Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 14 éve
ezzel nehéz vitatkozni😊,Harrison kipróbált már nálunk, idén sem futott szarul Detroitban, jó ő 3. futónak, Brown felé már nem volt bizalom.DenyRonnie Brown Jerome Harrisonért és egy hetedik körös pickért cserébe a Lions-hoz került.vassadinem tudom hogy ennek örüljek-e..
azért ronnie annál jobb, mint amit itt láttunk eddig tőle+nem volt magas a fizuja sem...
vmi más hírnek jobban örültem volnazsojti
de akkor is vmi többre számítottam 😊
több mint 14 éve
Harrison kipróbált már nálunk, idén sem futott szarul Detroitban, jó ő 3. futónak, Brown felé már nem volt bizalom.Ronnie Brown Jerome Harrisonért és egy hetedik körös pickért cserébe a Lions-hoz került.vassadinem tudom hogy ennek örüljek-e..
azért ronnie annál jobb, mint amit itt láttunk eddig tőle+nem volt magas a fizuja sem...
vmi más hírnek jobban örültem volnazsojti
több mint 14 éve
Ronnie Brown Jerome Harrisonért és egy hetedik körös pickért cserébe a Lions-hoz került.vassadinem tudom hogy ennek örüljek-e..
vmi más hírnek jobban örültem volna
több mint 14 éve
Ronnie Brown Jerome Harrisonért és egy hetedik körös pickért cserébe a Lions-hoz került.vassadiRonnie már nálunk szerepet nem kapott volna, Harrison is csak 3. futó, hetedik kör meg ajándék pick.
Lions is jól járt, mert Ronnie azért annyira nem szar még.
több mint 14 éve
Ronnie Brown Jerome Harrisonért és egy hetedik körös pickért cserébe a Lions-hoz került.
több mint 14 éve
Szerintem még FA-ból is tudnánk hozni. Sőt idén már látszik, hogy az FO legnagyobb hibája az volt, hogy Tullochot nem szerződtettük. Hiába a sok jó igazolás, ha van olyan poszt amivel egyáltalán nem foglalkozunk. Amúgy drafton legaláb 3-4 kezdő komoly szintet képviselő LB fog kijönni, nem úgy mint idén a Matthews félék.Willis jelenleg sokkal többre értékelt mint Samuel, nem beszélve arról, hogy jóval fiatalabb is. Ha mindenképpen el akarjuk cserélni akkor legalább egy Tulloch kell ellenértékben, vagy a már említett DJ Williams. De draft pickel is jól járhatunk, tekintve hogy draftra jön ki pár igen jó képességű LB. A rizikó az Reidben van, mert ő ugye nem igazán választ olyan játékost aki nagyon jó.Shawn84Drafton kelleni fog LB,de kevés lehet.Idén is pont az a fő probléma,hogy sok a fiatal a falban és még nem készek az NFL-re.Jók lesznek és vannak momentumaik,de nem igazán kezdő szint még egyikük sem.Kéne egy megbízható veterán a sorba na meg majd a drafton is kell vki még az elején(első 2 körben).Greengo
több mint 14 éve
Willis jelenleg sokkal többre értékelt mint Samuel, nem beszélve arról, hogy jóval fiatalabb is. Ha mindenképpen el akarjuk cserélni akkor legalább egy Tulloch kell ellenértékben, vagy a már említett DJ Williams. De draft pickel is jól járhatunk, tekintve hogy draftra jön ki pár igen jó képességű LB. A rizikó az Reidben van, mert ő ugye nem igazán választ olyan játékost aki nagyon jó.Shawn84Drafton kelleni fog LB,de kevés lehet.Idén is pont az a fő probléma,hogy sok a fiatal a falban és még nem készek az NFL-re.Jók lesznek és vannak momentumaik,de nem igazán kezdő szint még egyikük sem.Kéne egy megbízható veterán a sorba na meg majd a drafton is kell vki még az elején(első 2 körben).

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Willis jelenleg sokkal többre értékelt mint Samuel, nem beszélve arról, hogy jóval fiatalabb is. Ha mindenképpen el akarjuk cserélni akkor legalább egy Tulloch kell ellenértékben, vagy a már említett DJ Williams. De draft pickel is jól járhatunk, tekintve hogy draftra jön ki pár igen jó képességű LB. A rizikó az Reidben van, mert ő ugye nem igazán választ olyan játékost aki nagyon jó.Na az kéne még erősítsük őket csak tovább. Mondtuk mi idény előtt, hogy Tulloch kellene, ő jöhetne onnan, de ennél olcsóbban is meg lehetett volna szerezni év elején de persze mi tulkok voltunk hozzá, nagyon mérges leszek. Max egy P Willist tudnék elképzelni megfelelő ellenértékként de az meg nem fog megtörténni, és nálunk nem biztos hogy olyan jól menne neki. Ha egy mód van rá ne b.szuk szét még jobban azt ami talán kezdene összeállni. :odandeEzen én is agyaltam.Mármint,hogy egy CB-ért vmi jó LB,de Asantet több okból sem adnám el.Pillanatnyilag nem tudnék kit tenni a helyére aki megbízható lenne + ő azért pont olyan arc aki remekül beilleszkedett már és egyfajta hangadó a csapatnál és a munkája sem utolsó.Ennek ellenére félek szezon végén megválunk tőle ha csak nem tárgyalják újra a szerződését.(Sokba lenne és kell a hely a cap alatt. )GreengoPletyka erősödik, a Lions lehet a cserepartner.Deny
több mint 14 éve
Na az kéne még erősítsük őket csak tovább. Mondtuk mi idény előtt, hogy Tulloch kellene, ő jöhetne onnan, de ennél olcsóbban is meg lehetett volna szerezni év elején de persze mi tulkok voltunk hozzá, nagyon mérges leszek. Max egy P Willist tudnék elképzelni megfelelő ellenértékként de az meg nem fog megtörténni, és nálunk nem biztos hogy olyan jól menne neki. Ha egy mód van rá ne b.szuk szét még jobban azt ami talán kezdene összeállni. :oPletyka erősödik, a Lions lehet a cserepartner.DenyÁllítólag Asante Samuel lehet cserélve lesz az utolsó pillanatban, de nagyon csak állítólag. Ára várhatólag draftcetlik vagy nagyon jó LB, vagy cetli és LB lenne.Ezen én is agyaltam.Mármint,hogy egy CB-ért vmi jó LB,de Asantet több okból sem adnám el.Pillanatnyilag nem tudnék kit tenni a helyére aki megbízható lenne + ő azért pont olyan arc aki remekül beilleszkedett már és egyfajta hangadó a csapatnál és a munkája sem utolsó.Ennek ellenére félek szezon végén megválunk tőle ha csak nem tárgyalják újra a szerződését.(Sokba lenne és kell a hely a cap alatt. )Greengo
Szerintem amúgy nem lesz elcserélve, csak kacsa egész.Deny
több mint 14 éve
Mérkőzés után Andy Reid sajtótájékoztató magyarul: http://philly.blog.hu/2011/10/18/merkozes_utan_andy_reid_by_desert_eagle_5o
több mint 14 éve
Pletyka erősödik, a Lions lehet a cserepartner.Állítólag Asante Samuel lehet cserélve lesz az utolsó pillanatban, de nagyon csak állítólag. Ára várhatólag draftcetlik vagy nagyon jó LB, vagy cetli és LB lenne.Ezen én is agyaltam.Mármint,hogy egy CB-ért vmi jó LB,de Asantet több okból sem adnám el.Pillanatnyilag nem tudnék kit tenni a helyére aki megbízható lenne + ő azért pont olyan arc aki remekül beilleszkedett már és egyfajta hangadó a csapatnál és a munkája sem utolsó.Ennek ellenére félek szezon végén megválunk tőle ha csak nem tárgyalják újra a szerződését.(Sokba lenne és kell a hely a cap alatt. )Greengo
több mint 14 éve
Állítólag Asante Samuel lehet cserélve lesz az utolsó pillanatban, de nagyon csak állítólag. Ára várhatólag draftcetlik vagy nagyon jó LB, vagy cetli és LB lenne.Ezen én is agyaltam.Mármint,hogy egy CB-ért vmi jó LB,de Asantet több okból sem adnám el.Pillanatnyilag nem tudnék kit tenni a helyére aki megbízható lenne + ő azért pont olyan arc aki remekül beilleszkedett már és egyfajta hangadó a csapatnál és a munkája sem utolsó.Ennek ellenére félek szezon végén megválunk tőle ha csak nem tárgyalják újra a szerződését.(Sokba lenne és kell a hely a cap alatt. )

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Állítólag Asante Samuel lehet cserélve lesz az utolsó pillanatban, de nagyon csak állítólag. Ára várhatólag draftcetlik vagy nagyon jó LB, vagy cetli és LB lenne.Szerintem amúgy nem lesz elcserélve, csak kacsa egész.
több mint 14 éve
Nem vagy egy picit gecibb a sokévi átlagnál? 😀WyattUgyanmár 😀
több mint 14 éve
Palmer ment ma Oaklandbe, de sokáig állítólag Vince Young volt az esélyes erre. Szép lett volna ilyen áron odapasszolni, mint amibe CP fájt nekik. Sőt, mekkora show lett volna, 2 backup QB-t eladni egy éven belül egy elsőkörért, egy másodikért, egy DRC-ért, és egy lehetséges első, de legalább másodikért. 😛
több mint 14 éve
Meg azt hiszem Chaney volt az, aki régebben minden egyes napot vmilyen bibliai idézettel indított.kurt tényleg ennyire vallásos?JanekMint a csapat 85%-a. De Kurt elégé, asszem neki is van twittere, ő is állandóan ilyet tweetel. De Graham, Vick vagy anno Teo is minden nap megköszönte az Úrnak, hogy újabb nap virradt meg stb.Deny
De sztem Avant a legvallásosabb mind közül. (ha lehet ilyet mondani)
több mint 14 éve
kurt tényleg ennyire vallásos?JanekMint a csapat 85%-a. De Kurt elégé, asszem neki is van twittere, ő is állandóan ilyet tweetel. De Graham, Vick vagy anno Teo is minden nap megköszönte az Úrnak, hogy újabb nap virradt meg stb.
több mint 14 éve
Közkívánatra!!!!!Philly blog linkelés következik! Elsőnek Mike Shanahan tegnapi interjúja meccs után http://philly.blog.hu/2011/10/17/merkozes_utan_mike_shanahan_by_kandramar
Aztán a három labdát is leszedő Kurt Coleman http://philly.blog.hu/2011/10/17/merkozes_utan_kurt_coleman_by_moonshiner
Majd a QB, Vick: http://philly.blog.hu/2011/10/17/merkozes_utan_mike_vick_by_moonshiner
Végül további játékosoké (Jenkins, Schmitt, DeSean, Kelce, Watkins😊 http://philly.blog.hu/2011/10/17/merkozes_utan_jatekosok_by_moonshiner
több mint 14 éve
hehe azért tegnap csak 51-en nézték meg a Toddos vidit most már 75. Páran azért megnéztétek, jólvan, helyes 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Kezdett ő a szezon elején, csak valamiért FS poszton. Azért 6 meccs után csak kiderül amit már eddig Castillon kívül mindenki tudott, hogy Allen FS, Coleman SS és jól tudnak játszani a saját posztjukon.Mi lett volna ha a TC elejétől ez van?Azért már várom a nyilatkozatot Andytől vagy JC-től, hogy annyira jók voltunk, 2 TD-n belül tartottuk a skinst, alig tudtak futni, ergo minek ide akárki, főleg LB, pláne DJ Williams. Mer a daginak mindig igaza van. :/skizofitaCastillo süket szövegét már meghallgattam.Elmondta mennyire jó fej ez a Coleman,hogy visszaszerezve a kezdő helyét,hogy meghálálta a bizalmat...blabla.Mondjuk azt nem mondhatja,hogy mekkora lúzer,hogy nem vette észre az embert és vkinek szólnia kellett,hogy tegye be a kezdőbe. 😀Greengo
több mint 14 éve
Azért már várom a nyilatkozatot Andytől vagy JC-től, hogy annyira jók voltunk, 2 TD-n belül tartottuk a skinst, alig tudtak futni, ergo minek ide akárki, főleg LB, pláne DJ Williams. Mer a daginak mindig igaza van. :/skizofitaCastillo süket szövegét már meghallgattam.Elmondta mennyire jó fej ez a Coleman,hogy visszaszerezve a kezdő helyét,hogy meghálálta a bizalmat...blabla.Mondjuk azt nem mondhatja,hogy mekkora lúzer,hogy nem vette észre az embert és vkinek szólnia kellett,hogy tegye be a kezdőbe. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Azért már várom a nyilatkozatot Andytől vagy JC-től, hogy annyira jók voltunk, 2 TD-n belül tartottuk a skinst, alig tudtak futni, ergo minek ide akárki, főleg LB, pláne DJ Williams. Mer a daginak mindig igaza van. :/
több mint 14 éve
OFF:Átvehető Kzol fantasy csapata ha kell vkinek mert Ő nem foglalkozik már vele.Jelentkezni nála vagy a fantasy topicban lehet. http://fantasy.nfl.com/league/526574/team/19

E-A-G-L-E-S EAGLES !