Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 3 éve
Éljen éljen 😛In the Eagles' first 1,285 games, they allowed 8 quarterbacks to complete 80 percent of their passes.
— Reuben Frank (@RoobNBCS) October 24, 2021
In the Eagles' last 5 games, they've allowed 4 quarterbacks to complete 80 percent of their passes.
Hurts meg kicsit hamar felette a better job dumát, persze mi mást is tudna mondani.
Sirianni egyelőre pont olyan, mint amilyennek első pillanatra látszott...
több mint 3 éve
Nem lehet sok újat írni, hétről-hétre hasonló meccset látunk.Annyi változás volt a gameplanben, hogy komolyan számítottak a futásra. Természetesen Sanders azonnal meg is sérült, mihelyt elindult valami. Utána szét is esett az offense, jött a Gainwell fumble, a drive gyilkos büntetések és a béna screen passzok.
Goedert-et az első drive-ban szépen megtaláltuk egy passzal, természetesen ezután már nem is nagyon ment felé passz, amíg el nem dőlt a meccs.
Az elég sokat mutat, hogy Hurts megint csak a garbage time-ban lépte túl a 100 passzolt yardot. Végig akarjuk vele tolni a teljes szezont? Csak mert pozitív változás nemigen van nála. Ennél lebutítottabb passzjátékot már nem lehet összerakni ezen a szinten. Így is rendszeresen nem látja meg az üres elkapókat vagy mögéjük dobja az ütem passzokat. Smith elkaphatott volna egy-két ilyen pontatlan labdát, de nem ártana, ha a játékosok kezébe dobná Hurts a labdát.
A védelem értékelhetetlen volt. A védőfalat nemigen lehetett észrevenni. Passrush nem volt, futásnál pedig 5-6 yardra nyomják őket hátra. Innentől kezdve lényegében mindegy mi történik mögöttük és milyen taktikával állunk fel.
A Gannon által alkalmazott taktikának az lenne lényege, hogy ne kapjanak be nagy játékot, és a redzone-ban, ahol szűkebbek a zónák, legyen szorosabb a védelem és kerüljük el a TD-ket. Ebből persze semmi sem valósul meg eddig.
több mint 3 éve
Mert abszolút komolyan írtam/gondoltam 😀Nyilván(nem). Azért az nem semmi, hogy lehet egy SB győztes csapatot úgy leépíteni, hogy bottom 5 legyen belőle.....és erre a fizetési sapka sem mentség. Lurie helyében elgondolkodnék azon, hogy kigyomláljam a csapatot FO-tól a játékosokig. Ez így nem maradhat...az is biztos.Ide a rebuild nem elég. REBOOT kell!Lurie lehet azt mondta a többi tulajnak, adjatok egy SBt, utána bevállalok 10 év szívást 😀 😀
Greengo
dande
Greengo
Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
Nyilván(nem). Azért az nem semmi, hogy miként lehet egy SB győztes csapatot úgy leépíteni, hogy bottom 5 legyen belőle.....és erre a fizetési sapka sem mentség. Lurie helyében elgondolkodnék azon, hogy kigyomláljam a csapatot FO-tól a játékosokig. Ez így nem maradhat...az is biztos.Ide a rebuild nem elég. REBOOT kell!Lurie lehet azt mondta a többi tulajnak, adjatok egy SBt, utána bevállalok 10 év szívást 😀 😀
Greengo
dande
Szerkesztette: Greengo
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 3 éve
Ide a rebuild nem elég. REBOOT kell!Lurie lehet azt mondta a többi tulajnak, adjatok egy SBt, utána bevállalok 10 év szívást 😀 😀
Greengo
több mint 3 éve
Ide a rebuild nem elég. REBOOT kell!
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 3 éve
Pletyka van dillard trade ugyben.Kicsit sajnálnám mert lehet, most kezd belejönni, ugyanakkor Mailata mellett elköteleztük magunkat, és az RT poszt láthatóan egyiknél se játszik. 2. kör így ajándék lenne érte, oda kell adni annak, aki megadja.
2kört latnak realisnak
Janek
több mint 3 éve
Pletyka van dillard trade ugyben.2kört latnak realisnak
több mint 3 éve
Tréfáljuk megHook kapitányt és kalózait 😛 😉 Gameday 😊
több mint 3 éve
Herman Ottó forog a sírjában...Mi a faszt keres Swoop a Packers-Bears meccsen? 😀Sas. Költöző madár.
Greengo
empty taxi
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
— Zach Ertz (@ZERTZ_86) October 19, 2021
több mint 3 éve
Mi a faszt keres Swoop a Packers-Bears meccsen? 😀Sas. Költöző madár.
Greengo
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Gyógyulj meg LJ és respekt a csapatnak, ahogy ezt kezeli!!!
több mint 3 éve
Eartz 😕Várható volt. Rebuild on.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 3 éve
Szerintem is előbb lesz csapata Kaepnek mint nekiSzerintem ő mar nem fog nfl meccsen jatszani3 top tizesből talán 2 is elég. Wattsonról addigra csak kiderül hogy ér e bárkinek bármit is. Én nagyon bírnám ha nálunk lenne.Szerintem ha lesz 3 első kör rámegyünk Wilsonra vagy Wattsonra(ha szabadlábon lesz)Azert mi nem egy QB-ra vagyunk az ujabb SB wintol szóval nem lenne értelme.
Invincible
Rush mar nem fiatal.
Wattsom meg oriasi lutri senki nem ad erte annyit
Janek
Invincible
Janek
több mint 3 éve
Szerintem ő mar nem fog nfl meccsen jatszani3 top tizesből talán 2 is elég. Wattsonról addigra csak kiderül hogy ér e bárkinek bármit is. Én nagyon bírnám ha nálunk lenne.Szerintem ha lesz 3 első kör rámegyünk Wilsonra vagy Wattsonra(ha szabadlábon lesz)Azert mi nem egy QB-ra vagyunk az ujabb SB wintol szóval nem lenne értelme.
Invincible
Rush mar nem fiatal.
Janek
Invincible
több mint 3 éve
Invincible
792
3 top tizesből talán 2 is elég. Wattsonról addigra csak kiderül hogy ér e bárkinek bármit is. Én nagyon bírnám ha nálunk lenne.Szerintem ha lesz 3 első kör rámegyünk Wilsonra vagy Wattsonra(ha szabadlábon lesz)Azert mi nem egy QB-ra vagyunk az ujabb SB wintol szóval nem lenne értelme.
Invincible
Rush mar nem fiatal.
Janek
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 3 éve
Szerintem ha lesz 3 első kör rámegyünk Wilsonra vagy Wattsonra(ha szabadlábon lesz)3 első körrel szerintem kötelező húzni a drafton első körben QB-t. Nekem az egész offseason erről szólt...mármint azt éreztem, hogy ezt készítjük elő. Nem tudom még milyen prospectek várhatóak a posztra, de még korai is nézegetni .Február-március és okosabbak leszünk.
Invincible
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 3 éve
Szerintem ha lesz 3 első kör rámegyünk Wilsonra vagy Wattsonra(ha szabadlábon lesz)Azert mi nem egy QB-ra vagyunk az ujabb SB wintol szóval nem lenne értelme.
Invincible
Rush mar nem fiatal.
több mint 3 éve
Invincible
792
Szerintem ha lesz 3 első kör rámegyünk Wilsonra vagy Wattsonra(ha szabadlábon lesz)
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 3 éve
Ez az év teljesen az iránykeresés éve.Nincs ezzel baj ha okosan csináljuk.
Most pl az Oline szinte totál fiatalok mint szinte az egész O.
Hurts a kulcs,hogy marad és köré lehet építeni a csapatot amire van sok draft pick vagy esetleg új QB és akkor máris más a helyzet.
Előre nézve a Miami pick az top 5nek néz ki kérdés Tua mikor épül fel....
A Colts pick is lehet top 10.. és sajna a miénk is 😊
QB/EDGE,S,LB első kör (ha nem bustok) egész más irányba terelheti a csapatot a jövőben.
Brooks akin lehet sporolni a többi veterán (ha nem trade lesz )marad(LJ,Cox,Graham,kelce).
Cox,Hargrave Slay elvisz majdnem 60 milliót..... ez sajna nem jó.
több mint 3 éve
Ecce homo:In one response, Zach Ertz captures the key difference between those who succeed and are accepted in Philadelphia, and those who flame out. pic.twitter.com/g2sGK9wgS8
— Tim McManus (@Tim_McManus) October 15, 2021
több mint 3 éve
nem láttad denverben mit tolt 😀Biztos vagyok benne , hogy stabilabb lenne az O# vele is.Inkább Hurtsöt tradeltük volna el. Komolyan qrva jó a tudat, hogy a padon ülő cseréi is sokkal jobbak és ezzel a majommal bohóckodunk.Flakon nem biztos, hogy jobb lenne, Bajuszra van esély, hogy igen 😛
Greengo
dande
Greengo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!