Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 14 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Akers meg parádézik a Friscoba de nekünk nem lehetett itt tartani :o :o :o :o :o
S Ricsiék élvezkedve kitárgyalnak minket tudom nem kötelező hallgatni de akkor is foglalkozzanak a meccsel 😐dande
Igazuk van..

Amúgy meg nem tetszik ez a "Suck 4 Luck", mert belegondolni jó, hogy hozzánk jöhetne, de kiismertem már annyira a vezetőség draft politikáját, hogy aból az 1/1 ből 10 darab 7 körös linebackert hoznánk el, hátha valamelyik egy gyöngyszem.

több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 910 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akers meg parádézik a Friscoba de nekünk nem lehetett itt tartani :o :o :o :o :o
S Ricsiék élvezkedve kitárgyalnak minket tudom nem kötelező hallgatni de akkor is foglalkozzanak a meccsel 😐
több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 910 — Így remélem megfelelek nektek.....
Van egy olyan érzésem, hogy nem éri meg a jövő héten fenn maradni, hogy lássam ahogy a Giants bucira ver minket, bár lehet átrakják főműsoridőből annyira bénák vagyunk
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 337 — je suis poloska
ason ment el a meccs, ha nincs ott az a fasz bünti megvan a meccs. de fos az egész csapat. Ebben a szezonban én már nem mondok jót erről a csapatról.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 536
Érdekel titeket Kolb? Szerintem simán visszaadnánk 😊silent7939
Köszi elég lesz nekünk a 100 milliós fencsájz pléjerünk.
több mint 14 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Érdekel titeket Kolb? Szerintem simán visszaadnánk 😊
több mint 14 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 649 — Times are hard for dreamers!
Hát, kicsit későn szállunk be a Suck 4 Luck-ba, ezek után akár korábban is kezdhettük volna. De azért remélem a szezon hátralévő részén blackout-tal büntetik Reidéket...

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 14 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 544 — rabszolga
Én még mindig azt mondom, hogy Reid jól tolja ezeket a nyilatkozatokat.
Persze frusztráló, hogy nem mond semmi értelmeset a csapatról, de így legalább nem basszák szét emiatt a csapatot.
(lásd Young: olyan itt játszani mint egy Dream Team-ben --> és ezt is h felfújta a média)
több mint 14 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 252 — No one likes us, cause no one like us
Nem, én egyetlen szót vártam: SORRY.Desert Eagle .5o
Megelőztél 😊dande
Egyetlen örömöm ma... 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 14 éve
Nem, én egyetlen szót vártam: SORRY.Desert Eagle .5o
Megelőztél 😊
több mint 14 éve
Nem csak rajta múlt. Ez a mai egyértelműen megint Vick és a D# teljesítményén ment el.Shawn84
Hát nem tudom de amennyit bfszkodott az O annyira nem varrnám a D nyakába, a tőlük telhetőt még meg is tették még ha az nem is sok. Fitz meg Fitz tudtam, hogy ő egyedül képes lesz megverni minket.dande
Jaja nem lehet ezt ma a védelem nyakába varni.Nem voltak olyan rosszak,ellenben a támadókkal.Qrva sok drop!O line is fingfos volt.Vick sem szárnyalt.
Innen már felszabadultan lehet játszani mindenki ellen.Tuti 8-8ra kihozzuk,hogy szar helyről draftoljunk.Greengo
De innen már szopjuk végig a szezont aztán jóvan. 2 baszott állat LB kell drafton. 1 DT, egy RT meg FA-ból Safety és LB. Plusz új edző. Aztán nekimehetünk úgy hogy odabaszunk mindenkinek.
több mint 14 éve
Egyszer mondaná, hogy szrok voltunk hogy szégyenemben elbújnék és bocsánat..... na amíg idáig nem jut el ne is várjunk SB-t meg semmit, szerintem az eddigi PO-k is a többi csapat ügyetlenségén múlt 😛
több mint 14 éve
kzol Philadelphia Eagles 746 — Eagles fan
Nem csak rajta múlt. Ez a mai egyértelműen megint Vick és a D# teljesítményén ment el.Shawn84
Hát nem tudom de amennyit bfszkodott az O annyira nem varrnám a D nyakába, a tőlük telhetőt még meg is tették még ha az nem is sok. Fitz meg Fitz tudtam, hogy ő egyedül képes lesz megverni minket.dande
Jaja nem lehet ezt ma a védelem nyakába varni.Nem voltak olyan rosszak,ellenben a támadókkal.Qrva sok drop!O line is fingfos volt.Vick sem szárnyalt.
Innen már felszabadultan lehet játszani mindenki ellen.Tuti 8-8ra kihozzuk,hogy szar helyről draftoljunk.Greengo
Én is erre 7-9 ; 8-8ra vagyok ráparázva... most már tét nélkül tolják majd...
több mint 14 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 322 — Eagles fan
Én olyan rohadt mérges, ideges vagyok és hányingerem is van. Rohadjon meg ez a csapat ez felfoghatatlan.
Steve Smith pedig takarodjon el Philadelphiabol most.kzol
Innen már felszabadultan lehet játszani mindenki ellen.Tuti 8-8ra kihozzuk,hogy szar helyről draftoljunk.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Nem, én egyetlen szót vártam: SORRY.

több mint 14 éve
Andy interjú:

Kérdés: bármit is kérdeztek.
Válasz: Jobb munkát kell végeznünk, nem adhatjuk el ennyit a labdát, ki kell javítani a hibákat.

Az összes többi kérdés arról szólt, hogy DeSean-nal mivan, és hogy nem gondolja-e, hogy ez volt ami miatt kikaptak.Desert Eagle .5o
Újat vártál? 😀
több mint 14 éve
Andy interjú:

Kérdés: bármit is kérdeztek.
Válasz: Jobb munkát kell végeznünk, nem adhatjuk el ennyit a labdát, ki kell javítani a hibákat.

Az összes többi kérdés arról szólt, hogy DeSean-nal mivan, és hogy nem gondolja-e, hogy ez volt ami miatt kikaptak.

több mint 14 éve
Első kör 7. helyén majd egy DT-t választunk!
több mint 14 éve
hmm...hát ez jó szezon volt 😀
Legalább a drafton nem kell sokáig fennmaradjak. 😀Bébé
ja aztán hozzuk 7-9 re a hülye szezont és még draftolni is szar helyen fogunk... mint anno 4-8nál... 8-8 ra hoztuk
több mint 14 éve
Legalább a drafton nem kell sokáig fennmaradjak. 😀Bébé
Már komolyan mondom azt várom igazából, persze előbb Reid monnyon le!!!
több mint 14 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 544 — rabszolga
Legalább a drafton nem kell sokáig fennmaradjak. 😀
több mint 14 éve
Reid csinál egyáltalán ingame adjustmenteket?!
több mint 14 éve
Én olyan rohadt mérges, ideges vagyok és hányingerem is van. Rohadjon meg ez a csapat ez felfoghatatlan.
Hát nem tudom de amennyit bfszkodott az O annyira nem varrnám a D nyakába, a tőlük telhetőt még meg is tették még ha az nem is sok. Fitz meg Fitz tudtam, hogy ő egyedül képes lesz megverni minket.
több mint 14 éve
Nem csak rajta múlt. Ez a mai egyértelműen megint Vick és a D# teljesítményén ment el. Pontosabban a DL jó volt de a többiek... :o
több mint 14 éve
Steve Smith pedig takarodjon el Philadelphiabol most.