NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 405 — Beware the Slim Reaper!
Free agent OT Demetrius Bell left his Eagles visit Sunday without a contract.

Sajnos nagyon alaposan körülnéz a piacon.Newman
Gondolom 1 max 2 éves szerződés ajánlottuk neki. Érthető, ha hosszabbat akar.

több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Free agent OT Demetrius Bell left his Eagles visit Sunday without a contract.

Sajnos nagyon alaposan körülnéz a piacon.

több mint 13 éve
marci88 Philadelphia Eagles 1 097 — Hell Killers
Eagles optimistic about LeSean McCoy extension
http://profootballtalk.nbcsports.com/2012/03/31/eagles-optimistic-about-lesean-mccoy-extension/
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 676 — je suis poloska
A Chiefs elleni meccse Bell-nek:
http://www.youtube.com/watch?v=AvCW_UNQNAI&feature=youtu.be
Azért látszik, hogy nem egy Peters szint. Főleg futásnál érződik.
Peters azt csinálja, hogy 5 yardot hátratolja a falembert, aztán megy az LB-re meg a DB-re. Szóval takarít.
Bell meg annyit csinál, hogy a LOS-on megfogja a DLman-t aztán nem ereszti el (jó esetben).
A kettő között van különbség.
Dunlap se vmi nagy játékos futás ellen, szal legnagyobb vesztese Peters kidőlésének Shady lehet.Bébé
akkor majd fut jobbra. Nem is tudom ki írta be még régebb az átlagokat, Herremans oldalára jobb átlagot tolt Shady, csak ugye sokkal kevesebbszer futott. 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Gondolom Peters is azért csinálja ezt mert ezt kérték tőle. Buffaloban más volt a szisztéma. Mudd szerintem meg fogja találni vele a közös nevezőt, és nem lesz semmiféle gond. Már ah leigazoljuk.Shawn84
Jah, de azt is mondják, hogy nem vmi erős a csávó. Combine-on kemény 9x nyomta ki a 225 lbs-t. (102 kg)
De az már régen volt. 😀
Én is bízom Mudd-ban. Ha úgy érzi, hogy jól tudja majd edzeni Bell-t, akkor nem lesz itt probléma.Bébé
Meg kell nézni pár tavalyi meccsét. Abból lehet látni a legtöbbet. Az adatokkal csak segget lehet törölni.
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Gondolom Peters is azért csinálja ezt mert ezt kérték tőle. Buffaloban más volt a szisztéma. Mudd szerintem meg fogja találni vele a közös nevezőt, és nem lesz semmiféle gond. Már ah leigazoljuk.Shawn84
Jah, de azt is mondják, hogy nem vmi erős a csávó. Combine-on kemény 9x nyomta ki a 225 lbs-t. (102 kg)
De az már régen volt. 😀
Én is bízom Mudd-ban. Ha úgy érzi, hogy jól tudja majd edzeni Bell-t, akkor nem lesz itt probléma.
több mint 13 éve
Peters azt csinálja, hogy 5 yardot hátratolja a falembert, aztán megy az LB-re meg a DB-re. Szóval takarít.
Bell meg annyit csinál, hogy a LOS-on megfogja a DLman-t aztán nem ereszti el (jó esetben).
Dunlap se vmi nagy játékos futás ellen, szal legnagyobb vesztese Peters kidőlésének Shady lehet.Bébé
Gondolom Peters is azért csinálja ezt mert ezt kérték tőle. Buffaloban más volt a szisztéma. Mudd szerintem meg fogja találni vele a közös nevezőt, és nem lesz semmiféle gond. Már ah leigazoljuk.
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 644 — Apu ökölbeszorított keze
Hát majd kiderül idén mennyire jó Shady.

Remélem megmutatja a fal és ő is,hogy ezek ellenére is top5 futó marad és akkor nem kell ez miatt aggódnunk.

több mint 13 éve
Dunlap se vmi nagy játékos futás ellen, szal legnagyobb vesztese Peters kidőlésének Shady lehet.
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 200 — Így remélem megfelelek nektek.....
Úgy tűnik a Steelers kiszáll a versenyből. rajtunk kívül a Washington, a Green Bay és az Arizona érdeklődik iránta a hírek szerint, de messze nekünk van rá a legtöbb lóvénk, és legnagyobb esélyünk. Szerintem 95%, hogy szerződtetjük 2-3 évre.Shawn84
Ámen. Bevallom én Mcneill-t se bánnám annyira -tudom talán utóbbi időben nem volt az igazi- ha már lúd legyen kövér és két sérülékeny játékosból talán egy egészséges idény fele fele megosztásban kijön 😛
több mint 13 éve
Úgy tűnik a Steelers kiszáll a versenyből. rajtunk kívül a Washington, a Green Bay és az Arizona érdeklődik iránta a hírek szerint, de messze nekünk van rá a legtöbb lóvénk, és legnagyobb esélyünk. Szerintem 95%, hogy szerződtetjük 2-3 évre.
több mint 13 éve
Bell nem írt alá Pittsburghben, ma van nálunk vizitálni. Ha leigazoljuk akkor 2 napon belül meg fog történni. Marcus McNeill is szóba került, de Bell jóval esélyesebb, ha megfelelő összegért meg tudjuk szerezni. 1 évre sima ügy, hosszabb távra már neccesebb.Shawn84
2 év lenne a legjobb. Első évében kezdhetne, másodikban meg itt maradhatna biztosításként Peters állapotától/játékától függően.
több mint 13 éve
Bell nem írt alá Pittsburghben, ma van nálunk vizitálni, és Phillyben is éjszakázik. Ha leigazoljuk akkor 2 napon belül meg fog történni. Marcus McNeill is szóba került, de Bell jóval esélyesebb, ha megfelelő összegért meg tudjuk szerezni. 1 évre sima ügy, hosszabb távra már neccesebb.
több mint 13 éve
Itt pl csak 3.-nak teszik. Egyébként rosszul írtam. nem második körös, hanem második, harmadik számú DT már több helyen.

itt amúgy az első körben Coplest írják hozzánk, másodikban Brandon Thompson DT és Lavonte David OLB. Jó játékosok de azért nem igazán örülnék egy ilyennek.
több mint 13 éve
én mindenhol első választásnak látom Brockerst

több mint 13 éve
Omar Bolden CB, Trumaine Johnson CB

Sérülés miatt red flag mindkét tagon pár helyen...

ők olyan 5-6 lehet 7 körös játékosok...

Cousins meg kb 3 kör ott meg nekünk korai lenne QB szvsz

Brockers ha jön akkor nem jön KikiliJanek
Brockerst már sok helyen második körösnek láttam. HA nem jön most OT, akkor biztos, hogy első körben azt fogunk húzni, mert másodikban már nem találni olyan jót, míg LB azért akad.
több mint 13 éve
Ezt mondtam már napokkal ezelőtt is. Aki nálunk vizitel kb 50% hozzánk is kerül.Shawn84
Hát az 50% egy kicsit erős (még akkor is ha csak a visit-eket nézzük, a workout-okat és a Pro Day-ekrere való elmenést pedig nem)

QB-t pedig mindig néz Reid. Tudja, hogy egy jó QB aranyat ér.
De idén nem hiszek a QB húzásban. A top3 QB (Luck, RGIII, Tannehill) jöhetne, de erre elég kevés az esély. Később meg hülyeség lenne húzni.
Ott van Vick, akinek azért még mindig lehet újakat mondani.
Kafka, akibe úgy néz ki, hogy Reid&Marty&Pederson trió legalább csereQB-ként számol.
És mivel Vick a kezdő QB, ezért ez nagy valószínűséggel 2-4x kezdőként fog pályára lépni. Szóval igenis fontos láncszem jelenleg a csereQB vagyis vele is sokat kell foglalkozni a TC-ben.
3.nak van egy Trent Edwards-unk akit simán le lehet szarni. A csapat számára Ő se a jövőt, se a jelent nem jelenti.

Most ha idehozunk vmi rookie-t, akkor vele is kell/kéne foglalkozni és erre idén most nincsen sok időnk.
Egyedül akkor látnám értelmét, ha a rookie egyből backupQB lenne és akkor Reid-ék elismerik h Kafka második, de inkább csak harmadik számú QB lehet az NFL-ben.
Akik egyből második számú QB lennének az Luck, RGIII és talán Tannehill (nem láttam soha játszani, szal erről majd mások felvilágosítanak).
De erre kevés esély van főleg úgy, hogy nagy eséllyel még Tannehill-ért is fel kéne tradelni. De Reid "must(inkább most)-win" üzemmódban van, szal nem teheti meg, hogy egy project QB-ra pazarol picket, amikor máshol sokkal nagyobb lyukak vannak. Ha Vick egészséges marad vagy csak 1-2 meccset hagy ki, akkor úgyis harcban leszünk a PO-ért, ha pedig nem, akkor nagy eséllyel úgyis lecsúszunk róla, szal én nagyon nem látom, hogy idén akármelyik körben is QB-t fogunk választani.Bébé
Az 50% túlzás, elismerem, de akkor mondjuk 35%.

Én Tannehillnek még véletlenül sem örülnék. Nem értem miért van felkapva. A közelében sincs Luck vagy RGIII tudásának. Cousins hosszú távon jó megoldás lehet, vagy Foles. Weeden meg egész jó, csak öreg, de backupnak használható. Csere meg kéne, mert Kafka mellett nincs senki. Edwards meg felejtős.
több mint 13 éve
Ezt mondtam már napokkal ezelőtt is. Aki nálunk vizitel kb 50% hozzánk is kerül.Shawn84
Hát az 50% egy kicsit erős (még akkor is ha csak a visit-eket nézzük, a workout-okat és a Pro Day-ekrere való elmenést pedig nem)

QB-t pedig mindig néz Reid. Tudja, hogy egy jó QB aranyat ér.
De idén nem hiszek a QB húzásban. A top3 QB (Luck, RGIII, Tannehill) jöhetne, de erre elég kevés az esély. Később meg hülyeség lenne húzni.
Ott van Vick, akinek azért még mindig lehet újakat mondani.
Kafka, akibe úgy néz ki, hogy Reid&Marty&Pederson trió legalább csereQB-ként számol.
És mivel Vick a kezdő QB, ezért ez nagy valószínűséggel 2-4x kezdőként fog pályára lépni. Szóval igenis fontos láncszem jelenleg a csereQB vagyis vele is sokat kell foglalkozni a TC-ben.
3.nak van egy Trent Edwards-unk akit simán le lehet szarni. A csapat számára Ő se a jövőt, se a jelent nem jelenti.

Most ha idehozunk vmi rookie-t, akkor vele is kell/kéne foglalkozni és erre idén most nincsen sok időnk.
Egyedül akkor látnám értelmét, ha a rookie egyből backupQB lenne és akkor Reid-ék elismerik h Kafka második, de inkább csak harmadik számú QB lehet az NFL-ben.
Akik egyből második számú QB lennének az Luck, RGIII és talán Tannehill (nem láttam soha játszani, szal erről majd mások felvilágosítanak).
De erre kevés esély van főleg úgy, hogy nagy eséllyel még Tannehill-ért is fel kéne tradelni. De Reid "must(inkább most)-win" üzemmódban van, szal nem teheti meg, hogy egy project QB-ra pazarol picket, amikor máshol sokkal nagyobb lyukak vannak. Ha Vick egészséges marad vagy csak 1-2 meccset hagy ki, akkor úgyis harcban leszünk a PO-ért, ha pedig nem, akkor nagy eséllyel úgyis lecsúszunk róla, szal én nagyon nem látom, hogy idén akármelyik körben is QB-t fogunk választani.
több mint 13 éve
meglátjuk lesz e új OT ha nem akkor főhet a fejünk kit húzunk első körben LB-t vagy OT?

Én Pottert is szívesen látnám 2 körben vagy Zusevicset igaz nála meg kell várni mi lett a sérülésével(3.-4.kör)

több mint 13 éve
Omar Bolden CB, Trumaine Johnson CB

Sérülés miatt red flag mindkét tagon pár helyen...

ők olyan 5-6 lehet 7 körös játékosok...

Cousins meg kb 3 kör ott meg nekünk korai lenne QB szvsz

Brockers ha jön akkor nem jön Kikili

több mint 13 éve
Utóbbi 2 évben (mióta Roseman a GM) a draft visit-jeink:
http://www.philly.com/philly/blogs/moving_the_chains/List_of_Eagles_reported_draft_visits_and_workouts.html
http://www.philly.com/philly/blogs/moving_the_chains/List-of-Eagles-draft-workouts.html
2010-ben végül 5 rookie kötött ki nálunk:
Chaney(7. kör), Eric Moncur (UDFA), Ricky Sapp(5. kör), Charles Scott(6. kör), Teo(3.kör)
2011-ben megint csak 5:
Jarrett(2. kör), Kelce(6.kör), Marsh(3.kör), Casey(4.kör), Rolle(6.kör)

Eddig 5-en voltak, lesznek visit-en:
Kirk Cousins QB, Omar Bolden CB, Trumaine Johnson CB, Michael Brockers DT, Ryan Tannehill QBBébé
Ezt mondtam már napokkal ezelőtt is. Aki nálunk vizitel kb 50% hozzánk is kerül. Ebből a listából Cousinst, Brockerst és az egyik CB-t tudom elképzelni.
több mint 13 éve
greenboy Philadelphia Eagles 280
Ötből kettő QB…
több mint 13 éve
Utóbbi 2 évben (mióta Roseman a GM) a draft visit-jeink:
http://www.philly.com/philly/blogs/moving_the_chains/List_of_Eagles_reported_draft_visits_and_workouts.html
http://www.philly.com/philly/blogs/moving_the_chains/List-of-Eagles-draft-workouts.html
2010-ben végül 5 rookie kötött ki nálunk:
Chaney(7. kör), Eric Moncur (UDFA), Ricky Sapp(5. kör), Charles Scott(6. kör), Teo(3.kör)
2011-ben megint csak 5:
Jarrett(2. kör), Kelce(6.kör), Marsh(3.kör), Casey(4.kör), Rolle(6.kör)

Eddig 5-en voltak, lesznek visit-en:
Kirk Cousins QB, Omar Bolden CB, Trumaine Johnson CB, Michael Brockers DT, Ryan Tannehill QB
több mint 13 éve
várjuk meg ki érkezik azért

több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 155 — No one likes us, cause no one like us
Nagyszerű ilyen hírre megérkezni...Sosem felejtem el Peters hogy ette meg a nagyobbnál nagyobb neveket reggelire....annak viszont örülök, hogy amikor kell, akkor brutál gyorsan dolgozik az FO. Nagyon jó munkát végeznek.

Don't talk the walk, Walk the talk!