, Romo meg Romo 😀ano92De azóta sok idő eltelt és a védelmünk kezd egyre jobban játszani... Most már hat meccs óta nem kapunk 20 pontnál többet. El kellett telnie egy kevés időnek, hogy összeszokjanak a játékosok(+ a rendszer). Én azt gondolom, hogy ez a szezon előrehaladtával még lehet sokkal jobb is. Nem a szezon elején kell 100%-on pörögni. Szval Janek pesszimista hangvételét nem is értem. 😉GreengoJó persze örülök, meg azért 2 hónapot letudni úgy, hogy nem szereztek ellenünk 21 pontnál többet az nagyon jó. Meg azt is értékelem, hogy tudjuk hozni a kötelezőt, de játszottunk egy olyan Glennon ellen aki karrierje során ellenünk volt 2.x kezdő, Pryor ellen, a Packers 3. számú QB-ja ellen (tomtom Newman, HoF a srác 😀 ) valamint Romo, RGIII és Eli ellen. Hát az utóbbi hármat még átlagos QB-nak se nevezném. 😛 😀
Szóval örülök h jó a D# meg kezd összeállni, de majd ha a köv. két héten is hasonlóan jól teljesítenek, akkor talán elhiszem, hogy megütjük az átlagos szintet.Bébé
pláne hogy idén tényleg annyira szedett vedett a fal hogy nehéz mögötte dolgoznia...
jól esik hogy szurkoltok majd nekünk holnap :p ,
és lehet hogy tényleg el is kapjuk a Dallast( de utána annyi komoly meccsünk lesz még hogy innen már nem érünk oda a végén!)
bár ha kikapnánk akkor meg egyértelműen 2 szereplős lenne a verseny és talán jobb lenne nektek is kizárólag egy a legvégén köztudottan
gyengén teljesítő Dallas a nyakatokba mint még plusszban egy bepörgött Giants is...
több mint 12 éve
De Peyton szintű QB is csak 4 van a ligában,Foles, Peyton, Drew, meg Tom. 😀😀😀 Amúgy Éli ennyire szar sosem volt még, RG3 már kezd éledezni ez legutóbb is látszódott, Romo meg Romo 😀ano92Nemnem. Eli ezt tudja.
Én azokon a szezonjain lepődtem meg, amikor több TD passza volt mint intije. 😛 😀
Amúgy mondjatok bármit én Romot bírom.
Amikor pumpál meg minden. Futni is tud vmennyire. Volt olyan időszak, amikor szívesen láttam volna az Eaglesben. 😀 Bár jah nem clutch a gyerek, de PO-ra hoztam volna vki mást. 😀
több mint 12 éve
De Peyton szintű QB is csak 4 van a ligában,Foles, Peyton, Drew, meg Tom. 😀😀😀 Amúgy Éli ennyire szar sosem volt még, RG3 már kezd éledezni ez legutóbb is látszódott, Romo meg Romo 😀De azóta sok idő eltelt és a védelmünk kezd egyre jobban játszani... Most már hat meccs óta nem kapunk 20 pontnál többet. El kellett telnie egy kevés időnek, hogy összeszokjanak a játékosok(+ a rendszer). Én azt gondolom, hogy ez a szezon előrehaladtával még lehet sokkal jobb is. Nem a szezon elején kell 100%-on pörögni. Szval Janek pesszimista hangvételét nem is értem. 😉GreengoJó persze örülök, meg azért 2 hónapot letudni úgy, hogy nem szereztek ellenünk 21 pontnál többet az nagyon jó. Meg azt is értékelem, hogy tudjuk hozni a kötelezőt, de játszottunk egy olyan Glennon ellen aki karrierje során ellenünk volt 2.x kezdő, Pryor ellen, a Packers 3. számú QB-ja ellen (tomtom Newman, HoF a srác 😀 ) valamint Romo, RGIII és Eli ellen. Hát az utóbbi hármat még átlagos QB-nak se nevezném. 😛 😀
Szóval örülök h jó a D# meg kezd összeállni, de majd ha a köv. két héten is hasonlóan jól teljesítenek, akkor talán elhiszem, hogy megütjük az átlagos szintet.Bébé
több mint 12 éve
Én is abszolúte azt látom, hogy javul a csapat. A stáb is úgy néz ki jó, mert folyamatosan látszik a fejlődés mindenkinél. Ez a mostani védelem fiatal, tapasztalatlan, de hatalmas lehetőség van benne. Persze van még mit javítani, de már az kisebb csoda, hogy Nate Allen használható, hogy Fletcher lényegében a legjobb CB, hogy Ryans évek óta nem játszott így és, hogy Curry olyan kevés játékból amin fenn van, ilyen jó dolgokat tud kihozni. Szóval ez a szezon nekem minden tekintetben eddig kicsit felülmúlja a várakozásokat.De azóta sok idő eltelt és a védelmünk kezd egyre jobban játszani... Most már hat meccs óta nem kapunk 20 pontnál többet. El kellett telnie egy kevés időnek, hogy összeszokjanak a játékosok(+ a rendszer). Én azt gondolom, hogy ez a szezon előrehaladtával még lehet sokkal jobb is. Nem a szezon elején kell 100%-on pörögni. Szval Janek pesszimista hangvételét nem is értem. 😉Greengoa sec meg....JanekÉn a sec-et nem látom olyan rossznak.
Az utóbbi két évhez képest meg főleg nem. 😀
Nincsen Top10-es, de lehet, hogy még Top20as CB-nk sem, azonban tudnak villanni, nagyjából szerelni, intiket szerezni és ez bőven jó.
Boykin meg azért bőven ott van a jobb nickelCB-k között.
N.Allen úgy játszik mint még soha. Ezzel nem azt mondom, hogy jó, de simán átlagos. 😀
Wolff is kezd belejönni.
Bár jah tény, hogy az utolsó értelmes QB aki ellen játszottunk az még Peyton volt Szeptember végén. 😀Bébé
több mint 12 éve
De azóta sok idő eltelt és a védelmünk kezd egyre jobban játszani... Most már hat meccs óta nem kapunk 20 pontnál többet. El kellett telnie egy kevés időnek, hogy összeszokjanak a játékosok(+ a rendszer). Én azt gondolom, hogy ez a szezon előrehaladtával még lehet sokkal jobb is. Nem a szezon elején kell 100%-on pörögni. Szval Janek pesszimista hangvételét nem is értem. 😉GreengoJó persze örülök, meg azért 2 hónapot letudni úgy, hogy nem szereztek ellenünk 21 pontnál többet az nagyon jó. Meg azt is értékelem, hogy tudjuk hozni a kötelezőt, de játszottunk egy olyan Glennon ellen aki karrierje során ellenünk volt 2.x kezdő, Pryor ellen, a Packers 3. számú QB-ja ellen (tomtom Newman, HoF a srác 😀 ) valamint Romo, RGIII és Eli ellen. Hát az utóbbi hármat még átlagos QB-nak se nevezném. 😛 😀
Szóval örülök h jó a D# meg kezd összeállni, de majd ha a köv. két héten is hasonlóan jól teljesítenek, akkor talán elhiszem, hogy megütjük az átlagos szintet.
több mint 12 éve
De azóta sok idő eltelt és a védelmünk kezd egyre jobban játszani... Most már hat meccs óta nem kapunk 20 pontnál többet. El kellett telnie egy kevés időnek, hogy összeszokjanak a játékosok(+ a rendszer). Én azt gondolom, hogy ez a szezon előrehaladtával még lehet sokkal jobb is. Nem a szezon elején kell 100%-on pörögni. Szval Janek pesszimista hangvételét nem is értem. 😉a sec meg....JanekÉn a sec-et nem látom olyan rossznak.
Nincsen Top10-es, de lehet, hogy még Top20as CB-nk sem, azonban tudnak villanni, nagyjából szerelni, intiket szerezni és ez bőven jó.
N.Allen úgy játszik mint még soha. Ezzel nem azt mondom, hogy jó, de simán átlagos. 😀
Wolff is kezd belejönni.
Bár jah tény, hogy az utolsó értelmes QB aki ellen játszottunk az még Peyton volt Szeptember végén. 😀Bébé

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Nekem Romo is értelmes 😀 Vagyis attól függetlenül hogy Cowboysos , szerintem még nagyon jó irányító.
több mint 12 éve
a sec meg....JanekÉn a sec-et nem látom olyan rossznak.
Wolff is kezd belejönni.
Bár jah tény, hogy az utolsó értelmes QB aki ellen játszottunk az még Peyton volt Szeptember végén. 😀
több mint 12 éve
na azért ugye ha össze is jön a PO ami már eleve egy csoda akkor ott már egy win is marha mák lenne.CM! 😀
Jó eséllyel a SF,Hox,Cards 3asból jöhet egy ami azért más kávéház mint a skins(nem megbántva őket)
Nincs még jó védelmünk főleg nem olyan ami meccseken döntő tényező lenne....
Ha megy az O-nak akkor nem szúr szemet a védelem de ha nekik kéne egy meccset megfordítani akkor nem sok sanszunk lenne.
igazán jó talán csak Cox
szolid kezdőnek meg Boykint,Barwint és Demeco-t lehet nevezni...
Thorton kvázi még csak első szezonját tolja igaz mi ezt már rég várjuk.
Logan rookie
Kendricks jó de azért sokat hibázik
Cole,Curry,Graham meg néha villant de igazából semmi extra
a sec meg....Janek
több mint 12 éve
na azért ugye ha össze is jön a PO ami már eleve egy csoda akkor ott már egy win is marha mák lenne.Jó eséllyel a SF,Hox,Cards 3asból jöhet egy ami azért más kávéház mint a skins(nem megbántva őket)
Nincs még jó védelmünk főleg nem olyan ami meccseken döntő tényező lenne....
Ha megy az O-nak akkor nem szúr szemet a védelem de ha nekik kéne egy meccset megfordítani akkor nem sok sanszunk lenne.
igazán jó talán csak Cox
szolid kezdőnek meg Boykint,Barwint és Demeco-t lehet nevezni...
Thorton kvázi még csak első szezonját tolja igaz mi ezt már rég várjuk.
Logan rookie
Kendricks jó de azért sokat hibázik
Cole,Curry,Graham meg néha villant de igazából semmi extra
a sec meg....
több mint 12 éve
Jajj de jó lesz, jövőre DeSeant új szép fuxal az ujján látni 😊 😀De rossz, most tudatosult bennem hogy nemsokára vége ennek a szezonnak is 😥ano92Jah a többségnek.
Azonban mi még február elejéig élvezhetjük az Eagles meccseket. 😀Bébé
több mint 12 éve
De rossz, most tudatosult bennem hogy nemsokára vége ennek a szezonnak is 😥ano92Jah a többségnek.
Azonban mi még február elejéig élvezhetjük az Eagles meccseket. 😀
több mint 12 éve
De rossz, most tudatosult bennem hogy nemsokára vége ennek a szezonnak is 😥Jah igen jogos. 😀7végén hajrá Giants és Washington.Dallas győzelemnél is a mi kezünkben van a sorsunk...szerintem! :ptûzoltó
De főleg Giants és akkor már a mi kezünkben lesz a sorsunk.Bébé
De úgy még belefér egy vereség is a köv. 4 meccs vmelyikébe.Bébé
több mint 12 éve
Jah igen jogos. 😀7végén hajrá Giants és Washington.Dallas győzelemnél is a mi kezünkben van a sorsunk...szerintem! :ptûzoltó
De úgy még belefér egy vereség is a köv. 4 meccs vmelyikébe.
több mint 12 éve
7végén hajrá Giants és Washington.Dallas győzelemnél is a mi kezünkben van a sorsunk...szerintem! :p
több mint 12 éve
7végén hajrá Giants és Washington. De főleg Giants és akkor már a mi kezünkben lesz a sorsunk.
több mint 12 éve
Top WR-duók:ugyan a no.1 az Herremans-Herremans duo
www.nfl.com/news/story/0ap2000000285497/article/brandon-marshall-alshon-jeffery-of-bears-top-wr-duo-ranks?campaign=Twitter_atlBébé
több mint 12 éve
Vick meg sem várta azt a bizonyos beszélgetést:Ez nem lep meg már az első pillanattól kezdve látszott, hogy abszolút tisztelik egymást és elfogadják az adott helyzeteket, nemcsak színből hanem szívből is. Nyilatkoztak is erről még a TC kezdetén Bár így lenne máshol is az életben....
www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/vick-foles-should-remain-eagles-starting-qb
Korrekt a hozzáállása ehhez a helyzethez, valahogy így kell.manbearpig
több mint 12 éve
Vick meg sem várta azt a bizonyos beszélgetést:www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/vick-foles-should-remain-eagles-starting-qb
Korrekt a hozzáállása ehhez a helyzethez, valahogy így kell.
több mint 12 éve
kevés nálam nagyobb vick fan van. viszont nekem mostanában foles-szal is baromi élvezetesek a meccsek, ráadásul jó formában lévő qb-t nem ültetünk padra, ez alap. mi van, ha bejön vick, és csinál egy 20-as ratinget? nicky, menj vissza mégis inkább te?
több mint 12 éve
Én is nagyon sajnálom Vicket, nagyon tetszik a játéka.Egy-két jó szezonja lehetett volna még, ha nem sérül le, sokkal élvezetesebbek lennének a meccsek az ő irányításával, viszont a W a lényeg, amire nagyobb esélye van a csapatnak Foles-szal, nagy formában van.
több mint 12 éve
Egyetértek. Vick, akármennyire is bírom, már nem a jövő, és Folest nézve (-Girls) még csak a jelen sem. Teljesen felesleges elvennie a lehetőséget egy fiatal tehetségtől. 2010 után mindenki azt mondta, hogy nem lesz többet olyan éve, én meg azt, hogy ugyan miért ne lehetne. Meg kell követnem magam, sajnos nem lett neki, és nem is lesz, legfőképpen a sérülékenysége miatt. Azóta sem volt, nem is lesz már teljes szezonja. Egy rebuild legeslegelejére még elment volna, de akkor nem is gondoltuk úgy, hogy Foles-al győzhetünk. Most is azt mondom, hogy Kelly rendszerébe nem Foles illik, akármennyire is mondja, hogy az emberekre szabja a rendszerét, ez igaz is, csak az nem mindegy, hogy egy más típusú irányítóval szerintem hatékonyabb rendszert tudna építeni. Játszon mostmár Foles végig, ha jó akkor adjuk oda valami elől húzó QB hiányos csapatnak és hozzunk magunknak egy gondosan kiválasztott elit prospectet.EazzyNe srácok, tartsatok ki Viki és én mellettem(mint Mike legfőbb védelmezője).😀 😀
sajnos teljesen egyet kell értsek azzal amit írsz én is ezen az állásponton vagyok, mármint hosszútávon, jövőre Vick mellett nincs értelme kitartani, legnagyobb sajnálatomra nem tud egészségesen végigjátszani egy szezont.
De egy egészséges Vick-el Kelly rendszerében teljesen biztos vagyok hogy jobbak az esélyeink a győzelemre, mint Foles-al, elismerve hogy Foles-t már nem tudom hova tenni én se, lehet alábecsülöm, Vick soha nem tudna 7 Td-t passzolni még a Raiders ellen se, de szerintem vele is hoztuk volna azokat a meccseket. Foles egy nagy előnye Vick-el szemben amit már korábban is írtam: a Red-zoneban sokkal hatékonyabb. De Vick-el a statok alapján olajozottabb a futójáték és a Rz-ig vele is jól haladunk. Valahol olvastam mióta Foles kezd, Shady és Jackson számai is jelentősen visszaestek, Cooperé természetesen megugrottak(még hogy nincs rasszista klikkesedés az öltözőben 😀 ).
De azon már messze túl vagyok hogy ne tudnám megérteni ha Foles kezd, a győzelmeket nem kell megmagyarázni és a lényeg, hogy nyerjünk és bejussunk a play-offba.
több mint 12 éve
Erre vártam, remélem CK lesz olyan tökös és sok 2 QB-s playt fog játszatni meg mindenféle trükkös játékot, ha már van két, ép és egészséges kezdő szintű QB a csapatnál. Persze úgysem, de ha véletlenül bejutnánk a PO-ba, akkor ott a szorult helyzetekben még jól jöhet egy egy ilyen play. Egy bal-, egy jobbkezes, egyik legendásan jól fut és tud megindulni, mindkettő remekül passzol...
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 12 éve
Egyetértek. Vick, akármennyire is bírom, már nem a jövő, és Folest nézve (-Girls) még csak a jelen sem. Teljesen felesleges elvennie a lehetőséget egy fiatal tehetségtől. 2010 után mindenki azt mondta, hogy nem lesz többet olyan éve, én meg azt, hogy ugyan miért ne lehetne. Meg kell követnem magam, sajnos nem lett neki, és nem is lesz, legfőképpen a sérülékenysége miatt. Azóta sem volt, nem is lesz már teljes szezonja. Egy rebuild legeslegelejére még elment volna, de akkor nem is gondoltuk úgy, hogy Foles-al győzhetünk. Most is azt mondom, hogy Kelly rendszerébe nem Foles illik, akármennyire is mondja, hogy az emberekre szabja a rendszerét, ez igaz is, csak az nem mindegy, hogy egy más típusú irányítóval szerintem hatékonyabb rendszert tudna építeni. Játszon mostmár Foles végig, ha jó akkor adjuk oda valami elől húzó QB hiányos csapatnak és hozzunk magunknak egy gondosan kiválasztott elit prospectet.
Don't talk the walk, Walk the talk!