NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 652
47
18:00 PINSTRIPE BOWL - Penn State vs Clemson (tv: ARENA4)
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Én azért ajánlom mindenki figyelmébe a fiatalembert, aki kis szerencsével a második körben elérhető Amini Silatolu, OG, Midwestern State
több mint 13 éve
áh soKérdezd meg Höriéket is erről. Kíváncsi vagyok szerintük ér e annyival többet Reiff mint Martin, hogy felmenjünk érte 4-5 helyet.
én azért
nagyobb eltérésekről olvastam.Janek
több mint 13 éve
áh soén azért
nagyobb eltérésekről olvastam.
több mint 13 éve
Én akkor gondolkodnék rajta ha nincs top 10ben ...Nem éri meg egyetlen 4. körnél korábbi picket sem rááldozni szerintem. Nincs akkora különbség Reiff és Martin között. Utóbbi pedig elérhető lesz.
15ről 12re menni már nem nagy dolog.
ha Billsig senki nem rántja be akkor mehetneJanek
több mint 13 éve
Én akkor gondolkodnék rajta ha nincs top 10ben ...15ről 12re menni már nem nagy dolog.
ha Billsig senki nem rántja be akkor mehetne
több mint 13 éve
Jók vagyunk ez nem vitás.Marhára nem érné meg. Legalább 2 második kört meg jövő évi első vagy második kört kéne adni. Martin van olyan jó mint Reiff, szerintem.
Reiff-ért felmenni drága lenne?
ha már OT legyen kövér...Janek
több mint 13 éve
Jók vagyunk ez nem vitás.sztem azért ne szórjuk a korai pickjeinket még akkor se ha 5. körös húzásaink a menők mostanság. Szükség van OT-ra is és még egy kb azzonnal bevethető LB-re is ne szórjuk el a második körös picket szvsz hacsak Sámuelt nem viszik el egy 2. körért de azt kizártnak tartom.
Reiff-ért felmenni drága lenne?
ha már OT legyen kövér...Janek
több mint 13 éve
Jók vagyunk ez nem vitás.Reiff-ért felmenni drága lenne?
ha már OT legyen kövér...
több mint 13 éve
A Fórum FO remekül működik 😀Hát kb 5en írogatunk napok hetek óta de jól el rendezzük itt a FA szezont.A PFF-en szóba került King Dunlap:Hát jó lenne ha ki tudná nőni magát kezdőnek is akár!
http://www.profootballfocus.com/blog/2012/04/02/king-dunlap-the-in-house-answer/
2011-es statjai: 2 kezdés
Bills ellen (LT): 45 playből 1x engedett nyomást
Cards ellen (LG): mindössze 2 engedett nyomás
Pont ezért akartuk sokan megtartani cserének. Majd kiderül, hogy esetleges kezdőként (még ha csak a TC-ben is lesz az) mire megy. Az biztos, hogy a mostani offseason-t nagyon meg fogja tolni, mert reális esélye van arra, hogy kezdjen nálunk valamint év végén FA lesz, szal anyagilag se lenne rossz befektetés egy kiugró szezon.Bébé
egy sztem abszolút irreleváns hír de azért beteszem talán már volt is erről szó: http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8280717d/article/hard-to-think-eagles-are-players-in-hunt-for-tannehill?module=HP11_content_stream
szvsz esély nincs de szükség se rá
kicsit csendes az élet, hiányzik Deny is meg még jó néhányan de hát nyilván a draftig nagyjából ez így is lesz hacsak hirtelen nem hozunk valakit.dande
Leigazoltuk már Loftont+Bell-t valamint eltradeltük Sámuelt egy 3. körért.
Drafton LB vagy OT,DT de még nem tudjuk 😊Janek
több mint 13 éve
Hát kb 5en írogatunk napok hetek óta de jól el rendezzük itt a FA szezont.A PFF-en szóba került King Dunlap:Hát jó lenne ha ki tudná nőni magát kezdőnek is akár!
http://www.profootballfocus.com/blog/2012/04/02/king-dunlap-the-in-house-answer/
Pont ezért akartuk sokan megtartani cserének. Majd kiderül, hogy esetleges kezdőként (még ha csak a TC-ben is lesz az) mire megy. Az biztos, hogy a mostani offseason-t nagyon meg fogja tolni, mert reális esélye van arra, hogy kezdjen nálunk valamint év végén FA lesz, szal anyagilag se lenne rossz befektetés egy kiugró szezon.Bébé
egy sztem abszolút irreleváns hír de azért beteszem talán már volt is erről szó: http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8280717d/article/hard-to-think-eagles-are-players-in-hunt-for-tannehill?module=HP11_content_stream
kicsit csendes az élet, hiányzik Deny is meg még jó néhányan de hát nyilván a draftig nagyjából ez így is lesz hacsak hirtelen nem hozunk valakit.dande
Leigazoltuk már Loftont+Bell-t valamint eltradeltük Sámuelt egy 3. körért.
Drafton LB vagy OT,DT de még nem tudjuk 😊
több mint 13 éve
5. körtől lefelé el tudok képzelni QB-t. Itt talán Nick Folesnak tudnék örülni, de Darron Thomast sem tartanám elképzelhetetlennek.
több mint 13 éve
A PFF-en szóba került King Dunlap:Hát jó lenne ha ki tudná nőni magát kezdőnek is akár!
kicsit csendes az élet, hiányzik Deny is meg még jó néhányan de hát nyilván a draftig nagyjából ez így is lesz hacsak hirtelen nem hozunk valakit.
több mint 13 éve
A PFF-en szóba került King Dunlap:http://www.profootballfocus.com/blog/2012/04/02/king-dunlap-the-in-house-answer/
Pont ezért akartuk sokan megtartani cserének. Majd kiderül, hogy esetleges kezdőként (még ha csak a TC-ben is lesz az) mire megy. Az biztos, hogy a mostani offseason-t nagyon meg fogja tolni, mert reális esélye van arra, hogy kezdjen nálunk valamint év végén FA lesz, szal anyagilag se lenne rossz befektetés egy kiugró szezon.
több mint 13 éve
Azért érdekes lesz/nem lesz mikor bent van még egy igazi MLB vezéralkat ami évek óta a csapat gyenge pontja+mi még wide9 rendszerezünk és OT húzunk.Jelenleg nincs kezdő LT. Ez jóval nagyobb need mint bármilyen LB, az offenseben a 2. legfontosabb poszt a tackle. A sérülés felborította a draft stratégiát. Ha FA-n megoldjuk akkor lehet esetleg újra gondolkozni az elsőkörös LB-n, de ha nem akkor olyan tacklet kell húzni a drafton, aki tud kezdeni és ilyen az első körben van.
Jó jött Ryans de ugye sérülésből jött...
Igaz az FO többet tud mint mi itt több százan de én félek ez a szezon is ezen fog elúszni....nincs LB sorunk és akkor a dephtről nem is beszélek ami most Lloyd,Clayton,és Jordan/FokouJanek

több mint 13 éve
Azért érdekes lesz/nem lesz mikor bent van még egy igazi MLB vezéralkat ami évek óta a csapat gyenge pontja+mi még wide9 rendszerezünk és OT húzunk.Jó jött Ryans de ugye sérülésből jött...
Igaz az FO többet tud mint mi itt több százan de én félek ez a szezon is ezen fog elúszni....nincs LB sorunk és akkor a dephtről nem is beszélek ami most Lloyd,Clayton,és Jordan/Fokou
több mint 13 éve
Amúgy se keverjétek magatokat vágyálomba. Én Ryans érkezése előtt sem hittem Kuechly draftolásában, egész egyszerűen túl logikus és észszerű lenne, ezért nem fog megtörténni, minden évben ez van. 😊
több mint 13 éve
És hagyjuk elveszni kikilit egy ot miatt?Muszáj mert jó minőségű OT-t az elő körben lehet szerezni, LB meg még a másodikban is lesz.
Én nagyon sajnálnámJanek
több mint 13 éve
És hagyjuk elveszni kikilit egy ot miatt?Én nagyon sajnálnám
több mint 13 éve
Hát nagy mozgás nem várható már draftig.Első körös OT draft nagyon érik. Jonathan Martin- Mike Adams
Látva a dolgokat nem hiszem,hogy szeretnénk még LB-t FA ról pedig a Peters dolog kicsit átszabta a terveket gondolom.Janek
több mint 13 éve
Top 30 Momentum: 29. http://philly.blog.hu/2012/04/02/top_30_momentum_29_marshawn_lynch_elkepeszto_futott_td_je
több mint 13 éve
Hát nagy mozgás nem várható már draftig.Látva a dolgokat nem hiszem,hogy szeretnénk még LB-t FA ról pedig a Peters dolog kicsit átszabta a terveket gondolom.
több mint 13 éve
Van azért csak nem biztos,hogy kell nekik 😊semmi
mi van a Sámuel trade-el?Janek
több mint 13 éve
Van azért csak nem biztos,hogy kell nekik 😊mi van a Sámuel trade-el?
több mint 13 éve
Reméljük, hogy a pénzt választja, nem a hosszútávú szerződést. 😀Nincs csapat aki meg tudná fizetni rajtunk kívül.Shawn84Free agent OT Demetrius Bell left his Eagles visit Sunday without a contract.Gondolom 1 max 2 éves szerződés ajánlottuk neki. Érthető, ha hosszabbat akar.BleedingGreen
Sajnos nagyon alaposan körülnéz a piacon.Newman

több mint 13 éve
Nincs csapat aki meg tudná fizetni rajtunk kívül.Free agent OT Demetrius Bell left his Eagles visit Sunday without a contract.Gondolom 1 max 2 éves szerződés ajánlottuk neki. Érthető, ha hosszabbat akar.BleedingGreen
Sajnos nagyon alaposan körülnéz a piacon.Newman