Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 8 éve
Ezt lehozta a támadósor és Elliott (Sturgis bajban lesz), a védelem megköszönheti nekik.Megfutottunk egy gyenge futásvédekező csapatot, ahogy kell. Blount beastmode-ba kapcsolt ma. A támadófal is olyan volt, amilyennek nagyjából vártuk volna az év elejétől. A végén a 4 perces drive király volt, nem voltam benne biztos, hogy képesek vagyunk ilyenre. A legszebb játék Blount hosszú futása mellett a fake end-around - screen volt, nem szoktuk jól kivitelezni ezeket.
Nem minden volt azért rózsás az offense oldalon sem, de amikor nagyon kellett ők hozták magukat. A RZ-ban és a közelében nagyon impotensek voltunk, Andy alatt láthattunk ilyet néha. A 2. TD-nél is kellett vagy hat próbálkozás mire begyömöszöltük, és többször is büntetéseket gyűjtöttünk a redzoneban.
Ezt a bal guard rotálást abbahagyhatnánk, mert nevetséges. Ez nem az előszezon, és Wiz a jobb. A TC-ben nem volt verseny a posztért, erre most az éles meccseken szórakozunk azzal a csapatrésszel, ahol az állandóság nagyon fontos.
Torrey Smith snapjeiből kapjon már Hollins, mert Smith minden meccsen elejt legalább egyet.
A védelemről sokat nem kell mondani. Az első negyed kivételével nem volt passrush, és a secondaryt minden elképzelhető elkapó megszívatta. Douglasnak nem volt jó napja, de a veteránok is eléggé betliztek. A liga egyik legkevésbé jól futó csapat futásait legalább sikerült megállítani. Cox és Darby gyógyuljon fel.
Ma viszont legalább senki nem szenvedett komolyabb sérülést. És már többször győztünk idegenben, mint tavaly egész évben. Pederson jól meccselt ma.

több mint 8 éve
Lyukas garast nem adtam volna a győzelemért ha 10 pontnál kisebb előnnyel megyünk az utolsó negyedre de megvaaaaaaaaaaaaan. lényeg a W, a többi most nem számít 😊
több mint 8 éve
Philadelphia Eagles Inactive ListDT Fletcher Cox - Injury.
CB Ronald Darby - Injury.
S Corey Graham - Injury.
S Jaylen Watkins - Injury.
DT Destiny Vaeao - Injury.
WR Shelton Gibson - Sixth wide receiver.
OG Isaac Seumalo - Depth guard/center.
több mint 8 éve
Én pedig sokkal esélyesebbnek érzem a mi csapatunkat. Mióta Wis beállt LG-be azóta Peters-en is látszik, hogy nem lett ő sokkal szarabb left tackle az évek során, így annyira nem féltem Wentz-et a Gordon-Bosa duótól sem. Ertz-től és a futóinktól jó meccset várok, és a végén sima Eagles győzelmet.
Bold: Elliott az múlt heti 61 yardosa után újra bevág egy 60+ yardost. 😀
Szerkesztette: balintbaba
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
Btw már 52-röl is brutál erövel küldte el, nézzétek milyen magasan szállt ki a labda.Az megvan, hogy az 52 yardos kihagyott FG után Peters odahívta Elliot-ot, és mondta neki, hogy "No more misses, hey no more misses"Aki meg is akarja nézni/hallgatni, ebben van:
Én se mertem volna kihagyni többet 😊
Eazzy
twitter.com/NFLFilms/status/913870924515966976
BleedingGreen
Wentz itt mondta hogy ha 61-röl berúgja, odaadja neki a meccspénzét. Fel is ajánlotta, de Elliot visszautasította, így felajánlották jótékony célra Elliot választása szerinti szervezetnek.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 8 éve
Az megvan, hogy az 52 yardos kihagyott FG után Peters odahívta Elliot-ot, és mondta neki, hogy "No more misses, hey no more misses"Aki meg is akarja nézni/hallgatni, ebben van:
Én se mertem volna kihagyni többet 😊
Eazzy
twitter.com/NFLFilms/status/913870924515966976

több mint 8 éve
S jött egy DT Justin Hamilton egy safteyt Tre Elstont raktunk ki.
több mint 8 éve
Először nem a rúgó rontotta el, hanem blokkolták a rúgást. Ott azon ment el.Én is a Bosa/ Ingram párostól s Rivers képességeitől tartok. Reméljük túl éljük.
több mint 8 éve
Szerintem a holnapi győzelem leginkább azon múlik, hogy Riversnek milyen napja lesz. Ha emlékeim nem csalnak, legutóbb jó, sokpontos játékot láttunk (33-30 oda), Rivers kurva jó volt, Eddie Royal is elkapott vagy 3 TD-t. Nem tudom, milyen állapotban van most a Chargers támadófala, remélem oda tud érni a passrushunk. Jó lenne, ha Beau Allen nem lenne sokat a pályán, jelenleg Quallsban jobban bízom, és Curry is kaphat belül néhány snapet. A másik oldalon asszem lesz bajunk a Bosa/Ingram kombóval, bár a Giants ellen Wisniewski beállása után némiképp stabilizálódott a támadófal. A 0-3 ellenére esélyesebbnek látom a Chargerst, idén is szoros meccseket játszanak a Chiefs ellenit kivéve. A másik kettőn meg kvázi Younghoe kúrta el nekik a végén.
több mint 8 éve
Az megvan, hogy az 52 yardos kihagyott FG után Peters odahívta Elliot-ot, és mondta neki, hogy "No more misses, hey no more misses"Én se mertem volna kihagyni többet 😊
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 8 éve
Komolyan ekkora a baj szerintetek? Én azért titokban várok egy győzelmet holnap. Mondom ezt én, laikus Eagles drukkerként 😊 Láttam magunkat is a Cheafs ellen és a Chargerst is, és hát a mi játékunk meggyőzőbb volt, pláne idegenben, attól függetlenül persze, hogy kikaptunk. Rivers pedig abszolút nem tündökölt azon a meccsen, hogy szépen fogalmazzak... Ja, a SD szurkolótáborról pedig nem is beszélek, ha az a pár ezer ember annak számít, akik kilátogatnak a meccsekre LA-ben... 😛 Szóval én nem temetem magunkat egyelőre és bizakodó vagyok. De ami biztos, hogy Wentzéktől több kell, mint amit eddig mutattak, hiba nélkül.
több mint 8 éve
Ahogy várható volt Cox nem játszik, úgyhogy Riversnek még több ideje lesz....készüljünk fel, reméljük, minél kisebb zakóra....
több mint 8 éve
Volt már egy zsákja is 😊Egyébként így van pont az ő posztján jelenleg a legmélyebb a keret. Eddig Curry is jól teljesít. Eljön még az ideje, ő tényleg nem M. Smith.
több mint 8 éve
Azért telhetetlenek ne legyünk, egy rookie-ról van szó, aki talán a liga legmélyebb falrotációjába került be. Ha így nézzük, az a 40% teljesen jó. 3 forduló után ne vonjunk már le következtetéseket senkiről. Az, hogy nem észerevehető azt is jelenti, hogy hibát sem nagyon vétett eddig btw. A campben sokkal jobb volty mint Marcus Smith valaha, ez egy jó jel és biztos vagyok benne, hogy a pályán is ki fog jönni.Derek Barnett-et nem is akarjuk használni? Elhoztuk az első körben, de én még egy playnél sem láttam a pályán.Pedig sajnos viszonylag sokat fent volt, minden meccsen a defensive snapek kb. 40%-ban. 3 tackle a produktuma. Hurry, hit ezekről nincs infóm.
Nepi
picksix
több mint 8 éve
Derek Barnett-et nem is akarjuk használni? Elhoztuk az első körben, de én még egy playnél sem láttam a pályán.Pedig sajnos viszonylag sokat fent volt, minden meccsen a defensive snapek kb. 40%-ban. 3 tackle a produktuma. Hurry, hit ezekről nincs infóm.
Nepi
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 8 éve
Derek Barnett-et nem is akarjuk használni? Elhoztuk az első körben, de én még egy playnél sem láttam a pályán.
több mint 8 éve
vagy kukázunk valakit....kár,hogy nincs már itt a Mihalik v ki a pék 😊
több mint 8 éve
Majd most Beu Allen szab bő nagy zsákokat az ellen QBira 😛Azért nem baj persze ha Cox gyorsan felépül csak épüljön fel teljesen.
több mint 8 éve
Végül Hicks és McLeod is teljes edzést tolt ma. Cox viszont nem edzett, állítólag 2-3 hét kihagyás is lehet. Ez nem túl hír, mivel Vaeao sem edz már 3 hete. 3 egészséges DT-nk maradt, az újonc Qualls-szal együtt. Ha nagyon kell, Curry vagy Graham is berotálható középre.A Cox-Jernigan kettős igen nehezen volt tartható, mivel nemigen lehetett mindkettőjüket duplázni.Cox nélkül könnyebb dolguk lehet az ellenfeleknek.

több mint 8 éve
"Doug Peerson: #Eagles will hold Jordan Hicks, Fletcher Cox from practice today. Still day-to-day. Rodney McLeod will practice."
több mint 8 éve
Visszanézve a meccset megint jobbnak tűnt Wentz, mint első látásra 😛 Amiket nagyon kellett, megdobta, az INT veszélyes szitukat szépen kerülte. Azt nyilván felfedeztük, hogy a Giants ellen most jobban megy a futás, mint gondoltuk, és így jóval kevesebbet kellett dobnia.Egyértelmű, hogy a D-nek muszáj a 4. negyedben is koncentrálnia. Ami tudom, borzasztó nehéz, még akkor is, ha nem voltak annyit fent, mert viszonylag sokat volt az O-nál a labda a fumble-t kivéve. Ehhez kapcsolódik, hogy muszáj lenne még elfelejteni Schwarznak vagy sokkal jobban figyelni rá, hogy hátul a saftey egyedül maradjon hátul. Inkább egy emberrel kevesebben legyünk a LoS közelében, de akkor elkerülhetjük az olyan nagy szívásokat, mint most egymás után kétszer, előbb Hunt, majd Sheppard esetében.
Volt egy érdekes adat, hogy nekünk van a legkevesebb 3&out, ami még nem tudom áll-e, de azzal is összefügésben lehet, hogy majd minden 4. szitunak neki megyünk 😛
A Chargers ellen meg kell ragadni a lehetőségeket, ha adónak már az elején, és a végéig minél nagyobb előnyt kiépíteni, mert ha valaki, akkor Rivers képes rá, hogy hiába volt előtte nagyon pocsék, utána megtáltosodjon.
Az OL-n nagy nyomás lesz, Bosát megfogni nem egyszerű, és a Sec sem gyenge a az LAC-nél. Reméljük okosan tudunk játszani. S mondjuk az ST is (Elliotton és Joneson túl) hozzárak némi extrát, mert ezek az utóbbi időben kicsit hiányoznak.
Fly Eagles!
Szerkesztette: dande2