Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Jó kis offseason videó a vadászunkkal 😊 Tök jókat is mond videó alatt, meg tényleg átjön az a vidéki érzés, amit kb. átérezhet ő is, amikor haza megy Ohióba, kiszabadulva a városból. http://www.philadelphiaeagles.com/multimedia/videos/Trent-Cole-Blitz-TV-Party/cd235da9-76c2-4943-bb4f-0e244494552c
több mint 13 éve
Hát ő nagyon jó lenne de ugye szerintem sem engedik el. Mondjuk a jags se
több mint 13 éve
Moonshiner
32
Tyvon Branchnek örülnék, de nem hiszem, hogy a Raiders elengedné.Nekem Lowery tetszene igaz nem tudom mennyire illene a rendszerbe bár ő is inkább mozgékonyabb amit mi most preferálunk .Nem igazán jó a választék. Zbikowski, Landry, Babineux eselleg. Továbbra is csak az van, hogy Mikellt kellett volna megfizetni aztán nem lenne itt gond.Shawn84
Esetleg Zbikowski ő szezon elején kezdő volt a RavensbenJanek
több mint 13 éve
Barron?Van 2 másod meg egy elsőévesünk. Újoncra nagyon nincs most szükség ezen a poszton. tapasztalat meg erő kéne ide. Ja és a legfontosabb, ész és vezetői készség.
bár ő nem fog 2.körig csúszniJanek
több mint 13 éve
Nekem Lowery tetszene igaz nem tudom mennyire illene a rendszerbe bár ő is inkább mozgékonyabb amit mi most preferálunk .Nem igazán jó a választék. Zbikowski, Landry, Babineux eselleg. Továbbra is csak az van, hogy Mikellt kellett volna megfizetni aztán nem lenne itt gond.
Esetleg Zbikowski ő szezon elején kezdő volt a RavensbenJanek
több mint 13 éve
Nekem Lowery tetszene igaz nem tudom mennyire illene a rendszerbe bár ő is inkább mozgékonyabb amit mi most preferálunk .Esetleg Zbikowski ő szezon elején kezdő volt a Ravensben
több mint 13 éve
Ez is használható: http://www.profootballfocus.com/blog/2012/01/12/2012-free-agent-tracker/Mi a FA piac S poszton?Janekhttp://nflsfuture.com/2011/11/15/2012-nfl-free-agent-safeties/
Ez is egy jó oldal:
http://www.spotrac.com/free-agents/nfl/Shawn84

több mint 13 éve
Mi a FA piac S poszton?Janekhttp://nflsfuture.com/2011/11/15/2012-nfl-free-agent-safeties/
Ez is egy jó oldal:
http://www.spotrac.com/free-agents/nfl/
több mint 13 éve
Nagyon remélem, hogy tanult Juan és az egész stáb a tavalyi hibákból, és nem próbálják meg megint átvariálni a védelmet. Idén kivételesen tényleg nagyon jó első 3 kört kell csinálnunk a drafton ha jó védelmet akarunk. Én pl LB DT LB sorrendben húznék, és a harmadik körben jöhetne egy univerzális WR akár. de szerintem nagyon fontos lesz, hogy FA-ról el tudjunk hozni egy rutinos és jó safetyt.
több mint 13 éve
Akkor már mindent értek 😛 😛 😛 köszNo odakint már megbecsülik hátha lesz belőle még valami 😀 😀 😀 ha jól értem, hogy ő lesz az egyik csapat edzője? :rolleyes:dandeNem, csak annyi, hogy a helyszínen fogja megnézni a Senior Bowl-t.
Figyelembe véve h pár éve Andy-ék lekésték azt hiszem az első napot, mivel a szar idő miatt nem repülhettek ez nálunk nagy szó. 😀
De amúgy jah a kintiek megbecsülik. Pl tavaly a kombájnon Ő "edzette" a DB-ket. 😀Bébé
több mint 13 éve
No odakint már megbecsülik hátha lesz belőle még valami 😀 😀 😀 ha jól értem, hogy ő lesz az egyik csapat edzője? :rolleyes:dandeNem, csak annyi, hogy a helyszínen fogja megnézni a Senior Bowl-t.
Figyelembe véve h pár éve Andy-ék lekésték azt hiszem az első napot, mivel a szar idő miatt nem repülhettek ez nálunk nagy szó. 😀
De amúgy jah a kintiek megbecsülik. Pl tavaly a kombájnon Ő "edzette" a DB-ket. 😀
több mint 13 éve
No odakint már megbecsülik hátha lesz belőle még valami 😀 😀 😀 ha jól értem, hogy ő lesz az egyik csapat edzője? :rolleyes:
több mint 13 éve
An Eagles spokesman confirms DC Juan Castillo will be in Mobile, Ala., next week with the rest of the team's staff for Senior Bowl practices.Akkor most már talán biztonságban van Juan. 😀
Remélem azért észrevesz pár jó LB-t. 😊Greengo
több mint 13 éve
An Eagles spokesman confirms DC Juan Castillo will be in Mobile, Ala., next week with the rest of the team's staff for Senior Bowl practices.Remélem azért észrevesz pár jó LB-t. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Amúgy 2006 óta - amikor Trotter ment - nem volt nálunk ligaszinten jó LB. És most jön ki, hogy mit számított futásban az elmúlt években például a Bunkley, Petterson páros. Ehhez jött idén a one gap és a wide 9, ami meg abszolút megmutatta, hogy milyen is a LB sorunk. Cole is például, aki azért meglehetősen sokoldalú DE-nek mondható, kezdő idénye óta nem produkált ilyen kevés szerelést. Meglehetősen agyament dolog volt ez idén a vezetőktől. Látványos dolog a passrush, de nem mindent kellene feladni miatta, ha nincs megfelelő hátország.MardelJJ-nél is amikor one-gap-et játszottunk futás ellen akkor is szarok voltunk. 2007-től kezdtünk átállni 2-gap-re és meg is látszott a javulás a futás ellen.
Meg azért is volt T. Cole-nak kevés szerelése, mert Washburn-nél azért megy a rotálás.
több mint 13 éve
Amúgy 2006 óta - amikor Trotter ment - nem volt nálunk ligaszinten jó LB. És most jön ki, hogy mit számított futásban az elmúlt években például a Bunkley, Petterson páros. Ehhez jött idén a one gap és a wide 9, ami meg abszolút megmutatta, hogy milyen is a LB sorunk. Cole is például, aki azért meglehetősen sokoldalú DE-nek mondható, kezdő idénye óta nem produkált ilyen kevés szerelést. Meglehetősen agyament dolog volt ez idén a vezetőktől. Látványos dolog a passrush, de nem mindent kellene feladni miatta, ha nincs megfelelő hátország.
több mint 13 éve
Meg főleg akkor nem fér bele Castillo balfaszkodása, ha közben a pályán is balfaszkodnak a játékosok:http://www.youtube.com/watch?v=XmHZwf8sEdI
Rengeteg misstackle (november végéig mi csináltuk a 2. legtöbbet), nekünk volt a 2. legtöbb offside-unk a ligában és nekünk volt holtversenyben a legtöbb (Texans) "Roughing the Passer" büntetésünk.
Persze ez se menti fel Castillo-t, de nekünk se 10/10-es DC-nk nem volt tavaly, se 10/10 játékosállományunk és ráadásul még a játékosok is sokszor hibáztak a pályán. Így nem lehet.
Lehet elég lett volna, ha Castillo normális playbook-ot rak össze vagy ha a játékosok nem követnek el ennyi misstackle-t, de egyik sem valósult meg.
Azt díjazom, hogy az utsó 2 meccsen (amikor már tudni lehetett h nem jutunk PO-ba) a védők odatették magukat, szal ez csak mutat vmit Castillo felé.
több mint 13 éve
ez nem az én napom (hónapom inkább 😊 )Kb. kilehet jelenteni, hogy Castillo marad a helyén, ugyanis Spagnuolo elhúzott a Saintshez.NewmanIgen, emiatt volt a szómenés az előző oldalakon. 😉BleedingGreen
több mint 13 éve
Kb. kilehet jelenteni, hogy Castillo marad a helyén, ugyanis Spagnuolo elhúzott a Saintshez.NewmanIgen, emiatt volt a szómenés az előző oldalakon. 😉

több mint 13 éve
Kb. kilehet jelenteni, hogy Castillo marad a helyén, ugyanis Spagnuolo elhúzott a Saintshez.
több mint 13 éve
egy átlag vak oldali OLB-t az esetek kb. 90%-ban blitzeltetik, szal coverben nem muszáj annyira otthon lennie, run supportban meg sohasem volt jobb az átlagnál.az azért nem minden. 3-4-ben sok más védekezési feladat is van. 2 szerelés meccsenként egy LB-től nem valami sok. A Sack az tényleg ott volt az igaz, de azért ő mégiscsak 4-3-as DE.Shawn84Pl Mario Williams egyáltalán nem volt jó amíg játszott,Shawn84ez rohadtul nem igaz, 5. meccsen sérült meg addigra volt 5 sackje.empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
az azért nem minden. 3-4-ben sok más védekezési feladat is van. 2 szerelés meccsenként egy LB-től nem valami sok. A Sack az tényleg ott volt az igaz, de azért ő mégiscsak 4-3-as DE.Pl Mario Williams egyáltalán nem volt jó amíg játszott,Shawn84ez rohadtul nem igaz, 5. meccsen sérült meg addigra volt 5 sackje.empty taxi