Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Eddig leginkább a DE-ek után érdeklődtünk a senior bowlon, 6-tal is beszéltünk: Coples, Ingram, Upshaw (nálunk DE lenne), Curry, Cam Johnson, Bequette. A WR-ek közül McNutt-tal beszéltünk, de nem hosszan.
Az LB-k közül továbbra is leginkább Keenan Robinsont figyeljük.

több mint 13 éve
Howie Roseman interjú, a Senior Bowlról: http://philly.blog.hu/2012/01/26/interju_howie_roseman#more3843475
több mint 13 éve
Kuechly ennyire jó?Én 1 db egyetemi meccsét láttam szóval nem vagyok otthon egyetemi fociban, de hogy egy rookie-ról úgy beszélni hogy majd ő rögtön első évében megoldja a run-D problémáinkat, hát nem tudom.Azon az egy meccsen én semmi extrát nem láttam tőle de az csak egy meccs volt.Ennyire jó hogy elvárható tőle első évében hogy védelem vezére lesz?korodiatiA rövid válaszom: IGEN!
A hosszabb:
Marha sok szerelése van, jól átlátja a játékot. Tud playeket áthívni. Gyors, jól szerel passz ellen is jó, és ha kell brutális is tud lenni. Ja és persze tudja motiválni a társakat is.
Ha nem győzött meg nézz róla videókat youtubeon.
Itt van pl ez: http://www.youtube.com/watch?v=lbpNkBiLDeU
több mint 13 éve
Kuechly ennyire jó?Én 1 db egyetemi meccsét láttam szóval nem vagyok otthon egyetemi fociban, de hogy egy rookie-ról úgy beszélni hogy majd ő rögtön első évében megoldja a run-D problémáinkat, hát nem tudom.Azon az egy meccsen én semmi extrát nem láttam tőle de az csak egy meccs volt.Ennyire jó hogy elvárható tőle első évében hogy védelem vezére lesz?
több mint 13 éve
Kuelchy kell nekünk, aki középen minden átjövő futást megöl. Pass rush rendben van, ezért kimondottan e téren erős LB nekünk nem szükséges (4-3 esetén úgyse ez a jellemző), hibrid LB-ünk is van egy raklapnyi, aki passz ellen felmehet, mert tud coverezni, csak futni tudnak ellenünk rengeteget.
több mint 13 éve
Landri-t meg kell tartani az alap.Meglátjuk bár ugye ez a Dline pass ellen van felépítve kezdve Babinnal aki futás ellen nulla...Egy jó futás elleni DT-vel meg lenne oldva a probléma szerintem.Shawn84
persze ez nem von le semmit az érdemeiből hisz amit kell azt parádésan hoztaJanek
esetleg jöhetne J.Jones a titánoktól
több mint 13 éve
Ha marad Jenkins és Landri is akkor sztem nem kell DT. Dixon is visszatér a bicepszsérüléséből, szal Ő egyből 100%os lehet azért. Thornton is talán fejlődik vmit és sztem ha Patterson meg is műtteti magát TC-re csak jól lesz.Meglátjuk bár ugye ez a Dline pass ellen van felépítve kezdve Babinnal aki futás ellen nulla...Egy jó futás elleni DT-vel meg lenne oldva a probléma szerintem.Shawn84
persze ez nem von le semmit az érdemeiből hisz amit kell azt parádésan hoztaJanek
Patterson, Jenkins, Landri, Dixon, Thornton sztem nem rossz névsor.
több mint 13 éve
Meglátjuk bár ugye ez a Dline pass ellen van felépítve kezdve Babinnal aki futás ellen nulla...Egy jó futás elleni DT-vel meg lenne oldva a probléma szerintem.
több mint 13 éve
Meglátjuk bár ugye ez a Dline pass ellen van felépítve kezdve Babinnal aki futás ellen nulla...persze ez nem von le semmit az érdemeiből hisz amit kell azt parádésan hozta
több mint 13 éve
Ha nem érkezik 3 használható LB akkor ez a szezon is gyötrelem lesz.Hacsak nem történik csoda a TC-benJanekTalán 2 komoly LB is elég lenne. Chaney elférne harmadiknak azért, Caseytől is mindenképp lehet fejlődést várni, Rolle se lesz talán rosszabb. Szóval remélhetőleg azért jövőre sokkal jobb lesz a helyzet LB fronton. Meg persze ha eleve a DL is jó lesz futás ellen is, akkor sokkal könnyebb dolguk lehet majd.
több mint 13 éve
Ha nem érkezik 3 használható LB akkor ez a szezon is gyötrelem lesz.Hacsak nem történik csoda a TC-ben
több mint 13 éve
A Jelenlegi LB keretünkből én sem tudnám senkire rámondani, hogy biztos kezdő. Rolle esetében sem. Nem szabad nála is abba a hibába esni mint anno Chaneynél. Ő is pár meccsen jól teljesített aztán rögtön kineveztük biztos kezdőnek. A szezonban meg olyan volt sokszor mint a fos. FA-k közül Lofton, vagy E. J. Henderson, Jackson, Ruud mind erősítést jelentene. Bármelyik posztra jöhetne játékos. Kuechly meg OLB poszton is nagyon jó lehet. Reid biztosan őt választaná Burfict helyett. Ha csak nem Zach Brownt.
több mint 13 éve
Nem lesz nehéz dolga lehet.Én szeretném FA piacról Loftonton vagy D'Qwell Jacksont nagyon drafton meg Kuechly-t.
De éjszaka olvastam,hogy hájtower szinte minden sémában jó lesz őt meg hátrébb is rangsorolták olyan steelers-ravens helyre...
több mint 13 éve
Nincs a mostani LB-k közül olyan akit már most kezdőnek látnék jövőre. Rollet se, egyenlőre használható backupnak látom a magam részéről. Mindegyik LB-nk csinált elég sok misstackle-t, Rolle is.Szerintem is Chaney-nek van veszélyben a kezdő poziciója pár mistackle-je beugrik, viszont passz ellen jó, 3 int, de Rolle javítsatok ki szerintem jól játszott főleg a szezon végén.Nálam ő jövőre kezdő, Chaney nem biztos.korodiatiChaney alap ugye. Rolle backupnak tökéletes. EazzyHát ez a szezon vége felé eléggé megfordult. 😀
Vagy ha nem is fordult meg, de annyit biztos csinált Chaney, hogy ne legyen alap idénre. 😀Bébé
Azzal, hogy tippeljek arra ki lesz a kezdő, megvárnám a free agencyt és a draftot. Ha értelmesebb ember érkezik WLB-be, akkor Rolle csere lesz szvsz. Ha egy újonc jön erre a posztra, aki nem Kuechly vagy Brown, akkor Rolle harcban lehet a kezdőért, de nagyon ki kell vágnia a rezet szerintem.

több mint 13 éve
Szerintem is Chaney-nek van veszélyben a kezdő poziciója pár mistackle-je beugrik, viszont passz ellen jó, 3 int, de Rolle javítsatok ki szerintem jól játszott főleg a szezon végén.Nálam ő jövőre kezdő, Chaney nem biztos.Chaney alap ugye. Rolle backupnak tökéletes. EazzyHát ez a szezon vége felé eléggé megfordult. 😀
Vagy ha nem is fordult meg, de annyit biztos csinált Chaney, hogy ne legyen alap idénre. 😀Bébé
több mint 13 éve
A waiver listáról felszedtük a tackle D.J. Jones-t (6-5, 310) . Meccset még nem játszott az NFL-ben.A tavalyi drafton nem kelt el. Először Delfin volt, majd Holló és most Sas lett.
A Denver egykori DC-je lett a Raiders HC-je, szal Marty marad velünk.
több mint 13 éve
Senior Bowl első nap, ahogy én láttam: http://philly.blog.hu/2012/01/24/senior_bowl_1_napDenyhttp://www.philadelphiaeagles.com/ itt is elég sok info van sbowlról
több mint 13 éve
Senior Bowl első nap, ahogy én láttam: http://philly.blog.hu/2012/01/24/senior_bowl_1_nap
több mint 13 éve
Nekünk szerintem egy jó futás elleni DT kell. Látszott idén, hogy mekkora szükség volna egy ilyenre. Persze a dolog ott kezdődik, hogy Landri kapjon egy 2-3 éves szerződést mert ő bizony sokat tolt az idei szekéren a játékával.DT-kel állok hadilábon. Biztos hogy húzunk egyet drafton, de Worthyn kívül eddig alig láttam valakit. Still, Chapman, Harris, Forston meg Randall meg lesz felvételről, de a többiekről nem sokat tudok. Még Jean Baptiste akit ismerek, mivel a Baylor nagy kedvencem és láttam idén 8 meccsüket. Tőlük egyébként még a Center Philip Blake lehet esélyes hozzánk.Shawn84Stillnek majdnem minden meccsét láttam tavaly. A 2011-es éve alapján a top DT-k között van. Nem lesz a senior bowlon, pedig szívesen megnéztem volna a többi senior ellen.
Brockerst mondanám még az LSU-ból, ő nagyon erős mezőnyben edződött és még onnan is kitűnt. Nagyobb fejlődési lehetőség van benne mint Still-ben.
Brandon Thompsont láttam még többször, ő inkább a futás ellen jó, pass rushban még van mit fejlődnie, de nagyon erős, sokszor erőből lenyomta az O-linemaneket.
Én is láttam jópár Baylor meccset. Jean-Baptisteot elviszi majd valaki a 3. napon, de nem hiszem, hogy mi ilyen nagy testű DT-t vinnénk, bár a méretéhez képest fürge.BleedingGreen
több mint 13 éve
DT-kel állok hadilábon. Biztos hogy húzunk egyet drafton, de Worthyn kívül eddig alig láttam valakit. Still, Chapman, Harris, Forston meg Randall meg lesz felvételről, de a többiekről nem sokat tudok. Még Jean Baptiste akit ismerek, mivel a Baylor nagy kedvencem és láttam idén 8 meccsüket. Tőlük egyébként még a Center Philip Blake lehet esélyes hozzánk.Shawn84Stillnek majdnem minden meccsét láttam tavaly. A 2011-es éve alapján a top DT-k között van. Nem lesz a senior bowlon, pedig szívesen megnéztem volna a többi senior ellen.
Brockerst mondanám még az LSU-ból, ő nagyon erős mezőnyben edződött és még onnan is kitűnt. Nagyobb fejlődési lehetőség van benne mint Still-ben.
Brandon Thompsont láttam még többször, ő inkább a futás ellen jó, pass rushban még van mit fejlődnie, de nagyon erős, sokszor erőből lenyomta az O-linemaneket.
Én is láttam jópár Baylor meccset. Jean-Baptisteot elviszi majd valaki a 3. napon, de nem hiszem, hogy mi ilyen nagy testű DT-t vinnénk, bár a méretéhez képest fürge.

több mint 13 éve
DT-kel állok hadilábon. Biztos hogy húzunk egyet drafton, de Worthyn kívül eddig alig láttam valakit. Still, Chapman, Harris, Forston meg Randall meg lesz felvételről, de a többiekről nem sokat tudok. Még Jean Baptiste akit ismerek, mivel a Baylor nagy kedvencem és láttam idén 8 meccsüket. Tőlük egyébként még a Center Philip Blake lehet esélyes hozzánk.Cole baromira "hajaz" Caseyre. lehet, hogy ezért se kedvelem annyira. A bowl meccsen pl nemtom hogy hozott össze 10 szerelést. Valahogy nem éreztem rajta, hogy ennyit hozzá tudott volna tenni a State győzelméhez. Még Franklin (Arkansas), Irvin, meg Carder játékára vagyok kíváncsi. Bár utóbbit láttam már néhányszor és nagyon bírom, de Eagles szempontból még nem vizsgáltam meg.Shawn84😂 Nekem Carderről jutott eszembe Casey. Carder nem elég fizikális szerintem, tud állatkodni persze, de az NFL szintű O-lineokkal szemben ő kevés lesz, de viszont coverben jobb, mint Casey.
Cole a bowl meccsen rendben volt szvsz, volt pár fontos szerelése rövid yardos szituban és goalline-nál is. Manning szerintem is jobban játszott akkor, ha ezt a statok nem is mutatják.
Ezen a meccsen kívül egyenlőre csak leíráskora tudok támaszkodni Colellal kapcsolatban: a fizikai ereje megvan ahhoz, hogy jó legyen futás ellen. Nem olyan atletikus, viszont van esze és jó technikával szerel. Persze szakértője is válogatja kiről mit írnak, mindenkinek megvan a kedvence.BleedingGreen
több mint 13 éve
Cole baromira "hajaz" Caseyre. lehet, hogy ezért se kedvelem annyira. A bowl meccsen pl nemtom hogy hozott össze 10 szerelést. Valahogy nem éreztem rajta, hogy ennyit hozzá tudott volna tenni a State győzelméhez. Még Franklin (Arkansas), Irvin, meg Carder játékára vagyok kíváncsi. Bár utóbbit láttam már néhányszor és nagyon bírom, de Eagles szempontból még nem vizsgáltam meg.Shawn84😂 Nekem Carderről jutott eszembe Casey. Carder nem elég fizikális szerintem, tud állatkodni persze, de az NFL szintű O-lineokkal szemben ő kevés lesz, de viszont coverben jobb, mint Casey.
Cole a bowl meccsen rendben volt szvsz, volt pár fontos szerelése rövid yardos szituban és goalline-nál is. Manning szerintem is jobban játszott akkor, ha ezt a statok nem is mutatják.
Ezen a meccsen kívül egyenlőre csak leíráskora tudok támaszkodni Colellal kapcsolatban: a fizikai ereje megvan ahhoz, hogy jó legyen futás ellen. Nem olyan atletikus, viszont van esze és jó technikával szerel. Persze szakértője is válogatja kiről mit írnak, mindenkinek megvan a kedvence.

több mint 13 éve
Szerintem sem olyan biztos az ő helye. Ha mondjuk 3 LB is érkezik már szarban lehet. Egyrészt idén nem nyújtott jó teljesítményt, másrészt meg ebbe az állományba nem olyan nehéz előrelépést jelentő játékosokat hozni.Chaney alap ugye. Rolle backupnak tökéletes. EazzyHát ez a szezon vége felé eléggé megfordult. 😀
több mint 13 éve
Chaney alap ugye. Rolle backupnak tökéletes. EazzyHát ez a szezon vége felé eléggé megfordult. 😀
Vagy ha nem is fordult meg, de annyit biztos csinált Chaney, hogy ne legyen alap idénre. 😀