Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 8 éve
Jobb huzas mint MSIIIDany Watkins mar reg nem jatszik 😀Tűzoltó leszel s katona...
Janek
Azt nagyon jol behuzta Reid papa 😀
picksix
több mint 8 éve
Dany Watkins mar reg nem jatszik 😀Tűzoltó leszel s katona...
Janek
Azt nagyon jol behuzta Reid papa 😀
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 8 éve
Nem játszik Darby Cox, kérdéses, Small, Graham, Watkins...Kicsit előre tekintve Norman nem játszik majd ellenünk a visszavágón. Az mondjuk nem hátrány.
több mint 8 éve
Brandon Brooks tavaly 2 meccset is kihagyott rejtélyes okok miatt, később ugye kiderült, hogy mentális oka volt a rosszulléteinek: szorongás, pánik. Most ingyenesen elérhető a cikk, amelyben hosszabban is beszélt a jelenségről, és hogy a csapat hogyan fogadta, szerintem érdemes elolvasni.theathletic.com/119662/2017/10/06/how-eagles-guard-brandon-brooks-blocked-anxiety-from-consuming-him/
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=9Jctz6Hw9q4
több mint 8 éve
Lassan kezd a kedvenc játékosom lenni a csapatban, kár hogy nem nagyon fogjuk tudni megtartani.
Közben meg azt olvasom, hogy Smallwood nagy eséllyel out lesz a Cards ellen. Kemény 4 meccsig bírta.
Szerkesztette: balintbaba
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
Én szeretem a statokat de ilyen erövel a mért mennyiségekböl bármit ki tudok hozni. Néha olyanokat találnak meg hogy az agyam eldobom: "10-12 yard közötti passzkísérletben ha 3&8 a szitu a negyedik negyed elsö 7 percében az ellenfél térfelén 50-43 yardos között a bal hesh-röl indulva shotgun felállásnál 10/9 158-as pass rating. Ezek szerint éppen Ö az istencsászár kúbé, mert most azt kellett bizonyítanom" cikkekkel tele a zinternet program.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 8 éve
www.nbcsports.com/philadelphia/philadelphia-eagles/carson-wentzs-stats-dont-tell-whole-storyEzek a statisztikák azért viccesek 😊
dande
"• Wentz is throwing far fewer interceptions than last year. He averaged one every 38 passes last year and he's at one every 74 this year."
Tavaly ilyenkor 0 interception / 102 passzkísérlet volt az aránya.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 8 éve
Elliot tényleg ennyire komolyan vette Peters szavait, ezt most nagyon jól nyomta, más kérdés, hogy azért illett volna a négyböl legalább még egyet 7 pontra váltani.Cardsot szerintem megcsapjuk, lesz Coxi jövöhéten?
több mint 8 éve
nem lett volna holding, ha kioszt egy blokkot a videón 0:05-nél, az pont megakasztja 20-ast, és blount nem stiffarmol, hanem befut. jeffrey sem csinált sokat, pont csak annyit, amennyit kellett.Nála a gyorsaság nem tudom mennyire van meg. Inkább erővel s jó helyezkedéssel dolgozik a magasságát kihasználva. Sztem. De többet használhatnánk tény és való.
aki ért hozzá: hollins mennyire tudná átvenni ezt a mélységi célpont szerepet?
jorge
több mint 8 éve
nem lett volna holding, ha kioszt egy blokkot a videón 0:05-nél, az pont megakasztja 20-ast, és blount nem stiffarmol, hanem befut. jeffrey sem csinált sokat, pont csak annyit, amennyit kellett.aki ért hozzá: hollins mennyire tudná átvenni ezt a mélységi célpont szerepet?
több mint 8 éve
Hát ja, simán hagyta 20-st tovább futni, fvagy azt gondolta, Blount majd dobja neki a labdát 😛? Mondjuk lehet csak holdinggal tudta volna megállítani, akkor meg visszafújják. Szerencsére azért begyömöszöltünk vhogy.
több mint 8 éve
ha itt torrey hajlandó lett volna blokkolni, akkor blount td-t futwww.youtube.com/watch?v=3s4U9O39qcs
fejben nincs rendben, ez + a dropok nekem erre utalnak
több mint 8 éve
Ezzel most nagyon nem tudok egyetérteni. Torrey-nak tényleg volt pár dropja, de egyik sem tavalyi Agholor szint volt, inkább olyan amit illik megfogni, de nem mindenki tudja. Na ő nem tudja, de ennyi pénzt is kap kb. Én örülök, hogy legalább van deep threat, még ha nem is a legjobb.Nagyon nem? Pár dropja? De milyenek? 😀 Ő maga is pályafutása mélypontjáról beszél.
Hulkeinstein
Chargers ellen 2 db drop ami jó eséllyel TD.
https://phi.247sports.com/Bolt/Video-Torrey-Smith-has-two-drops-costs-Eagles-points-108296737
Giants ellen 1 db drop rövid passz ami 1st down
Chiefs ellen 1 db drop TD, 1 db 35 yardos passz drop, +lelkesen végignézte Ertz fumble-ját ahelyett, hogy rávetette volna magát a labdára.
Nem arról van szó, hogy be kell húzni minden 50-50-es passzt, de ami a kezében van gyakorlatilag azt kapja már el és az 5-ből 3 ott volt. Ez így elég sok főleg ha a pontszerzéseket nézzük. A Chiefs elleni hibái kerültek a legtöbbe.
Úgy érzem csak potenciál van benne semmi több 😀
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 8 éve
Ezt a bal guard rotálást abbahagyhatnánk, mert nevetséges. Ez nem az előszezon, és Wiz a jobb. A TC-ben nem volt verseny a posztért, erre most az éles meccseken szórakozunk azzal a csapatrésszel, ahol az állandóság nagyon fontos.Gondolom meg akartuk nézni még 1 meccsen (élesben), hogy fekszik nekik a kezdő. Mennyire tudnak állandóságot hozni a játékukban. 62%-ban volt fent Wis. Warmacknak is volt pár szép pillanata, de ezen a meccsen is látszott, hogy Wisniewskivel előrébb leszünk. Sztem a következő meccsen ez már sokkal közelebb lesz a 100%-hoz
BleedingGreen
Ami a playcallt illeti: sok helyen dícsérik DP-t a tegnapi meccs után, pedig általában az ellenkezője szokott lenni. Tény, hogy tegnap a vége nekünk jött ki jobban. Viszont a beszédes adat, hogy idén 51 (!) százalékban oldjuk meg a 3rd downokat, ezzel a ligában 2. helyen állunk.Ez mondjuk olyan, hogy amelyik meccsen megy a játék azon jó a HC amin meg nem azután meg mondjon le... 😀
3-1-gyel állunk (a csoportban 2-0) amikor mindenki mindenkit ver mi csak a valóban esélyesebb Chiefstől kaptunk ki ami vállalható mellette behúztunk 3 kemény szoros meccset. Az igazság az, hogy a 3 győzelemből 2 ellenfélnek jelenleg 0-4 a mutatója...
picksix
Mellesleg a 4th downoknál sem lehetünk olyan szarok. 😛
Tavaly is négy mérkőzés után 3-1 volt a mérlegünk...így tényleg nem árt ezt óvatosan kezelni.
Amúgy ezt a négy meccset én pont kétfelé osztanám . Mármint a mutatott O# játék alapján. Az első kettőn nem nagyon volt Wentz előtt fal és a futás sem működött ennek köszönhetően...így maradt a menekülés a passzjátékba + a hibák. A legutóbbi kettőn (ami valójában csak másfél) meg a jobb falmunkának köszönhetően tértünk vissza az alapok felé. Ezzel párhuzamosan estek vissza Wentz számai is. Illetve Wentzel is inkább a biztonsági játékra mentünk rá most... ameddig nem áll össze rendesen az o# . Gondolom ha a fal mutat fejlődést illetve meglesz az az állandóság akkor kicsit változhat megint a támadójátékunk képe.
Blount megmutatta, hogy nagy király.Smallwood előrelépése biztató . Clement játéka sem rossz.....szval alakul ez. 😊
Az elkapóknál négy meccs után nekem Jeffery ok...hozza a kötelezőt, de az eddig látottak alapján nem a következő offseasonban fogja élete szerződését kötni. Smith csalódás. Sok a drop. Nincs ott fejben. Nem hiszem, hogy hosszabbítunk vele. Komolyan Hollinsnak kéne adni több lehetőséget. Agholor stabilan jó.
A liga papíron egyik legbénábbnak tűnő RB szekciójával harmadikak vagyunk meccsenkénti futott yardokban.Ertz meg az ötödik az elkapott yardokban a ligában TE-ként. Gronk WHO?! 😀
mustaine
A védelem újjá fog születni ha végre visszatér a 2 long-term CB-nk (Sidney, Darby)A D#-nél kicsit olyan érzésem van, hogy ezt a lemezt már "hallottam" Schwartz előtt is.
Hulkeinstein
Komolyan olyan mintha ugyanazt a filmet nézném minden évben hétről-hétre csak a szereplők változnának. Nagyon harapnak az első félidőben majd jön a szokásos harmadik negyedes leeresztés és egy driveon belül is tudjuk ezt produkálni ha hirtelen nincs meg a stop. Persze lesznek kiemelkedő meccsek is, de az összkép ez. Kelly alatt is láthattunk ebből és lehet még azelőttről is..... sok minden nem változott... 😀 (csak akkoriban addigra már felpakoltunk a kijelzőre 20+ pontot...lehet most is ezt kéne ? 😀 )
Komolyabbra fordítva . Darby nagyon fog kelleni, de ettől még Mills nem lesz sokkal jobb.Ugyanúgy fognak rá dobálni és ugyanilyen arányban tudja majd levédekezni ezeket a kísérleteket. Remélhetőleg több jobb meccse lesz mint rossz. . Nem rossz ő és fejlődik is....csak neki most egy full egészséges DB corp rotációjában lenne még a helye. S.Jonesra én idén annyira még nem számítok. Sztem kicsi az esélye, hogy sérülés után csúcsformában robbanjon be a szezon második felére és fixen a kezdőben találja magát. Mindenesetre megnéznék pár olyan meccset is ahol az összes kezdőnk egészséges.
Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 8 éve
A liga papíron egyik legbénábbnak tűnő RB szekciójával harmadikak vagyunk meccsenkénti futott yardokban.
több mint 8 éve
A támadójátékkal szerintem nem lesz probléma, ameddig a fal jól működik, és nagyon úgy néz ki, hogy jól működik. Mióta beállt Wis, nem nagyon lehet őket megzavarni, pass protection-ben és futásblokkolásban is elég jók, Johnson konkrétan levette Bosa-t a pályról. Ami itt baj lehet, hogy Wentz nyomás alatt elég szar ebben a szezonban, ha ezen és a hosszú labdáin tudna változtatni, akkor elég pofás offense lenne Philly-ben.Mills meg nekem pozitív meglepetés ilyen Caroll, Maxwell, Cary Williams, Fletcher féle playák után. Cover2-ben kb. elég az is amit ő tud, én messze nem látom őt olyan szarnak. Persze akkor kijönnek a hiányosságok, mikor a safetyk nem úgy segítenek, mint ahogy kellene, McLeod pl. elég vakon volt a Chargers ellen.
Kövire meg otthon játszunk egy Johnson nélküli Cards ellen, akik épphogy nyertek a 49ers ellen. Nem csoda, hogy 6.5 pontos favoritok vagyunk Vegasban.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
Én ebben az O-ban azért nem látok olyan masszív erőt ami stabilan hoz bármikor pontokat.A D pedig ennyire nem függhet Cox-tól igaz messze ő a legjobb játékosunk de akkor is "csak egy DT"
Érdekes lesz a következő meccs is a cards papíron jobb csapat és Fitz szeret ellenünk játszani ....
Szerintem most is két bolts WR szerezte a legtöbb yardot levegőben,nem hiszem,hogy ez sokat változhat amíg Mills a corner...
több mint 8 éve
15-1
több mint 8 éve
Nehéz meccset nyertünk meg. Most jött ki igazán, hogy erősen hiányos a védelem. Le a kalappal a támadók előtt, nagy meccset hoztak.Ezzel most nagyon nem tudok egyetérteni. Torrey-nak tényleg volt pár dropja, de egyik sem tavalyi Agholor szint volt, inkább olyan amit illik megfogni, de nem mindenki tudja. Na ő nem tudja, de ennyi pénzt is kap kb. Én örülök, hogy legalább van deep threat, még ha nem is a legjobb.
Közel 40 percen át birtokoltuk a labdát, 2x kellett csak puntolni. A Giants és a Chargers is egyaránt az utolsó 5-ben vannak futás elleni védekezésben, sajnos nem fog mindig így menni a futójáték. Viszont ezek a meccsek jók, hogy az ellenfelek később ne arra készüljenek, hogy Wentz 45 passzkísérletet ejt meg.
Elliott nagyon magabiztos volt, jót tett neki a múlt heti.
Torrey Smith katasztofális. Pár száz yard már benne maradt idén, Agholor legrosszabb időszakán is túltesz.
Blount nagy futása kellett, mert legalább visszaadtunk valamit abból a frusztrációból amit elszenvedtünk a védelmünk által...
Ami a playcallt illeti: sok helyen dícsérik DP-t a tegnapi meccs után, pedig általában az ellenkezője szokott lenni. Tény, hogy tegnap a vége nekünk jött ki jobban. Viszont a beszédes adat, hogy idén 51 (!) százalékban oldjuk meg a 3rd downokat, ezzel a ligában 2. helyen állunk.
3-1-gyel állunk (a csoportban 2-0) amikor mindenki mindenkit ver mi csak a valóban esélyesebb Chiefstől kaptunk ki ami vállalható mellette behúztunk 3 kemény szoros meccset. Az igazság az, hogy a 3 győzelemből 2 ellenfélnek jelenleg 0-4 a mutatója...
Nehéz sorsolásunk van egész szezonban, ha a védelem a tegnapi szinten marad akkor sok jóra nem számíthatunk.
picksix
Szerintem egyedül a "fantasztikus" DB sorra lehetett panaszkodni, illetve a DE-kre, mert gyakran nyomás sem volt. A legnagyobb probléma egyérelműen a Mills-Rasul páros. Értem én, hogy szimpi a kemény játék, de attól még nem lesz jobb játékos. Sul jó lesz, de még nagyon rookie, és nem gyors elkapók ellen hoztuk, ez ki fog jönni ilyen csapatok ellen, mint a Chargers. Mills viszont outside CB-nek katasztrófa szvsz. Jól szerel, küzd, szereti a csapatot, ami szép és jó, viszont nem ellensúlyozza azt, hogy lassú és nem is túl okos. Nem véletlen ő a liga legtöbbet targetelt CB-je.
A védelem újjá fog születni ha végre visszatér a 2 long-term CB-nk (Sidney, Darby)
Ha a többi csapatrész ugyanígy játszik, akkor ez egy kőkemény PO csapat sérüléyek nélkül.
több mint 8 éve
Mikor Henry td-jét befújták, azt hittem agyfaszt kapok. És amikor a Chargers már az időkéréseit használta a megállításunkra, biztos voltam benne, hogy a jogosnak ítélt challenge miatt visszaadott időkérés lesz a vesztünk - szerencsére rám cáfoltak a srácok. Azért 4-5 nagy játékot csúnyán megettünk, gondolom Schwartz finoman felhívta erre a figyelmet.És a szurkolók előtt le a kalappal, monitoron keresztül is átjött a "hazai pálya".
több mint 8 éve
Nehéz meccset nyertünk meg. Most jött ki igazán, hogy erősen hiányos a védelem. Le a kalappal a támadók előtt, nagy meccset hoztak.Közel 40 percen át birtokoltuk a labdát, 2x kellett csak puntolni. A Giants és a Chargers is egyaránt az utolsó 5-ben vannak futás elleni védekezésben, sajnos nem fog mindig így menni a futójáték. Viszont ezek a meccsek jók, hogy az ellenfelek később ne arra készüljenek, hogy Wentz 45 passzkísérletet ejt meg.
Elliott nagyon magabiztos volt, jót tett neki a múlt heti.
Torrey Smith katasztofális. Pár száz yard már benne maradt idén, Agholor legrosszabb időszakán is túltesz.
Blount nagy futása kellett, mert legalább visszaadtunk valamit abból a frusztrációból amit elszenvedtünk a védelmünk által...
Ami a playcallt illeti: sok helyen dícsérik DP-t a tegnapi meccs után, pedig általában az ellenkezője szokott lenni. Tény, hogy tegnap a vége nekünk jött ki jobban. Viszont a beszédes adat, hogy idén 51 (!) százalékban oldjuk meg a 3rd downokat, ezzel a ligában 2. helyen állunk.
Nehéz sorsolásunk van egész szezonban, ha a védelem a tegnapi szinten marad akkor sok jóra nem számíthatunk.
Szerkesztette: picksix
easy easy
kill kill
Lane Lane