Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 14 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
Kár ezen besértődnie, ő is tudja a foci az üzlet.Marha sok pénzt keres és nem shutdown corner.Nagy playmaker, én is imádom de minden meccsen van rajta egy-két elkapás meg persze általában egy int is 😀
A játékán meg nem látszóhat meg ez az ő érdeke is, ha szarul játszik átkonstruáljuk a szerződését ha meg menni akar ennyi pénzt más már nem fog neki kifizetni.Szóval csak ne rinyáljon, nézze meg a bankszámláját és meg lehet nyugodni.
több mint 14 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 155 — No one likes us, cause no one like us
Asante nem happy:
http://www.bleedinggreennation.com/2011/10/22/2507161/asante-samuel-on-eagles-obviously-they-dont-want-me
Ha a pályán ennek nem látom a hatását, akkor lényegében leszarom.
Még jó, hogy bye-on vagyunk így talán nem fognak ezzel igazán foglalkozni. Mármint a média.
De ez azért rossz, mert azért az öltözőben Asante vezetőnek nevezhető, aztán ez így elég furán jön ki.

Plusz ha pl a Cowboys ellen szarul fog játszani, akkor majd mindenki előveszi ezt a választ.Bébé
Hát, sajnálom a dolgot. A kedvenc védőm ligaszinten, nagyon sajnálnám, ha elmenne, de közben meg valamennyire megértem, jövőre sokat keres, talán a séma sem fekszik annyira neki mint a korábbi...emellett ott van még DRC, és Marsh pár év múlva szerintem kimagaslóan jó CB lehet.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 14 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
A szerkesztői tippek sem maradnak el: http://philly.blog.hu/2011/10/23/7_heti_tippek
több mint 14 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Asante nem happy:
http://www.bleedinggreennation.com/2011/10/22/2507161/asante-samuel-on-eagles-obviously-they-dont-want-me
Ha a pályán ennek nem látom a hatását, akkor lényegében leszarom.
Még jó, hogy bye-on vagyunk így talán nem fognak ezzel igazán foglalkozni. Mármint a média.
De ez azért rossz, mert azért az öltözőben Asante vezetőnek nevezhető, aztán ez így elég furán jön ki.

Plusz ha pl a Cowboys ellen szarul fog játszani, akkor majd mindenki előveszi ezt a választ.
több mint 14 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
A szerkesztői válaszok is felkerültek: http://philly.blog.hu/2011/10/23/szerkesztoink_valaszolnak_7
több mint 14 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
Ha már bye week feldobtam egy könnyen fogyasztható étvágygerjesztőt a blogra: http://philly.blog.hu/2011/10/22/philladelphia_kedvence_cheese_steak_bye_week_special

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 641 — Apu ökölbeszorított keze
4.?

még 2öt sem használtok ki rendesen sajna

több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 028 — Axel Foley
sokat fumblizik

de minden csapatba kell egy raszta nigger 😊Janek
Delmas nem elég?
Egyébként 4.rb lesz.

több mint 14 éve
sokat fumblizik

de minden csapatba kell egy raszta nigger 😊

több mint 14 éve
Srácok ki ez az Eldra Buckley (RB)?
Tőletek jött hozzánk,de én esküszöm,hogy soha nem hallottam róla... :/Bazzani
Jó spec. team player. Nálunk nem sokat játszott előző években RB-ként Shady mellett. Sok cutbacket nem fog csinálni, hanem egyenesen bele a résbe (nem baj ha van ott valaki), amolyan kisebb termetű powerback lenne.
Talán 3rd down backnek is alkalmas lehet, mivel nálunk nemigen maradhat meg a rosteren 2 évig olyan RB aki nem tud passz blokkolni/elkapni.BleedingGreen
Köszi.
Tehát pont olyan aki nekünk nem kell. 😀
Schwartz szerint gyors és erős.

több mint 14 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
Tőletek jött hozzánk,de én esküszöm,hogy soha nem hallottam róla... :/Bazzani
Jó spec. team player. Nálunk nem sokat játszott előző években RB-ként Shady mellett. Sok cutbacket nem fog csinálni, hanem egyenesen bele a résbe (nem baj ha van ott valaki), amolyan kisebb termetű powerback lenne.
Talán 3rd down backnek is alkalmas lehet, mivel nálunk nemigen maradhat meg a rosteren 2 évig olyan RB aki nem tud passz blokkolni/elkapni.

több mint 14 éve
Tőletek jött hozzánk,de én esküszöm,hogy soha nem hallottam róla... :/

több mint 14 éve
Panaszra mindig lesz okunk míg meg nem lesz a gyűrű

több mint 14 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Ha jól láttam akkor erről még nem volt szó. Eagles támadófal.
Egy írás a falról:
http://www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Fan-Demonium-Big-Uglies-Are-Looking-Good/aa023554-4d13-451d-bf43-9f57c455ff46
Valamint statok:
http://www.nfl.com/stats/categorystats?archive=false&role=TM&offensiveStatisticCategory=OFFENSIVE_LINE&tabSeq=2&qualified=true
Az előttünk lévő csapatok közül a Bills-et és a Raiders-t kivéve mindenki volt már bye weeken.
A QB hits nem kevés, de az utóbbi meccseken azért kezd összeállni a fal.
Igaz, hogy Shady sok futott-yardot köszönhet saját magának, de azért futásblokkolásban se lehet panaszunk.
több mint 14 éve
Egyébként a szokásos csipkelődésen kívül elég rendes volt mindkét fél a meccsen. Most ez jutott eszembe. Cowboys ellen kíváncsi vagyok mennyire fognak elszabadulni az indulatok, főleg, hogy a két fél számára kulcsfontosságú lenne a győzelem a playoff miatt, pont csoport rivális ellen. Ilyenkor pedig hamar balhék alakulnak ki.

több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Ja, csak Grossman öt meccsből kilencnél jár...
több mint 14 éve
Nem tudom mi a bajotok Sexy Rexyvel, simán olyan frencsájz qb, mint Brady....Tomnak is volt 4 int idén, sőt Vicknek is, gondolom Rex sem akart különcködni, nehogy azt higgyék, mégsem olyan jó, mint a nagyok.

több mint 14 éve
benyelt yardokban is elől lehetünk szvszJanek
Korántsem. 😊
Összyardban 20. a védelem 2047-tel (de 6 meccsen, vannak 5 mecces csapatok is), összyard/meccsben 14. (341 yd), megelőzzük pl a Giants-et.

Pass yardban 15. a védelem, passyard/meccsben 10.
Rush yardokban 25. (ez szar), rushyard/meccsben 24.

Ami viszont nagyon rossz: benyelt TD-k: többekkel holtversenyben 30. (18 db), csak a Colts és a Panthers kapott többet (19). Benyelt pontok: 145 (22.)BleedingGreen
Ezen sokat segített a skins meccs.

Mákunk volt,hogy rexi ilyen formát hozott.

Elvileg ha nem engednénk a futást akkor a seconderynket sem nagyon tudják szétkapni ergo mindent nyerünk 😊

több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Vick szerződése elvileg már 5 éves. Ugye ez akkor következik be, ha az első 5 év valamelyikén a csapat összes offense snapjéből 35%-on pályán van. Idén eddig ő 379 játékot nyomott le, várhatólag (ha eddigi arányokat nézzük) összesen idén 1080-1120 snapünk lesz, így megvan a 35%. Tehát ndm jár a hatodik év és 20 millió, nem fog 100 milliót kapni e szerződés szerint.
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Visszakanyarodva kicsit még Redskins elleni meccshez, a siker kulcsa lehetett még a labdabirtoklás. Persze, alapvető, ha valaki ellen közel 17 perccel birtoklod többet a labdát, akkor az valószínűleg sikert érhet, de idei Redskins ellen ez hatványozottan igaz. 5 meccsükből 2-szer kaptak ki, akkor kevesebbet volt náluk játékszer (ellenünk ugye 17 perc a differencia, 'Boys ellen ugyan csak 3 perc, de ugye az egy "ki tud több mezőnygólt bevágni" verseny volt). De a három győztes meccsen a time of possesionjük: Giants ellen +5 perc, Cards ellen +17 perc, Rams ellen +10.
Ehhez, mármint a hosszú labdabirtokláshoz kellett a 4 pick, de ami fontosabb, hogy ne engedjük őket futni sok first downnal karöltve. Ebben segített Kyle ugye, aki alig futatta őket, de Juan is készült erre Washburnnel, Babin pl., aki szinte csak pass rushra jó, az első héten volt utoljára ilyen keveset pályán, mint most. Pedig ugye Trent is sérült, meg egész DE állomány kérdéses. Ami meglepő kicsit, hogy Tapp a játékok 2/3-ban pályán volt, Babin alig pár játékkal volt többet csak, de ugye, mint mondtam, DE sérülések..

Ezt amúgy cikknek akartam bővebben Eagles blogra, de megyek holnap haza, csak vasárnap este leszek újra online, így ide került.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Jerome Harrisonnak agytumora van, most vették észre a vizsgálat alatt. Lehet, hogy a trade menti meg az életét. Állítólag jók az esélyei, mert talán idejében kiderült.
Elég sokkoló. Jobbulást neki.BleedingGreen
Milyen furcsa az élet...
Ha nincs Brown idióta "passza", jó eséllyel nincs ez a trade és lehet, hogy nem diagnosztizálják időben.
Nem semmi.
több mint 14 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
Jerome Harrisonnak agytumora van, most vették észre a vizsgálat alatt. Lehet, hogy a trade menti meg az életét. Állítólag jók az esélyei, mert talán idejében kiderült.
Elég sokkoló. Jobbulást neki.

több mint 14 éve
benyelt yardokban is elől lehetünk szvszJanek
Korántsem. 😊
Összyardban 20. a védelem 2047-tel (de 6 meccsen, vannak 5 mecces csapatok is), összyard/meccsben 14. (341 yd), megelőzzük pl a Giants-et.

Pass yardban 15. a védelem, passyard/meccsben 10.
Rush yardokban 25. (ez szar), rushyard/meccsben 24.

Ami viszont nagyon rossz: benyelt TD-k: többekkel holtversenyben 30. (18 db), csak a Colts és a Panthers kapott többet (19). Benyelt pontok: 145 (22.)

több mint 14 éve
manbearpig Philadelphia Eagles 497 — Eagles fan
Ennek a Brown történetnek az lesz a csattanója, hogy a hátralevő meccseken fut 1500 yardot és 15 TD-t, majd probowl-ra hívják 😉
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Jó, de azért vannak ott még jó játékosok is 😂