NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Trent Edwards megint nálunk járt:
Trent Edwards visited/took a physical for the Eagles yesterday. He worked out for them 2 weeks ago. Could be a prelude to signing him.Bébé
3. irányítónak jó lehet.
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Trent Edwards megint nálunk járt:
Trent Edwards visited/took a physical for the Eagles yesterday. He worked out for them 2 weeks ago. Could be a prelude to signing him.
több mint 13 éve
Remélem úgy 10 évig nem kerül erre sor!Shawn84
Én annak örültem volna, ha az idei szezon után visszavonul, mert az azt jelentette volna, hogy megnyertük az SB-t. 😀

De amúgy sztem max még 2 szezonra marad.

Nah csak meglett a neve: Eugene Chung
He is currently the Assistant to the Strength and Conditioning Coach.
5 évet játszott az NFL-ben guard-ként. Anno még első körben vitték el.
Sőt még Eagle is volt 2000-ben igaz csak a TC-ig jutott el.
több mint 13 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8267ba56/article/steelers-interview-exchiefs-coach-haley-to-be-ocoordinator

Hozzánk nem férne be?
Oline edzőnk van már fasza ő pedig itt kiélhetné magát Vickkel,macklinnal,shady-val.

ha meg djax elmegy akkor sem éreznénk meg annyira mert ő ahogy olvastam nagyon érti a wr-ek lelkét.Janek
Lehet beférne, de Marty-val nincs nagy baj. Csak néha azok a kis hülyeségei ne lennének. 😀
Elméletileg új edző nem jön már.
Jah meg az edzői stábunkban van vmi Csing-Csung-Láng (fogalmam sincs h h hívják) nevezetű 1én, aki feltehetőleg Mudd távozása után veszi át az Oline-t.Bébé
Remélem úgy 10 évig nem kerül erre sor!
több mint 13 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8267ba56/article/steelers-interview-exchiefs-coach-haley-to-be-ocoordinator

Hozzánk nem férne be?
Oline edzőnk van már fasza ő pedig itt kiélhetné magát Vickkel,macklinnal,shady-val.

ha meg djax elmegy akkor sem éreznénk meg annyira mert ő ahogy olvastam nagyon érti a wr-ek lelkét.Janek
Lehet beférne, de Marty-val nincs nagy baj. Csak néha azok a kis hülyeségei ne lennének. 😀
Elméletileg új edző nem jön már.
Jah meg az edzői stábunkban van vmi Csing-Csung-Láng (fogalmam sincs h h hívják) nevezetű 1én, aki feltehetőleg Mudd távozása után veszi át az Oline-t.
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 643 — Apu ökölbeszorított keze

Hozzánk nem férne be?

ha meg djax elmegy akkor sem éreznénk meg annyira mert ő ahogy olvastam nagyon érti a wr-ek lelkét.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Megpróbáltam összeszedni azokat a WR-eket akikre simán 1-1-ben elcserélném DeSean-t (figyelembe véve az életkort is) és hát nem sok név gyűlt össze (Megatron, Cruz, Fitz, Brandon Marshall). (Persze jelenleg ennél jóval több jobb WR van nála a ligában (pl ott van Welker, White).)
DeSean nem tartozik az elithez (egyáltalán nem biztos, hogy top10 WR-be benne van), hanem Ő is úgymond a 2. csoporthoz tartozik. Az ilyen Steve Johnson, Dez Bryant, AJ Green, Mike Wallace és hozzájuk hasonló WR-ekhez. Akikben meg van a potenciál, hogy elit alkapók legyenek, de ugye ez igencsak megvan DeSean-ban is.
10 millát semmiképpen sem ér meg. Az lenne a legjobb, ha olyasmi szerződést tudnánk vele kötni, hogy az első évében keresne irreálisan sokat, mert jövőre megint hosszabbítani kell Shady-vel, Maclin-nel (?), DRC-val (?).Bébé
Igen, nagyon nagy potenciálja van Deseannak, de én azért több elkapóra elcserélném 1-1ben 😊 Főleg hogy figyelembe vehetjük az életkornál, hogy ő 32 évesen már nem ez a játékos lesz, mert sajnos a gyorsasága az erőssége, ami pedig kopni fog elkerülhetetlenül, és nem látom azt hogy mivel kompenzálhatná majd ezt.
Desean értékét növeli számunkra, hogy ellene külön terveznek az ellenfelek, legalább egy S-t hátul hagynak, mert félnek a gyorsaságától, valamint bármikor képes egy big playre (pro-k).
Negatívumok: képes 1-2 meccsre teljesen eltűnni, nem is tudom mikor volt olyan hogy egymás után 5+ meccsen jól játsszon. Nagy erőssége a YAC képessége, viszont ezt csak úgy lehet ha nem fél a kontaktól, márpedig ez idén igencsak jellemző volt rá (sőt, már tavaly is). Legnagyobb hátránya, hogy kevés TD-t szerez, a RZ-ban használhatatlan (talán 3 év alatt 3 TD...). Egy nagy erőssége van, és ez a gyorsasága, de nincs mivel kompenzálnia, mert rengeteget droppol is. Az egyik legnagyobb bajom vele az, hogy 3rd downnál egyszerűen eltűnik, nincs meg benne az, hogy mozgassa a szálakat.

Mi a garancia arra, hogy a nagy pénz megkapása után újra 110%ig fog hajtani, mert általában pont fordítva szokott jönni. A tavalyi éve nevetséges volt. Sokan rászolgálnak a ligában nagy pénzekre, mégis kivárják a sorukat és karrier éveket csinálnak milla alatti fizetéssel: Rice, Forte stb.

Csökkenti az értékét számunkra is, hogy nagyon jó felhozatal van elkapókból a drafton és az FA piacon is. És van egy Maclinünk, aki szintén igencsak gyors játékos, és jövőre nagy szezont várok tőle, az idei szezonjára azért rányomta a bélyegét a 0 felkészülés és halálos betegség veszélye...
Számomra Desean mindennel együtt is nagyon max 7 millát ér per év. Ha e fölött akar, akkor hajrá, kapja meg máshol.
Amennyiben jó áron sikerülne megszerezni, akkor se vagyok benne biztos, hogy nem járnánk jobban 2 WR beszerzésével helyette: egy nem top FA (mondjuk Garcon, vagy Meachem), és draftolni még egy fiatalt is (Sanu, Wright, Joe Adams). Pénzügyileg is jól járhatnánk ezzel, és teljesítményben is.
több mint 13 éve
Megpróbáltam összeszedni azokat a WR-eket akikre simán 1-1-ben elcserélném DeSean-t (figyelembe véve az életkort is) és hát nem sok név gyűlt össze (Megatron, Cruz, Fitz, Brandon Marshall). (Persze jelenleg ennél jóval több jobb WR van nála a ligában (pl ott van Welker, White).)
DeSean nem tartozik az elithez (egyáltalán nem biztos, hogy top10 WR-be benne van), hanem Ő is úgymond a 2. csoporthoz tartozik. Az ilyen Steve Johnson, Dez Bryant, AJ Green, Mike Wallace és hozzájuk hasonló WR-ekhez. Akikben meg van a potenciál, hogy elit alkapók legyenek, de ugye ez igencsak megvan DeSean-ban is.
10 millát semmiképpen sem ér meg. Az lenne a legjobb, ha olyasmi szerződést tudnánk vele kötni, hogy az első évében keresne irreálisan sokat, mert jövőre megint hosszabbítani kell Shady-vel, Maclin-nel (?), DRC-val (?).Bébé
Én 7-nél többet nem adnék neki évente. Esetleg úgy lehetne mint Vickel, hogy ilyen prémium meg olyan, prémium, ami teljesítményhez van kötve.
több mint 13 éve
10 millát semmiképpen sem ér meg. Az lenne a legjobb, ha olyasmi szerződést tudnánk vele kötni, hogy az első évében keresne irreálisan sokat, mert jövőre megint hosszabbítani kell Shady-vel, Maclin-nel (?), DRC-val (?).
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
djax menni fog szerintemJanek
Állítólag 8 millió körül ajánlottunk neki évközben, ők 10-et akarnak. Ha ezt tartják, akkor biztos menni fog, ennyit nem fogunk megadni. Pedig elég sok minden gyengíti az alkupozíciójukat: gyenge éve volt Jacksonnak, várhatóan erős lesz a FA class és draft class is a receiverek tekintetében.

több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 643 — Apu ökölbeszorított keze
djax menni fog szerintem

több mint 13 éve
Nagyon leültünk. Bowden leigazolásához ennyire hidegen hagy mindenkit? Végre van egy jó DB edzőnk. Újra 😊Shawn84
Leigazoltuk Bobby Bowdent? 😀 Reméljük így már a DB-k dolgaiba sem fog nagyon beleszólni Juan. Jó lehetőség lesz ez neki, hogy tanuljon Bowlestól, kár, hogy a DC posztot áldozzuk Castillo tanulására.

Reid tartott ma sajtótájékoztatót, a szokásos szöveggel. Azt mondta felajánlott egy helyet Spagnuolónak a csapatnál, azt nem mondta mit. Nyilván nem kapott volna teljesen szabad kezet a védelemben (Juan és Washburn mellett) és ez nem tetszett Spagsnak. De mindegy is.
Jacksonról sem mondott sokat, meglátjuk mi lesz, azt mondta megnézzük a FA piacot is.BleedingGreen
Elírtam baszki. Todd Bowles 😀
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
Nagyon leültünk. Bowden leigazolásához ennyire hidegen hagy mindenkit? Végre van egy jó DB edzőnk. Újra 😊Shawn84
Leigazoltuk Bobby Bowdent? 😀 Reméljük így már a DB-k dolgaiba sem fog nagyon beleszólni Juan. Jó lehetőség lesz ez neki, hogy tanuljon Bowlestól, kár, hogy a DC posztot áldozzuk Castillo tanulására.

Reid tartott ma sajtótájékoztatót, a szokásos szöveggel. Azt mondta felajánlott egy helyet Spagnuolónak a csapatnál, azt nem mondta mit. Nyilván nem kapott volna teljesen szabad kezet a védelemben (Juan és Washburn mellett) és ez nem tetszett Spagsnak. De mindegy is.
Jacksonról sem mondott sokat, meglátjuk mi lesz, azt mondta megnézzük a FA piacot is.

több mint 13 éve
Nagyon leültünk. Bowden leigazolásához ennyire hidegen hagy mindenkit? Végre van egy jó DB edzőnk. Újra 😊
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 155 — No one likes us, cause no one like us
Jah, mondtam én tavaly nyáron, hogy PM veterán minimumért a miénk lesz...hát egy évet tévedtem nah... 😂

Amúgy vicc lenne egyenesen a dolog, főleg amikor kijátszaná Vicket a kezdőből 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
Immáron hivatalos, hogy Bowles DB edző lesz. Ezzel meg is van a 2012-es edzői stáb.
Reid holnap, magyar idő szerint 17:30-kor tart sajtótájékoztatót.

Todd Bowles:
Játékosként 7 évet töltött az NFL-ben. Egy szezon kivételével végig Rézbőrű volt. Kezdőként lépett pályára a Washington 1987-es győztes SB-ján. New Jersey-ben született, Temple-re járt egyetemre.
2000 óta dolgozik az NFL-ben DB-edzőként. Az idei szezon utsó 3 meccsén a Miami HC-ja volt. (2-1)Bébé
a patriots elleni meccsen az első félidőben 0-áztuk a patriots-t(!)
tehát első félidő végéig 17-0 volt az állás. nem tudom hogy mi készültünk fel, vagy apatrios volt fostalicska, de az biztos, hogy bowles alatt történt ez.
+ szegény buffalo épphogy alázva lett.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 13 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 860
A ráció:
1 Peyton nagyon sértett állapotban lesz,mivel a régi csapata kihasználja a draft adta lehetőséget, és nem kockáztat egy bizonytalan egy-két év miatt...
2 Neki egy méltó válasz lenne egy SB elérése(és erre az Eagles megfelelő lehet...)
3 Reidnek bizonyítani kell idén

és amúgy azt is hallottam, hogy Shawn84 lesz Reid utóda 😛
több mint 13 éve
Peyton Manning lehet Eagles...!!!
Mit szóltok hozzá?
(és még van is benne ráció...) 😊tûzoltó
és mi az? Van egy 100 millás irányítónk. Manning még viccnek is gyenge most. Annyi az esélye mint hogy én leszek Reid utóda.
Hol lehet ilyeneket hallani??Shawn84
Ezt már JJ leírta 😀
"Philadelphia: az NCAA-ben is gyakori a két QB-s rendszer, mikor egy mobilis és egy "zsebes" irányító váltogatja egymást. Az Eagles ezt fejlesztheti tökélyre"Bébé
Jó vicc. Pont erről vagyunk híresek. Na ne már. Manning soha nem lesz itt irányító. Se Peyton se Vick nem menne ebbe bele.
több mint 13 éve
Mit szóltok hozzá?
és mi az? Van egy 100 millás irányítónk. Manning még viccnek is gyenge most. Annyi az esélye mint hogy én leszek Reid utóda.
Hol lehet ilyeneket hallani??Shawn84
Ezt már JJ leírta 😀
"Philadelphia: az NCAA-ben is gyakori a két QB-s rendszer, mikor egy mobilis és egy "zsebes" irányító váltogatja egymást. Az Eagles ezt fejlesztheti tökélyre"
több mint 13 éve
Mit szóltok hozzá?
Vick után én már nem mondok semmit. 😀
Végül is Vick-ben is 2-3 jó év van meg Peyton-ban is kb. 😀
Bár az se lenne rossz 5let, ha Peyton beállna arra a 3-4 meccsre amit majd Vick kihagy sérülés miatt. 😀

Amúgy sztem nem jön. Maclin-től úgyse kapná meg a #18-asat. 😀 Jah meg Chad Hall-tól a #16osat sem 😀
több mint 13 éve
Mit szóltok hozzá?
Hol lehet ilyeneket hallani??
több mint 13 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 860
Mit szóltok hozzá?
(és még van is benne ráció...) 😊
több mint 13 éve
Immáron hivatalos, hogy Bowles DB edző lesz. Ezzel meg is van a 2012-es edzői stáb.

Todd Bowles:
Játékosként 7 évet töltött az NFL-ben. Egy szezon kivételével végig Rézbőrű volt. Kezdőként lépett pályára a Washington 1987-es győztes SB-ján. New Jersey-ben született, Temple-re járt egyetemre.
2000 óta dolgozik az NFL-ben DB-edzőként. Az idei szezon utsó 3 meccsén a Miami HC-ja volt. (2-1)Bébé
Jó döntésnek érzem. Tapasztalt edző kerül újra ennek a csapatrésznek az élére. Talán idén jobban is fognak játszani. Bár ehhez az is kell, hogy ne keverjük meg a szart a kezdőkkel, a posztokkal meg a felállásokkal.
több mint 13 éve

Todd Bowles:
2000 óta dolgozik az NFL-ben DB-edzőként. Az idei szezon utsó 3 meccsén a Miami HC-ja volt. (2-1)
több mint 13 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8267164b/article/bowles-to-join-eagles-as-dbs-coach-castillo-staying-on-as-dc?module=HP11_headline_stackKenszei
Nah erről beszélek. Ez így tetszetős.
Így már meg is van, hogy ki lesz a köv DC-nk, Juan elküldése után. 😀Bébé
Secondaryvel tudna mit kezdeni az tény. Van kötődése is mert a Temple-re járt. De hogy DC-ként mit tudna az jó kérdés.Shawn84
A Packersnél is dolgozott, mikor Reid is ott volt. Már év közben lesben fog állni, hogy átvegye a poszot. 😀